Homepagina » Natuur en Milieu » Klimaatspreker Vaticaan zegt dat er 6 miljard mensen te veel zijn op de aarde, pleit voor wereldregering
Klimaatspreker Vaticaan zegt dat er 6 miljard mensen te veel zijn op de aarde, pleit voor wereldregering

Klimaatspreker Vaticaan zegt dat er 6 miljard mensen te veel zijn op de aarde, pleit voor wereldregering

De gerenommeerde Duitse klimaatwetenschapper Hans Joachim Schellnhuber heeft gezegd dat er zes miljard mensen te veel op de aarde zijn. Paus Franciscus sprak in april onder meer met Schellnhuber over de gevolgen van de opwarming van de aarde. Die ontmoeting vormt de opmaat naar een encycliek, een belangrijke pauselijke brief, over milieu en klimaat die op 18 juni onder andere door Schellnhuber zal worden gepresenteerd in Vaticaanstad.

De verwachtingen zijn hooggespannen. Links hoopt op een document dat het geloof in global warming linkt aan een heilige plicht, terwijl klimaatsceptici al kritiek hebben geuit op het document.

Schellnhuber, die ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel adviseert, zei tijdens de klimaattop van 2009 in Kopenhagen over global warming: “Op een hele cynische manier is het een triomf voor de wetenschap omdat we eindelijk iets hebben gestabiliseerd, namelijk de schatting over de draagkracht van de planeet, die moet onder de één miljard blijven.”

De klimaatwetenschapper zegt ook dat overheden ervoor moeten zorgen dat de temperatuur ten opzichte van het begin van de industriële revolutie niet met meer dan twee graden mag stijgen. Gebeurt dat wel dan sterft het meeste leven op aarde volgens hem uit.

Schellnhuber droomt van een ‘Planetaire Rechtbank’ die boven elk land en elke overheid op aarde staat. Hij pleit ook voor een ‘Grondwet van de Aarde’ die het Handvest van de VN overstijgt. Hij legt op Humansandnature.org uit dat hij een groot voorstander is van een op het klimaat gerichte ‘wereldregering’ die over de planeet heerst.

[Breitbart]


Vind je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

80 reacties

 1. Onzin! Er zijn niet te veel mensen in deze wereld, er zijn te veel geesteszieke en corrupte leiders die elke mogelijkheid aangrijpen om ons te indoctrineren met de gedachte dat alle problemen door ons veroorzaakt worden! In tegendeel.

  Alle informatie om ons naar een schonere, rijkere, rechtvaardigere en voor de aarde minder belastende samenleving te laten doorgroeien wordt al eeuwen door hen onderdrukt. Simpelweg omdat ze ooit -lang geleden- zijn begonnen met liegen en dit nooit hebben willen / durven toegeven. En nu zijn ze niet meer in staat om dat terug te draaien zonder dat ze van hun troon geschopt worden!

  Zij zien als enige oplossing dat de bevolkingsaantallen drastisch gereduceerd worden om vervolgens de rest tot hun slaven te maken in een totaal door hen gecontroleerde samenleving.

  Trap er niet in: de aarde is groot zat voor 7 miljard mensen!

  54 likes
  • U zou zomaar op papier gelijk kunnen hebben. Echter is het in de praktijk een heel ander verhaal.
   Ten eerste spat de arrogantie van de veel verhalen hier genoemd eraf. Hiermee bedoel ik dat jullie de mens boven alles op de aarde zien staan.
   De mens is nu eenmaal slecht. Jullie hebben makkelijk praten is ons landje maar kijk eens naar de rest van de wereld. India, Png, Brazilie, China, etc.
   We zullen samen met andere organismen op deze aarde moeten leven. Dat is met de huidige populatie niet mogelijk. Stel je eens voor dat op dit moment iedereen een tv kan veroorloven. Niet mogelijk. Zo kan ik andere dingen gaan opnoemen. Dus dit zal betekeken dat ook U zult moeten inleveren. U zult dan wel anders praten als dit zal gebeuren.
   Tevens consumeren wij nu al zoveel voedsel dat tenkoste gaat van andere organisme. Al eten we alleen plantaardig voedsel. Dit is nog niet de oplossing door mogelijke vernietiging van oogsten veroorzaakt door het weer of insecten. Alles dan modificeren? Nee dat willen we ook niet.
   Helaas ben ik met de beste meneer eens. Er leven te veel mensen op aarde er zal iets moeten gebeure om dit aantal te reduceren…

   6 likes
   • als degenen, die vinden dat er teveel mensen op de aarde zijn,zichzelf elimineren,zijn we al een flink eind op weg naar een betere wereld.

    be the change YOU want to see.

    fff

    8 likes
   • Je hebt groot gelijk, aether. Het is gewoon een kwestie van verantwoord bestuur om de bevolkingsgroei te sturen. Ik ben ook van mening dat er ongeveer 6 miljard mensen moeten verdwijnen. Ik zit daarbij te denken aan:
    1. Alle moslims (1,5 miljard)
    2. India en Pakistan
    3. Afrika
    4. China flink uitdunnen (ongeveer 80% eraf)
    5. Midden Oosten moet ook gedecimeerd worden
    6. In Europa: de helft mag weg
    7. In de VS: idem dito

    Alleen dan kunnen we netjes omgaan met onze prachtige planeet, en netjes omgaan met de dieren, en alles biologisch gaan produceren.
    Namasté.

