Homepagina » Gezondheid » “Intelligente ouders weigeren vaccinaties”
"Intelligente ouders weigeren vaccinaties"

“Intelligente ouders weigeren vaccinaties”

Wetenschapssite LiveScience meldt dat steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren omdat ze het nut er niet van inzien. In 2013 zei 87 procent van de kinderartsen geregeld ouders in de spreekkamer te hebben die vaccinaties weigeren, tegen 75 procent in 2006.

Intelligente ouders die weigeren hun kinderen te laten inenten begrijpen hoe onnodig en gevaarlijk vaccins zijn, aldus dr. Mark Sircus, die jaren onderzoek heeft gedaan naar de oorzaken van ziektes. Deze ouders zien dat hun kinderen gezonder en minder vaak verkouden zijn en minder vaak last hebben van infecties, voegt hij toe.

LiveScience schrijft dat veel ouders vaccinatie uitstellen omdat ze er ten onrechte van uitgaan dat vaccins het immuunsysteem van kinderen belasten. Volgens dr. Sircus hebben de ouders gelijk. “Na vaccinatie kan het immuunsysteem een opdonder krijgen, met chronische ziektes of zelfs de dood als gevolg,” zegt hij.

Grove nalatigheid

Dr. Harold E. Buttram schreef jaren geleden al in een open brief aan de redactie van het gerenommeerde New England Journal of Medicine over een Duitse studie. Elf gezonde volwassenen die werden ingeënt tegen tetanus hadden tijdelijk een stuk minder T-helpercellen in hun bloed.

Vier van de proefpersonen hadden net zoveel T-helpercellen als aidspatiënten, zo bleek. “Als dit het resultaat is van een enkel vaccin, stel je dan eens voor wat de gevolgen kunnen zijn van meerdere vaccins (18 prikken in de eerste zes maanden),” aldus Buttram.

De studie toonde aan dat het aantal T-helpercellen twee weken na de vaccinatie het sterkst was afgenomen. Toch is deze informatie nooit naar buiten gebracht. Buttram sprak in zijn brief van ‘grove nalatigheid’.

Dood neervallen

In een artikel over het griepvaccin enkele jaren terug in de New York Times viel te lezen: “Op het moment dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep wordt gegeven, zullen sommige mensen dood neervallen als gevolg van hartaanvallen of beroertes, krijgen sommige kinderen aanvallen en zullen sommige zwangere vrouwen een miskraam krijgen.”

Hoewel die zaken volgens de New York Times mogelijk niet aan elkaar gelinkt kunnen worden, lezen we in een ander artikel in dezelfde krant: “Een week na het Mexicaanse griepvaccin was ik zo zwak dat ik nog niet eens mijn broodrooster kon aanzetten.” De vrouw bracht een maand in het ziekenhuis door en raakte vanaf haar nek verlamd tot ze langzaam weer herstelde.

“We zijn vandaag de dag bang voor islamitisch terrorisme, maar er is nog een verraderlijkere vorm van terreur, waar artsen in witte jassen schuldig aan zijn,” besluit dr. Sircus.

Gratis ebook: The Terror of Pediatric Medicine

[Drsircus]


Vond je deze info leuk? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. “Intelligente” is een kwalificatie die niet door Livescience is gebruikt maar door meneer Sircus is toegevoegd. Sircus denkt zo ongeveer dat je alles kunt genezen met natriumcarbonaat.

  4 likes
  • Viel mij ook op inderdaad, er wordt in het hele onderzoek nergens over “intelligente” ouders gesproken. Beetje misleidend maar :). Dit was ook tot 2013, men denkt dat er meerdere ouders nu anders over denken, vanwege de mazelen uitbraken de laatste paar jaar..

   4 likes
   • Bij Livescience wordt ook vermeld dat van de vaccinatieweigeraars voorheen nog 74% geloofde in autisme als mogelijk gevolg en dat dat gezakt was naar 64%.

    Maar nu was er 10% die er de noodzaak niet van inzag. Let wel, noodzaak en niet “het nut niet van inzag” zoals soms vertaald. Die 10% kan wel eens snel van mening veranderen na een mazelenepidemie met duizenden kids in het ziekenhuis wegens longontsteking, hersenvliesontsteking met mogelijk blijvende handicaps, middenoorontsteking met mogelijk blijvende doofheid en een enkele dood.

    3 likes
 2. Perfecte Titel!

  3 likes
  • Sorry, maar ik ben het niet eens met de titel.

   Het had moeten zijn “VERSTANDIGE ouders…”.

   Er is een verschil tussen “intelligent zijn” en “verstandig zijn”. Het eerste betekent dat een mens kan leren (stampen van theorie) en een papiertje kan halen. De tweede betekent dat iemand die niet intelligent is TOCH zijn/haar verstand gebruikt en vaak praktischer is ingesteld dan iemand die intelligent is.

   iemand kan intelligent zijn, maar uit zijn/haar nek [email protected], en er zijn mensen die niet intelligent zijn (laag geschoold), maar verstandig zijn en doen in hun handelingen.

   Zeker in deze tijd is het hebben van een titel (of ander papiertje) niets bijzonders.

   Mijn zwager zei tijdens de speech die heeft gehouden toen mijn vader was overleden, dat hij (mijn vader) geen academicus was, maar een intellectueel. De eerste denkt vaak hij/zij alle wijsheid in pacht heeft, de intellectueel is altijd op zoek naar de waarheid.

   3 likes
  • De Titel perfect vinden omdat het je emotioneel raakt maar hoe is de werkelijkheid?? Word jou werkelijkheid gemaakt door jou emotie??

   1 likes
 3. Wat is de definitie van intelligentie want iedere frequentie heeft zijn intelligentie en dus worden de slimme straks de domme en de domme straks de intelligente. Ik denk dat de aanpassing aan de mens nu al zegt dat we geen pilletjes en vaccinaties nodig hebben omdat de mens straks geheel zelf herstellend is. De zelf herstellende mens heeft dus ook geen kruiden en andere plantaardige rommel nodig.

  2 likes
  • Pilletjes en vaccinaties heb ik nu al niet nodig, persoonlijk zie ik er halsreikend naar uit ook nog van de overheid verlost te worden. Van de Natuur met haar kruiden, bomen en planten zal ik zo mogelijk mijn hele leven blijven genieten. Dat komt van dezelfde bron en is onlosmakelijk met het leven verbonden. zonder flora geen zuurstof bijvoorbeeld.

   3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?

De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?

Niet alle vaccins zijn veilig voor alle ...

doctor-673578_1280

‘Vertrouwelijk’ document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven door vaccin. Hebben we nog meer bewijs nodig dat vaccins schadelijk zijn?

Uit vertrouwelijke stukken die aan de pers ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+