Homepagina » Mens en Dier » Journalist wordt wakker en schrijft open brief aan Rutte: ‘Hoe is het in godsnaam zover gekomen?’
journalist
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Journalist wordt wakker en schrijft open brief aan Rutte: ‘Hoe is het in godsnaam zover gekomen?’

Journalist en verhalenverteller Mick Boskamp was vanaf het moment dat de coronamaatregelen werden aangekondigd een goed burger. Hij hield zich keurig netjes aan de regels. Hij kreeg echter een onderbuikgevoel.

Toen las hij op 7 mei het bericht dat minister Hugo de Jonge stelde dat festivals en evenementen pas weer plaats kunnen vinden als er een vaccin is. Er was op dat moment meer bekend over het virus, maar er waren ook nog veel onzekerheden. “Hoe kon De Jonge dan als verantwoordelijke minister stellen dat er geen festivals plaats konden vinden zonder vaccin? Wist hij iets wat de rest van de wereld nog niet wist?”

Boskamp begon te twijfelen. Hij zat met vragen, waar de kranten geen antwoord op gaven. Hij ging zelf op onderzoek uit. Er ging een nieuwe wereld voor hem open.

Grootste misdaad van de laatste 20 jaar

In een open brief aan Mark Rutte op de website Mannenzaken deelt hij zijn bevindingen:

Op 10 juni las ik het bericht dat een ‘Nederlands’ coronavaccin al in juli op mensen getest wordt. Het bedrijf dat met het vaccin komt heet Jansen Vaccins en is onderdeel van de farmaceutische reus Johnson & Johnson. Over Johnson & Johnson hoef ik niet eens te zoeken om te weten dat dit bedrijf misschien wel de grootste misdaad van de laatste 20 jaar heeft gepleegd.

“Is het geen volstrekt perverse gedachte, Mark, als de redding komt van een bedrijf dat de afgelopen decennia bijna net zoveel dodelijke, onschuldige slachtoffers heeft gemaakt in de VS alleen als het coronavirus mondiaal?” vraagt Boskamp zich af.

Stroom aan rechtszaken en claims

Daarnaast bestelde Nederland miljoenen doses van het ‘oxfordvaccin’, dat mede ontwikkeld wordt door farmaceut AstraZeneca. “Ik ga je niet lastig vallen met de stroom aan rechtszaken en claims die dit bedrijf sinds 2000 aan de broek heeft hangen,” zegt de journalist, om er vervolgens toch een paar te noemen. “Met dit soort bedrijven doet onze vaccin-minister De Jonge namens jou dus goede zaken, Mark.”

Boskamp sluit af met een artikel in de krant Le Monde over kinderen in Malawi en Kenia die een experimenteel vaccin krijgen dat een onderhuidse injectiekaart met nanodeeltjes bevat.

Lees hier de hele open brief.

[Mannenzaken]
4.7 10 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 maanden geleden

je moet goed naar de foto kijken waar rutte opstaat.
wat zie je dan.
1). van geen kwaad bewust.
2). wat zal ik nu eens verzinnen om het tuig in nederland achter me te krijgen.
3). is dat zo?
4). ik sta boven jullie , weet je dat , nee dan weet je het nu.
5). niemand doet me wat.
6). als ik het maar goed heb.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Volgens mij waant rutte zich een soort uitverkorene.

janie
janie
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

maar …meneer rutte geeft graag les aan kinderen!!??

Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Ik zie een man die orders volgt van hogere hand. En hij lijkt ervan te genieten. Misschien krijgt in de toekomst een mooi baantje toegeworpen.

Tot zondag, de dag van een nieuwe bevrijding. 🇳🇱

pietpaal
pietpaal
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Ehm 2, 3, 4, 5 en 6

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

Goed verhaal voor 95%. Alleen jammer dat ie bescherming buiten met een mondkapje een verstandige beslissing vindt. Dat is net zo niet verstandig als de rest van die 1,5m waanzin. En voor mensen met astma of copd longziekten is het lang dragen van maskers zelfs ronduit gevaarlijk. Daarnaast is er geen causual verband aangetoond tussen het dragen en een eventueel lager bestmettingsgetal. Dat kan net zogoed andere oorzaken hebben. Maskers zijn ontworpen voor grof vervuilende zaken zoals bouwstof. Ze houden geen virussen tegen (microscopisch klein) en ook geen bacteriën.

