Buitenaards

VIDEO: Heeft Rusland bewijs voor buitenaards contact?

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kosmisme, het geloof dat de menselijke beschaving uit de kosmos komt en ooit zal terugkeren naar de ruimte, stamt uit Rusland. Velen geloven dat de opkomst van het communisme heeft geleid tot een muur van geheimzinnigheid rond buitenaards contact in het land.

Al sinds het moment dat Joeri Gagarin in 1961 als eerste mens de ruimte in ging, hebben astronauten en kosmonauten onverklaarbare visioenen en ervaringen in de ruimte gehad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Een anonieme kosmonaut zei dat hij samen met een andere kosmonaut in de ruimte iets tegen hem hoorde praten in zijn hoofd,” zegt historicus Richard Dolan.

Niet klaar

“De kosmonauten kregen te horen dat het hun verre voorouders waren,” zegt schrijver David Childress. “Ze kregen ook te horen dat ze terug moesten gaan omdat Rusland niet klaar was.”

Schrijver Paul Stonehill merkt op dat kosmonauten alleen onder elkaar spraken over hun ervaringen uit angst om hun baan te verliezen. Ze kwamen tot de ontdekking dat er veel meer kosmonauten waren die dergelijke ervaringen hadden, aldus Stonehill.

Op 12 juli 1984 zagen drie kosmonauten aan boord van Saljoet 7 een vreemde oranje gloed rond het ruimteschip. “Ze dachten in eerste instantie aan een gaslek. Plots werd het hele ruimteschip omringd door de gloed,” vertelt Nick Pope, die jarenlang werkzaam was voor het Britse ministerie van Defensie. “Langzaam veranderde de gloed in een vorm.”

Gevleugelde wezens

De kosmonauten zagen naar eigen zeggen 10 minuten lang zeven engelachtige wezens. Op aarde concludeerden functionarissen dat het drietal had gehallucineerd als gevolg van zuurstofgebrek en drukverschillen. Later die zomer arriveerden er nog drie kosmonauten bij Saljoet 7. Alle zes zagen ze opnieuw de gevleugelde wezens.

Eind 2012 zei de toenmalige Russische premier Dmitry Medvedev tijdens een live televisie-interview met journalisten van de vijf belangrijkste Russische televisiekanalen dat hij niet bekend wilde maken hoeveel buitenaardse wezens zich op aarde bevinden omdat dat voor paniek zou zorgen.

“Samen met de koffer met nucleaire codes, krijgt de president van dit land een speciale map,” zei hij. “Deze map bevat ultrageheime informatie over de buitenaardse wezens die onze planeet bezochten. Daarbij krijg je ook een rapport van de absoluut geheime speciale eenheden die de controle uitoefenen op de buitenaardse wezens in ons land.”

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rocko
Rocko
7 jaren geleden

Iemand te veel men in black gekeken?

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Buitenaardsen hebben onderling ook conflicten, hoe kunnen ze dan ZUIVER contact hebben met de aarde?

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
7 jaren geleden

Space Scientific Politics and Monetary Systems
Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

De werkelijke geschiedenis van ’t ontstaan van leven op de Aarde is een onbekende factor tot het ontstaan van het eerste intelligente leven in het universum, de eerste astrobiologie in de vorm van bewoonbare planeten, in de totale context van het niets naar het iets, hoe is de lege plaats het universum zelf tot stand gekomen.
Stemmen horen in het hoofd, heeft twee richtingen in huidige medische wereld, o.a, het psychiatrische probleem de mens als zieke patiënt. Stemmen horen in het hoofd mits de aanwezige technologische bron als veroorzaker. Op ruimtevaartwetenschappelijke gebied voor kennis en techniek van Aardse bezoekende Extraterrestrials rassen is verre van bekend en laat staan begrepen. Om problemen het hoofd te bieden is intelligentsia nodig voor de bestudering van de aanwezige problemen, de religie der wetenschappen.

Robin
Robin
7 jaren geleden

Onze voorouders zijn geen Aliens, maar zijn hier op aarde ontstaan, net zoals de kippen en de vissen, de wormen en de insecten die hier op aarde zijn ontstaan.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x