Mens en DierCorona

Kijk: Gideon van Meijeren somt in 1,5 minuut de coronaleugens van Rutte & De Jonge op

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sylvana Simons (BIJ1) diende woensdag een motie van wantrouwen in tegen premier Rutte en minister De Jonge vanwege hun coronabeleid. Simons kwam eerder al met een motie waarin stond dat het coronabeleid van het kabinet 30.000 doden tot gevolg heeft gehad. Rutte noemde die motie ‘onbeschaamd en onbeschaafd’.

Alleen BIJ1, Denk en FVD stemden voor de motie van wantrouwen, alle andere partijen stemden ertegen. Gideon van Meijeren lichtte donderdag voorafgaand aan de stemming toe waarom FVD de motie steunt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


“De reden dat wij Rutte en De Jonge niet meer vertrouwen, is dat zij herhaaldelijk en aantoonbaar de Nederlandse bevolking hebben voorgelogen,” zei Van Meijeren.

“Zo hebben ze gelogen dat een vaccin ons uit de crisis zou helpen, gelogen dat een vaccinatiegraad van 70 procent daarvoor voldoende zou zijn, gelogen dat de vaccins alle tests en trials hebben doorstaan, gelogen dat een QR-code op de werkvloer wettelijk onmogelijk gemaakt zou moeten worden, gelogen dat vrijwillig vrijwillig is en niet stiekem alsnog verplicht, gelogen dat er nooit voordelen zouden komen voor mensen die gevaccineerd zijn, gelogen dat we nooit toegangstesten voor terrassen zouden krijgen, gelogen dat mensen zich nooit gedwongen zouden voelen om te bewijzen dat ze zijn gevaccineerd, gelogen dat jongeren die voor de zomer de prik zouden halen een summer of love tegemoet zouden zien, gelogen dat alle maatregelen per 1 november zouden worden opgeheven en vooral – dat is de grootste leugen – gelogen dat dit beleid ook maar iets met volksgezondheid te maken zou hebben,” somde Van Meijeren op.

4.9 208 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Will Weetall
Will Weetall
2 jaren geleden

Alles wat Rutte en de Jonge tot nu toe hebben verteld ivm COVID19 berust op halve en of hele onwaarheden.

Elst
Elst
2 jaren geleden

Schandalig dat de PVV tegen deze motie heeft gestemd. Laat Fleur haar mond nu maar houden. Net zo onbetrouwbaar als Rutte en de Jonge.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Gideon, je bent een kanjer! Onversaagd ga je door met het beuken op het fort.

Maar wij hebben nu eenmaal te maken met een demissionaire regering (wordt door de voorzitter van de Tweede Kamer nog steevast ontkend door te praten over minister president en minister) en een Tweede Kamer die je beiden alleen nog maar kan bestempelen met: FIRMA LIST EN BEDROG.

Alle moties van Forum voor Democratie werden gisteren verworpen, alleen een motie van die Turkse trut (even de naam vergeten) werd aangenomen. Dat was een motie om op de sociale platformen zogenaamd fake news te weren. Daar bedoelen ze niets anders mee dan het weren van de WAARHEID.

Afgelopen week deed Forum leider Thierry Baudet een oproep aan alle ziekenhuismedewerkers om gegevens naar buiten te brengen over de status van de patiënten: gevaccineerd of ongevaccineerd.

Vóórdat deze cijfers naar buiten konden komen, heeft Hugo de Jonge de ziekenhuisleiding onder druk gezet om de status niet meer open en bloot bekend te maken.

Dat wil niets anders zeggen, dat het verplegend personeel (ik vermoed dat artsen het natuurlijk WEL weten) alleen maar kan gissen of een patiënt wel of niet gevaxxt is.

En het meest belachelijke vind ik nog wel, dat iemand die binnen 2 weken ná een vaccinatie omvalt, de status van ongevaccineerd krijgt.

Totaal bezopen! Op het moment dat je die prik met rotzooi in je lijf krijgt, ben je in mijn optiek gevaccineerd! Totale kolder dit.

Allemaal bedoeld om de statistieken van doden en zwaar gewonden door die troep niet al te zeer te belasten.

DAT ze nu bij de Europese Unie een fonds gaan opzetten om de schade aan slachtoffers te vergoeden, is natuurlijk een gotspe!

Hebben ze soms nóg een paar miljard ergens gevonden? Ik dacht toch echt dat Europa failliet was. Dat zal dus ook zéér waarschijnlijk alleen maar een rookgordijn zijn.

A.s. zondag ben IK in Den Haag. Of het allemaal nog wat uitmaakt, weet ik natuurlijk niet. Maar ik ben wel van mening, dat als de boel gierend uit de klauwen loopt, je in ieder geval moet kunnen zeggen: IK heb er alles aan gedaan.

Ik vind ook dat ik dat verplicht ben aan mijn kinderen en kleinkinderen, ondanks het feit dat ik ze niet meer zie.

Ik heb ze namelijk op deze wereld gezet met de absolute intentie om ze alle goeds te geven.
DIT streven wordt door de huidige machthebbers op deze wereld, een stelletje machtswellustelingen en pure satanisten, compleet ondermijnd.

IK heb mijn langste tijd op deze Aarde gehad, maar het moet niet zó zijn, dat DIT gebeuren mijn nalatenschap zal zijn.

John Doe
John Doe
2 jaren geleden

De overheid zegt dat we te maken hebben met ’tijdelijke’ coronamaatregelen, wanneer kan je dan concluderen dat het helemaal niet tijdelijk is?
Wanneer concludeert een rechter dat het niet tijdelijk is?
Wanneer concludeert een zorgmedewerker dat het niet tijdelijk is?
Wanneer concludeert een agent dat het niet tijdelijk is?
Wanneer concludeert de samenleving dat het niet tijdelijk is?

We gaan het zien, maar ik blijf weigeren om te vaccineren, te testen en mee te doen aan deze waanzin.
Hoeveel mensen moeten mentaal knappen voor men doorheeft dat dit geen zin heeft?
Hoeveel zelfmoorden moeten er plaatsvinden voor men doorheeft dat het geen zin heeft?
Hoeveel mensen moeten er thuis met een burn-out zitten voor men doorheeft dat dit geen zin heeft?
Hoeveel? Hoeveel!

Wel heb ik een methode om gevaccineerden te laten zien dat deze manier van samenleven een vorm van discriminatie is.
Op het werk stond een schaaltje met pepernoten en toen een gevaccineerde collega een paar wilde pakken gaf ik aan dat deze pepernoten enkel voor ongevaccineerden waren.
De reactie was: “Doe normaal joh idioot, ga ergens anders discrimineren ofzo.
Ik: “Snap je nu wat de overheid/samenleving doet bij mij als ongevaccineerde, maar dan vele malen erger?”
De gezichtsuitdrukking was onbetaalbaar.

Eigenlijk wil ik helemaal niet zo doen en heb respect voor iedere keuze omtrent vaccineren, maar het wordt wel heel moeilijk om mijn geduld te behouden op dit moment.
En ik ben niet de enige, want ook op het werk worden de discussies heftiger tussen de 3 partijen.
De 1 is tegen, de ander voor en de 3e heeft spijt.
Dit alles is helemaal niet nodig als het beleid niet gebaseerd zou zijn op de leugens van Hugo de Jonge en hij transparant zou zijn over de cijfers en wat zijn bron is.

Ik doe vanaf morgen dus ook geen mondkapje op, want hoe wil men gaan beboeten als de overheid niet eerlijk is over de manier waarop het aan de cijfers komt?

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x