    2 likes
    • ben je je pilletje vergeten in te nemen?

     5 likes
    • Sjors. Jij vergeet iets. Agenda 21 punt is aarde terug brengen in oude staat, maar ondertussen gaat men door met automatisering/wifi/ruimte enz. Deze technologie is de grootste vervuiling die er ooit is geweest en daarvoor moeten jij en ik dan opzouten?
     De elite geeft dit zelf toe. Lees http://www.globalswitch.com. Daar staat duidelijk geschreven dat internet/data/wifi enz. over een paar jaar meer milieu vervuiling veroorzaakt dan nu er vliegtuigen vliegen.

     0 likes
     • Ahh je bent nog steeds van ze onder de indruk Elise? Je hebt je alweer te weinig laten informeren. Wat ben je toch kortzichtig en wat heb je grote oogkleppen op… je zou er haaast wat achter gaan zoeken…grapje! Ik denk nl. dat er belangrijkere zaken spelen die roet in het eten gaan gooien en ze weten het. Veranderingen die de NWO plannetjes danig in de war gaan schoppen. Ze weten het maar toch willen ze, zoals we ze kennen, als dominante baasjes tot het laatste moment de indruk blijven wekken dat ze de touwtjes in handen hebben, de situatie de baas zijn. Forget is.

      https://www.youtube.com/watch?

      https://www.youtube.com/user/dutchsinse

      1 likes
   • Diegene die vinden dat we met teveel zijn, hebben die kinderen en/of kleinkinderen?
    Als dat zo is dan werk je mee aan “het probleem”.
    De aarde is ons gegeven door God en Hij weet best wel hoeveel mensen erop kunnen wonen. Maar omdat we geen goede rentmeesters zijn voor de aarde loopt het mis. Corruptie, machtsmisbruik en uitbuiting werken de problemen in de hand.
    Niet de “vernietiging” van de mens staat voorop, want hoe wil je de aantallen reduceren? Maar op een God welgevallige manier met elkaar en met de aarde omgaan, dat is de oplossing.

    0 likes
  • We zijn allang slaven maar er zijn er maar weinig die zich dat realiseren. Geld wordt door private organisaties (slave masters) gecreëerd. Vervolgens wordt het aan overheden geleend met rente. Dus op zo’n beetje elke “munt” die tegenwoordig in het leven wordt geroepen (gratis en voor niks) zit rente aka een werkverplichting.

   In dit filmpje wordt het best goed uitgelegd.
   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/206317/the_best_kept_secrets_of_the_us_dollar/?utm_medium=email&utm_campaign=digest-2015-24&utm_source=crit_send

   10 likes
  • Ja ja, jij ziet het goed, ben het met je eens!

   4 likes
  • er is genoeg voor ieder een !! maar te weinig voor de heb zucht !!! v

   0 likes
 2. Omdat er 6 miljard mensen te veel zijn denken de NWO en de Anti-Christ dat ze daarom maar genocide kunnen plegen. Wat niet de oplossing is. Wat wel de oplossing is dat we per direct een Buitenaardse Ambassade moeten gaan starten.

  17 likes
  • Ze denken dat ze de Schepping zelf zijn! Wat een arrogantie, wat een domheid! Deze mensen zijn dom en blind! Ik trek me er niets van aan!

   27 likes
   • Daarom wil ik graag weten waar die hoogpriesters(rechterhanden van koningen/richteren/rechters/raden enz.) vandaan komen. Zij beslissen al van het begin tot nu over huidige grote beschaving. Zij bezitten alle kennis. Het verdrag des verbonds. Het Vaticaan is daar een onderdeel van. De huidige paus is dus ook niet zo onschuldig.
    Je moet de wereldleiders eens zien als ze bij de paus op bezoek komen. Zo onderdanig.
    Die NWO is al in volle gang. Je kunt er weinig tegen doen. Het enige wat je kunt doen is in je eigen omgeving het leuk houden. Liefde geven aan je familie/huisdier en proberen niet te verzuipen. Heb je nog bruikbare spullen over, geef het aan iemand die het nodig heeft. Moet je wel rondvragen. Zo verenigen mensen vanzelf met elkaar. Bij een eventuele ramp is het belangrijk dat mensen al verenigt zijn.

    4 likes
  • Ik denk dat deze klimaat-kwaadspreker van het Vaticaan maar eens moest vertrekken, omdat dit veel beter is voor de levenskwaliteit van de andere 6miljard !
   1weg voor het heil van 6miljard!

   16 likes
   • Ik hoop toch werkelijk dat de Paus Franciscus, deze charlatan door heeft.
    Dan zou de Paus een goede Jezuïet zijn.

