Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Heeft Rusland bewijs voor buitenaards contact?
VIDEO: Heeft Rusland bewijs voor buitenaards contact?

VIDEO: Heeft Rusland bewijs voor buitenaards contact?

Het kosmisme, het geloof dat de menselijke beschaving uit de kosmos komt en ooit zal terugkeren naar de ruimte, stamt uit Rusland. Velen geloven dat de opkomst van het communisme heeft geleid tot een muur van geheimzinnigheid rond buitenaards contact in het land.

Al sinds het moment dat Joeri Gagarin in 1961 als eerste mens de ruimte in ging, hebben astronauten en kosmonauten onverklaarbare visioenen en ervaringen in de ruimte gehad.

“Een anonieme kosmonaut zei dat hij samen met een andere kosmonaut in de ruimte iets tegen hem hoorde praten in zijn hoofd,” zegt historicus Richard Dolan.

Niet klaar

“De kosmonauten kregen te horen dat het hun verre voorouders waren,” zegt schrijver David Childress. “Ze kregen ook te horen dat ze terug moesten gaan omdat Rusland niet klaar was.”

Schrijver Paul Stonehill merkt op dat kosmonauten alleen onder elkaar spraken over hun ervaringen uit angst om hun baan te verliezen. Ze kwamen tot de ontdekking dat er veel meer kosmonauten waren die dergelijke ervaringen hadden, aldus Stonehill.

Op 12 juli 1984 zagen drie kosmonauten aan boord van Saljoet 7 een vreemde oranje gloed rond het ruimteschip. “Ze dachten in eerste instantie aan een gaslek. Plots werd het hele ruimteschip omringd door de gloed,” vertelt Nick Pope, die jarenlang werkzaam was voor het Britse ministerie van Defensie. “Langzaam veranderde de gloed in een vorm.”

Gevleugelde wezens

De kosmonauten zagen naar eigen zeggen 10 minuten lang zeven engelachtige wezens. Op aarde concludeerden functionarissen dat het drietal had gehallucineerd als gevolg van zuurstofgebrek en drukverschillen. Later die zomer arriveerden er nog drie kosmonauten bij Saljoet 7. Alle zes zagen ze opnieuw de gevleugelde wezens.

Eind 2012 zei de toenmalige Russische premier Dmitry Medvedev tijdens een live televisie-interview met journalisten van de vijf belangrijkste Russische televisiekanalen dat hij niet bekend wilde maken hoeveel buitenaardse wezens zich op aarde bevinden omdat dat voor paniek zou zorgen.

“Samen met de koffer met nucleaire codes, krijgt de president van dit land een speciale map,” zei hij. “Deze map bevat ultrageheime informatie over de buitenaardse wezens die onze planeet bezochten. Daarbij krijg je ook een rapport van de absoluut geheime speciale eenheden die de controle uitoefenen op de buitenaardse wezens in ons land.”

[History]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rocko schreef:

  Iemand te veel men in black gekeken?

  9 likes
 • Jaya schreef:

  Buitenaardsen hebben onderling ook conflicten, hoe kunnen ze dan ZUIVER contact hebben met de aarde?

  3 likes
  • Loki schreef:

   Jaya, voor jouw een vraag, maar voor sommige mensen een weet.
   Tip je van de sluier is wel te lichten. Zielsverwanten (en die is voor velen intergalactisch) hebben een zuiver contact. Dit gebeurd vaak telepathisch en soms maar uiterst zelden, lijfelijk.

   10 likes
   • Padja schreef:

    Logisch toch.
    De buitenaardsen hebben alleen contact met uitverkorenen.
    Regeringsleiders bijvoorbeeld.
    Die dat dan allemaal geheim moeten houden omdat de rest van de mensheid er nog niet aan toe is.
    Bij de NASA lopen ze de deur plat.
    Als je een hoog begaafde ziel hebt mag je bij de NASA werken. En zit je in het complot.

    3 likes
    • Loki schreef:

     Waarom nou weer hooggeplaatste figuren. Denk je nou echt dat gewone mensen geen contacten zouden hebben, want ook daar zitten vele uitverkorene tussen en dat is niet zomaar.

     9 likes
    • GertJ schreef:

     Gezien de vele artistieke Youtube-producties die handelen over het blijkbaar steeds problematischer wordende UFO-verkeersinfarct rondom en in de nabijheid van het ISS, ontkom ik niet aan de gedachte dat het ISS toch écht niet meer is dan een kantoor/vergaderruimte voor buitenaardsen. Ja de Nordics en Greys, ze lopen er de deur plat. 🙂

     En wat wordt er toch allemaal bekokstoofd met de dienstdoende astronauten?

