Homepagina » Mens en Dier » Koning Willem-Alexander viert vakantie op peperdure boot: ‘Your tax euros at work’
koning
Foto: Ministerie van Defensie CC0 1.0

Koning Willem-Alexander viert vakantie op peperdure boot: ‘Your tax euros at work’

Koning Willem-Alexander – ‘Hou vol’ – viert momenteel vakantie in Griekenland op zijn peperdure boot. Daar zet hij ook zijn handtekening onder tijdelijke bepalingen in verband met de coronamaatregelen, blijkt uit stukken op de website van de Tweede Kamer. Vrijdag ondertekende hij nog een boodschap over de corona-app. Een maand geleden communiceerde Willem-Alexander ook al vanuit Griekenland met de Kamer over de coronamaatregelen.

Fort

De Nederlandse staat heeft alleen al voor de pacht van twee stukken grond rond de Griekse vakantievilla van de koning bijna een half miljoen euro moeten betalen. De grond was nodig voor ‘veiligheidsmaatregelen die de overheid treft’. Daarnaast ontstond er ophef over de aanleg van een betonnen steiger, die strijdig zou zijn met de Griekse wetgeving. Daar kan zijn nieuwe boot van ruim 2 miljoen euro aanmeren.

Op het terrein staat een beveiligingshek en hangen camera’s. De vakantievilla is net een fort. De muren zijn verhoogd en de beveiliging wordt betaald door de overheid, die toestemming gaf voor verregaande maatregelen. De villa beschikt over een zwembad, privéhaven en privéstrand.

Journalist Tom Kreling reageert:


En journalist Menno Swart:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
2 maanden geleden

Als het van belastinggeld betaald is, dan heeft iedere belastingbetaler in Nederland een vakantiehuis in Griekenland om naar toe te gaan. En zo te zien ook nog een mooie boot ter beschikking.

En nu nog onbeperkt vakantie!

D.a
D.a
Reactie op  Tony
2 maanden geleden

🤣

si naturelle
si naturelle
2 maanden geleden

Het is buitengewoon zielig om te zien dat zoveel mensen het geluk nog steeds buiten zichzelf zoeken. Deze zogenaamde koning en koningin leven in een grote illusie, niets om jaloers op te zijn. Wie in een illusie leeft zal absoluut gedesillusioneerd worden. Pluto zorgt daar wel voor!

Rob
Rob
Reactie op  si naturelle
2 maanden geleden

Si, helemaal eens mee. Het koningshuis maakt deel uit van de meest duistere zaken op de planeet. Ze kennen alleen maar macht, hebt zucht, corruptie, etc. Net als de rest van de top. Ze denken dat ze rijk zijn maar ze zijn net zo armoedig als de mensen die het minst hebben. De meesten mensen op de planeet hebben niets of niet genoeg, types als in het koningshuis hebben nooit genoeg. Dat geldt ook voor de rest van de top. Er zijn er zelfs die van mening zijn dat de planeet hun bezit is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Geen van hen kent de waarde van het leven. Dat is niet in geld of materie uit te drukken, daar moet bewustzijn over komen en dan wordt het beeld van wie je bent heel erg groot. En dat allemaal in eigen lichaam. Veel mensen geloven in een schepper maar dat is in de zin van religie(macht). Als duidelijk wordt wat de ware schepping inhoudt (bewustzijn) dan maken dit soort types geen deel uit van die schepping want ze zijn vernietigend. Hier op de planeet zijn ze vernietigend op het leven, niet begrijpend dat dat inclusief hun eigen leven is. Wat over blijft is dat ze slechts een rol spelen in een spel, een macht spel, en meer niet.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Grote onrust in Nederland, maar wat doet Koning Willem-Alexander?Helemaal niets !!

kuus
kuus
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Jawel ze nieuwe bootje testen en zo te zien moet er nog voor een miljoen aan opties bijkomen.