    2 likes
    • Zo’n charlatan doorhebben is een ding, maar het dan nog hardop mogen zeggen. Want daar komt de Here weer om de hoek met ‘haal eerst de doorn uit je eigen oog voor dat je de splinter bij een ander weghaalt.’ Ofzo. Ik krijg steeds meer het idee dat er, alweer, een wellicht bijzondere spreuk volkomen uit zijn verband gerukt in de bijbel terecht is gekomen met al dat herschrijven. Duidelijk is wie er baat bij heeft. En zo gaan ze vrolijk hun eigen gang. Maar nu in het Aquarius Tijdperk gaan ze bakzeil halen. Hoe onnozel moet je zijn als je werkelijk denkt dat je daar je hele leven mee door kan gaan, met voor God spelen.

     2 likes
    • lees eens op google wat de jezuïeten echt willen !! je schrikt er van !!!!

     0 likes
 3. We leven al in een NWO, dus dit kan er ook vast wel bij 😉

  16 likes
  • Ik ben de expressies van genot over genocide onder het mom van overpopulatie zo vreselijk zat. Het is een sadistische geestes ziekte om je aan dit soort gedachten en gevoelens over te geven, en het zou uit onze cultuur verbannen horen te worden of op z’n minst publiekelijk beschaamd!

   14 likes
   • Ze hadden gehoopt dat ik/we, al volledig versuft door het slechte eten en de geestdodende dommakende televisie met veel slecht bier, slechte wijn en slechte chips, ons dit wel even konden flikken. En tegenspraak is not done, dat weet ik/weten we. Maar er zijn nu wel zo veel mensen wakker dat ze dit niet gaat lukken. Ze hebben de tijdgeest tegen.

    4 likes
    • Toch blijft het mij verbazen hoeveel mensen er nou eigenlijk écht wakker zijn. Soms heb ik van die dagen dat ik denk: “JA! Dit is wat in wil horen en zien”, en dan zie ik vervolgens volslagen idioten op internet en dan is mijn hoop plots weg… Het is zo moeilijk in te schatten..

     Dan denk ik weer zo, stel he stel dat wij in verzet gaan en dit gaat natuurlijk met veel geweld, want deze mensen zijn zo machtsgeil dat ze hun troon niet zomaar afstaan, zijn wij instaat dit onkruid vanaf de wortel aan te pakken? Kunnen wij ze voor goed verwijderen van onze aardbodem?

     Er heerst continu een angst in mij, continu..

     4 likes
     • En dat is nu precies de bedoeling, dat wij ons bang voelen. In al ons levens in de wereld heb je met hun te maken. Mediteer, zoek contact met je ziel (ademen) . Jij bent het Licht dat ze vrezen of je dat nu weet of niet. En daarom leiden ze je af, weg van jezelf, weg van je ziel en geest. Anders ben je te sterk oor ze en kunnen ze je niet meer handelen. Ze kunnen niet tegen je Licht op. Dan zijn ze nergens. Gone!!

      6 likes
     • Hi Bill,

      1% van de bewoners van de Aarde is in staat bewustzijn verandering te manifesteren. Laat de angst varen!

      Er is echt een groep op Aarde dat zorg draagt, dat die verandering voor het hoogste goed van al dat is te manifesteren!

      O.a http://www.wanttoknow.nl/overige/earth-matters-tv-de-moeite-waard/, maar er is meer. Vraag aan het universum om je te brengen bij mensen, plekken, dingen die bij je passen en je helpen jouw leven te leven in Liefde!

      2 likes
 4. Er is alles in overvloed op deze wereld en overbevolking is dezelfde onzin als Global Warming .
  Genoeg land om op te leven en om iedereen van voedsel te voorzien en niemand hoeft honger te lijden.
  Als we de hoofden bij elkaar steken om samen te werken is alles mogelijk en de vrije energie wordt ons ook onthouden want Tesla had dit al uitgevonden.
  Helaas zijn we echt slaven en wordt de wereld in de greep gehouden van angst , leugens en gebrek aan alles, het tegenovergestelde is realiteit als we gewoon samenwerken.

  32 likes
 5. Patricia van Moffeland

  Die Vaticaan in hun schattige warme jurkjes moeten wij kwijt. En die banksters met hun luxe bootjes in Monte Carlo. En de politici, de oligarchen, de Rocke-Schild’s en de Roth-Feller’s. En die hele Monsato-troep en de chemtrails. Dan wordt het al een heel stuk minder warm op deze planeet, want van al dit is er teveel. Zeker weten. Wij moeten de oorzaak pakken en niet aan het symptoom prutsen.

  23 likes
  • Je moet ze ook niet teveel macht geven door je boos te maken. Een goede regel = herken het accepteer het en vergeef het. Anders verbind je je met ze door negatieve energie. Zit je weer aan hen vast.

   4 likes
 6. Geen voorbehoedsmiddelen toestaan en dan roepen dat er te veel mensen zijn, hoe schizofreen kan je zijn!

