Buitenland

Klokkenluider bevestigt waar we al jarenlang voor hebben gewaarschuwd. Dit proberen de Nederlandse media angstvallig verborgen te houden

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Den Haag heeft het onderzoek naar het incident met ‘chemische wapens’ in 2018 in Douma, Syrië, gemanipuleerd om tot een vooraf bepaalde conclusie te komen, is te lezen in een klokkenluidersverklaring die naar buiten is gebracht via de Courage Foundation.

De klokkenluider binnen de organisatie bevestigt waar we al jarenlang voor hebben gewaarschuwd: westerse media, politici en de onderzoeksresultaten van de OPCW zijn niet te vertrouwen.

De beschuldiging is gebaseerd op bewijsstukken en een getuigenis van een OPCW-onderzoeker, die zelf met bewijs naar buiten kwam dat zijn eigen organisatie (de OPCW) onderzoeksresultaten manipuleert. Een panel van een aantal prominente specialisten en publieke figuren, waaronder José Bustani, een Braziliaanse diplomaat en voormalig directeur-generaal van de OPCW, zegt dat het rapport was gebaseerd op een gebrekkige conclusie en opzettelijk stuurde naar een vooraf bepaalde conclusie.

“Gifgasaanval”

In de ochtend van 8 april 2018 werden we in de westerse wereld wakker met het nieuws dat er ‘opnieuw’ een chemische aanval plaats had gevonden in Syrië. De mainstream media verspreidden massaal een video waarin slachtoffers van een chemische aanval te zien zouden zijn. De video was een dag eerder opgenomen in een ziekenhuis in de Syrische stad Douma. Getuigen (artsen en burgers) meldden dat er om 19.00 uur iemand het ziekenhuis binnen kwam rennen, en vervolgens begon te roepen dat er chemische wapens waren gebruikt. De chaos begon nadat onbekenden water over mensen heen gooiden. Het moment van chaos is vastgelegd door een lid van de omstreden Witte Helmen, en werd vervolgens massaal verspreid door de westerse pers. De VS, Engeland en Frankrijk bombardeerden verschillende overheidsinstanties in Syrië als reactie op de video. Maar artsen, burgers en zelfs de ‘slachtoffers’ die te zien waren in de video claimden dat er helemaal geen chemische aanval plaats had gevonden in Douma. Ook een BBC-producent gaf later toe dat er geen aanval plaats had gevonden. Maar waarom kwam de OPCW dan tot een andere conclusie?

Klokkenluider

Na het gesprek met de klokkenluider en het bestuderen van interne rapporten, tekstuitwisselingen en ander bewijsmateriaal, was het panel ervan overtuigd dat “essentiële informatie over chemische analyses, toxicologische consultaties, ballistische studies en getuigenverklaringen werden verborgen, om zo tot een vooraf bepaalde conclusie te komen”.

De klokkenluider meldt dat de OPCW er alles aan gedaan heeft om “afwijkende” onderzoekers uit te sluiten. De experts riepen de organisatie op om haar onderzoek te herzien en toe te staan degenen die het niet eens waren met de conclusie in het eindrapport hun zorgen kenbaar te maken zonder angst voor represailles.

José Bustani, een Braziliaanse diplomaat die een tijd directeur-generaal van de OPCW was, zei dat de klokkenluider zijn twijfels over het rapport bevestigde, dat vanaf het begin “onsamenhangend leek”.

Wikileaks heeft ondertussen meerdere documenten online gezet.

Chloorcilinders

Dit is niet de eerste keer dat gelekte documenten bewijzen dat het onderzoek van de OPCW niet deugt: via WikiLeaks kwam er in mei 2018 een document naar boven waaruit blijkt dat de bewering dat chloorcilinders, die werden gebruikt voor de levering van het giftige gas in Douma, niet uit de lucht waren gevallen, maar juist – waarschijnlijk door rebellen gesteund door het Westen – neergelegd waren. Deze bewijsstukken werden niet meegenomen in het onderzoek, aangezien drie NAVO-landen al tegenacties hadden uitgevoerd.

