Mens en Dier

Koning Willem-Alexander viert vakantie op peperdure boot: ‘Your tax euros at work’

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Koning Willem-Alexander – ‘Hou vol’ – viert momenteel vakantie in Griekenland op zijn peperdure boot. Daar zet hij ook zijn handtekening onder tijdelijke bepalingen in verband met de coronamaatregelen, blijkt uit stukken op de website van de Tweede Kamer. Vrijdag ondertekende hij nog een boodschap over de corona-app. Een maand geleden communiceerde Willem-Alexander ook al vanuit Griekenland met de Kamer over de coronamaatregelen.

Fort

De Nederlandse staat heeft alleen al voor de pacht van twee stukken grond rond de Griekse vakantievilla van de koning bijna een half miljoen euro moeten betalen. De grond was nodig voor ‘veiligheidsmaatregelen die de overheid treft’. Daarnaast ontstond er ophef over de aanleg van een betonnen steiger, die strijdig zou zijn met de Griekse wetgeving. Daar kan zijn nieuwe boot van ruim 2 miljoen euro aanmeren.

Op het terrein staat een beveiligingshek en hangen camera’s. De vakantievilla is net een fort. De muren zijn verhoogd en de beveiliging wordt betaald door de overheid, die toestemming gaf voor verregaande maatregelen. De villa beschikt over een zwembad, privéhaven en privéstrand.

Journalist Tom Kreling reageert:


En journalist Menno Swart:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
2 jaren geleden

Als het van belastinggeld betaald is, dan heeft iedere belastingbetaler in Nederland een vakantiehuis in Griekenland om naar toe te gaan. En zo te zien ook nog een mooie boot ter beschikking.

En nu nog onbeperkt vakantie!

si naturelle
si naturelle
2 jaren geleden

Het is buitengewoon zielig om te zien dat zoveel mensen het geluk nog steeds buiten zichzelf zoeken. Deze zogenaamde koning en koningin leven in een grote illusie, niets om jaloers op te zijn. Wie in een illusie leeft zal absoluut gedesillusioneerd worden. Pluto zorgt daar wel voor!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Grote onrust in Nederland, maar wat doet Koning Willem-Alexander?Helemaal niets !!

Jan V
Jan V
2 jaren geleden

Prins Pils aka Koning Feestneus aka W.A. Bilderberg neemt het er goed van. Terwijl half Nederland aan de bedelstaf geraakt door een verzonnen killervirus, koopt meneer maar even een boot van 2 miljoen en tante Maxima heeft een nieuw Cartier horloge aangeschaft. Ach wat zou het, de belastingbetaler krepeert wel. Vergeet niet vooraan te staan bij de volgende koningsdag!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x