Homepagina » Buitenland » Werkt bondskanselier Merkel voor de CIA?
Werkt bondskanselier Merkel voor de CIA?

Werkt bondskanselier Merkel voor de CIA?

Onlangs werd bekend dat de Amerikaanse NSA de Duitse geheime dienst BND als marionet gebruikt. De recente onthullingen komen steeds dichter bij bondskanselier Angela Merkel in de buurt.

Vermoed wordt dat ze haar minister van Binnenlandse Zaken en vertrouweling Thomas de Maizière zal offeren, maar zelf buiten schot zal blijven.

Vorig jaar werd bekend dat de NSA onder meer Merkel had afgeluisterd. “Vrienden afluisteren, dat doe je niet,” zei ze toen. Tabloid Bild noemt die uitspraken nu ‘hypocriet’. De Duitse pers laat duidelijk haar afkeuring blijken over de leugens van de regering. Op 12 april zei de regering niets te weten over economische spionage door de NSA.

Er worden vraagtekens gezet bij de integriteit van Duitse politieke leiders, met name Angela Merkel. Sputnik-columnist Finian Cunningham vraagt zich af of Merkel in dienst is van het Amerikaanse inlichtingenapparaat en de geopolitieke interesses van Washington nastreeft.

Geheim pact

De BND hielp de Amerikanen aan gegevens van Duitse politici en bedrijven. Het zou gaan om verzoeken om telefoonnummers, e-mailadressen en locatiegegevens. De BND hielp de Amerikaanse collega’s ook om het Franse presidentieel paleis, de Europese Commissie en verschillende Europese defensiebedrijven – waaronder EADS en Eurocopter – te bespioneren.

De BND is al decennia onderdeel van het Amerikaanse inlichtingenapparaat, aldus Cunningham. De Duitse historicus Josef Foschepoth stelt dat de overheid van West-Duitsland in 1968 een geheim pact heeft gesloten met Washington en Londen, een zogeheten status of forces-akkoord. Dit is een akkoord tussen een land en een ander land dat strijdkrachten in dat land wil stationeren.

In de praktijk betekent dit dat Amerikaanse geheime diensten als de NSA en de CIA in Duitsland kunnen doen en laten wat ze willen, en dat alles met hulp van de BND en de federale overheid.

Udo Ulfkotte

De Duitse oud-journalist Udo Ulfkotte zei bovendien dat veel Duitse journalisten en politici in dienst van de CIA zijn en niet het Duitse volk vertegenwoordigen. De voormalig redacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung biechtte op dat hij zelf jarenlang werd betaald door de CIA om leugens te publiceren.

Volgens Cunningham is er genoeg reden om aan te nemen dat ook andere Europese landen een geheime relatie hebben met de Amerikaanse overheid en de geopolitieke agenda van Washington uitvoeren.

[Sputniknews]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JPvandenBerg
JPvandenBerg
6 jaren geleden

Logisch.

Lees het boek ‘Die Deutsche Karte’ van Gerd-Helmut Komossa.

In 1949 werd Duitsland gedwongen om een geheim pact te ondertekenen, waarin de soevereiniteit van Duitsland tot het jaar 2100 is opgeschort. Duitsland is officieel een vazalstaat van Amerika.

Ik kan me niet anders voorstellen, dan dat Nederland ook gedwongen werd om een vergelijkbaar pact te ondertekenen. Daarom moeten we Amerika ook altijd slaafs volgen.

Wie weet, welke Europese landen ook een vazalstaat van Amerika zijn?

http://rt.com/usa/germany-us-pact-komossa-978/

peter
peter
Reactie op  JPvandenBerg
6 jaren geleden

Wie weet, welke Europese landen ook een vazalstaat van Amerika zijn?

Haha, in ieder geval niet zwitserland….. 😉

Valt best een hoop te halen, heeft ook veel en bovendien prachtige lebensraum te bieden, prachtige infrastructuur, en heeft ook nooit geen bondgenoten, dus je schiet jezelf niet per ongeluk in je eigen voet door het aan te vallen. Alleen komt NOOIT iemand op dat idee… 😉

F.M
F.M
Reactie op  JPvandenBerg
6 jaren geleden

En Amerika is een vazalstaat van wie??

Richard
Richard
Reactie op  F.M
6 jaren geleden

‘En Amerika is een vazalstaat van wie??’

Israël.