Stilte Nederlandse media spreekt boekdelen

Het feit dat geen enkele Nederlandse journalist aandacht heeft geschonken aan de verklaring van de klokkenluider bevestigt dat er in de media bewust geprobeerd wordt om de waarheid over de “aanval” in Douma verborgen te houden. Journalisten in Nederland zijn veranderd in verblinde propagandisten die zelf niet in de gaten hebben wat voor schade zij aanrichten met de propaganda die ze schaamteloos verspreiden. Maar hoe langer zij doorgaan met deze manier van ‘verslaggeving’, hoe sneller de Nederlandse bevolking erachter komt dat je voor de waarheid beter de krant dicht kunt laten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door De Stille Waarheid.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

Het Westen als het nieuwe kwaad , en de V.S als persoonlijke belichaming van de duivel !

Matt
Matt
2 jaren geleden

Waar doet me dit ook al weer aan denken? Oh ja! het JIT “onderzoek” betreft MH17 !!

Van tevoren in 1 richting wijzen en echte bewijzen negeren.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Nederlandse media is een lachertje van het neoliberale smaldeel. Natuurlijk zijn de ournalisten van het mediakartel niet objectief en schrijven zij wat wordt opgedragen. Neem de chemische wapens van Irak, iedereen wist dat Irak dit niet had maar oorlogsmisdagersBlair en Bush kregen het toch voor elkaar om Irak te bombarderen. Het ging tenslotte om de olie. Raar dat Bush, maar toch zeker die smeerlap van een Blair nooit voor het internationaal gerechtshof zijn verschenen. Van Bush nog te begrijpen want die oorlogszuchtige yankees erkennen Den Haag niet maar dat GB Blair nooit heeft uitgeleverd is een schandvlek die nooit meer weggaat voor GB.Net alsDutchbatt een blijvende schandvlek voor Nederland is.

N

Bernhard Schat
Bernhard Schat
2 jaren geleden

Ohm namo narai !

Over macht en onmacht.

Bij deze een Update sinds Sumatra tsunami de 2e voor Kerst 2018 en die aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië met Kerst 2018.

De meeste van de nu volgende feitelijke gebeurtenissen had ik mondeling al [ver] vooraf gemeld.

Na Westerwijtwerd 22/ 23 mei j.l . …..

Ter verdediging..

Om de arrestatie van Jeffrey Epstein te vieren was ik 13 juli j.l. voor het eerst sinds lange tijd weer eens op een feestje in Groningen.
Binnen korte tijd werd ik door een student psychologie met complottheorieën in het beklaagdenbankje gezet.
Binnen 12 uur was het dan ook goed raak met die aardbeving bij Ternate [ bij Ambon ].
Gevolgd door een bliksemse donderbui precies een maand later 13 Augustus j.l…
Inmiddels routinematig had ik daarmee mijn zegje als aardbevingsGroninger en donder en bliksempredikant wel weer gedaan .

2 weken later…

28 augustus Groningen ontzet ! [op speciale feestdagen enzo..]

Voorafgegaan door het bliksemse gedonder in het Zuiden van het land [met hagel].
Met die aardbeving in Zeerijp en Stromboli vulkaan was menigeen ontzet . . .
Gevolgd door die Aardbeving ongeveer 1 maand later in Ambon [ bij Ternate ], heb ik mijn aardbevings en donder en bliksem verhaal weer rond voor dit jaar .

Bedankt voor je aandacht…

De satan is een echte looser volgens mij ,hij en zijn personeel leven dan ook nog lang en ongelukkig. . .
De problemen waar fascisten en satanisten nog mee te kampen krijgen lijken mij nu voor hen onoverkomelijk tot in de eeuwigheid.

Ter ondersteuning

Over Hemelpaleizen, Luchtkastelen en gouden bergen enzo…

Klaarblijkelijk leeft de rest van de Mensheid dan nog lang en gelukkig ! !

Bedankt !
Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
AardbevingsGroninger
Donder en bliksem predikant

Oh ja !

De ‘ heer ‘ Epstein heb ik in Groningen in het begin van de jaren 90 gesignaleerd.
Hij was hij het gezelschap of op en om en nabij Jimmy Saville , Beatrix , Mabel en George , Friso , van Korlaar , een oude de Rothschild , Dick Berlijn , en nog een paar van die griezels…

Advocaat van Bisbergen wil ik nog noemen als mogelijk slachtoffer van deze moloch kliek.

Dit nogmaals in reactie op hun 9e cirkel moloch diensten in Groningen destijds ..
Tot noch toe heb ik, ondanks uitdrukkelijk verzoek, geen correspondentie en/of andere schriftelijke stukken mogen ontvangen of ter inzage gekregen..

Sri.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x