Homepagina » Het Complot » Koninklijk complot: “Lady Di is niet dood”
Koninklijk complot: "Lady Di is niet dood"

Koninklijk complot: “Lady Di is niet dood”

Linda Udo (1964) verdiepte zich 17 jaar lang met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales. Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel spitte ze omvangrijke archieven door, omdat ze het gevoel had dat de officiële lezingen niet klopten.

Ze verdiepte zich in de kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici. Filterde relevante feiten uit duizenden tabloids. Bestudeerde foto’s en analyseerde documentaires, reportages en politierapporten. Daardoor heeft ze een waarheid boven water gekregen die het koningshuis, de Britse regering en de geheime dienst verborgen hebben weten te houden.

In het boek Koninklijk Complot spreekt Udo van een ‘nauwkeurig geënsceneerde verdwijning’. “De prinses speelt zelf de hoofdrol in deze samenzwering samen met ex-man prins Charles, ex-schoonvader prins Philip, premier Major en haar vriend Dodi.”

Udo verzamelde alles wat er over Diana is gezegd en geschreven. “Vervolgens heb ik de puzzelstukjes in elkaar gelegd.” Op haar website houdt ze de gegevens bij. Volgens Udo is de prinses niet dood. De kans dat ze leeft is zeer groot.

Londen, 1999. “Wat ik je nu ga vertellen is niet voor andermans oren bestemd. Onthoud dat goed, waarschuwt de man. Want het terrein waar we ons op gaan begeven is dat van hoogverraad. Dit complot mag nooit worden ontdekt!” John Major, de premier van Groot-Brittannië loopt de lange paleisgang door naar buiten. Zojuist is hij als eerste geïnformeerd over een onbevattelijk plan onder de codenaam ‘Mission Escape’.

Plastische chirurgie moet van Lady Di een compleet ander mens hebben gemaakt en ze woont in alle rust op het schiereiland Cape Cod aan de kust van Massachusetts. “Daar wonen niet veel mensen, zo’n 220.000,” aldus Udo. “Het zou gemakkelijk zijn te achterhalen. Voor mij was de tijd nog niet rijp om haar te bezoeken.”

Ook geliefde Dodi Fayed is volgens Udo nog in leven. Volgend jaar wil de schrijfster op locatiebezoek gaan. Het televisieprogramma Nieuwsuur zou interesse hebben getoond in de reis. Volgens Udo zal de waarheid niet lang meer op zich laten wachten.

Koninklijk complot: "Lady Di is niet dood"In de jaren tachtig maakte Dodi Fayed de film Murder by Illusion. “Er komt een ongeluk in voor dat een blauwdruk vormt van het auto-ongeluk in de tunnel,” legt Udo uit. “Een maffiabaas zet zijn eigen dood in scène.”

In brieven die Diana enkele dagen voor haar ‘dood’ aan haar zoons en butler Paul Burrell schreef spreekt ze van een ‘belangrijk weekend’ en ‘een geheim’. “Nu keert het tij en krijgen we allemaal een beetje rust. We kunnen ons verheugen op betere tijden en andere huizen,” schreef Di.

“De wereld wordt al zo lang voor de gek gehouden,” zegt Udo. “Ze hebben Diana in een koninklijke val laten lopen. Haar leven werd een nachtmerrie. Het is hoog tijd om deze leugen te ontkrachten.”

Over haar eigen leven zei Diana: “Alles is openbaar. Ik word gemanipuleerd door de paparazzi en de koninklijke familie. Geen moment heb ik voor mezelf. De wereld is compleet gehersenspoeld over wie ik ben.”

Het boek ‘Koninklijk Complot’ van Linda Udo is hier te krijgen.

[Stentor]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • emka schreef:

  Dat wist ik!
  Ik kreeg via channeling door, dat ze tegenwoordig in de Holle Aarde woont maar ze is niet meer getrouwd met Dodi. Ze is nu met een reus, om obvious reason!!

