Het Complot

‘Klimaatverandering is mythe, hagedismensen besturen wereld en overheid zat achter 9/11’

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruim een derde van de Amerikanen denkt dat klimaatverandering een hoax is en 11 procent gelooft dat 9/11 nooit kon gebeuren zonder hulp van de overheid.

Eén op de vijf Republikeinse kiezers zegt dat Barack Obama de ‘antichrist’ is en bijna een derde van de Amerikanen meent dat een geheime machtselite over de wereld heerst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Dat blijkt uit een rondvraag (pdf) van het Amerikaanse enquêtebureau Public Policy Polling. De opiniepeiler wilde nagaan in hoeverre politieke voorkeur invloed kan hebben op het geloof in diverse samenzweringstheorieën.

Nieuwe Wereldorde

Uit het onderzoek bleek dat 34 procent van de Republikeinen gelooft dat een Nieuwe Wereldorde de macht in handen heeft, tegen 35 procent van de onafhankelijke kiezers en slechts 15 procent van de Democraten.

In totaal denkt 44 procent van de Amerikanen dat de regering Bush het volk bewust heeft misleid over massavernietigingswapens om Irak te kunnen aanvallen. Die 44 procent bestaat voor bijna drie kwart uit Democraten en ruim een kwart uit Republikeinen.

Verschil in politieke voorkeur blijkt ook uit de discussie over het klimaat. Bijna een kwart van de Democraten denkt dat klimaatverandering een hoax is, maar meer dan de helft van de Republikeinse kiezers denkt dat klimaatverandering een mythe is.

Vaccins

Een derde van de Republikeinen denkt dat Saddam Hoessein iets te maken had met de aanslagen op 11 september 2001, terwijl 78 procent van de Democraten die mening niet deelt.

Iets meer dan de helft van alle Amerikanen denkt dat er een complot zit achter de moord op president John F. Kennedy en meer dan één op de tien gelooft in Bigfoot.

In totaal gelooft 29 procent van de Amerikaanse kiezers dat buitenaardsen bestaan, terwijl een vijfde denkt dat in 1947 buitenaardse schepen zijn neergekomen bij Roswell. Twintig procent van de kiezers denkt dat er een verband is tussen vaccinaties en autisme.

Vijftien procent van de Amerikanen denkt dat de farmaceutische en de medische industrie nieuwe ziektes ‘uitvinden’ om geld te verdienen. Hetzelfde percentage zegt dat de overheid of de massamedia mind control toepassen bij het uitzenden van programma’s. Tot besluit gelooft 4 procent van de kiezers dat ‘hagedismensen’ de wereld besturen.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko
biko
11 jaren geleden

die percentages zeggen naar mijn idee, en afhankelijk van de betrouwbaarheid van het onderzoek, iets over de geestelijke gesteldheid van een deel van de amerikanen, niet zozeer iets over de waarheid.

K.Jager
K.Jager
11 jaren geleden

[quote name=”biko”]die percentages zeggen naar mijn idee, en afhankelijk van de betrouwbaarheid van het onderzoek, iets over de geestelijke gesteldheid van een deel van de amerikanen, niet zozeer iets over de waarheid.[/quote]
Klopt helemaal!
Je kunt inderdaad zien dat veel Amerikanen al aardig wakker zijn.

meuron
meuron
11 jaren geleden

[quote name=”biko”]die percentages zeggen naar mijn idee, en afhankelijk van de betrouwbaarheid van het onderzoek, iets over de geestelijke gesteldheid van een deel van de amerikanen, niet zozeer iets over de waarheid.[/quote]

Ik zou diezelfde enquete hier niet durven doen, je zou versteld staan van de resultaten. Mensen willen alles geloven behalve de waarheid maar wie weet nog wat de waarheid is ?

bending unit 22
bending unit 22
11 jaren geleden

Klimaatverandering/opwarming is HOAX!!
9/11 :-)zeker weten een inside job!!
Hagadis mensen………!!??? Hahaha! Nee eg nie!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x