Homepagina » Het Complot » Hoe een geheimzinnige elite de Europese Unie creëerde om een wereldregering te vormen
Hoe een geheimzinnige elite de Europese Unie creëerde om een wereldregering te vormen

Hoe een geheimzinnige elite de Europese Unie creëerde om een wereldregering te vormen

De Britse premier David Cameron is van plan in juni een referendum te houden over de vraag of Groot-Brittannië lid moet blijven van de Europese Unie. De Britse bevolking moet begrijpen dat de oprichting van de Europese Unie vanaf dag één gericht is geweest op het vormen van een federale superstaat. Dat stelt professor Alan Sked van de London School of Economics.

De oorspronkelijke oprichter van Ukip wil mensen herinneren aan de manier waarop Groot-Brittannië ooit lid is geworden van deze ‘club’. Sommigen denken dat het land lid is geworden van de Europese Economische Gemeenschap omdat de Britse economie op die manier uit het slop kon worden getrokken. De EEG was echter niet in staat om als economische motor te werken, aldus Sked.

Groei werd in de jaren zestig en zeventig gerealiseerd door hervormingen die door de individuele landen werden ingevoerd. EU-beleid is daarentegen altijd irrelevant of ongunstig gebleken (zoals in het geval van de euro), zegt de professor.

Wereldregering

Anderen denken dat Groot-Brittannië lid is geworden omdat het land zich na de Tweede Wereldoorlog meer wilde richten op het hart van Europa en minder op het Britse Rijk. Volgens Sked is dat ook onjuist. Hij vraagt zich af waarom Groot-Brittannië zich in 1973 bij de EEG heeft gevoegd. Duitsland was opgedeeld en Frankrijk had net koloniale oorlogen in Vietnam en Algerije verloren. De overige leden hadden op wereldniveau weinig te betekenen.

Het antwoord is volgens Sked dat de Britse premier Harold Macmillan en zijn adviseurs een wereldregering wilden vormen gebaseerd op regionale federaties. Hij was goede vrienden met de Franse politiek adviseur Jean Monnet, die ook in een wereldregering geloofde.

Onder leiding van Macmillan vroeg het land het lidmaatschap van de EEG aan. Hij wilde samen met de Verenigde Staten en Europese voorstanders van een federalistische wereldorde de Frans-Duitse alliantie tegenwerken.

CIA

Eén van de ministers van Macmillan kondigde in het Britse Hogerhuis zelfs aan dat het buitenlandbeleid van de overheid gericht was op de vorming van een wereldregering, aldus Sked.

Monnet ontwikkelde een actiecomité dat werd gefinancierd door de CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Anglo-Amerikaanse establishment werkte vanaf dat moment aan de creatie van de federale Verenigde Staten van Europa.

Dit is vandaag de dag nog steeds het geval, merkt Sked op. Machtige internationale lobbygroepen proberen te bewijzen dat een terugkeer naar democratisch zelfbestuur de nekslag zal betekenen voor Groot-Brittannië. Amerikaanse functionarissen hebben er al op gewezen dat het land in dat geval zal worden uitgesloten van vrijhandelsakkoorden met de VS en waarschuwen bovendien dat de EU TTIP nodig heeft om te kunnen overleven.

Gelukkig, zo zegt Sked, worden Republikeinse presidentskandidaten eurosceptischer en spreken tijdschriften zoals The National Interest zich uit voor een Brexit. “De internationale coalitie achter Macmillan en [zijn opvolger Edward] Heath zal het dit keer een stuk lastiger krijgen,” schrijft hij. “Het Britse volk is al eens voor de gek gehouden en laat dat niet snel weer gebeuren.”

[Telegraph]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. De Europese Unie is niets anders dan de voortzetting van Hitler’s nazi-rijk: “Ein Volk, ein Reich, ein Führer.” Ex DDR Merkel sloopt daarom de Unie. De euro als vierde reichsmark doet de rest. Ze zij onlangs nog; “Wir schaffen das.”