  19 likes
 7. Sommigen pompen maar door.

  1 likes
  • Volgens officiele cijfers krijgen gezinnen wereldwijd gemiddeld 2,36 kinderen op dit moment. Afrika spant de kroon met vaak 5 kinderen of meer. Hans Rosling legt dit simpel uit door te melden dat armere gebieden meer kinderen produceren omdat veel kinderen op jonge leeftijd overlijden. Dit zal zich doorzetten tot 10-12 mld mensen tegen 2050 wanneer het stabiliseert en iets terugloopt. De voorwaarde is wel dat Afrika meegroeit met de welvaart zoals in Azie is gebeurd. Let ook op de gemiddelde leeftijd die een Nigeriaan bijvoorbeeld haalt, nog niet eens 50. Dat was in het westen ongeveer 200 jaar geleden het geval.

   Ik heb een eenvoudig antwoord op degenen die melden dat er teveel mensen op deze wereld zijn: hebben we ooit een tijd gehad in de moderne geschiedenis waar ieder mens te eten en drinken en een dak boven het hooft had? Nee, dus laten we eerst daarvoor zorgen, dan kunnen we daarna met gerust hart openhartig spreken over sterilisatie mits er geldige redenen voor zijn.

   Wat mij betreft, de mensen die spreken over overbevolking op deze planeet, die kijken vanuit hun ivoren toren naar niets anders dan radertjes, goedkope arbeidskrachten en noodzakelijke kwaden. Deze mensen hebben compleet de empathie verloren voor de medemens. Het Vaticaan neem ik niet serieus, hetzelfde laken een pak.

   6 likes
   • Nee, armere gebieden krijgen zoveel kinderen OMDAT ze niks plannen, en niet omdat de kindersterfte hoger is. Het is gewoon onverantwoord primatengedrag. Een gemiddelde van 5 kinderen zeg, dan verdien je het gewoon om uit te sterven, want dat is domheid ten top. Ik heb geen enkele consideratie met dit achterlijke gedrag, WANT het is gewoon superasociaal om zoveel kinderen te nemen. Het lijkt onschuldig, maar het is de snelste weg naar zelfvernietiging, waarbij je ook nog eens je omgeving met de ellende opscheept. Oliedom en superasociaal is het, en niets minder.

    2 likes
    • en verders gaat het goed met je?
     Kom op zeg mensen met vele kinderen aso te noemen.
     Er is genoeg ruimte laat je toch niks wijs maken het is gewoon hoe ga je met het land om.
     Zet overal ter wereld maar eens langs de wegen en die zijn er zat fruitbomen neer en noten bomen bv. Langs de bermen groente en niemand komt meer om van de honger.
     Dan op vele plaatsen hennep voor de kleren want die gaan veel langer mee als katoenen kleren (soms wel 40 jaar lang.)
     Dan voor spullen gaan die jaren en jaren meegaan plaats van wegwerp artikelen. Tis gewoon de manier waarop wij u laven die de aarde raakt.
     Maar we laten de politiek nu zijn gang gaan en daar zit ons fout.
     De mensen die kwaad in zin hebben zijn niet de fouten mensen, maar mensen die alles toelaten.

     2 likes
     • De meest succesvolle landen hebben een zeer beperkte bevolkingsgroei, en dat is geen toeval. Je kunt niet als een stel debielen doorfokken en dan maar hopen dat het allemaal maar goed blijft gaan. Ongebreideld doorfokken is achterlijk en getuigt van zeer beperkt bewustzijn en is asociaal naar latere generaties toe. De enige reden dat mensen teveel kinderen krijgen, is dat ze daar geen reden voor hebben, ze denken niet na, laat staan vooruit, en het het is niets anders dan primitief, impulsief gedrag. Maak het niet mooier dan het is, en laat ze maar bloeden voor hun eigen gedrag, dan schiet Darwin wel te hulp, zodat dat slag mensen langzaam verdwijnt. Sorry hoor, maar ik heb echt geen consideratie met mensen die deze planeet verpesten door primitief en asociaal gedrag.

      2 likes
    • Sjors, ik ben sprakeloos. Vraag eens aan je grootouder hoe groot gezinnen waren 100 jaar geleden in Nederland.

     1 likes
     • Ja, maar daar zijn we op tijd mee gestopt, en dat is niet voor niets. Anders waren we ook een derde wereldland geworden.

      1 likes
    • Veel kinderen krijgen betekent niet automatisch dat de bevolkingsgroei ook veel hoger ligt.

     In de Denver Post verscheen een bericht van Jim Reihead:

     ‘Colorado heeft een groei-rate van 3%…. dat is als een derde wereld land zonder geboortebeperking!’

     Wij zenden vanuit de westerse wereld mensen naar landen in Afrika met lagere groeicijfers dan 3%, om ze te vertellen dat ze minder kinderen moeten krijgen…

     1 likes
   • Het Vaticaan wordt, net zoals de msm, ook geheel gestuurd door een handjevol doorgesnoven gekken. En Roy, nog even over John Kerry want ik kan op jouw reactie niet reageren, dat zou dan voor het eerst zijn dat de Jerusalem Post een roddel van een 3e rangs complotgekkie overnam.

