Homepagina » Buitenland » Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen
coronavaccin
Foto: Pixabay

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen opgeroepen om coronavaccins die worden gemaakt door bedrijven als Pfizer niet langer toe te dienen, vooral niet aan ouderen. De krant Global Times schrijft dat de sterfgevallen in Noorwegen volgens de experts goed moeten worden onderzocht om te achterhalen of de overlijdens zijn veroorzaakt door vaccins of onderliggende ziektes.

Yang Zhanqiu, een viroloog van de Wuhan-universiteit, zei vrijdag tegen de krant: “Mocht blijken dat de sterfgevallen zijn veroorzaakt door de vaccins, dan zijn Pfizer-vaccins en andere mRNA-vaccins niet zo effectief als verwacht.”

Een immunoloog uit Peking die anoniem wilde blijven, zei dat de wereld het gebruik van het coronavaccin van Pfizer moet opschorten, ‘aanzien niet bewezen is dat deze nieuwe technologie veilig is bij grootschalig gebruik of infectieziekten voorkomt’. “Oudere mensen, met name 80-plussers, zouden het coronavaccin niet moeten krijgen,” zei hij.

De Chinese gezondheidsdeskundigen zeiden verder dat ouderen en zwakkeren medicijnen moeten nemen om hun immuunsysteem te versterken.

Alarm geslagen

Noorwegen waarschuwt voor de vaccinatierisico’s voor patiënten die ouder dan 80 zijn. “Voor de zwaksten kunnen zelfs relatief milde bijwerkingen van het vaccin ernstige gevolgen hebben,” liet het Noorse RIVM weten. Mensen die nog maar kort hebben te leven, hebben mogelijk helemaal geen baat bij het vaccin, aldus het instituut.

In Noorwegen zijn slechts zo’n 33.000 mensen gevaccineerd, waaronder ouderen, maar de autoriteiten vinden het nu al ‘te risicovol’ om terminaal zieken en 80-plussers in te enten. Functionarissen hebben alarm geslagen vanwege het hoge aantal doden. Er zijn in het land 23 mensen overleden kort nadat zij hun eerste dosis van het vaccin hadden gekregen. Het Noorse geneesmiddelenagentschap heeft 13 overlijdens gelinkt aan bijwerkingen van het vaccin.

[Zero Hedge]
4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
1 maand geleden

De enige die baat hebben bij de verspreiding en toediening van de vaccins aan de bevolking zijn de bio tech giganten, de elite, de virologen en de overheden die ze bedacht hebben of die deze crisis veroorzaakt hebben en dan niet omdat ze ze zelf toegediend krijgen maar omdat ze er aan verdienen of er zelf op een andere manier op vooruitgaan in functie of status.

prikkie ?
prikkie ?
Reactie op  Waar gaat het naar toe met ons land.
1 maand geleden

verdienen hieraan ?? zet de geld pers aan en het is er.
Maaaaaar macht is andere koek!!.

t de vries
t de vries
1 maand geleden

Nu kan men gevoegelijk aan nemen dat men hier beslist niet stopt met het vaccineren van ouderen . Het is toch niet gevaarlijk ,onze minister heeft dit zelf verkondigd .Nog voordat het vaccin hier was geleverd ,er waren uit diverse testen gebleken dat er hooguit lichte bijwerkingen ontstonden .Nu is ook deze man net als een RUTTE niet in zijn eerste leugen gestikt ,dus blind op zijn gezegdes varen nee we nemen wel een andere kaptein .

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Junkies belazeren hun eigen familie nog.
Het feit dat de Jonge één van zijn kinderen (zijn zoon is 15) een onnodig en schadelijk mondkapje laat dragen op school is daarvan het bewijs.

prikkie ?
prikkie ?
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Dit is geen Kaptein, maar een brokken piloot.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Pfizer is in de handen van de CCP Communist China..

COVID-19/vaccine is een bio-wapen gemaakt om zoveel mogelijk ouderen en zwakken uit te schakelen. COVID-19 een door mensen gemaakt is een bio-wapen gemaakt in een Wuhan Lab. Ze hadden het aantal doden nodig voor hun plan om de wereld over te nemen voort te zetten. Dit is de reden waarom elke dood werd gemarkeerd als een COVID DOOD om wereldwijd angst aan te wakkeren

Binnenkort gaat de COVID verdwijnen

marietje
marietje
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Hoe komt u hierbij? Waar heeft u deze informatie vandaan? Ik wil dat graag ook zelf bestuderen.

