UFO

Meer dan 900 Britse politieagenten getuige van UFO’s

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britse politieagenten zijn persoonlijk betrokken geweest bij tenminste 430 UFO-waarnemingen, waaronder een UFO die drie keer zo groot was als een voetbalveld.

Dat stelt de gepensioneerde Britse politieagent Gary Heseltine, tevens de oprichter van de politiedatabase PRUFOS.

De database, die in januari 2002 werd gelanceerd, is bedoeld voor agenten die getuige zijn geweest van onbekende vliegende objecten. “Waarnemingen worden op alle mogelijke tijdstippen en door heel Groot-Brittannië gedaan,” zei hij. Heseltine had 11 jaar geleden zes waarnemingen waar 11 agenten bij betrokken waren. Inmiddels staan er 430 waarnemingen in zijn database waar meer dan 900 agenten bij betrokken zijn.

Geruisloos

In de meeste gevallen wordt een object gezien door meerdere getuigen. “In één geval werd een UFO gezien door 24 politieagenten,” zei hij.

Veel agenten hebben zeer grote structuren of toestellen gezien. In maart 1984 zagen politieagenten in Middlesex bijvoorbeeld een ‘geruisloos zwart object ter grootte van drie voetbalvelden’.

Moederschip

Daarnaast waren drie politieagenten getuige van een moederschip ter grootte van een voetbalveld dat werd vergezeld door kleinere schepen. Vanuit het moederschip kwam een straal waarna het schip en alle kleinere objecten plotseling verdwenen, ‘alsof iemand plotseling het licht uitdeed’.

Heseltine zei dat Britse agenten ‘fysieke toestellen’ zien. “Veel agenten hebben objecten bewegingen zien maken die in strijd leken te zijn met de natuurkunde,” zei hij.

Volgens Heseltine hanteren de Britse autoriteiten hetzelfde ontkenningsbeleid als de Verenigde Staten. “Het is nu tijd om de sluier op te lichten zodat mensen hun ervaringen kunnen delen zonder het risico te lopen om te worden geridiculiseerd,” besloot Heseltine.

Bron: Theepochtimes.com Foto: Shar Adams

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Met mijn getuigenis erbij, wordt het dus meer dan 901 getuigen.

Frank Domen
Frank Domen
9 jaren geleden

Als er werkelijk zo veel ufo-waarnemingen zijn gedurende zo vele jaren, waarom heb ik er dan nog nooit van mijn leven (56 jaar) eentje gezien? En vrijwel alle foto’s, die ik dan weleens zien zijn zo vaag als maar zijn kan!?
Groeten
Frank

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

zelf ben ik god zij dank geen politie agent geworden,maar heb wel een ruimteschip zien landen op een akker en een wezen zien lopen van rond de 2.75 meter.zelfs onze hond geloofde zijn eigen ogen niet en bleef maar omkijken toen wij verder liepen.maar ja de hond kan alleen maar blaffen en mij geloven ze toch niet.maar net als al die anderen die wel degelijk buitenaardse toestellen hebben gezien,worden dus net als ik ook niet serieus genomen.

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Ufo’s, aliëns, andere werelden, reïncarnatie enz…. Op den duur geloven de mensen álles behalve in God.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x