    0 likes
 8. Hmm en dan gaat die wereldregering zeker meteen over tot genocide? Als we eerst maar es afwaren van de graaiers (elite, bankiers) zou het al mooi opruimen en is er plotseling genoeg voor iedereen..

  14 likes
  • ”Bevolkingsgroei sturen, moslims wegvagen, genocide…” Waar zijn mensen mee bezig? Die darkies zijn in alle staten. Zo bang als nu zijn ze nog nooit geweest maar toch nog domme darkie aanhangers hier. Niet te geloven. Als je weet wat er allemaal aan vulkanen staat te ronken en dat gaat alleen maar toenemen is al berekend, dan snap je dat de natuur dat zelf wel gaat regelen, daar hoeven de darkies zich niet mee te bemoeien. Hopi zegt over deze tijd: if your’e’ not spiritually involved, slightly you’re not gonna make it. Veel sterkte en succes allemaal.

   0 likes
 9. Ik zou zeggen geef het goede voorbeeld en begin met jezelf

  9 likes
 10. Heel de wereld zou bijwijze van spreken in het land Australie kunnen leven en dan nog blijft er grond over om scholen te bouwen en wegen ziekenhuizen watertorens enz.
  Ieder persoon heeft dan 1000 m2 grond en een gezin van 5 peronen heeft dan 5000 m2 grond

  Dus hoezo overbevolking?
  Voor drie keer per dag groentjes en fruit te eten en af en toe ene eitje en wat geitemelk heb je als mens zijne,,

  Per persoon;

  Voor je groentes je 150 m2 nodig
  1 kip heeft 150 m2 nodig (legt 7 eieren per week en je het maar 2 eieren nodig per week als mens zijne, dus je deelt die kip(eieren) met drie man en dus per man geeft die kip 70 grond ietje meer dus ivm met een haantje)
  1 geit/schaap heeft 4000 m2 nodig en geeft gemiddelt het jaar door 3 liter melk dus deze geit/schaap kan je delen met 12 man dus ieder geeft 500 meter voor de geit ivm dat er ook een bokje aan te pas komt voor vele geitjes.
  Dan heb je fruitbomen nodig en dat is 100 m2

  Dus voor je groente tuin 150 m2
  kip,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,70 m2
  geit/schaap,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,500 m2
  fruitbomen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,100 m2
  __________________________
  opgeteld,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 820 m2

  Dan heb je zelfs grond over voor een huis en wat gras en bomen
  zet je je huisje onder de bomen dan neemt die zelfs geen plek in en kan die 180 meter gewoon nuttig besteed worden.

  En weet dat gras meer zuurstof geeft dan bomen.
  De wereld bestaat voor 3 procent uit gras en dat geeft 25 procent zuurstof.
  Dus wees zuinig op de weilanden die je steeds minder ziet in NL.

  5 likes
  • Leuk die momentopname. Maar 2 generaties verder is er nog maar 1/3 van die hoeveelheid land p.p. over.

   Ik heb hier al naar gelinkt maar zal eens een stukje citeren:

   Laten we eens kijken naar de karakteristieken van stabiele groei in een gesloten systeem, zoals we dat op aarde kennen.

   We gaan eens kijken naar bacteriën en de verdubbeling daarvan: 1 bacterie worden er 2, 2 worden er 4, etc.
   Laten we eens kijken hoe dat in zijn werk zal gaan:

   Beeld je in dat de bacteriën in de fles stabiel groeien. Ze verdubbelen in aantal om de minuut.
   Om 11.00 is er 1 bacterie in de fles.
   Om 12.00 is de fles vol.

   Dit is het gevolg van stabiele groei zoals wij dat in onze maatschappij kennen. De bacteriën groeien per minuut, in een gesloten systeem, de fles. Nu ga ik jullie 3 vragen stellen

   Vraag 1:

   Op welk moment tussen 11.00 en 12.00 was de fles half vol?

   Antwoord: 11.59, de bacteriën hebben immers maar 1 minuut nodig om nog één keer te verdubbelen.

   Vraag 2:

   Als jij een bacterie was in de fles, op welk moment zou je dan het gevoel hebben dat er nog wel eens ruimte tekort kan ontstaan?

   Nu, denk er eens over na. Dit soort stabiele groei is hét vraagstuk met betrekking tot de bevolkingsgroei, vraag en gebruik van grondstoffen etc…

   Kijk maar eens naar de volgende sheet.

   Bacteriën in de fles. (de laatste minuten)

   11:54 1/64 = 1.6% vol 63/64 leeg
   11:55 1/32 = 3.1% vol 31/32 leeg
   11:56 1/16 = 6.3% vol 15/16 leeg*
   11:57 1/8 = 12.5% vol 7/8 leeg
   11:58 ¼ = 25% vol ¾ leeg
   11:59 ½ = 50% vol ½ leeg
   12.00 100 % vol

   Toen het 11:55 was, had je toen het idee dat er wel eens snel een probleem zou kunnen ontstaan? De fles was immers nog voor 97% leeg…
   En zo dacht men er ook over in Boulder. Er was geen probleem met de bevolkingsgroei in Boulder omdat er nog 15 maal meer open gebieden waren dan dat er op dat moment bebouwd was. Laten we nogmaals kijken naar de tabel hierboven.

