Binnenland

‘Deze Noord-Koreaanse anti-vrijheidswet van Hugo de Jonge kan linea recta de prullenbak in!’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge schreef maandag op social media: “We moeten het virus onder controle houden. Daarom zullen we sommige maatregelen – die ons zover gebracht hebben – nog even moeten volhouden, zoals de 1,5 meter. De juridische basis daarvoor komt in een tijdelijke wet, met een grotere rol voor het parlement.”

Hij doelt hiermee op de omstreden coronawet waar vrijwel niemand op zit te wachten. Deze tijdelijke wet gaat straks de noodverordeningen vervangen waarin maatregelen op dit moment zijn vastgelegd. De wet geldt een halfjaar, met de mogelijkheid haar met telkens drie maanden te verlengen.

Verschillende partijen vinden dat de wet er absoluut niet moet komen. Zo zei PVV-leider Geert Wilders eerder voor de camera van Ongehoord Nederland: “Het is een verschrikkelijke wet. In de wet wordt vastgelegd dat je buiten 1,5 meter afstand moet houden, wat totale onzin is. Dat je zoiets in een wet vastzet, is de grootste onzin en daar moet je nooit mee instemmen.”

Prullenbak

Hij wees er ook op dat de wet het kabinet gigantische bevoegdheden geeft en het parlement buitenspel zet. Die wet moet er gewoon niet komen. Het is ontzettend slecht om die wet in te voeren. Totalitarisme. Niet doen.”

Vanochtend ging Wilders nog een stapje verder en schreef hij dat ‘deze Noord-Koreaanse anti-vrijheidswet van Hugo de Jonge’ de prullenbak in kan:

5 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Geachte lezer, gaat u maar eens goochelen en zoeken op waarom het coronavirus niet besmettelijk is. Hoe is het namelijk te verklaren dat officieel (nog) niemand de vraag heeft gesteld wat een virus eigenlijk is en of deze überhaupt besmettelijk zou kunnen zijn. Een bekende opiniepeiler gaat wel heel leuk in op het dragen van mondkapjes etc., maar ook hij is klaarblijkelijk niet ingehuurd om u en mij te vertellen dat het hele coronaverhaal zich maar op 1 manier laat samenvatten. Namelijk, het is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Nog even en u en ik worden vervolgd enkel en alleen door de waarheid te ventileren. Ook het risico te worden doodgeschoten is niet ver meer verwijderd. Er wordt steeds meer (overheidsgeweld) tegen burgers gebruikt voor….uw en mijn gezondheid. Toch?

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Alles wordt gemanipuleerd, hier ook weer zo’n NEP Internet peiling:

https://www.gelderlander.nl/home/ik-ga-de-coronaregels-dit-najaar-stipt-naleven~ac2f50fe/

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Toch gaan ze dit weer gewoon invoeren, let maar eens op . Wilders kan roepen wat hij wil, controles opposition, no doubt about IT.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Geloof mij als oudere Nederlander, het maakt geen d….r uit wie van deze Linkse Rutte Kliek iets verzint, het is altijd gericht tegen de vrijheden van de Nederlandse democratie.

Ik denk persoonlijk, dat Noord Korea nog lang niet zo ver is, met het onderdrukken van hun inwoners.

Nogmaals Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x