Homepagina » Buitenland » Senator: 84% nieuwe coronagevallen in Israël onder gevaccineerde individuen
corona
Foto: Ron Johnson (U.S. Customs and Border Protection CC0)

Senator: 84% nieuwe coronagevallen in Israël onder gevaccineerde individuen

Senator Ron Johnson sprak woensdag met Maria Bartiromo van Fox News over de coronavaccins. Hij zei dat mensen recht hebben op de waarheid. Dankzij een cabal bestaande uit social media, mainstream media, gezondheidsagentschappen en de overheid krijgen we de waarheid niet te horen, aldus de senator.

De waarheid wordt al maanden verdoezeld, of het nu gaat om gain of function-onderzoek of de effectiviteit van vroegbehandeling. “Ik ben op zoek naar antwoorden. Het klopt gewoon niet.”

“Ik heb vanochtend gegevens uit Israël ontvangen. Daaruit blijkt dat ongeveer 84 procent van de bevolking gevaccineerd is, maar 84 procent van de nieuwe gevallen in Israël doet zich voor onder gevaccineerde individuen. Het ziet er zeker naar uit dat het Pfizer-vaccin niet werkt tegen de deltavariant,” citeert website The Gateway Pundit senator Johnson.

Singapore

In Singapore is het beeld hetzelfde. Drie kwart van de Singaporezen met een positieve coronatest was gevaccineerd, terwijl drie kwart van de 5,7 miljoen inwoners minstens één vaccin heeft gekregen. Het laat zien dat gevaccineerden nog steeds besmettelijk kunnen zijn. Van de 61-plussers met een positieve coronatest was liefst 88 procent ingeënt.

In Singapore zijn de afgelopen 28 dagen 1096 coronagevallen gemeld. Van die gevallen deed 44 procent zich voor bij volledig gevaccineerde mensen, 30 procent bij deels gevaccineerden en iets meer dan een kwart bij ongevaccineerden, schrijft Reuters. Singapore heeft vanwege de nieuwe coronagevallen bepaalde maatregelen weer aangescherpt.

4.8 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Ik hoop dat senator Ron Johnson beschikt over goede beveiligers, want wat hij hier naar buiten brengt is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.
Niet dat IK verbaasd ben. Deze berichten hoor ik al veel langer langskomen. Alleen jammer dat er nog TE veel mensen zijn, die dit soort berichten niet bereiken. Erger nog: ALS ze ze al horen, wordt dit gelijk afgedaan als zijnde nep nieuws. Ze hebben nog steeds niet begrepen, dat het nep nieuws voornamelijk verspreid wordt via de MSM.
Dus als je ZO braaf bent geweest om je prikjes te halen, dan loop je nu in principe een véél groter risico om “besmet” te raken dan wanneer je dat niet doet.
Als ik even naar mijzelf kijk: sinds 3 maanden, na maanden van behoorlijk eenzaam te zijn geweest (en dan heb ik nog de mazzel dan ik al 52 jaar een schat van ene man heb) begeef ik mij zéér regelmatig tussen vele mensen. Allemaal zogenaamde wappies. Wij omhelzen elkaar, schudden handen, zoenen elkaar.
ALS dat dan zó vreselijk gevaarlijk zou zijn, dan had ik al lang in het ziekenhuis gelegen of onder de groene zoden.
Ik moet zeggen dat ik met geïnjecteerde mensen een stuk terughoudender ben. Ik weet nog steeds niet in hoeverre deze mensen een potentieel gevaar voor mij zijn.

Nanda
Nanda
1 maand geleden

Eindelijk eens goed nieuws alhoewel aan de late kant.
Amerikaanse FDA trekt de Emergency Use Autorization (EUA) aan de over de hele wereld gebruikte PCR test per 1 januari 2022 in vanwege het te hoge aantal valse positieven.

john
john
1 maand geleden

ruikt sterk naar oplichterij en verminderen van bevolking?

Marco
Marco
1 maand geleden

Mondiale nieuws wordt steeds onbetrouwbaarder zo ook in Nederland.
Ze vallen steeds meer door de mand.

Ongelofelijk dat de huidige media geen kritische info meer afgeeft maar aangeeft dat het de belangen vertegenwoordigd van de regeringen, dus staatsmedia en totaal ongeloofwaardig.

Ik heb daarom ook geen krant en lees via deze staatsmedia ook met kritische oog en in combi met info vanuit de medische en alternatieve sector, zoals b.v. Artsencollectief die ik steun en doneer en o.a. Ninefornews etc.

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x