CoronaMens en Dier

Fleur Agema weet 2G voor derde keer uit te stellen: ‘Hopelijk komt van uitstel afstel!’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De nieuwe zorgminister Ernst Kuipers (D66) zei vrijdag tijdens de coronapersconferentie dat 2G ‘absoluut gaat helpen bij het sneller en langer openhouden van sectoren’. Hij wacht op een onderzoek van de TU Delft over het coronatoegangsbewijs en de omikronvariant.

Oud-zorgminister Hugo de Jonge wilde de maatregel ook invoeren, maar veel partijen in de Kamer verzetten zich er fel tegen. De behandeling van de regel werd al enkele keren uitgesteld. Vorige maand liet De Jonge aan de Kamer weten het plan voor het omstreden systeem voorlopig niet door te zetten.

Derde keer

Begin deze maand werd de behandeling van de uitbreiding van de coronapas en 2G opnieuw uitgesteld. De Kamer besloot op initiatief van Fleur Agema van de PVV te wachten tot na 14 januari. Alle fracties steunden haar verzoek om de inbrengdata voor de nadere verslagen te verplaatsen.

Ze is er nu in geslaagd 2G voor de derde keer uit te stellen. De inbrengdata zijn verplaatst naar vrijdag 21 januari. Alle reagerende fracties steunden het verzoek van Agema.

Afstel

“2G voor de derde keer weten uit te stellen,” twittert het PVV-Kamerlid. “Hopelijk komt van uitstel afstel!”

Ze spreekt zich al langer uit tegen de maatregel, waarbij bezoekers alleen toegang krijgen als ze genezen of gevaccineerd zijn. Op 2 januari schreef Agema: “Stop de lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen en 2G!”

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Goed bezig, anderzijds betekent voor mij 3G net zo goed uitsluiting.

Kuipers arts moordenaar.
Kuipers arts moordenaar.
1 jaar geleden

Kuipers een nog grotere leugennaar dan hugo, vaccinatie schijnveiligheid meer doden door vaccins en booster vaccin… dus het helpt niet doodshoofd kuipers mengelen….

Vaccinatie nog steeds schijnveiligheid.
Vaccinatie nog steeds schijnveiligheid.
1 jaar geleden

Vaccinatie helemaal afschaffen dit zorgt voor meer doden als de virus hoax zelf, dus kuipers 2g gaat niet helpen, en ook straks voor de 4e keer afstellen en 5e en de 6e enz vaccinatie is nog steeds schijnveiligheid…

Mar
Mar
1 jaar geleden

Moordwijf, geen 1, 2, 3 g totaal niets. In apeldoirn hangen de camera’s al. Vind het heel griezelig. Zet m op fleur.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x