  18 likes
 2. Meneer Sked moet zijn huiswerk beter doen. De EEG is voortgekomen uit een initiatief om oorlog te voorkomen in de aangesloten landen en niet om welke kwakkelende economie dan ook uit een slop te halen.

  En daar is het verdomd goed in geslaagd, en doet dat nog steeds.

  1 likes
 3. Niet een wereldregering, maar een wereldlijke regering. Een regering die de mensen geestelijk dood maakt en as slaven gebruikt. Een materialistische regering, voor en van de materialisten.

  7 likes
 4. Hoe een geheimzinnige elite de Europese Unie creëerde om een wereldregering te vormen…

  En ze denken nog steeds dat we achterlijk zijn en het /hun niet doorhebben.

  7 likes
 5. En zo wordt Groot-Britannië een kolonie van de VS.!

  1 likes
  • Sir Cameron.. pion gaat ook gezellig ” meedoen ” aan de boem-boem-boem spelletjes
   Nu, dan zijn de rapen echt goed gaar en kunnen we ons opmaken voor een pikzwarte kerst..

   1 likes
 6. De Europese grondwet werd ondertekend onder een gigantisch zwart beeld van paus Innocentius II.
  http://2.bp.blogspot.com/-00L8OAO_j8k/VEaTiU-mKWI/AAAAAAAAJSk/41pLh0YiFXA/s1600/Woman%2B(church)%2BRides%2Bthe%2BBeast%2B(state)%2B003.jpg
  De foto komt van deze pagina:
  http://holyromanempirerules.blogspot.nl

  Ook de oorlogen in Europa werden door het Vaticaan geagiteerd.
  Dit wordt geheim gehouden. Alle Rooms Katholieke sporen van de Tweede Wereld Oorlog werden gewist bij de Neurenberg processen.
  General Patton werd vermoord in Duitsland in 1845 in een hospitaal na een aanslag met een vrachtwagen, om later landverrader Generaal Eisenhouwer president te maken.

  Nog steeds worden de Katholieke achtergronden van de Tweede Wereld Oorlog gecensureerd.
  Ik maakt het dit jaar nog mee, nadat ik een tweet van een Joodse Holocaust account als bewijs ging gebruiken van wat ik ook hier zeg. Oorspronkelijk bevatte de tweet de tekst: “Hitler deed de uitspraak in 1933, dat hij zijn hele leven Katholiek zou blijven.”
  Nadat ik deze tweet enige malen op commentaren had geplaatst, werd de tekst van de tweet veranderd.
  Dat zag ik wel vaker op Twitter, teksten worden veranderd als ze gecensureerd moeten worden.

  Het vreemde is ook, op internet in Nederland is er echt niets te vinden over de Katholieke achtergronden van Adolf Hitler. Slechts de Katholiek achtergronden van Benito Mussolini zijn gemakkelijk te bewijzen. Maar als ik spreek met mensen, kom ik wel mensen tegen die dit beseffen.

  Dus samengevat:
  De Katholieken hebben de Tweede Wereld Oorlog georganiseerd, dat is nu dan het argument om de Europese Unie door de Katholieken te laten leiden.

  De logica is volstrekte hypocrisie.
  De vervolging in Nederland is enorm, de Katholieken wordt geen strobreed in de weg gelegd.
  Collaborateurs krijgen hoge posities, betrouwbare mensen mogen blij zijn met lopende band werk of andere armoede.

  Ik vertrouw de onwetendheid van Nederlanders niet.
  Er zijn genoeg bronnen op internet, als je tenminste Engels verstaat, die de waarheid vertellen.
  Ook onze eigen geschiedenis laat goed zien hoe de Katholieken deze oorlogen maken in Europa met hun zogenoemde Heilige Roomse rijk en Pontifex Maximus, de titel van Roomse keizers..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...