Gezondheid

“Intelligente ouders weigeren vaccinaties”

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschapssite LiveScience meldt dat steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren omdat ze het nut er niet van inzien. In 2013 zei 87 procent van de kinderartsen geregeld ouders in de spreekkamer te hebben die vaccinaties weigeren, tegen 75 procent in 2006.

Intelligente ouders die weigeren hun kinderen te laten inenten begrijpen hoe onnodig en gevaarlijk vaccins zijn, aldus dr. Mark Sircus, die jaren onderzoek heeft gedaan naar de oorzaken van ziektes. Deze ouders zien dat hun kinderen gezonder en minder vaak verkouden zijn en minder vaak last hebben van infecties, voegt hij toe.

LiveScience schrijft dat veel ouders vaccinatie uitstellen omdat ze er ten onrechte van uitgaan dat vaccins het immuunsysteem van kinderen belasten. Volgens dr. Sircus hebben de ouders gelijk. “Na vaccinatie kan het immuunsysteem een opdonder krijgen, met chronische ziektes of zelfs de dood als gevolg,” zegt hij.

Grove nalatigheid

Dr. Harold E. Buttram schreef jaren geleden al in een open brief aan de redactie van het gerenommeerde New England Journal of Medicine over een Duitse studie. Elf gezonde volwassenen die werden ingeënt tegen tetanus hadden tijdelijk een stuk minder T-helpercellen in hun bloed.

Vier van de proefpersonen hadden net zoveel T-helpercellen als aidspatiënten, zo bleek. “Als dit het resultaat is van een enkel vaccin, stel je dan eens voor wat de gevolgen kunnen zijn van meerdere vaccins (18 prikken in de eerste zes maanden),” aldus Buttram.

De studie toonde aan dat het aantal T-helpercellen twee weken na de vaccinatie het sterkst was afgenomen. Toch is deze informatie nooit naar buiten gebracht. Buttram sprak in zijn brief van ‘grove nalatigheid’.

Dood neervallen

In een artikel over het griepvaccin enkele jaren terug in de New York Times viel te lezen: “Op het moment dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep wordt gegeven, zullen sommige mensen dood neervallen als gevolg van hartaanvallen of beroertes, krijgen sommige kinderen aanvallen en zullen sommige zwangere vrouwen een miskraam krijgen.”

Hoewel die zaken volgens de New York Times mogelijk niet aan elkaar gelinkt kunnen worden, lezen we in een ander artikel in dezelfde krant: “Een week na het Mexicaanse griepvaccin was ik zo zwak dat ik nog niet eens mijn broodrooster kon aanzetten.” De vrouw bracht een maand in het ziekenhuis door en raakte vanaf haar nek verlamd tot ze langzaam weer herstelde.

“We zijn vandaag de dag bang voor islamitisch terrorisme, maar er is nog een verraderlijkere vorm van terreur, waar artsen in witte jassen schuldig aan zijn,” besluit dr. Sircus.

Gratis ebook: The Terror of Pediatric Medicine

[Drsircus]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
De Overheid
De Overheid
6 jaren geleden

Wat is de definitie van intelligentie want iedere frequentie heeft zijn intelligentie en dus worden de slimme straks de domme en de domme straks de intelligente. Ik denk dat de aanpassing aan de mens nu al zegt dat we geen pilletjes en vaccinaties nodig hebben omdat de mens straks geheel zelf herstellend is. De zelf herstellende mens heeft dus ook geen kruiden en andere plantaardige rommel nodig.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Perfecte Titel!

Franss
Franss
6 jaren geleden

“Intelligente” is een kwalificatie die niet door Livescience is gebruikt maar door meneer Sircus is toegevoegd. Sircus denkt zo ongeveer dat je alles kunt genezen met natriumcarbonaat.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x