     3 likes
    • jhon schreef:

     bullsh*t ben een gewone man en 5x een buitenaardse contact mee gemaakt waarin men proeven deed, ben nog nooit zo bang geweest.

     1 likes
 • Robin schreef:

  Onze voorouders zijn geen Aliens, maar zijn hier op aarde ontstaan, net zoals de kippen en de vissen, de wormen en de insecten die hier op aarde zijn ontstaan.

  6 likes
  • Loki schreef:

   Robin, nooit van de Annunaki/Nephilim gehoord? Die kwamen toch echt niet van de Aarde en zijn de verantwoordelijken van de menselijke creatie. Tevens is er al talloze malen aangetoond dat de mensheid 2 genen te veel heeft die niet van aardse oorsprong zijn.

   Daarnaast is het overal beschreven zoals oa in de Bijbel en de Soemerische teksten.
   Ik zou als ik jouw was wat dieper in de materie duiken.

   12 likes
   • atomnics schreef:

    Loki,

    Ik heb dus in de materie verdiept erg interessant dat zeker weten.

    Maar ik kom op een tegenovergestelde conclusie. Nu dan mijn conclusie Annunaki/Nephilim lijken op ons maar zijn ons niet het zijn CopyCats, Klonen wellicht.

    Dit is mijn conclusie gebaseerd op het feit dat wij allen unieke levende multi dimensionaale zielen zijn. En als multi dimensionaal zijnde is het leven oneindig en kent het geen begin en geen einde vandaar oneindig.

    Al het levende is multi dimensionaal van nature of je daar nou bewust van bent of niet. En dat is nou net datgene waar het (duister) zo jaloers op is en proberen zij dus van alles en nog wat om ons multi dimensionale te imiteren, ze willen zijn als ons maar kunnen dat niet simpelweg omdat er maar 1 is wat jouw uniek maakt en het zit in je hart. Je kent het vast wel jezelf zijn dat is de plek wat jouw (ons) uniek maakt.

    Het is een plek waar zij (duister) geen vat op heeft %0,000000000000000 geen controle op heeft. Een plek waar je jouw kracht vind en met die kracht versterk je als het ware je eigen hersens je eigen realiteit pooooff get it, you did it all ByYourself welcome to earth your soul is now in the third dimension have some fun.

    2 likes
  • Klaas schreef:

   Technisch gezien zijn we allemaal buitenaards inclusief de aarde en alle materie omdat alles gemaakt is van sterrenstof. Alle materie die we kennen is onstaan door sterren.
   We zijn een stukje creatie in een aards lichaam zoals een kapitein op een schip.
   Die stukjes die we zijn zitten niet alleen in mensen maar ook in andere soortige lichamen om weer andere ervaringen op te doen.

   6 likes
 • Jeff schreef:

  Volgens mij is het antwoord veel simpeler als dat we doen voorkomen. Daarbij doel ik op de kosmos in je eigen lichaam. Al die levende cellen, vragen zich wellicht af waar ze vandaan komen, Hun kosmos is je eigen lichaam, ziel en hart. Dat zijn al 3 organismes die onafhankelijk en met elkaar leven. Zo zie ik mijn bestaan hier ook. Ik leef in een lichaam, vraag me alleen af welk orgaan we zijn. Interventies van buitenaf zijn dan ook door toedoen van onze host.
  Best grappig hoor, om die paralellen te onderzoeken. En ja, of het echt zo is … kweenie, maar ik koester de gedachte.

  11 likes
  • atomnics schreef:

   je bent een unieke multi dimensionaale wezen en kan dus switchen tussen je organen.

   nu is het wel zo dat jouw unieke authentieke zelf aspect schuil zit in je hart.
   het enige orgaan waar we uniek zijn en geen copycat nadoen.
   dat is de ware unieke jij waar maar 1 van is.

   3 likes
 • johnny schreef:

  wow wat een bullsh*t bij elkaar

  9 likes
 • frans schreef:

  Die platte discussie van gisteren. over platte aarde, hoe kun je dan in rondjes draaien om die zg. platte aarde Gagarin.?

  MOOI HE DAT DE KLOOT ROND IS!

  8 likes
 • Et contactee schreef:

  Ik ga al mijn hele leven om met ET’s.
  Is er iemand geïnteresseerd in wat ik allemaal te vertellen heb, wat ik allemaal weet van andere rassen, planeten en van hetgeen me is verteld met betrekking tot de toekomst?