   Hoe laat was het in Boulder toen er nog 15 maal zoveel onbebouwde grond voorradig was? *
   Het antwoord is: 11:56.

   Veronderstel dat er op 11:58 een bacterie zich realiseert dat ze snel zonder ruimte komen te zitten. Ze lanceren het plan om op zoek te gaan naar nieuwe flessen. Ze zoeken op de buitenranden van de continenten, de toendra en de polen. Ze vinden 3 nieuwe flessen. En dat is in vergelijking tot de fles die men had, al een hele vondst. Drie maal zoveel leefruimte/voorraden als men ooit had gehad…!

   Wow.

   Ze hebben nu in totaal 4 flessen, voor de ontdekking was het er maar 1. Nu zou je denken dat dit toch de mogelijkheid bied voor een duurzame samenleving. Zullen we eens kijken?

   vraag 3

   hoe lang kan de groei doorgaan aan de hand van de fantastische vondst van de 3 nieuwe flessen, een verviervoudiging van leefruimte en grondstoffen/voorraden?

   antwoord:

   11:59 de fles is half vol
   12:00 1 fles is vol, nog 3 te gaan
   12:01 2 flessen vol, nog 2 te gaan
   12:02 flessen 1,2,3 en 4 zijn vol

   En dat is dan ook gelijk het einde van de groei die mogelijk is. Men heeft niet meer wiskundig inzicht nodig dan dit om te beseffen dat wat iedereen verteld aangaande stabiele groei, totale onzin is. Ook de experts. Experts hebben ons regelmatig vertelt dat we altijd weer nieuwe voorraden zullen ontdekken die nodig zijn om dit systeem van stabiele groei te kunnen handhaven.

   3 likes
 11. laat deze man A U B als eerste deze aardkloot verlaat dan hebben we er nog 5miloen 999 duizend te gaan wie volgt er nog meer ?? oooooo?? ik weet het al mensen van de Nederlandse regering die we kunnen missen ALS KIESPEIN

  4 likes
  • kiespIJn

   1 likes
   • Om nog maar te zwijgen over de miljoenen in plaats van de miljarden…

    Deze wereld is groot genoeg voor zeven miljard mensen, maar is hij groot genoeg voor veertien miljard mensen, achtentwintig miljard mensen. We, en de navolgende generaties zullen hierover moeten nadenken, denk aan Malthus en zijn grafiek, het gaat steil omhoog en de voedselproductie blijft op een gegeven moment achter.

    2 likes
 12. Ik zou al erg blij zijn als mensen op z’n minst eens goed gingen nadenken wat ze een kind te bieden hebben voor ze er een op de wereld zetten.

  Er wordt een hoop ellende veroorzaakt door mensen die toegeven aan oerdrang ipv luisteren naar gezond verst.

  Er zijn een hoop kinderen die liever niet op de wereld hadden willen komen.

  5 likes
  • Nadenken zeg je. Daar zeg je me wat. Je moet altijd nog langer nadenken om ze bewust niet te nemen dan om ze wel te nemen. Je hoeft er helemaal niets voor te kunnen en praktisch iedereen kan het. Tot aan de laagste IQ’s toe.

   2 likes
 13. Overbevolking is de grootste onzin de er bestaat.
  Als we logisch beredeneren en uitrekenen: we leven met 7 miljard mensen op deze aarde.
  Laten we ervan uitgaan dat een gemiddeld huishouden 4 personen kent.
  Dit is 1,75 miljard huishoudens. Als elk huishouden een huis heeft met 5.000 m2 grond, waarop ze zelf hun groente etc. kunnen verbouwen, of tuinen aanleggen etc., dan kom je uit op 875 miljoen hectare grond. De oppervlakte van USA bedraagt 985.730.600 hectare, oftewel de gehele wereldbevolking kan wonen in de Verenigde staten, en de rest van het aardoppervlak met rust laten….

  1 likes
  • Prima krijg jij dat stuk grond van 5000m² in de Mojavewoestijn.
   – Hoe kom je aan (drink)water?
   – Hoe kom je aan voedsel?
   – Hoe kom je op je werk?
   – Hoe ga je communiceren met andere mensen?
   – Etc.

   Zo makkelijk is het niet, er zijn niet voor niets overal op aarde populatieclusters (steden, dorpen ed). Zoals het nu is ingericht en probeer dat maar eens op een noemenswaardige manier te veranderen is er wel degelijk sprake van overbevolking onder veel van die populatieclusters.

   Hier dit geeft een beter inzicht van de complexiteiten rondom bevolkingsgroei.

