Homepagina » Het Complot » Slachtoffer MK-ULTRA onthult in deze video hoe haar verschillende persoonlijkheden werden gebruikt door de elite
Slachtoffer MK-ULTRA onthult in deze video hoe haar verschillende persoonlijkheden werden gebruikt door de elite

Slachtoffer MK-ULTRA onthult in deze video hoe haar verschillende persoonlijkheden werden gebruikt door de elite

Uit de nieuwe Netflix-serie Manhunt: Unabomber blijkt dat Theodore Kaczynski, bijgenaamd de Unabomber, in zijn studententijd het slachtoffer is geworden van MK-ULTRA, een geheim illegaal experiment van de CIA met betrekking tot hersenspoeling.

Kaczynski pleegde een reeks aanslagen met bombrieven waarbij meerdere doden en gewonden vielen.

Hij was een intellectueel wonderkind dat al vroeg op school uitblonk. Hij studeerde aan de Harvard-universiteit, waar zijn geest werd gebroken door CIA-agenten die onderdeel uitmaakten van MK-ULTRA.

Mysterieuze omstandigheden

Dit schimmige project staat ook centraal is een andere nieuwe Netflix-serie, Wormwood. In de serie gaat een man op zoek naar de waarheid rond de dood van zijn vader, die voor de CIA werkte.

De vader, Frank Olson, maakte deel uit van een geheim Amerikaans overheidsprogramma gericht op biologische oorlogvoering. Dat viel ook onder MK-ULTRA.

Olson, die voor de CIA onderzoek deed naar biologische wapens, overleed in 1953 onder mysterieuze omstandigheden.

Nazi’s

Alles wijst erop dat hij uit de weg is geruimd door de CIA omdat hij een gevaar vormde voor de inlichtingendienst.

De letters ‘MK’ in MK-ULTRA staan voor Mind Kontrolle, met een ‘k’ als eerbetoon aan de nazi’s.

In onderstaande video komt Elisa E. aan het woord. Zij schreef twee boeken over haar leven na MK-ULTRA.

Militair-industrieel complex

Ze omschrijft hoe ze vanaf haar geboorte werd gehersenspoeld door middel van trauma’s, als gevolg waarvan ze verschillende persoonlijkheden ontwikkelde.

Die werden vervolgens door prominente figuren binnen het militair-industrieel complex voor meerdere doelen gebruikt.

Emotieloze robots

De CIA martelde individuen om meerdere persoonlijkheden te creëren zodat ze als een soort emotieloze robots konden worden ingezet. Ze stellen geen vragen en herinneren zich achteraf niet meer wat ze hebben gedaan.

Ex-CIA-agent Victor Marchetti zei in een interview met het Britse tijdschrift Lobster dat MK-ULTRA nog altijd niet is beëindigd.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  MKultra was een geheim illegaal experiment van de CIA om achter de controle over de hersenen van de mens te komen. De nazi link is enkele Amerikaanse elite, met name Rockefeller. Zij financierde niet alleen het Eugenic Record office (ERO) in New York waar later de Neurenberg raciale wetten uit voort zouden komen. De Rockefellers huurde tijdens de 2e wereldoorlog ook een afdeling op het Kaiser-Wilhelm instituut, tegenwoordig Max Planck instituut in Berlijn.

  Op deze afdeling experimenteerde Otmar Freiherr von Verschuer in de oorlog met tweelingen. Zijn leerling, Josef Mengele, werkte op het concentratiekamp Auschwitz en voerde er mensonterende experimenten uit. Zodoende bleven de Rockefellers op de hoogte van onderzoeksuitslagen op mensen die toch al persona non grata waren, dus dat kwam ze goed uit. Na de oorlog voerde de CIA Operatie Paperclip uit waarbij onder andere SS kampartsen zaten die konden deelnemen aan vervolgprojecten in Amerika, o.a. MKultra.

  13 likes
 • eksegese schreef:

  Uit de nieuwe Netflix-serie Manhunt: Unabomber blijkt dat Theodore Kaczynski, bijgenaamd de Unabomber, in zijn studententijd het slachtoffer is geworden van MK-ULTRA, een geheim illegaal experiment van de CIA met betrekking tot hersenspoeling.

  Hieruit blijkt ook weer dat ze films, tv-series en ook muziek gebruiken om ons op verhullende wijze steeds de waarheid te vertellen. Iets waar ze zichzelf toe verplichten, een soort van erecode, voor wat die eer ook waard moge zijn.

  8 likes
  • Marcel schreef:

   Ik geloof dat het een universeel spiritueel voorschrift is Eksegese, niet zozeer iets dat met eer te maken heeft. I.v.m. vrije wil moeten de intenties inzichtelijk worden gemaakt. Vandaar de Georgia Guidestones en bepaalde openbare documenten in, ik dacht, Windsor Castle.

   4 likes
 • deze schreef:

  ook grote sterren, zoals Beyonce, Rihanna, Britney Spears en veel andere van dat soort gillende keukenmeiden zijn volgens mij m k u

  bij Prince kanj ik dat niet echt vinden, zo ook bij Bowie niet, mis die 2 !!
  Volgens mij is p r i n c e om zeep geholpen , hij had prachtige tekst in zijn song Dreamer.. hij wist genoeg en dat vonden ” ze ” best wel eng dat een artiest / zanger een lied maakt waar de tekst je wakker van maakt!
  In ” ons ” land hebben we daar Lange frans voor, met GEWELDIGE teksten maar ja.. die nummers hoor je echt bijna NOOIT op de zenders.. dus volop vertaald : we krijgen alleen maar te horen en te ” zien ” wat HUN uitmaken wat de waarheid is die er NIET is, er zijn echt heel goede omroepen die niet schromen om wat verder te durven duiken, maar ik ga geen namen noemen, want dat is al tegenwoordig een aanfluiting om je als verward persoon voor te doen..
  Kortom : Laat het niet zover komen dat je denkt : ” zal me allemaal een worst wezen “, want dat is echt je totale ondergang van wie je zelf bent en is het te laat
  Mooie blauwe dag vandaag ! Geniet van de chemfree day!

  5 likes
  • dna schreef:

   Het zijn tempelprostituees van de maçons. Ze doe aan hypnoses, svengali etc. Paar power-koppels drbij. Vooral die narcistische beyonce/sacha fierce whatever demon. Die haarzelf continu uitbeeldt als godin, koniging is zeker weten voor meisjes en sommige domme volwassen vrouwen, het monarch-programma. Monarchen zijn nep, maar op deze manier spreken ze ons onbewuste aan, onze fantasie.

   Maak je lichaam vrij van hun fantasie, creeer je eigen.

   2 likes
 • eksegese schreef:

  Dat is inderdaad aannemelijker @Marcel. Vanuit menselijk oogpunt bekeken zou je ten onrechte kunnen denken aan een soort erecode. Als de cabal echter ergens de kont mee afveegt is het overduidelijk wel de mogelijke eerzaamheid van hun daden.

  6 likes
 • Lucy schreef:

  Het klopt allemaal….. Ojee heb ik dat getypt…. ben mezelf zeker niet… 😉

  0 likes
 • x

  Check Also

  wilders

  Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’

  PVV-voorman Geert Wilders is schuldig bevonden aan ...

  twitter

  Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

  Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

  >