Natuur en Milieu

Klimaatspreker Vaticaan zegt dat er 6 miljard mensen te veel zijn op de aarde, pleit voor wereldregering

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gerenommeerde Duitse klimaatwetenschapper Hans Joachim Schellnhuber heeft gezegd dat er zes miljard mensen te veel op de aarde zijn. Paus Franciscus sprak in april onder meer met Schellnhuber over de gevolgen van de opwarming van de aarde. Die ontmoeting vormt de opmaat naar een encycliek, een belangrijke pauselijke brief, over milieu en klimaat die op 18 juni onder andere door Schellnhuber zal worden gepresenteerd in Vaticaanstad.

De verwachtingen zijn hooggespannen. Links hoopt op een document dat het geloof in global warming linkt aan een heilige plicht, terwijl klimaatsceptici al kritiek hebben geuit op het document.

Schellnhuber, die ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel adviseert, zei tijdens de klimaattop van 2009 in Kopenhagen over global warming: “Op een hele cynische manier is het een triomf voor de wetenschap omdat we eindelijk iets hebben gestabiliseerd, namelijk de schatting over de draagkracht van de planeet, die moet onder de één miljard blijven.”

De klimaatwetenschapper zegt ook dat overheden ervoor moeten zorgen dat de temperatuur ten opzichte van het begin van de industriële revolutie niet met meer dan twee graden mag stijgen. Gebeurt dat wel dan sterft het meeste leven op aarde volgens hem uit.

Schellnhuber droomt van een ‘Planetaire Rechtbank’ die boven elk land en elke overheid op aarde staat. Hij pleit ook voor een ‘Grondwet van de Aarde’ die het Handvest van de VN overstijgt. Hij legt op Humansandnature.org uit dat hij een groot voorstander is van een op het klimaat gerichte ‘wereldregering’ die over de planeet heerst.

[Breitbart]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Billy
Billy
7 jaren geleden

We leven al in een NWO, dus dit kan er ook vast wel bij 😉

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Omdat er 6 miljard mensen te veel zijn denken de NWO en de Anti-Christ dat ze daarom maar genocide kunnen plegen. Wat niet de oplossing is. Wat wel de oplossing is dat we per direct een Buitenaardse Ambassade moeten gaan starten.

Mike
Mike
7 jaren geleden

Onzin! Er zijn niet te veel mensen in deze wereld, er zijn te veel geesteszieke en corrupte leiders die elke mogelijkheid aangrijpen om ons te indoctrineren met de gedachte dat alle problemen door ons veroorzaakt worden! In tegendeel.

Alle informatie om ons naar een schonere, rijkere, rechtvaardigere en voor de aarde minder belastende samenleving te laten doorgroeien wordt al eeuwen door hen onderdrukt. Simpelweg omdat ze ooit -lang geleden- zijn begonnen met liegen en dit nooit hebben willen / durven toegeven. En nu zijn ze niet meer in staat om dat terug te draaien zonder dat ze van hun troon geschopt worden!

Zij zien als enige oplossing dat de bevolkingsaantallen drastisch gereduceerd worden om vervolgens de rest tot hun slaven te maken in een totaal door hen gecontroleerde samenleving.

Trap er niet in: de aarde is groot zat voor 7 miljard mensen!

kiaora
kiaora
7 jaren geleden

Hmm en dan gaat die wereldregering zeker meteen over tot genocide? Als we eerst maar es afwaren van de graaiers (elite, bankiers) zou het al mooi opruimen en is er plotseling genoeg voor iedereen..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x