Mens en Dier

Koning Willem-Alexander viert vakantie op peperdure boot: ‘Your tax euros at work’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Koning Willem-Alexander – ‘Hou vol’ – viert momenteel vakantie in Griekenland op zijn peperdure boot. Daar zet hij ook zijn handtekening onder tijdelijke bepalingen in verband met de coronamaatregelen, blijkt uit stukken op de website van de Tweede Kamer. Vrijdag ondertekende hij nog een boodschap over de corona-app. Een maand geleden communiceerde Willem-Alexander ook al vanuit Griekenland met de Kamer over de coronamaatregelen.

Fort

De Nederlandse staat heeft alleen al voor de pacht van twee stukken grond rond de Griekse vakantievilla van de koning bijna een half miljoen euro moeten betalen. De grond was nodig voor ‘veiligheidsmaatregelen die de overheid treft’. Daarnaast ontstond er ophef over de aanleg van een betonnen steiger, die strijdig zou zijn met de Griekse wetgeving. Daar kan zijn nieuwe boot van ruim 2 miljoen euro aanmeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op het terrein staat een beveiligingshek en hangen camera’s. De vakantievilla is net een fort. De muren zijn verhoogd en de beveiliging wordt betaald door de overheid, die toestemming gaf voor verregaande maatregelen. De villa beschikt over een zwembad, privéhaven en privéstrand.

Journalist Tom Kreling reageert:


En journalist Menno Swart:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Als het van belastinggeld betaald is, dan heeft iedere belastingbetaler in Nederland een vakantiehuis in Griekenland om naar toe te gaan. En zo te zien ook nog een mooie boot ter beschikking.

En nu nog onbeperkt vakantie!

si naturelle
si naturelle
3 jaren geleden

Het is buitengewoon zielig om te zien dat zoveel mensen het geluk nog steeds buiten zichzelf zoeken. Deze zogenaamde koning en koningin leven in een grote illusie, niets om jaloers op te zijn. Wie in een illusie leeft zal absoluut gedesillusioneerd worden. Pluto zorgt daar wel voor!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Grote onrust in Nederland, maar wat doet Koning Willem-Alexander?Helemaal niets !!

Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Prins Pils aka Koning Feestneus aka W.A. Bilderberg neemt het er goed van. Terwijl half Nederland aan de bedelstaf geraakt door een verzonnen killervirus, koopt meneer maar even een boot van 2 miljoen en tante Maxima heeft een nieuw Cartier horloge aangeschaft. Ach wat zou het, de belastingbetaler krepeert wel. Vergeet niet vooraan te staan bij de volgende koningsdag!

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x