  Nee, tot nu toe heb ik van niemand een verzoek gehad om een en ander te verhelderen.
  Jullie willen eigenlijk helemaal niks weten en lekker ontwetend blijven, heb ik het gevoel.
  Bovendien begrijp ik niet waar de andere contactees blijven met hun verhaal, en waarom ze niet naar voren komen.
  Ook begrijp ik mensen niet die er helemaal niks van geloven, maar toch stomme opmerkingen willen maken.
  Als ik astrologie niet geloof, ga ik toch ook niet naar een astrologenwebsite om daar stront te schoppen?
  Nou ja, tenzij je ruzie zoekt, en bewust mensen gaat uitschelden om te kwetsen, of zo.

  In elk geval wil ik niets meer vertellen, totdar er anderen naar voren komen om hun ervaringen te delen. Alleen op die manieer kan iemand die er niks mee te maken heeft een beetje een beeld vormen van wat er allemaal gebeurd.
  Ik kan wel begrijpen dat contactees niets willen vertellen, want meestal betreft het marteling, verkrachting en moord, gepleegd op mensen, door et’s.

  5 likes
  • Sathos schreef:

   Ik ben erg geïnteresseerd in uw verhaal. Persoonlijk ben ik geneigd te geloven dat wij zijn / worden bezocht, maar omdat voor mij het onweerlegbare bewijs vooralsnog ontbreekt, ben ik sceptisch. Ik hoop dat u mij dit kunt vergeven.
   Als u mij in contact kunt brengen met wezens van buiten de Aarde, of kunt aangeven hoe ik dit zelf kan doen, dan zou ik u bijzonder dankbaar zijn. Maar nogmaals, ik ben sceptisch aangelegd. Ik hoop op uw begrip en uw wil om uw ervaringen met mij te delen.

   2 likes
  • Marco schreef:

   Beste Et contactee,

   Ik ben wel zeer geïnteresseerd in uw ervaringen.
   Ik zou ook graag in contact willen komen als dat zou kunnen.

   Groet
   Marco

   0 likes
  • InnerPeace schreef:

   Ik ben heel erg geïnteresseerd in jouw ervaringen. Ik doe zelf al jaren grondig onderzoek en heb als kind ook de nodige ervaringen gehad.

   Ik ben te bereiken via [email protected].

   0 likes
 • Predator schreef:

  Beste ET Contactee
  Kun je mij ook leren om met buitenaardse in kontact te komen.Kijk altijd omhoog en zie nooit wat raars vliegen.
  Een tip..geen onzin aub

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  Alle wegen leiden naar Jeruzalem/heilige grafkerk(ook wel de kerk van de wederopstanding genoemd)/ziet eruit als een sleutel(plattegrond)/ook de Russische orthodoxe kerk heeft er een plekje. Ik ben er nog steeds van overtuigd, dat de Russen/Poetin gewoon onderdeel zijn van de NWO. Het good en badboy spel is er voor ons.

  1 likes
  • Elise49 schreef:

   Stel er zijn aliens. Waarom wordt de wereld dan niet vanzelf 1? Openlijk. Het systeem is ons aan het vernietigen. Waarom? Leiders willen niet gaan delen. Langdurige duurzaamheid(voor aarde) komt bijna niet van de grond door systeem van groei/concurrentie afspraken. Je kunt dingen samen regelen/in balans zetten, zonder dat de mens/natuur er slachtoffer van wordt. Of in ieder geval de vervuiling flink verminderen, als men dat echt wil.
   Waarom moet men een hybride ras opzetten? Technologie is de grootste vervuiling ooit. etc. Alles bij elkaar klopt er geen reet van. Het is tegenstrijdig. Vandaar, dat ik geloof dat de Niburu(op alle vlakken) puur is om de mens te reduceren. Dit gebeuren is al in andere tijdperken/hoge beschavingen gebeurt. Deze kennis is wereldwijd bekend bij oude families/hoogpriesters enz. Om te weten of technologie de oorzaak is van heftig weer, zul je de kunstsatellieten moeten uitschakelen.

   1 likes
 • AvS schreef:

  Alles heeft een kern van waarheid.
  Je houdt jezelf voor de gek om daadwerkelijk te geloven dat wij op deze aardkloot de enigen zijn in dit universum.

