CoronaBuitenland

Krankzinnige nieuwe cijfers uit Duitsland: ‘Ik was geschokt, ik was echt geschokt’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Maandenlang probeerde het Duitse parlementslid Martin Sichert (AfD) gegevens boven water te krijgen van de Duitse artsenorganisatie KBV over plotselinge en onverwachte sterfgevallen. Via een omweg wist hij uiteindelijk zijn hand te leggen op de gegevens.

Wat blijkt? In Duitsland is het aantal ‘plotselinge en onverwachte sterfgevallen’ vanaf januari 2021 letterlijk geëxplodeerd. Sinds 2016 lag het gemiddelde op iets minder dan 20 per dag, maar sinds begin 2021 stierven er elke dag zo’n honderd mensen ‘plotseling en onverwacht’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sichert ziet een link met de mRNA-injecties. Hij vroeg herhaaldelijk om de gegevens, maar zijn verzoeken werden steevast afgewezen. Uiteindelijk kreeg hij de data via een Wob-verzoek. Ja, echt.

Dat schokte me echt

Het parlementslid deelde de gegevens met data-expert Tom Lausen, die ze in kaart bracht. “Ik was geschokt. Ik was echt geschokt,” zei Sichert in gesprek met journalist Alexander Wallasch. “Ik had niet verwacht dat ik zulke opvallende stijgingen zou zien. Dat schokte me echt.”

“We waren er allebei erg van geschrokken. Vervolgens hebben we gekeken of zoiets in het verleden al eens was gebeurd, maar we hebben er niets over gevonden. We hebben echt wanhopig gezocht naar een andere reden, maar die hebben we niet gevonden.”

Ronduit extreem

“Dit zijn krankzinnige cijfers,” voegde Wallasch toe. Van 17 naar 100 doden per dag. Dan kom je uit op 36.500 doden per jaar. “Dat is ronduit extreem,” zei Sichert. “Het is echt geëxplodeerd.”

Ook het aantal gevallen van bijwerkingen ging door het dak. In de voorgaande jaren waren tussen de 60.000 en 70.000 mensen bij een arts geweest vanwege een bijwerking. In 2021 schoot het aantal omhoog naar bijna 2,5 miljoen.

4.8 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Vvolgens Nos en Volt is dit niet waar?

Moniek
Moniek
1 jaar geleden

Ze zijn de mensheid aan het uitroeien
Tis triest maar waar

Annette
Annette
1 jaar geleden

Net als dat wij in Nederland een partij hebben als Forum voor Democratie, is er in Duitsland eenzelfde soort partij, namelijk de Alternative für Deutschland.

Martin Sichert zou je dus zonder meer kunnen vergelijken met onze eigen Gideon van Meijeren, een soort van pitbull, maar dan WEL in de beste zin van het woord.

Overigens zullen WIJ, lezers van ninefornews, niet ECHT verbaasd zijn over deze explosie aan sterfte en ernstige bijwerkingen. Dit hebben WIJ natuurlijk al heel lang verwacht. Dus is het voor ons geen verrassing.

De experimentele gentechinjecties DOEN namelijk precies, wat de makers ervan hadden verwacht: zorgen voor dood en verderf EN aan de andere kant ervoor zorgen, dat de vruchtbaarheid van de jongere mensen ernstig wordt aangetast.

Het wordt niet voor niets een bio-wapen genoemd. En dat IS het ook.

Natuurlijk zijn de cijfers schokkend. Als je van 17 doden per dag gaat naar 100 doden. Dat is méér dan verschrikkelijk. Achter deze kille cijfers schuilt onnoemelijk leed.

Iedere dode, of hij of zij nu jong of oud is, heeft een bepaalde achterban: partner, kinderen, ouders, vrienden en noem maar op.

En dan te bedenken, dat dit nog maar het begin is. Ik houd mijn hart vast voor de tijd die komen gaat.

Wij zijn nu nog tweeëneenhalve week verwijderd van het nieuwe jaar. Normaal gesproken ben je in afwachting wat het nieuwe jaar zal gaan brengen. Je hebt bepaalde voornemens die je van plan bent uit te voeren.

Je spreekt of schrijft de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Voor het komende jaar wens ik maar één ding: laat het LICHT alsjeblieft winnen van het DUISTER.

Marie
Marie
1 jaar geleden

AfD wordt in Duitsland in de “extreemrechtse” hoek gedrukt net als FvD hier.
En dat is de (extreem)linkse politiek: als je (inhoudelijk) commentaar hebt ben je een fascist of extreemrechts. Discussie gesloten.

Het is bizar dat er zo waanzinnig veel mensen “onverwacht” sterven en daar al zo lang geen onderzoek naar gedaan mag worden. Privacy? Haha maar wel een Ausweis gaan verplichten.

De overbetaalde Staatstelevisiejuffrouw Marjon Koopmans en de Belgische “Staatstelevisiedokter” VanRanst zijn een duidelijk voorbeeld van extreemlinks: wat zij doen is goed, wat Theo Schetters, Els van Veen, John Bumblebee, VandenBossche, Capel en vele andere wetenschappers en huisartsen met andere inzichten doen en zeggen is fout.

Waar doet me dit toch aan denken?

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x