Elise49
Elise49
Reactie op  Richard
6 jaren geleden

Ik denk dus andersom. Israël is een vazalstaat van de NWO. NATO wapen is met kruis. Rome wordt geëerd. Vraag is: eren zij Jezus of satan of beide. De Katharen(oude sekte) eren Satan boven Jesus. Zij vinden dat alle mensen vervloekt zijn en hun wens is altijd geweest: de mens te vernietigen. Dus dit sluit aan bij de NWO (globalfree) theorie om de aarde te zuiveren en in oude staat terug te brengen. De Joden stromingen worden dus ook misbruikt om hun doel te bereiken.
Als je de bijbel een beetje kent, dan worden de mensen in Israel in de eindtijd nog eenmaal opgeofferd.(Armageddon) Ook dit sluit aan bij de NWO complottheorie.
Vraag die bij mij steeds vaker opkomt? Is het nog wel een complottheorie. De vele NWO filmpjes van oorsprong(farao’s/nazi/wereldoorlogen/testen enz.) tot nu en toekomst komen tot nu toe wel uit.
Die Georgia Guidestones staan er en mogen er staan. De aarde maar plaats voor aantal mensen. Geloof op Jezus. 1 wereldregering enz. Als ik nu zou zeggen, dat er zoveel mensen dood moeten worden gemaakt, dan word ik opgepakt of voor gek verklaart. Deze stenen keuren genocide toe en dat mag. Dat klopt al niet! Men maakt zich drukker over Zwarte Piet en andere zaken. Dat is afleidingspropaganda. We worden allemaal opgeofferd. Behalve die met golden ticket.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Elise49
6 jaren geleden

Van veel waarover u schrijft draag ik geen kennis. Wel draag ik kennis van de Katharen en hun geschiedenis. Opmakende wat u daarover schrijft, kan ik ook aan het andere geen geloof toekennen.

Frans
Frans
Reactie op  F.M
6 jaren geleden

Duitsland, Israel, Amerika, Engeland, zijn vazalstaten van iets dat boven regeringen uitgaat!.
Zij zijn de plunderaars van onze planeet.
Zij zijn de wezens die tegen de mens zijn!
En regeringen moeten meewerken.
nog Wel, Er komt verandering.
Verandering alleen als de mensheid van morele krachten uitgaat.
als ze van de mens uitgaat. Niet meer uitgaat van bevelen die door deze gedrochten worden uitgevaardigd. En dus niet meer uitgaan van wat regeringen willen met hun dubbele voor ons mensen duistere agenda.

Elise49
Elise49
Reactie op  JPvandenBerg
6 jaren geleden

Alle landen die de agenda 21/NWO hebben ondertekend. Het leger(translatic): NATO/ATON.(dit zijn uiterst getrainde soldaten met geheime missies) AtON betekent eigenlijk oorlog. Elk land in de EU heeft zijn eigen hoofdkwartier. In Nederland is dat in Brunssum. De top van de NATO is Amerikaans. Keek op die site en ging naar Brunssum.(Limburg) Zij vierden feest op de dag dat Rome gesticht werd. Beetje raar als je de wereld 1 wil maken. Lijkt mij dat je dat zonder geloof wil doen.(verenigen van mensen) Kijk eens goed naar het logo en wapen. Wapen is inclusief geloofsvoorwerpen. Kruis en kronkelstaf(weet effe niet meer wat dat precies betekent)
Ik vroeg me dus af waar het Europees leger bleef, maar die is dus allang opgezet en uitgebreid met landen van buiten de EU.
Als je de vliegtuigdrama’s van Maleisië(islamitisch strenger geworden) koppelt aan de NWO/NATO, dan zie ik toch wel een verband. Oekraïne moet dus ook in die kliek en hebben ze dus zo 3 vliegen in 1 klap. Rusland dan als schuldige.
In Maleisie zit ook een centrale bank. Die gaat over het hele oosten.
De complottheorie over de NWO komen in mijn ogen ook steeds vaker uit.

Faith
Faith
Reactie op  Elise49
6 jaren geleden

De NWO had al in het jaar 2000 al gerealiseerd moeten zijn, is niet gelukt en het wordt steeds moeilijk voor ze om überhaupt nog iets te realiseren. Als je dat niet ziet dan wil je het niet zien.
Ik heb het idee dat de NWO echt een Nieuwe Wereld Orde betekent, een die niets met de oude van doen heeft. De oude wereld orde wil tenslotte alleen maar meer macht, niets nieuws aan dus.

http://brekendnieuws.nl/27-04-15-benjamin-fulford.html

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 jaren geleden
trackback
Werkt bondskanselier Merkel voor de CIA? - FamilieBroer
6 jaren geleden

[…] artikel Werkt bondskanselier Merkel voor de CIA? is geplaatst op […]

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Het zal in Nederland niet anders zijn. We zijn in “45′ gewoon van bezetter gewisseld. De amerikanen hebben de afgelopen decennia in zeker 30 landen democratisch verkozen regeringen omvergeworpen.. Ukraine is daar een recent voorbeeld van. En nu willen ze de eu en usa integreren dmv ttp. Het spelletje is iedereen wel duidelijk nu.. Duitsland en Rusland moeten kosten wat het kost uit elkaar gehouden worden. Ze doen er alles aan om het grootste jongetje op het schoolplein te blijven. En als je het spel niet mee wilt spelen eindig je dood op het mediapark. Lang leve de “democratie”…

JPvandenBerg
JPvandenBerg
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Amerika financiert Hitler / Hitler bezet Europa / Amerika ‘bevrijdt’ Europa en is de held.