  2 likes
  • Ph schreef:

   Dat zegt ook niemand, zelfs de huidige wetenschap houd daar rekening mee, al is dat ooit wel anders geweest natuurlijk.
   Zo gelooft men zelfs heel sterk, dat er leven te vinden is op de ijs manen van onder meer Jupiter maar ook Saturnus.

   Zelf verteld ik altijd het volgende:
   Wij leven op een planeet van ongv 4.3 miljard jaren oud, het is pas de laatste 300 tot 600 k jaren geleden dat de eerste mensachtigen zouden zijn ontstaan.
   Het is pas de laatste paar honderd jaar dat we op technologisch vlak reuzensprongen hebben gemaakt.
   Het leven hier op Aarde is meermaals helemaal en of gedeeltelijk opnieuw moeten beginnen/herbeginnen.
   Wij bevinden ons in een sterrenstelsel van ongev 8 a 10 miljard jaren oud in een Universum/ruimte van ongev 18 a 20 miljard jaren oud (zal wel ouder zijn)

   Stel je nu eens voor, een ster die een paar miljard jaren ouder is, met leefbare planeten die ook een paar miljard jaren ouder zijn.
   Waar het leven ook niet meermaals opnieuw is moeten beginnen, waar er intellectueel leven bestaat die een paar miljard jaren oud zijn en op technologisch vlak een paar miljoen tot zelfs een paar miljard jaren verder staan, dan de mensen hier op Aarde.

   Weet je wat wij mensen dan voorstellen, niets, wij komen amper om de hoek kijken, wij zijn zelfs onze pampers nog niet ontgroeit.
   Vandaar dat ik de huidige mensen en wetenschap zo arrogant vind, ze denken het allemaal te weten en te kunnen, maar in feite weten ze op Universele schaal niets!!

   Trouwens, oudere buitenaardse beschavingen weten allang dat er hier op Aarde leven is, zij zijn daar ook bekwaam voor.
   Stel dat jij iemand van die oudere beschavingen zou zijn en je ontdekt de Aarde, in haar huidige oorsprong en leven.
   Zal jij dan niet, als je goede bedoelingen hebt, heel snel omkeren en nog een paar miljoen jaren wachten tot de huidige mens haar pampers zijn ontgroeit….eindelijk intelligent genoeg zijn!!
   Ik zou alvast wachten tot de mensen die elkaar zitten uit te moorden voor een appel en een ei, die een aanslag plegen op de natuur omzicht heen en zich zelf, door een systeem dat alleen maar snakt naar geld en macht…eindelijk volwassen genoeg zouden zijn, voor ik me zou kenbaar maken.

   0 likes
 • Padja schreef:

  Volgens probeert NASA dit in de doofpot te stoppen

  1 likes
 • Zeven zusters schreef:

  Laat ik nou denken dat ik dit verhaal eigenlijk wel geloof,er is veel meer dan ze ons vertellen en ons ,het klootjesvolk, gewoon voor achtetlijk verslijten,het getuigt sowieso al van een arrogantie om te denken dat wij de enige zijn in het heelal,wij zijn zeker niet de enige beschaving maar ik begin te denken dat we inmiddels wel de domste zijn!

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  De werkelijke geschiedenis van ‘t ontstaan van leven op de Aarde is een onbekende factor tot het ontstaan van het eerste intelligente leven in het universum, de eerste astrobiologie in de vorm van bewoonbare planeten, in de totale context van het niets naar het iets, hoe is de lege plaats het universum zelf tot stand gekomen.
  Stemmen horen in het hoofd, heeft twee richtingen in huidige medische wereld, o.a, het psychiatrische probleem de mens als zieke patiënt. Stemmen horen in het hoofd mits de aanwezige technologische bron als veroorzaker. Op ruimtevaartwetenschappelijke gebied voor kennis en techniek van Aardse bezoekende Extraterrestrials rassen is verre van bekend en laat staan begrepen. Om problemen het hoofd te bieden is intelligentsia nodig voor de bestudering van de aanwezige problemen, de religie der wetenschappen.

  0 likes
 • atomnics schreef:

  aliens A.K.A. criminal syndicate

  Paramilitary

  0 likes
 • the thruth schreef:

  Fallen angels, gevallen engelen ,kunnen zich elke gedaante aanmeten om zo de mens van de ware God af te houden (VANDAAR ENGEL VERSCHIJNING)en misleidt worden ,dit zijn demonen net zoals er in z.g.n ufo,s demonen zitten, vandaar dat ze die snelheden overleven en niet uit mekaar getrokken worden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >