BuitenlandCorona

Kijk: Australisch parlementslid roept burgers op in opstand te komen tegen coronatirannie

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Parlementslid George Robert Christensen uit Queensland heeft burgers opgeroepen om in opstand te komen tegen de lockdownmaatregelen en vaccinatieplichten. Hij vergeleek de overheden die dergelijke maatregelen afkondigen met totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor de meest afschuwelijke wreedheden.

Woensdag zei Christensen in het parlement dat Australische premiers ‘machtsdronken’ zijn en elkaar proberen af te troeven. Hij zei ook dat ongevaccineerde Australiërs in toenemende mate worden gedemoniseerd, verbannen en buitengesloten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Geen rechtvaardiging

Het parlementslid legde uit dat mensen als Stalin, Mao, Hitler en Pol Pot ook angst gebruikten om mensen onder de duim te houden. En ook zij sloten bepaalde mensen buiten, om ze uiteindelijk te kunnen vernietigen.

De mediapolitici en gezondheidsbureaucraten beweren allemaal dat corona nu een pandemie is van de ongevaccineerden, maar er is geen rechtvaardiging voor een dergelijke demonisering, zei Christensen.

Burgerlijke ongehoorzaamheid

Hij verwees naar een Duitse studie waaruit blijkt dat 55 procent van de symptomatische patiënten ouder dan 60 jaar volledig gevaccineerd is. In Gibraltar, waar alle 34.000 inwoners volledig zijn gevaccineerd, worden 60 nieuwe gevallen per dag geregistreerd.

We bevinden ons ongetwijfeld op het totalitaire pad, en dat is nooit goed afgelopen, aldus het parlementslid. De oplossing? “Burgerlijke ongehoorzaamheid.”

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pater nostra
Pater nostra
2 jaren geleden

Op de barricades !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Een goed begin is het halve werk.

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Grote held wat wij nodig hebben George Robert Christensen Australische parlementslid,dit sluit perfect aan bij de laatste show van Jensen 414 de wereld zit vol met leugens en bang makerij ze gaan met vol gas maar de waarheid is dichterbij dan ooit,ze gaan op hun bek

Daisy
Daisy
2 jaren geleden

hij heeft helemaal gelijk. dat moeten wij hier ook doen in nederland, burgelijke ongehoorzaamheid. boycot de QR code!! leg nederland plat. alles dichtgooien!!! horeca en winkels etc. dicht.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x