CoronaBinnenland

Vaccinatielocatie in Groningen ontruimd, volgens bezoekers vanwege reanimatie

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Een vaccinatielocatie in Groningen is donderdagochtend enige tijd ontruimd geweest. Het gaat om de locatie aan de Osloweg. Volgens een woordvoerder van GGD Groningen ‘heeft zich een onvoorziene situatie voorgedaan’. Vanwege de ‘privacyregelgeving’ kan ik er verder niets over zeggen, aldus de zegsvrouw.

Omstreeks 10.30 uur ging de priklocatie weer open. Getuigen zeggen dat iemand ter plaatse onwel is geworden, meldt OOG TV. Volgens bezoekers was een reanimatie de reden van de ontruiming, voegt RTV Noord toe.

1000 meldingen over bijwerkingen per dag

Bijwerkingencentrum Lareb ontvangt op dit moment zo’n 1000 meldingen per dag van bijwerkingen na de boosterprik, op sommige dagen zelfs 2500. Dat zijn er meer dan vorig jaar op het hoogtepunt van de prikcampagne.

Toen kwamen er op de hoogtepunten zo’n 1000 meldingen per dag binnen, met uitschieters naar 1500. Mensen maken nu vooral melding van opgezwollen lymfeklieren. Bij het vaccin van Moderna staat opgezette lymfeklieren al tussen de meest gemelde bijwerkingen.

Aanzienlijk minder

De piek van de boosterprikcampagne is duidelijk voorbij. Het aantal afspraken dat er voor de komende weken gepland staat, is ‘aanzienlijk minder’, zegt een woordvoerster van de GGD. Zo’n 6,5 miljoen volwassenen in Nederland zouden inmiddels een boostervaccin hebben gehad. Dat is 45,2 procent van alle volwassenen.

4.6 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 maanden geleden

LS…

Hoe diep moet je in de Corona Maffia Shit zitten om te ontkennen dat je een crimineel bent ! Zo maar een vraagje !

Underground
Underground
5 maanden geleden

En maar weg blijven kijken, tja wat je niet ziet, zie je niet. Schoften!!

T,A
T,A
5 maanden geleden

IK ZIE ECHT HET EINDE VAN DE LOCKDOWN IN ZICHT.

OVERAL BEWIJS VOOR.
EINDELIJK!!!!!!!!!!

Het komt goed
Het komt goed
5 maanden geleden

45 procent droom lekker verder. De mensen worden steeds meer wakker en ik ken steeds meer mensen die geen vervolg spuiten meer nemen. Denk eerder aan max 30 procent, zo kun je het ook breken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x