  15 likes
 • Lyra schreef:

  Ik kan me zo voorstellen dat dit verhaal waar zou kunnen zijn, aangezien ze diepongelukkig was met haar leven. Aan de andere kant mocht het waarheid zijn, vindt ik het wel onbeschoft om haar dan zo weer te achterhalen en er dan weer een boek over te schrijven, zo blijven we haar achtervolgen. Laat haar dan ook gewoon met rust.

  37 likes
 • Huisheks schreef:

  Dat je hier nog over in discussie wilt gaan. Laat haar, of ze nu hier is over aan gene zijde. Volgens mij wil ze gewoon met rust gelaten worden. Wat een kul, zeker is, dat er weer geld mee te verdienen valt.

  18 likes
 • Peter schreef:

  Ja en ELVIS leeft ook nog, ja natuurlijk! 😉

  8 likes
 • Rowena schreef:

  En Pim fortuyn en Theo van Gogh zijn zeker ook niet dood?? Dream on. Kom maar met bewijs. Foto’s graag!

  7 likes
 • from schreef:

  en prins friso dan? die was toch homo? en wou ondanks zijn huwelijk toch vrij zijn.
  dan kun je beter verdwijnen en in anonimiteit leven en dan je eigen begrafenis in scene zetten

  7 likes
 • bram schreef:

  nog even en ze doet mee aan reclame voor een of ander biermerk op een eiland samen met elvis, bruce lee en nog een stel……flauwe kul dus…..

  4 likes
 • Buddy schreef:

  Mochten de onderzoeken in bovengenoemd artikel wel op waarheid berusten is het, alsnog, moeilijk voor te stellen dat een moeder hiervoor haar kinderen in de steek zou moeten laten, ze zou dan doelbewust haar eigen kinderen moeten voorliegen over haar zg. dood.
  Diana kennende zou zij dit natuurlijk nooit doen.
  Volgens mij is Diana gewoon even netjes uit de weg geruimd omdat zij niet in het plaatje paste van de geschifte elite met het blauwe bloed, alleen macht en status is wat telt, de rest is allemaal gepeubel.

  The Truth will set You Free.
  But First it will Piss You off….

  4 likes
 • Anne schreef:

  Ach, als dit waar is dan heeft mijn broer, die zich vorig jaar te pletter reed tegen een boom in de Achterhoek, ook een andere identiteit.
  Schei toch uit met deze BS……

  3 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Persoonlijk gezien vond ik het een houterig en jankerig trutje. Al die persoonsverheerlijking was zo meeloperig. Sja en misschien is ze wel uit de weg geruimd want ze hing de vuile was buiten.
  Jammer dan.

  3 likes
 • withme schreef:

  respect voor lady diana ! zij was een goede vrouw ,
  en respect voor dat ze haar eigen leven wilde leven ,
  jammer dat ze het niet heeft mogen bereiken ,
  je hoeft niet slim te zijn om door te hebben wie hier achter zit !

  rust zacht lieve lady diana

  3 likes
 • Anoniem schreef:

  Volgens deze man is ze ritueel geofferd en behoorde 100% tot de slangencult bloedlijn. Zie link

  http://hetuurvandewaarheid.info/2011/05/07/matthew-delooze-10-nl-diana-kunt-u-mijn-ware-ik-zien/

  2 likes
 • kenn schreef:

  Lady Di is wel vermoord,omdat zij op een moslim verliefd is en zou van hem zwanger worden.
  Di zou voor koninklijk familie een groot schaande zijn ,daarom hebben zij haar uitgemaakt.
  Stel een familielid van koninklijk met een moslim vader!!!

  2 likes
 • Delfia schreef:

  Henoch en EliYahu leven ook nog. Maar ze hebben hun dood nog tegoed, want ieder mens dient minstens eenmaal te sterven. Zo staat het zwart op (vergeeld) wit.

  2 likes
 • berend schreef:

  Ehhh wat kunnen mensen toch zwaarmoedig denken. Een auto met volle snelheid tegen een betonnen pilaar betekend kapot, dood en verder niets meer.. behalve dan dat je geestelijke energie verder gaat en zich vermengt met het de rest van het universum. (energie gaat nooit verloren) Natuurlijk is er meer tussen hemel en aarde maar kom zeg… en toen leefde ze nog lang en gelukkig in een holle planeet en het was zo mooi. (hmmm denk nu aan iets van my little pony land) Ik geloof wel in buitenaards leven maar sprookjes….. neeeh.

