Homepagina » Buitenland » Italiaanse topviroloog onthult: ‘Zo logen politiek en media ons voor’
italiaanse
Foto: YouTube/Billy Six

Italiaanse topviroloog onthult: ‘Zo logen politiek en media ons voor’

Tijdens de coronacrisis kregen we verschrikkelijke beelden te zien uit Italië. Zo zagen we een indrukwekkende colonne legertrucks in Bergamo die doodskisten wegvoerde. Was dit echt? Journalist Billy Six sprak afgelopen maand over de coronacrisis met de Italiaanse professor Maria Rita Gismondo toen ze te gast was in het Duitse parlement.

In Italië werd de noodtoestand afgekondigd toen er slechts 4 coronapatiënten waren. Dat had nooit mogen gebeuren, zegt de viroloog. Ze schreef op Facebook dat mensen niet in paniek moesten raken omdat corona niet veel erger is dan de griep. Vervolgens werd ze bekritiseerd door allerlei wetenschappers, waaronder ook virologen. “Kennelijk willen mensen liever in paniek zijn.”

Gismondo bleef achter haar uitspraken staan. “Ook andere virologen hebben dit gezegd. De sterfte is heel laag.” Ze werd indirect onder druk gezet door de overheid om dergelijke uitspraken niet meer te doen en ook nodigden de media haar niet langer uit voor interviews.

Geen enkel lijk

Op de vraag of de overheid en de media de waarheid spreken, antwoordde de Italiaanse viroloog dat overheden wereldwijd paniek aanwakkeren, zonder wetenschappelijke onderbouwing.

Tijdens een persoonlijk gesprek zei ze tegen Six dat lege ambulances met de zwaailichten aan door de straten van Milaan moesten scheuren. En de colonne legertrucks in Bergamo die eind maart de wereld schokte, vervoerde geen enkel lijk, zo zou een kolonel die het konvooi leidde tegen haar hebben gezegd.

Al vóór 2020

Ook opmerkelijk: Gismondo kwam het nieuwe coronavirus halverwege vorig jaar al tegen toen ze monsters onderzocht in haar laboratorium. Dat betekent dat het virus niet in januari of februari dit jaar in Italië is aangekomen, maar al vóór 2020.

Ze laat weten dat er op dit moment geen enkele coronapatiënt meer ligt in het ziekenhuis waar ze hoofdviroloog is, het Ospedale Luigi Sacco. Gismondo zegt verder dat het dragen van mondkapjes gevaarlijk voor de gezondheid is omdat je microben en ongezonde lucht inademt.

[Billy Six]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  de regering hier of waar ook hebben geen interesse het geen zij zegt.
  de show moet doorgaan , wij moeten afgemaakt worden.

 • Casper schreef:

  Moet je eens een getal bedenken tussen de 100 – 1000. Type vervolgens in google “new cases” erachter, en kijk wat er gebeurt met de zoekresultaten. B.v. “123 new cases”.
  Hoe kan het dat er voor elk getal wel artikelen zijn te vinden? Manipulatie is het enige antwoord!

  • Rob schreef:

   Even geprobeerd en inderdaad. Dat laat wel zien hoe corrupt Google geprogrammeerd is. Ik hoorde een tijdje geleden ook iemand vertellen die zei dat op veel plaatsen er 33 nieuwe ‘gevallen’ waren, in veel staten in Amerika. Overal datzelfde getal. En laat dat nou een getal zijn dat voor satanisten een belangrijke rol speelt in hun agenda’s en rituelen.

   • Ron Swart schreef:

    Nog ‘n paar weetjes over het ultieme meestergetal 33: Inés Zorreguieta is ‘gezelfmoord’ op de leeftijd van 33, het logo van de VN (NWO/Novus Ordo Seclorum) bestaat uit een door twee lauwerkransen omgeven wereldbol die bestaat uit 33 delen, Harry S. Truman was tussen 1945 en 1953 de 33ste president van de VS en 33ste graad vrijmetselaar, voorganger Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945) was de 32ste president en 32ste graad vrijmetselaar. In opdracht van de cabal hebben Roosevelt en FBI-directeur J.Edgar Hoover in 1935 de senator voor Louisiana Huey Long laten vermoorden. Als beloning werden Roosevelt + Hoover bevorderd tot 33ste graad vrijmetselaar. John F. Kennedy is vermoord – eigenlijk een staatsgreep – op 22 november 1963. 22 + 11 = 33!
    De afstand tussen het paleis van Versailles en Washington Monument bedraagt 3333 miles en de afstand tussen paleis van Versailles en de Rotskoepelmoskee (derde tempel van Salomo) is 3333 kilometer.

 • Rob schreef:

  Over die maskers. Ik zag vandaag iemand lopen met een kunststof muilkorf. Nog niet zolang geleden was er een bericht waarin geschreven werd dat ze bezig waren een smart-muilkorf te maken. En wie staat daarbij vooraan om daar aan te werken? Jawel, Nederland, samen met België. Dat wordt pas een echte muilkorf. Nog minder zuurstof opname. Er zou een ventilatortje in zitten voor de frisse lucht. Really? Wat een stel mafkezen hebben we hier rond lopen.

 • Justin schreef:

  Ik las ergens dat deze hele situatie een simulatie was om in geval van een echte pandemie een draaiboek klaar te hebben hetgeen ze wel schijnen te verwachten,maar ja door de hele hysterische /agressieve aanpak zal met een echte pandemie niemand meer willen meewerken. Dom dom dom

 • x

  Check Also

  mondkapjes

  Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

  Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

  lockdowns

  Tienduizenden artsen: lockdowns schadelijk voor gezondheid

  Tienduizenden artsen willen dat er een einde ...

  >