https://toxtown.nlm.nih.gov/chemicals-and-contaminants/carbon-dioxide

https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/does-wearing-face-mask-increase-co2-levels

Wow
Wow
5 maanden geleden

Van zo”n journalist wordt ik blij ,…misschien moet die wet er eerst doorheen komen om de rest van Nederland wakker te krijgen en nee hierme bedoel ik niet de meeste (99%) BNers,…die heulen met de macht. Waar zijn de Van Nieuwkerkjes,.de kees van kootens en de Bie’s,..Pauw,…de vriesjes,…en ga zo maar door,..het komt goed

Wow
Wow
5 maanden geleden

Ñog even dit, we gaan dit winnen, tenminste als wij ons ego opzij kunnen zetten en vanuit onze individualiteit gaan handelen. Hoe? Dat wordt nog duidelijk gemaakt en ook dit alleen als wij ons ego opzij kunnen zetten,..tis niet anders,..niet gertreurd de nieuwe mens, het ware individu staat al te tappelen van ongeduld. De toekomstige generaties zullen weten wie hen heeft willen verraden,….heb het gezien,.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Wow
5 maanden geleden

Inderdaad , ego is hier van geen belang. Individuen moeten straks beslissingen nemen die tegennatuurlijk zijn. b.v. hoe ver ga je om te vechten voor je vrijheid. Dit is echt een keerpunt in de geschiedenis van nederland. Dat kan men voelen !

Dick
Dick
5 maanden geleden

Als je als journalist tot 7 mei nodig hebt om erachter te komen dat er iets niet klopt dan denk ik dat je je beter kunt beperken tot het vertellen van verhalen.
maar ja, je kunt beter laat dan nooit wakker worden.

jtprf
jtprf
Reactie op  Dick
5 maanden geleden

schoot ff in de lach van je tekst, maar treffend is het.

Wow
Wow
5 maanden geleden

Nu ik de brief helemaal heb gelezen (sorry,) zie ik toch dat hij er nog niet zo heel veel van snapt. Mondkapjes zijn de grootste onzin ooit,..maar dat hij ziet dat er iets niet klopt is iig een begin, en ja ik weet het, grammaticaal maak ik wel eens foutjes door de snelheid waarmee ik typ,….ik ben niet perfect.

obsidiaan
obsidiaan
Reactie op  Wow
5 maanden geleden

Vond het al vreemd, een journalist die zomaar doet waarvoor die opgeleid zou moeten zijn.
Het is een begin, maar iets dieper zoeken kost hem vast zijn baan.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Toch nog een kennelijke MSM journalist wakker geworden.

Hoewel ik betwijfel dat de andere niet wakker zouden zijn maar ja, zij voeren liever propaganda.

Zojuist was weer proppanda op RTL nieuw of het journaal dat nu niemand bij Dam demonstratie besmet is geraakt, kunnen de maatregelen wel verder worden versoepeld. Neen, was het antwoord van een geïnterviewde viroloog. Want kan ook toeval zijn geweest.
Waarom worden er geen andere virologen geïnterviewd?

Toeval. Wat is dat? Als je een uur lang midden op het wegdek van de de autosnelweg staat en niet wordt aangereden. Is dat toeval?

bert s
bert s
5 maanden geleden

Praten heeft geen zin meer….21 juni 2020…Malieveld, en pas op..de treinen zijn dit weekend toevallig al plat gelegd i.v.m. werkzaamheden.

Christian
Christian
Reactie op  bert s
15 dagen geleden

Stem op Wilders of FvD

Arwijn
Arwijn
5 maanden geleden

Rutte = F*cked

Enki
Enki
Reactie op  Arwijn
5 maanden geleden

Proper F*cked

wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

‘Hoe is het in godsnaam zover gekomen?’ Het begon met het afnemen van het referendum. Dat hadden we nooit moeten pikken. En elkaar maar napapegaaien, ‘want met die referenda zou het land toch onbestuurbaar worden’. Who’s a pretty boy then?

x

Check Also

coronavaccin

Artsen: Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat ...

lockdown

Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x