Buitenland

Kolonel onthult wat er gaat gebeuren in Oekraïne: ‘Dit is slechts het begin’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Onlangs voerde Rusland een aanval uit op het hoofdkwartier van de Oekraïense militaire inlichtingendienst. Het hoofdkwartier werd geraakt door een Iskander- of Kinzjal-raket, zei de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor.

Bij de aanval kwamen veel mensen om het leven, werd het hele hoofdkwartier vernietigd en zijn waarschijnlijk ook meerdere NAVO-officieren gedood. “Daar horen we niets over. We zouden daar juist wel iets over moeten horen. We moeten de waarheid weten,” zei Macgregor. “Ze gaan ons daar natuurlijk niets over vertellen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Slechts het begin

Poetin zei dat Rusland het al vaak heeft gehad over het aanvallen van de ‘beslissingscentra’. “Daar zijn ze nu mee begonnen.”

De kolonel wees erop dat de Russische inlichtingendiensten altijd precies hebben geweten waar alles is. “Zij hebben een eigen NSA en een eigen CIA. Ze kunnen alles zien en horen.”

“Nu kunnen ze al die hoofdkwartieren aanvallen. Ik denk dat dit slechts het begin is,” benadrukte Macgregor.

Dwazen

De Russen gaan zich volgens hem niet terugtrekken. Ze gaan Charkov en Odessa heroveren en – als er niets gebeurt – opstomen naar de grens met Polen en Roemenië, aldus de kolonel.

“En dit hebben we te danken aan president Biden, Lindsey Graham en andere dwazen die geen idee hebben waar ze over praten.”

4.7 255 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
10 maanden geleden

mark, ze komen je halen jongen

Djennis
Djennis
10 maanden geleden

Er is een hele nieuwe lichting haters: Attje Kuiken (PvdA), Aukje de Vries (VVD), Jan Paternotte (D66), Lisa Westerveld (GroenLinks) en Joba van den Berg (CDA). De één erger dan de ander, maar ik kon er maar eentje kiezen van D66 waar zij grossieren in haters. Deze deugers haten het hardst.
Als het aan deze politici ligt, dan is de democratie er bij gebaat als partijen worden verboden die in hun ogen extreem rechts zijn. Zij weten hét oordeel te vellen en hebben de waarheid in pacht gekregen. Van wie? Niet van God, maar misschien wel van iemand die zich God waant. Aan deze politici mankeert niets, want wapens sturen naar Oekraïne is bijvoorbeeld de normaalste zaak van de wereld.
Dat ze daarmee gewoon medeverantwoordelijk zijn voor nog meer doden aan vooral Oekraïense zijde komt niet in ze op. De uitkomst van die situatie is al een jaar duidelijk voor iedereen die niet met z’n hoofd in de reet van Joe Biden zit. De media nodigen de ene na de andere fossiele generaal uit die of nog nooit een oorlog heeft meegemaakt of al z’n oorlogen heeft verloren.
De VS hebben na de Tweede Wereldoorlog géén enkele oorlog gewonnen. Maar er overigens wel tientallen gestart. Alsmede de vele kleurenrevoluties om een dictator te kunnen vervangen voor eentje die wel wil luisteren. De hele wereld ziet dat, maar onze politici willen het niet zien. Jammer voor ze dat het volk het wel gaat zien. Tja, de wereld is met internet kleiner geworden.

Geen schaap
Geen schaap
10 maanden geleden

Over een paar maanden is Oekraine gereduceerd tot een klein gebied rond Kiev. Polen wil een deel van zijn oud Keizer rijk terug, en Hongarij en Roemenië willen ook een stukje hebben. Rusland eigent zichzelf het grootste gedeelte toe, en terecht.

Stef de Lange
Stef de Lange
10 maanden geleden

Ja ha, dat onze politiek leiders geen idee hebben waar ze over praten is sinds de corona wel duidelijk.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x