Mens en Dier

Journalist wordt wakker en schrijft open brief aan Rutte: ‘Hoe is het in godsnaam zover gekomen?’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist en verhalenverteller Mick Boskamp was vanaf het moment dat de coronamaatregelen werden aangekondigd een goed burger. Hij hield zich keurig netjes aan de regels. Hij kreeg echter een onderbuikgevoel.

Toen las hij op 7 mei het bericht dat minister Hugo de Jonge stelde dat festivals en evenementen pas weer plaats kunnen vinden als er een vaccin is. Er was op dat moment meer bekend over het virus, maar er waren ook nog veel onzekerheden. “Hoe kon De Jonge dan als verantwoordelijke minister stellen dat er geen festivals plaats konden vinden zonder vaccin? Wist hij iets wat de rest van de wereld nog niet wist?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Boskamp begon te twijfelen. Hij zat met vragen, waar de kranten geen antwoord op gaven. Hij ging zelf op onderzoek uit. Er ging een nieuwe wereld voor hem open.

Grootste misdaad van de laatste 20 jaar

In een open brief aan Mark Rutte op de website Mannenzaken deelt hij zijn bevindingen:

Op 10 juni las ik het bericht dat een ‘Nederlands’ coronavaccin al in juli op mensen getest wordt. Het bedrijf dat met het vaccin komt heet Jansen Vaccins en is onderdeel van de farmaceutische reus Johnson & Johnson. Over Johnson & Johnson hoef ik niet eens te zoeken om te weten dat dit bedrijf misschien wel de grootste misdaad van de laatste 20 jaar heeft gepleegd.

“Is het geen volstrekt perverse gedachte, Mark, als de redding komt van een bedrijf dat de afgelopen decennia bijna net zoveel dodelijke, onschuldige slachtoffers heeft gemaakt in de VS alleen als het coronavirus mondiaal?” vraagt Boskamp zich af.

Stroom aan rechtszaken en claims

Daarnaast bestelde Nederland miljoenen doses van het ‘oxfordvaccin’, dat mede ontwikkeld wordt door farmaceut AstraZeneca. “Ik ga je niet lastig vallen met de stroom aan rechtszaken en claims die dit bedrijf sinds 2000 aan de broek heeft hangen,” zegt de journalist, om er vervolgens toch een paar te noemen. “Met dit soort bedrijven doet onze vaccin-minister De Jonge namens jou dus goede zaken, Mark.”

Boskamp sluit af met een artikel in de krant Le Monde over kinderen in Malawi en Kenia die een experimenteel vaccin krijgen dat een onderhuidse injectiekaart met nanodeeltjes bevat.

Lees hier de hele open brief.

[Mannenzaken]

4.5 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
4 jaren geleden

je moet goed naar de foto kijken waar rutte opstaat.
wat zie je dan.
1). van geen kwaad bewust.
2). wat zal ik nu eens verzinnen om het tuig in nederland achter me te krijgen.
3). is dat zo?
4). ik sta boven jullie , weet je dat , nee dan weet je het nu.
5). niemand doet me wat.
6). als ik het maar goed heb.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
4 jaren geleden

Goed verhaal voor 95%. Alleen jammer dat ie bescherming buiten met een mondkapje een verstandige beslissing vindt. Dat is net zo niet verstandig als de rest van die 1,5m waanzin. En voor mensen met astma of copd longziekten is het lang dragen van maskers zelfs ronduit gevaarlijk. Daarnaast is er geen causual verband aangetoond tussen het dragen en een eventueel lager bestmettingsgetal. Dat kan net zogoed andere oorzaken hebben. Maskers zijn ontworpen voor grof vervuilende zaken zoals bouwstof. Ze houden geen virussen tegen (microscopisch klein) en ook geen bacteriën.

https://toxtown.nlm.nih.gov/chemicals-and-contaminants/carbon-dioxide

https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/does-wearing-face-mask-increase-co2-levels

Wow
Wow
4 jaren geleden

Van zo”n journalist wordt ik blij ,…misschien moet die wet er eerst doorheen komen om de rest van Nederland wakker te krijgen en nee hierme bedoel ik niet de meeste (99%) BNers,…die heulen met de macht. Waar zijn de Van Nieuwkerkjes,.de kees van kootens en de Bie’s,..Pauw,…de vriesjes,…en ga zo maar door,..het komt goed

Wow
Wow
4 jaren geleden

Ñog even dit, we gaan dit winnen, tenminste als wij ons ego opzij kunnen zetten en vanuit onze individualiteit gaan handelen. Hoe? Dat wordt nog duidelijk gemaakt en ook dit alleen als wij ons ego opzij kunnen zetten,..tis niet anders,..niet gertreurd de nieuwe mens, het ware individu staat al te tappelen van ongeduld. De toekomstige generaties zullen weten wie hen heeft willen verraden,….heb het gezien,.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x