BinnenlandCorona

Maastricht UMC: van de 10 coronapatiënten op de afdeling hebben ten minste 9 een vaccin gehad

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal ziekenhuispatiënten met Covid-19 is de afgelopen 24 uur gestegen met 57, schrijven de media vandaag. Dat is de grootste toename binnen een etmaal sinds 29 april. Er liggen nu 610 mensen met corona in een Nederlands ziekenhuis.

Afgelopen week nam ook het aantal covidopnames in het Maastricht UMC ‘weer sterk toe’. Er liggen 10 coronapatiënten, bijna allemaal 80-plussers, op de verpleegafdeling, het hoogste aantal in maanden. Er ligt één persoon met corona op de IC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Ouderen reageren minder goed op het vaccin

Van de 10 coronapatiënten op de afdeling hebben ten minste negen een vaccin gehad. Ze hoeven niet naar de IC te worden gebracht, maar zijn wel zo ziek dat ze de zorg van de artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis nodig hebben.

“Ouderen reageren minder goed op het vaccin. En de afweer die ze opbouwen door vaccinatie verdwijnt sneller dan bij jonge mensen,” zei een internist-infectioloog van het MUMC tegen het AD.

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis: 77,8 procent

Arts-microbioloog Bert Mulder van het Red Team schreef vorige week op Twitter dat steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Hij verzamelde gegevens over de vaccinatiestatus van patiënten in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, waar hij werkt. Deze maand (tot en met 10 oktober) is het aandeel volledig gevaccineerden bij covidopnames 77,8 procent.

Zorgminister Hugo de Jonge beweerde enkele dagen geleden nog dat ‘het overgrote deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd is’.

4.5 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
2 jaren geleden

Nou Hugo
Hoop dat deze gegevens ook bij jou terecht komen.

Loire
Loire
2 jaren geleden

Het gekke is dat de Jonge klakkeloos wordt geloofd door het volk, ze kijken niet verder dan hun neus lang is. Maar de neus van de Jonge is inmiddels zoooooo lang, dan kun je ook niet verder kijken.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Kijk dat gaat lekker snel…zo komt er tenminste een beetje schot in de zaak…NOG MEER WAARHEID om de Groteske Leugens van die Doorgesnoven Psychopatische Levensgevaarlijk Gestoorde Pathologische Leugenaar Herr Doktor Hugo Mengele te Ontkrachten…Een paar dagen geleden zaten we op een Magere 77,8% Volledig Gevaccineerden in de Ziekenhuizen & op de IC’s en inmiddels dus 90%…Dat correspondeert geheel met de cijfers zoals we die in Juni & Juli vanuit de Ziekenhuizen in Israël ontvingen…Hé Herr Doktor Hugo Mengele hoe zat dat ook al weer met die 90% ONGEVACCINEERDEN in de Ziekenhuizen? Kun je daar toevallig wat Cijfers of Referentiemateriaal voor Overleggen? Nee?! Dan zat je dus al de hele tijd een beetje te Jokkebrokken hè? Einde Oefening voor jou vuile Landverrader….

Perm.
Perm.
2 jaren geleden

Hugo de Jonge kan beweren wat hij wil. We hebben geen vertrouwen meer in deze WEF-trekpop. Zo snel als mogelijk verdwijnen uit Nederland is het beste voor hem.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x