JaJa
JaJa
Reactie op  marietje
1 maand geleden

verder kijken dan je neus lang is en vooral je kop uit het zand halen. Wie het nu nog niet snapt is of heel erg dom, of zit gevangen in een angstpsychose en dat komt spontaan niet meer goed.

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

je krijg alleen de volgende covid en wel covid20

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  salvar
1 maand geleden

En dit zijn pas de effecten op korte termijn bij zeer oude mensen. Wereld wijd zijn de bijwerkingen nu al vele malen erger dan de symptomen van covid zelf waarbij aangetekend dat de influenza griep is verdwenen. Er is gemeld dat bij deze covid gen therapie al 50x meer bijwerkingen zijn dan Bij de griepprik die al deccenia bestaat. Dus dat beloofd wat op zowel korte als lange termijn.

https://newstarget.com/2021-01-12-adverse-coronavirus-vaccines-50x-higher-flu-shots.html

Elise
Elise
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Dit gebeurt er ook:
https://www.tijd.be/ondernemen/farma-biotech/argenx-maakt-sprong-naar-china/10275781.html
Vergeet niet, dat ook westerse mensen/bedrijven in China werken/samen werken en andersom.
Lastig om alleen te wijzen naar China.
Ik zie tegenwoordig alles als 1 pot nat.(agenda21/NWO)

karel appel
karel appel
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Het bio lab dat gifinancierd wordt door bill gates bedoel je?

jtprf
jtprf
1 maand geleden

Chinese gezondheidsexperts jaja. Maar maar toch… experts ja hoor. Ik denk in een slechte B film te zitten.
Een kind van 9 jaar kan je dat vertellen, hoe stom kun je zijn, om dat dit voor de hand liggende gedoe te doen, zonder enig goed doordacht plan en test. Dit is allemaal achteraf geLUL.

Dubito
Dubito
1 maand geleden

Dat is toch juist heel effectief – volgens het denken van Gates – dat het dorre hout weggespoten wordt? Na de tweede injectie zal het nog harder gaan.
‘t Is ook goed voor het klimaat.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Wanneer je een viro(loog) bent als Yang Zhanqiu en beweert dat vaccins niet effectief zijn zoals verwacht, dan begrijpt zij niet dat wanneer mensen doodgaan, dit juist de bedoeling is van de inentingen en deze vaccinaties juist wel effectief, zo niet effectiever zijn dan wordt voorgeschoteld.

De situatie is veel ernstiger, m.b.t. de gevaren voor de mensen van de nu gebruikte vaccinaties, dan de farmaceutische industrie heeft bekend gemaakt.

De vaccins zijn dus veel effectiever dan verwacht, want zij gaan voorbij aan het doel om mensen te beschermen, want dat was toch het doel van de inentingen. Want waarom zouden mensen zich anders laten inenten? Mensen worden dus bewust voor de gek gehouden.

Wanneer mensen zijn gestorven, dan zij voor altijd beschermd, want dan hoeven deze mensen nooit meer ingeënt te worden. Dat is er wat met de groepsimmuniteit bedoelt wordt.

Van wie zijn deze woorden ook alweer?

Hier is dus sprake van een legale manier om mensen het leven te ontnemen.

Edward
Edward
1 maand geleden

De Tweede Kamer inclusief PVV is mede schuldig aan deze genocide, ze werken er allemaal aan mee.

Louis
Louis
1 maand geleden

Iedereen lult de laatste tijd maar een stuk weg over die vaccins en alles wat daar mee te maken heeft, maar hoe zit t nu met die befaamde, niet deugende pcr test waar de overheden zich zo graag op baseren? Waarom lezen of horen we daar niets meer van?

salvar
salvar
Reactie op  Louis
1 maand geleden

omdat het genegeerd wordt.
v haga is twee weken bezig geweest om daar antwoord op te krijgen en het bleef muisstil.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Louis
1 maand geleden

Gestopt misschien, mensen kunnen moeilijk 2 dingen tegelijk doen. Het is net als mondkapje op en afstand houden. Mensen lopen met mondkapje gewoon weer langs je heen. Deze “mode” zal ook ooit wel eens stoppen.

salvar
salvar
1 maand geleden

Pfizer-vaccins en andere mRNA-vaccins niet zo effectief als verwacht , zeggen experts?
ze zijn juist wel effectief je wordt dood gespoten.

rrr
rrr
1 maand geleden

Op grond van deze cijfers kan je nu al stellen dat de sterftekans door de vaccinatie al aanzienlijk hoger is dan de 0,023% sterftekans aan het zgn “virus”.

x

Check Also

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x