BuitenlandCorona

Kijk: Australisch parlementslid roept burgers op in opstand te komen tegen coronatirannie

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Parlementslid George Robert Christensen uit Queensland heeft burgers opgeroepen om in opstand te komen tegen de lockdownmaatregelen en vaccinatieplichten. Hij vergeleek de overheden die dergelijke maatregelen afkondigen met totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor de meest afschuwelijke wreedheden.

Woensdag zei Christensen in het parlement dat Australische premiers ‘machtsdronken’ zijn en elkaar proberen af te troeven. Hij zei ook dat ongevaccineerde Australiërs in toenemende mate worden gedemoniseerd, verbannen en buitengesloten.

Geen rechtvaardiging

Het parlementslid legde uit dat mensen als Stalin, Mao, Hitler en Pol Pot ook angst gebruikten om mensen onder de duim te houden. En ook zij sloten bepaalde mensen buiten, om ze uiteindelijk te kunnen vernietigen.

De mediapolitici en gezondheidsbureaucraten beweren allemaal dat corona nu een pandemie is van de ongevaccineerden, maar er is geen rechtvaardiging voor een dergelijke demonisering, zei Christensen.

Burgerlijke ongehoorzaamheid

Hij verwees naar een Duitse studie waaruit blijkt dat 55 procent van de symptomatische patiënten ouder dan 60 jaar volledig gevaccineerd is. In Gibraltar, waar alle 34.000 inwoners volledig zijn gevaccineerd, worden 60 nieuwe gevallen per dag geregistreerd.

We bevinden ons ongetwijfeld op het totalitaire pad, en dat is nooit goed afgelopen, aldus het parlementslid. De oplossing? “Burgerlijke ongehoorzaamheid.”

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pater nostra
Pater nostra
1 jaar geleden

Op de barricades !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Een goed begin is het halve werk.

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Grote held wat wij nodig hebben George Robert Christensen Australische parlementslid,dit sluit perfect aan bij de laatste show van Jensen 414 de wereld zit vol met leugens en bang makerij ze gaan met vol gas maar de waarheid is dichterbij dan ooit,ze gaan op hun bek

Daisy
Daisy
1 jaar geleden

hij heeft helemaal gelijk. dat moeten wij hier ook doen in nederland, burgelijke ongehoorzaamheid. boycot de QR code!! leg nederland plat. alles dichtgooien!!! horeca en winkels etc. dicht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x