Homepagina » Buitenland » Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen
coronavaccin
Foto: Pixabay

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen opgeroepen om coronavaccins die worden gemaakt door bedrijven als Pfizer niet langer toe te dienen, vooral niet aan ouderen. De krant Global Times schrijft dat de sterfgevallen in Noorwegen volgens de experts goed moeten worden onderzocht om te achterhalen of de overlijdens zijn veroorzaakt door vaccins of onderliggende ziektes.

Yang Zhanqiu, een viroloog van de Wuhan-universiteit, zei vrijdag tegen de krant: “Mocht blijken dat de sterfgevallen zijn veroorzaakt door de vaccins, dan zijn Pfizer-vaccins en andere mRNA-vaccins niet zo effectief als verwacht.”

Een immunoloog uit Peking die anoniem wilde blijven, zei dat de wereld het gebruik van het coronavaccin van Pfizer moet opschorten, ‘aanzien niet bewezen is dat deze nieuwe technologie veilig is bij grootschalig gebruik of infectieziekten voorkomt’. “Oudere mensen, met name 80-plussers, zouden het coronavaccin niet moeten krijgen,” zei hij.

De Chinese gezondheidsdeskundigen zeiden verder dat ouderen en zwakkeren medicijnen moeten nemen om hun immuunsysteem te versterken.

Alarm geslagen

Noorwegen waarschuwt voor de vaccinatierisico’s voor patiënten die ouder dan 80 zijn. “Voor de zwaksten kunnen zelfs relatief milde bijwerkingen van het vaccin ernstige gevolgen hebben,” liet het Noorse RIVM weten. Mensen die nog maar kort hebben te leven, hebben mogelijk helemaal geen baat bij het vaccin, aldus het instituut.

In Noorwegen zijn slechts zo’n 33.000 mensen gevaccineerd, waaronder ouderen, maar de autoriteiten vinden het nu al ‘te risicovol’ om terminaal zieken en 80-plussers in te enten. Functionarissen hebben alarm geslagen vanwege het hoge aantal doden. Er zijn in het land 23 mensen overleden kort nadat zij hun eerste dosis van het vaccin hadden gekregen. Het Noorse geneesmiddelenagentschap heeft 13 overlijdens gelinkt aan bijwerkingen van het vaccin.

[Zero Hedge]
4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
9 maanden geleden

De enige die baat hebben bij de verspreiding en toediening van de vaccins aan de bevolking zijn de bio tech giganten, de elite, de virologen en de overheden die ze bedacht hebben of die deze crisis veroorzaakt hebben en dan niet omdat ze ze zelf toegediend krijgen maar omdat ze er aan verdienen of er zelf op een andere manier op vooruitgaan in functie of status.

t de vries
t de vries
9 maanden geleden

Nu kan men gevoegelijk aan nemen dat men hier beslist niet stopt met het vaccineren van ouderen . Het is toch niet gevaarlijk ,onze minister heeft dit zelf verkondigd .Nog voordat het vaccin hier was geleverd ,er waren uit diverse testen gebleken dat er hooguit lichte bijwerkingen ontstonden .Nu is ook deze man net als een RUTTE niet in zijn eerste leugen gestikt ,dus blind op zijn gezegdes varen nee we nemen wel een andere kaptein .

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

Pfizer is in de handen van de CCP Communist China..

COVID-19/vaccine is een bio-wapen gemaakt om zoveel mogelijk ouderen en zwakken uit te schakelen. COVID-19 een door mensen gemaakt is een bio-wapen gemaakt in een Wuhan Lab. Ze hadden het aantal doden nodig voor hun plan om de wereld over te nemen voort te zetten. Dit is de reden waarom elke dood werd gemarkeerd als een COVID DOOD om wereldwijd angst aan te wakkeren

Binnenkort gaat de COVID verdwijnen

jtprf
jtprf
9 maanden geleden

Chinese gezondheidsexperts jaja. Maar maar toch… experts ja hoor. Ik denk in een slechte B film te zitten.
Een kind van 9 jaar kan je dat vertellen, hoe stom kun je zijn, om dat dit voor de hand liggende gedoe te doen, zonder enig goed doordacht plan en test. Dit is allemaal achteraf geLUL.

x

Check Also

huizen

De tehuizen waar het eerst gevaccineerd is, hebben weer volop uitbraken: ‘Wie zet deze boeven af?’

Steeds meer verpleeghuizen kampen met coronagevallen. De ...

de jonge

De Jonge zegt dat corona ‘een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen’, klopt dat?

Het aantal coronapatiënten dat opgenomen moet worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x