   1 likes
   • @eNdEmiOn
    Er is gene overbevolking en als je de ellende wilt aan pakken is gewoon massaal nee zeggen tegen dit systeem en ga langs de wegen fruitbomen zetten en schrijf op briefgeld wat je kan doen als mens om de wereld te verbeteren.

    2 likes
  • Hier dit geeft een beter inzicht van de complexiteiten rondom bevolkingsgroei.
   — zie reactie hierboven, 2x dezelfde link plaatsen mag blijkbaar niet —

   1 likes
 14. Richard
  16 juni 2015 00:08 op 00:08

  Iedereen past in Texas.

  Nee, in de Stad Los Angeles met z,n allen schouder aan schouder dus bij lange na geen overbevolking.

  Quiz: Population 7 Billion—Could We All Fit in One City?

  http://news.nationalgeographic.com/news/2011/10/111031-population-7-billion-earth-world-un-seven/

  1 likes
  • Er is natuurlijk wel een verschil tussen passen en leefbaar. Als je ieder mens een gelijk deel vh aardse landoppervlak zou geven is er plaats zat. Maar daarbij valt ook weer meteen een hoop land af, Siberië, woestijnen ed. Dieren, oerwoud etc moeten ook nog ergens blijven. Die gebieden die goed leefbaar zijn raken wel degelijk overbevolkt. Maar daar is nog wel wat speelruimte dmv een betere inrichting maar dat komt er niet vanzelf zeker niet in het hedendaagse politieke, sociale en economisch klimaat laat staan snel genoeg om de bevolkingsgroei op te vangen. Dus wat zie je gebeuren iedereen komt op elkaars lip te zitten.

   Kwam dit interessant artikel nog tegen over de bevolkingstoename wereldwijd.
   http://drwoodz.blogspot.nl/2011/01/de-problemen-van-bevolkingsgroei.html

   1 likes
   • Er zijn niet te veel mensen. Maar wij behoren, vergeleken met andere levensvormen op Aarde, tot de tot de meest verkwistende levensvorm die er is. En daarmee, me dunkt, de minst slimme levensvorm.
    Heel lang geleden gingen wij toch een stuk slimmer met moeder natuur om, en er zijn nog steeds volkeren die dat nog steeds doen.
    Welke weg zijn wij ingeslagen vraag ik mij soms af…

    2 likes
 15. Dat er teveel mensen op deze aardkloot leven dat is waar………Maar dat het steeds warmer word is onzin….Het gaat steeds kouder worden. Maar daar mag niet over gesproken worden omdat we dan een gas tekort hebben en dan ga je paniek zaaien!!!… We worden goed voor de gek gehouden want we weten de helft nog niet. En geloof AUB niet alles wat er op het nieuws gezegd wordt want die mogen de waarheid niet vertellen!

  2 likes
  • Er is geen overbevolking dat is wat ze ons willen doen geloven trap er toch niet in mensen. Honger word bewust gecreerd en de armoede zodta de zakken van de elite gevult blijven want wapenhandel moet wel door gaan he!

   3 likes
 16. Niemand die de link legt met de georgia guidestones ?

  Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature.

  De dingen die op de stenen staan, kloppen mijns inziens zeker. We zijn ook met tevelen, echter het feit dat ik dit zegt bekent allerminst dat ik in genocide denk. Ik pleit voor een open wereld, met steden in de natuur, op vrije energie, waarbij we de ruimte coloniseren en waarbij allen gelijk is.

  We zijn met teveel. Hoe los je dit op? Door een systeem op te zetten waarbij om de aantal jaar een willekeurig geslecteerde groep mensen kinderen mogen verwekken wellicht? Om systematisch in ieder geval de bevolkingsgroei te laten afnemen.

  1 likes
  • hallo we zijn niet met teveel dat is wat ze je wijs maken en het is ze nog gelukt ook.
   reken eens uit hoeveel grond 1 mens nodig heeft om te leven en doe dit keer 7 miljard en kijk dan in welk land wij kunnen leven met zijn alle bijwijze van spreken en de rest van de wereld is dan niet meer bewoont.

   4 likes
 17. De Paus: spirituele arrogantie ten top
  De spi(rituele) gang van religieuse gangsters alle sma(k)en jullie (elect)ronic Universe mentaal geprogrammeerd d.m.v. neuro linguistisch formuleren wordt beeindigd.
  Vaticaan NLP getrainde schrift ge(l)eerde onder de valse vlag van Christendom Jodendom Islam Boeddh(isme) als belichaming van het material(isme) (men(t)aal ment = mind)
  Mehran Keshe heeft een kristal heldere boodschap:
  Weten-schap in de ware be(t)e(k)en(is)
  https://www.youtube.com/watch?v=u0OEq8ei518

  1 likes
  • Sorry hoor maar wat een debiele video, een chemtrail halo zou een ufo zijn, en dan steeds dat ego gedreven mannetje dat steeds maar zeurt over religie, hij heeft ook een blinde vlek voor Azië, wordt er een vraag gesteld lult hij er gewoon omheen, door de hele video heen gaan me scam alarm bellen af, noemt steeds reactoren maar verder geen info erover, springt vd hak op de tak, steeds van zo’n oude denkbeelden over economie ed, op gegeven moment is ie galgje aan t spelen…

   1 likes
 18. En toch die duistere garde, eigenlijk zou je medelijden moeten hebben want ze weten niet beter, Licht is de ultieme bedreiging voor ze, die ze maar niet kunnen uitschakelen. Daarom die machtsvertoon van hun kant. Ze zijn armzalig gecreerd en armzalig is hun wezen en daden. In het Licht zijn ze werkelijk meelijwekkend.