  2 likes
 • Cleopatra schreef:

  Bewijs het maar, elke keer iets naar buiten brengen en daardoor je boekverkoop omhoog halen gaat het meer om geld dan om de waarheid. Meestal met hot nieuws zit er weer een boek achter. Jezelf verrijken.

  2 likes
 • Bjorn schreef:

  Wel dood, niet dood: Genoeg indianenverhalen omtrent slechts één stuk addergebroed. Hopelijk overleeft de rest van de clan de komende wereldrevolutie. Geen ontsnapping naar tunnels, Mars of iets dergelijks. Gewoon berechting en plain de publique. Graag door een rechtbank gesteund door echte volksvertegenwoordiging. Kortom, wat die elite betreft: “Minder, minder, minder…!”

  2 likes
 • pietje schreef:

  Volgens mij is het arme vrouwtje gewoon dood ! Gedaan door de repielen familie van Windsor ! Dit filmpje slaat volgens mij nergen op maar ja……in deze wereld weten we nooit zeker maar mijn advies ga naar cape cod en fotografeer iedereen ! Je kunt alles doen met plastische chirurgie maar ogen zijn niet te veranderen ! Dus let op de zielige melanchomische ogen dan weet je alles toch ?

  1 likes
 • kenn schreef:

  Lady Di is wel dood ,omdat zij op een moslim verliefd was,en zou van hem zwanger werd.
  Stel een familielid van koninklijk met een moslim vader!!
  Dit zou een schaande voor koninklijk zijn ,daarom hebben zij haar uitgemaakt.

  1 likes
 • karel schreef:

  tja als Ladi Di dit boek dan leest samen met de geheime diensten zul je haar niet meer moeten bezoeken op dat eiland

  1 likes
 • m.b schreef:

  Zeer goed mogelijk dat mensen ‘sterven’ en verder leven onder andere identiteit en met ander uiterlijk. Gewoon naar diverse films kijken en dan weet je wat er tegenwoordig mogelijk is.

  Wel aardig dat mensen om bewijs vragen dat ze nog leeft, maar niet om bewijs dat ze wel echt dood is.

  1 likes
 • Candor schreef:

  Je moet alles in twijfel trekken want zo,n beetje alles is een leugen wat ze ons vertellen en verteld hebben .
  Onder andere de geschiedenis ,waar of niet waar is niet eens de issue maar Always keep an open mind daarvoor .

  Gelukkig worden de mensen hier wel meer bewust van .

  1 likes
  • emka schreef:

   Good point!
   Echter, het gevaar schuilt er wel in dat ALLES wat op youtube/internet te vinden en dat anders is als wat de MS Media ons voorschotelen, meteen als waar wordt gezien!

   0 likes
 • Witte Pij schreef:

  Hoe het ook is, Lady Diana heeft wel indruk achter gelaten

  1 likes
 • JOhnJOhn schreef:

  They are not human you know… Is what she said before they killed her.

  The lizzies, the wizzards..

  0 likes
 • roos Terwan schreef:

  Wie gelooft dit verhaal?Ik alvast niet.

  0 likes
 • Edwin Vlasveld schreef:

  Hahaah ook leuk in het verhaal…………………. Linda Udo (1964) verdiepte zich 17 jaar lang met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales

  En dan denk je te weten waar ze zou wonen ………………….. Maar is voor de onderzoekster de tijd nog niet rijp om haar te bezoeken hahahah ja ja 😉

  Het eerste wat je dan zou willen is je onderzoek na 17 jaar bevestigd zien

  0 likes
 • x

  Check Also

  Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

  Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

  Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...

  De stad waar ik vandaan kom is Brits 'Area 51'. Beroemde acteur doet boekje open over buitenaardse hotspot

  De stad waar ik vandaan kom is Brits ‘Area 51’. Beroemde acteur doet boekje open over buitenaardse hotspot

  De Welshe acteur Michael Sheen heeft gezegd ...

  >