Mens en Dier

‘Klimaatdictator’ Timmermans wil mensen nog meer laten betalen: ‘Dictatoriale sekte’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

De klimaatmaatregelen van Eurocommissaris Frans Timmermans zijn definitief goedgekeurd. Dinsdag hebben de lidstaten ingestemd met de wetten, die ervoor gaan zorgen dat burgers meer betalen aan de pomp, voor vliegtickets en de energierekening.

“Dit zet ons op het juiste spoor om het klimaatdoel voor 2030 te halen,” jubelde Timmermans. Polen stemde als enige land tegen bijna alle wetten. Het zijn onrealistische doel stellingen en ambities, aldus een Poolse minister.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er is veel kritiek op de plannen. “Heel veel mensen weten nu al niet hoe ze rond moeten komen. Maar Timmermans wil ze nog meer laten betalen aan de benzinepomp en voor de energierekening. Een typisch ivoren toren-plan,” schrijft Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP).

De EU gaat economisch de afgrond in

Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “De EU gaat economisch de afgrond in. Juist hier heeft McKinsey voor gewaarschuwd. Bestuurders met oogkleppen op en de burgers betalen de rekening.”

“Langzamerhand worden we door de EU-technocraten gekneveld. En wel door de twee PvdA’ers Timmermans en Samsom,” stelt voormalig woordvoerder van de politie Klaas Wilting.

Telegraaf-verslaggever Wierd Duk twittert: “Uw leven wordt nóg duurder. De rijke kaste deert het niet.”

Onbegrijpelijk

Gemeenteraadslid en oud-Statenlid Harry van den Berg trekt fel van leer. “De klimaatdictator gaat de opwarming remmen met minder dan 0,1 graad tot het jaar 2100. Daarvoor gaat u failliet en landschap plus zee volledig naar de sodemieter. Een dictatoriale sekte vol valse profeten en knettergekke maniakken,” schrijft hij.

Europarlementariër Rob Roos (JA21) vindt het onbegrijpelijk dat Rutte IV akkoord is met de nieuwe klimaatregels van Timmermans. “Resultaat: prijsverhogingen. En Nederland gaat betalen voor de klimaattransitie van andere EU-landen. Nog meer belasting: absoluut niet wat Nederlandse burgers en bedrijven nodig hebben.”

4.6 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cieleke
Cieleke
11 maanden geleden

Dat word nog meer klagen via media
En dat is het dan

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
11 maanden geleden

Ik kan het woord kl*maat ondertussen niet meer zien of horen… 1 grote achterlijke hoax.

Ron
Ron
11 maanden geleden

Elektrische voertuigen presteerden SLECHTER in EPA-schattingen dan auto’s op gas, de EV-push is een OPGESTELDE SCAM. 30% van de energie bij het opladen van elektrische auto gaat gewoon verloren en dit enkel bij normale temperaturen. Vriest het loopt het op tot 60%.

OmaD
OmaD
11 maanden geleden

EU de afgrond in? De bevolking maar degenen die het verdienen, de pluche leden blijven buiten schot.

Back to top button
171
0
We lezen graag je reactie!x