  3 likes
 19. Een belangrijk gegeven, wanneer hoog geplaatst figuren Europa verlaten, of met zijn allen naar de andere kant van de wereld gaan voor een zgn vergadering, pas dan op wat er gaat gebeuren met Europa……

  3 likes
 20. Er zijn gewoon te veel mensen op de aarde nu maar daar komt verandering in. 5 miljard die is de aarde aan het kapot maken wat niet de bedoeling is, stap is over alle geloven heen en doe is eenvoudig zonder al deze technologie van nu.

  0 likes
  • spoor je wel om te zeggen dat er te veel mensen zijn?
   De weld is verkeerd ingedeelt.
   Als langs alle wegen ter wereld bomen neergezet zouden worden die fruit of noten gaven en de bermen vol stonden met groentes, dan was er geen honger meer.

   3 likes
 21. Hans Joachim Schellnhuber zou een goed voorbeeld kunnen geven door zichzelf op te hangen in een boom, dan pas doet hij iets gerenommeerds voor de mensheid. Natuurlijk zou het handig zijn als Merkel en de Paus en vele andere zogenaamde tijdelijk belangrijke aardse materie dit goede voorbeeld volgen, want er moeten per slot van rekening volgens de o zo belangrijke en alles wetende wetenschap minder vervuilers en verbruikers komen op deze planeet.

  2 likes
 22. Als iedereen 2 kinderen heeft is goed, maar niet 3 of meer.

  2 likes
 23. Oh ja. En van wie moesten onze (voor)ouders ook alweer veel kindje maken???

  2 likes
 24. Iedereen past in Texas.

  1 likes
 25. Dit is een keihard feit die weinige nog zien en willen erkennen want er is plaats zat zegt men dan. Dat is er geheel niet, waar wel plaats is. is op Mercury, Venus en Mars.

  Ik denk dat die getallen die deze man noemt nog aan de lage kant zijn.

  Overigens speelt Bewustzijn hier weer een grote rol door het in te KUNNEN zien of NIET.
  Zoals Steven Greer altijd zegt speelt bewustzijn nu de grootste rol in deze wereld om zaken en dingen in te KUNNEN zien. Met de nieuwe frequentie van het nieuwe tijdperk word ons DNA aangepast zodat we meer bewustzijn krijgen maar bij de ene gaat dat sneller als de andere wat hier maar ook op straat makkelijk te merken is.

  Gr. Bob

  2 likes
 26. In deze huidige toestand is er inderdaad een over populatie dit komt door het kapitalisme. Echter ben ik het er ook nagenoeg mee eens dat bijvoorbeeld 500.000 mensen op deze aardbol een ideale populatie is.. Maar welke mensen worden er opgeofferd? Weer de armere? Ik zou persoonlijk de rijkste 1% opofferen die leven toch voor 100…

  2 likes
 27. Dit roept bij mij onmiddelijk deze channeling op: http://galacticchannelings.com/nederlands/montague14-06-15.html

  1 likes
 28. Alle stokken zijn goed om de hond te slaan. Terwijl het geenszins bewezen is dat global warming of global cooling als je ‘t zo wil, veroorzaakt wordt door de mens, heeft men alweer een reden om de mens uit te moorden.

  1 likes
 29. … hij gaat uit van zaken die niet vanzelfsprekend zijn. Wie zegt dat de wereldregering de problemen gaat oplossen ? Vooralsnog zorgt de politiek voor meer problemen door constant de lobby te vertegenwoordigen. Wie gaan bijv. de oorlogen voeren of alle pillen slikken bij zo weinig inwoners ?

  1 likes
 30. laten we beginnen met Klimaatspreker Vaticaan die kan al op geruimd worden.
  wat een uitspraken waar zijn we mee bezich.
  de aarde zal altijd veranderen ook zo als ze zeggen dan niburu komt de planeet die de aarde zal schudden en alles zal veranderen zo is ook Atlantis vergaan het is een vicieus cirkel die alt terug komt dus laten die heren wijsneuzen maar babbelen de aarde regelt het zelf wel.

  0 likes
 31. wel als er toch teveel mensen zijn dat ze dan eens beginnen voor eigen deur te vegen want gans die huichelaars sekte dient toch tot niets

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept ...

pandemie

Duitse overheid werd in 2013 al gewaarschuwd voor corona-pandemie. Zo reageerde de regering-Merkel

De Duitse overheid is meer dan zeven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.