Jan V
Jan V
2 maanden geleden

Prins Pils aka Koning Feestneus aka W.A. Bilderberg neemt het er goed van. Terwijl half Nederland aan de bedelstaf geraakt door een verzonnen killervirus, koopt meneer maar even een boot van 2 miljoen en tante Maxima heeft een nieuw Cartier horloge aangeschaft. Ach wat zou het, de belastingbetaler krepeert wel. Vergeet niet vooraan te staan bij de volgende koningsdag!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Jan V
2 maanden geleden

Hij heeft het volk bezodermietert met zijn FAKE CORONA spreek!!

ikzelfzelf
ikzelfzelf
2 maanden geleden

Andre van Duin had er in 1976 al een liedje over gemaakt.
Maar onder druk van Willempies ouders is het maar verwijderd, want Willempie werd er verdrietig van.
https://www.youtube.com/watch?v=C4dKXE7HMk8

Stay Positive
Stay Positive
2 maanden geleden

Zolang wij het tolereren gaat dit door. Wij het volk hebben dit in eigen hand. Nu is er nog een keuze, wordt op tijd wakker.

Jack Burton
Jack Burton
2 maanden geleden

Blijven zwaaien met je vlaggetjes, netjes applaudisseren en bewondering tonen…Deze familie zit er middels gratie Gods…dus ja, “don’t blame baby jesus!” Of je brand in een eeuwigheid van hellevuur na de dood…dat wil toch ook niemand…welnu…mooie boot overigens, lekker genieten hoor…houzee!

Sjazon
Sjazon
2 maanden geleden

De grootste uitkeringsgerechtigde van het land. Maar zonder sollicitatieplicht of plicht voor wederdienst.

Jeff
Jeff
Reactie op  Sjazon
2 maanden geleden

Ja, snap je insteek wel hoor, echter niet waar. Hij en zij, hebben weldegelijk verplichtingen. Tja en 1 daarvan, is in de schijnwerpers staan. Wat je daar ook van moge vinden.

Ron
Ron
2 maanden geleden

Weet je dit alles in beschouwing genomen moeten wij ons schamen onze tank van de auto vol te gooien vanwege CO2 terwijl dit bootje tussen de 600 a 1000 liter verbruikt per uur varen als het niet meer is. Dan heb ik nog niet gesproken over gewoon stationair aangemeerd liggen. Ah ja, dat groen zijn telt alleen voor de kleine verbruiker zodat de rijken gesteund door GROEN en LINKS langer kunnen doorvaren nietwaar. Dit met de volle steun van NL en EU politici.

Stephan
Stephan
Reactie op  Ron
2 maanden geleden

de groene agenda, en de Corona plandemie zijn idd verdienmodellen. Verdienmodellen van de 1% die overal dezelfde vinger in hebben. Ze zien de overige 99% als hun consumenten en belastingbetalers. Dus hun moderne slaven zonder de ouderwetse boeien en zwepen. De toekomst staat niet vast hierin, en is aan ons 99% om te bepalen hoe we die toekomst gaan aanvaarden. Zodra we uit die psychologische spelletjes stappen waarin we elkaar bevechten, en 1 blok vormen kunnen we de toekomst gaan invullen. Onze koning kan zich daarin opstellen als een echte leider. Of hij de aankomende wetten gaat ondertekenen, of het kabinet naar huis gaat sturen wegens poging tot schendingen van onze grondrechten zal bepalend worden voor hoe ik toekomstig naar onze koning ga kijken. Voor nu geef ik hem na zijn speech op de Dam het voordeel van de twijfel, en wens hem een fijne vakantie en veel plezier met zijn bezine slurpende boot.

Leor
Leor
2 maanden geleden

Lekker terrasje baklava met sinas of koffie eten in Naplion op een hete middag en teropita mee naar huis nemen.

x

Check Also

coronamaatregelen

Medici tegen mondkapjes en andere coronamaatregelen

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Voorstanders van ...

mondkapjes

Artsen maken zich grote zorgen over mondkapjes op school: ‘Ingrijpende bedreiging’

Van een tweede en derde coronagolf kan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x