BuitenlandCorona

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen opgeroepen om coronavaccins die worden gemaakt door bedrijven als Pfizer niet langer toe te dienen, vooral niet aan ouderen. De krant Global Times schrijft dat de sterfgevallen in Noorwegen volgens de experts goed moeten worden onderzocht om te achterhalen of de overlijdens zijn veroorzaakt door vaccins of onderliggende ziektes.

Yang Zhanqiu, een viroloog van de Wuhan-universiteit, zei vrijdag tegen de krant: “Mocht blijken dat de sterfgevallen zijn veroorzaakt door de vaccins, dan zijn Pfizer-vaccins en andere mRNA-vaccins niet zo effectief als verwacht.”

Een immunoloog uit Peking die anoniem wilde blijven, zei dat de wereld het gebruik van het coronavaccin van Pfizer moet opschorten, ‘aanzien niet bewezen is dat deze nieuwe technologie veilig is bij grootschalig gebruik of infectieziekten voorkomt’. “Oudere mensen, met name 80-plussers, zouden het coronavaccin niet moeten krijgen,” zei hij.

De Chinese gezondheidsdeskundigen zeiden verder dat ouderen en zwakkeren medicijnen moeten nemen om hun immuunsysteem te versterken.

Alarm geslagen

Noorwegen waarschuwt voor de vaccinatierisico’s voor patiënten die ouder dan 80 zijn. “Voor de zwaksten kunnen zelfs relatief milde bijwerkingen van het vaccin ernstige gevolgen hebben,” liet het Noorse RIVM weten. Mensen die nog maar kort hebben te leven, hebben mogelijk helemaal geen baat bij het vaccin, aldus het instituut.

In Noorwegen zijn slechts zo’n 33.000 mensen gevaccineerd, waaronder ouderen, maar de autoriteiten vinden het nu al ‘te risicovol’ om terminaal zieken en 80-plussers in te enten. Functionarissen hebben alarm geslagen vanwege het hoge aantal doden. Er zijn in het land 23 mensen overleden kort nadat zij hun eerste dosis van het vaccin hadden gekregen. Het Noorse geneesmiddelenagentschap heeft 13 overlijdens gelinkt aan bijwerkingen van het vaccin.

[Zero Hedge]

4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
2 jaren geleden

De enige die baat hebben bij de verspreiding en toediening van de vaccins aan de bevolking zijn de bio tech giganten, de elite, de virologen en de overheden die ze bedacht hebben of die deze crisis veroorzaakt hebben en dan niet omdat ze ze zelf toegediend krijgen maar omdat ze er aan verdienen of er zelf op een andere manier op vooruitgaan in functie of status.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Nu kan men gevoegelijk aan nemen dat men hier beslist niet stopt met het vaccineren van ouderen . Het is toch niet gevaarlijk ,onze minister heeft dit zelf verkondigd .Nog voordat het vaccin hier was geleverd ,er waren uit diverse testen gebleken dat er hooguit lichte bijwerkingen ontstonden .Nu is ook deze man net als een RUTTE niet in zijn eerste leugen gestikt ,dus blind op zijn gezegdes varen nee we nemen wel een andere kaptein .

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Pfizer is in de handen van de CCP Communist China..

COVID-19/vaccine is een bio-wapen gemaakt om zoveel mogelijk ouderen en zwakken uit te schakelen. COVID-19 een door mensen gemaakt is een bio-wapen gemaakt in een Wuhan Lab. Ze hadden het aantal doden nodig voor hun plan om de wereld over te nemen voort te zetten. Dit is de reden waarom elke dood werd gemarkeerd als een COVID DOOD om wereldwijd angst aan te wakkeren

Binnenkort gaat de COVID verdwijnen

jtprf
jtprf
2 jaren geleden

Chinese gezondheidsexperts jaja. Maar maar toch… experts ja hoor. Ik denk in een slechte B film te zitten.
Een kind van 9 jaar kan je dat vertellen, hoe stom kun je zijn, om dat dit voor de hand liggende gedoe te doen, zonder enig goed doordacht plan en test. Dit is allemaal achteraf geLUL.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x