Een roofdier laat zijn prooi niet meer los.

Hoeks
Hoeks
6 jaren geleden

De CIA luisterde Merkel af. Niet erg logisch. Alhoewel je weet het nooit 🙂

Coeus
Coeus
6 jaren geleden

Dat de geheime dienst van Duitsland van alles doet doet voor de Amerikanen, wil niet zeggen dat de Duitse regering dat altijd weet. Bovendien betreft het hier slechts de mening van 1 columnist. Op dit moment is Duitsland, van alle Europese landen, het meest kritisch op de VS, waarschijnlijk juist door het afluisterschandaal. De Duitse pers is de enige die echt kritische vragen stelt over de Amerikanen. Nederland zou er verstandig aan doen om veel meer de Duitse lijn te volgen, in plaats van kritiekloos achter Amerika aan te hobbelen.

JPvandenBerg
JPvandenBerg
Reactie op  Coeus
6 jaren geleden

De pers draait een verplicht nummertje kritiek af.
Het is niet zo moeilijk om alle bizarre feiten aan elkaar te rijgen om een coherent en schokkende conclusie te publiceren.

De pers is een verlengstuk van de machthebbers.

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Coeus
6 jaren geleden

Is de Duitse pers kritisch op de Amerikanen? Vertel.

Duitsland neemt Europa de wind uit de zeilen om tegen Amerika te protesteren. Vervolgens verdwijnt het probleem in de doofpot. De Duitsers spelen een spel en Europa vind dat schijnbaar in orde.

Na de aanslagen van 9/11 wist de BND te vertellen wie er achter de aanslagen van 9/11 zaten. In Hamburg woonde ene Mohamed Atta….
Nu weet iedereen waarom juist de BND met deze informatie kwam.

De beerput gaat steeds verder open.

JevWeazle
JevWeazle
6 jaren geleden

laten we nu even stilstaan bij het feit dat wij ook leugenachtige karikaturen in ons Nederlands politiek systeem hebben.
seksfeestje hier, fotootje daar, en je bent in de handen van de geheime dienst.

Westbound
Westbound
6 jaren geleden

Stel dat Hitler nooit aan de macht was gekomen, dan hadden we nooit de luxe gehad, die we nu hebben.

ZeurPiet
ZeurPiet
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Dan hadden we misschien wel een saamhorige, eesngezinde en menselijk samenleving.

Elise49
Elise49
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Hitler is maar bijzaak. Had ook een andere puppet kunnen zijn. Net zoals hier: Rutte, Samson, nieuwkomers. Allemaal voeren ze beleid uit, die al lang en breed is gepland. Je weet dat D66 de aankomende verkiezingen al gaat winnen. Die staan achter de EU. De SP mag dan als socialistisch jasje fungeren in een dictatorstaat. De VVD was om de privatiseringen door te voeren en dat is al kant en klaar. Agenda 21 staat al sinds 1800 zoveel op papier.

Faith
Faith
6 jaren geleden

Elise, wat jij allemaal opnoemt zou zomaar de peptalk kunnen zijn die Wilders in de U.S te horen heeft gekregen. Zo vol zelfverzekerdheid ineens en helemaal in de gloria een paar dwaallichten achterna. En D66 gaat winnen? je zit met je hoofd nog in het verleden, de wal heeft inmiddels het schip gekeerd LoL!

flardinga
flardinga
6 jaren geleden

Ik heb langgeleden op ik dacht Discovery of National Geographic eens een documentaire gezien over het feit dat een partizaan van het Poolse verzet met de leiders van de Geallieerden sprak, dus met de Amerikanen,Russen,Britten,Polen,Fransen,Canadezen en anderen aan tafel over de vernietiging van de Joodse Europeanen en dat de Russen toen voorstelde om alle treinaanvoer van de Joodse Europeanen te bombarderen en zo het systematisch ombrengen van de Joodse Europeanen te stoppen, de Russen wilden deze drastische maatregel doen maar de Amerikanen gingen er voor liggen en als men het wel had gedaan dan waren er veel Joodse Europeanen gered van een vreselijke dood, na de oorlog zijn er veel Oud Nazileden in Zuid Amerika gekomen in het ARGENTIJNSE terecht gekomen met hulp van de VS en het Vaticaan en wij maar denken en vooral leren wie voor de vrijheid is en wie niet, deze feiten worden ons allemaal onthouden maar die docu zal ik nooit meer vergeten en heeft diepe indruk op mij gemaakt, gelukkig zijn er nog steeds onafhankelijke media en die omarm ik met heel mijn hart, ik blijf ook altijd de overheid wantrouwen en dat lijkt mij heel verstandig, denk zelf en laat niet voor jou denken!

x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

merkel

Merkels machtsgreep: ‘Deze wet in Duitsland is een opmaat naar massale interneringen’

De Duitse bondskanselier Angela Merkel verzorgde vandaag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x