Het Complot

Koninklijk complot: “Lady Di is niet dood”

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Linda Udo (1964) verdiepte zich 17 jaar lang met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales. Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel spitte ze omvangrijke archieven door, omdat ze het gevoel had dat de officiële lezingen niet klopten.

Ze verdiepte zich in de kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici. Filterde relevante feiten uit duizenden tabloids. Bestudeerde foto’s en analyseerde documentaires, reportages en politierapporten. Daardoor heeft ze een waarheid boven water gekregen die het koningshuis, de Britse regering en de geheime dienst verborgen hebben weten te houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In het boek Koninklijk Complot spreekt Udo van een ‘nauwkeurig geënsceneerde verdwijning’. “De prinses speelt zelf de hoofdrol in deze samenzwering samen met ex-man prins Charles, ex-schoonvader prins Philip, premier Major en haar vriend Dodi.”

Udo verzamelde alles wat er over Diana is gezegd en geschreven. “Vervolgens heb ik de puzzelstukjes in elkaar gelegd.” Op haar website houdt ze de gegevens bij. Volgens Udo is de prinses niet dood. De kans dat ze leeft is zeer groot.

Londen, 1999. “Wat ik je nu ga vertellen is niet voor andermans oren bestemd. Onthoud dat goed, waarschuwt de man. Want het terrein waar we ons op gaan begeven is dat van hoogverraad. Dit complot mag nooit worden ontdekt!” John Major, de premier van Groot-Brittannië loopt de lange paleisgang door naar buiten. Zojuist is hij als eerste geïnformeerd over een onbevattelijk plan onder de codenaam ‘Mission Escape’.

Plastische chirurgie moet van Lady Di een compleet ander mens hebben gemaakt en ze woont in alle rust op het schiereiland Cape Cod aan de kust van Massachusetts. “Daar wonen niet veel mensen, zo’n 220.000,” aldus Udo. “Het zou gemakkelijk zijn te achterhalen. Voor mij was de tijd nog niet rijp om haar te bezoeken.”

Ook geliefde Dodi Fayed is volgens Udo nog in leven. Volgend jaar wil de schrijfster op locatiebezoek gaan. Het televisieprogramma Nieuwsuur zou interesse hebben getoond in de reis. Volgens Udo zal de waarheid niet lang meer op zich laten wachten.

Koninklijk complot: "Lady Di is niet dood"In de jaren tachtig maakte Dodi Fayed de film Murder by Illusion. “Er komt een ongeluk in voor dat een blauwdruk vormt van het auto-ongeluk in de tunnel,” legt Udo uit. “Een maffiabaas zet zijn eigen dood in scène.”

In brieven die Diana enkele dagen voor haar ‘dood’ aan haar zoons en butler Paul Burrell schreef spreekt ze van een ‘belangrijk weekend’ en ‘een geheim’. “Nu keert het tij en krijgen we allemaal een beetje rust. We kunnen ons verheugen op betere tijden en andere huizen,” schreef Di.

“De wereld wordt al zo lang voor de gek gehouden,” zegt Udo. “Ze hebben Diana in een koninklijke val laten lopen. Haar leven werd een nachtmerrie. Het is hoog tijd om deze leugen te ontkrachten.”

Over haar eigen leven zei Diana: “Alles is openbaar. Ik word gemanipuleerd door de paparazzi en de koninklijke familie. Geen moment heb ik voor mezelf. De wereld is compleet gehersenspoeld over wie ik ben.”

Het boek ‘Koninklijk Complot’ van Linda Udo is hier te krijgen.

[Stentor]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
9 jaren geleden

Dat wist ik!
Ik kreeg via channeling door, dat ze tegenwoordig in de Holle Aarde woont maar ze is niet meer getrouwd met Dodi. Ze is nu met een reus, om obvious reason!!

Rowena
Rowena
9 jaren geleden

En Pim fortuyn en Theo van Gogh zijn zeker ook niet dood?? Dream on. Kom maar met bewijs. Foto’s graag!

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Ik kan me zo voorstellen dat dit verhaal waar zou kunnen zijn, aangezien ze diepongelukkig was met haar leven. Aan de andere kant mocht het waarheid zijn, vindt ik het wel onbeschoft om haar dan zo weer te achterhalen en er dan weer een boek over te schrijven, zo blijven we haar achtervolgen. Laat haar dan ook gewoon met rust.

Peter
Peter
9 jaren geleden

Ja en ELVIS leeft ook nog, ja natuurlijk! 😉

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x