Binnenland

Geheim Smart City-surveillanceprogramma in Nederland: ‘Het is nog veel erger’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Onderzoeksjournalist Joshua Philipp vraagt aandacht voor de geheime Smart City-projecten die in Nederland worden gelanceerd. Hij heeft onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van het World Economic Forum bij dit project, dat zich niet alleen beperkt tot Nederland. “Het is nog veel erger dan dat, ze doen dit wereldwijd,” aldus Philipp.

De webpagina over dit project is verwijderd, maar de journalist heeft de informatie die erop stond boven water weten te krijgen. Philipp verwijst naar een artikel in De Andere Krant getiteld: ‘In het web van het WEF – Apeldoorn eerste Smart City op basis van geheime overeenkomst’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Apeldoorn is door het WEF, zonder overleg met haar inwoners, omgetoverd tot eerste ‘Smart City’ van Nederland. Een onbekend Oostenrijks bedrijf, RadioLED, heeft een 5G-netwerk uitgerold in de stad, op basis van een geheime overeenkomst met de gemeente. Het bedrijf beheert de data die worden verkregen uit duizenden sensoren die de Apeldoornse burgers overal volgen.

Het is veel groter dan Nederland

Voor de uitvoering van het Smart City Project hebben de gemeente Apeldoorn en RadioLED vorig jaar een geheime overeenkomst gesloten waarin aan RadioLED toestemming werd verleend om 500 vierkante witte kastjes aan lantaarnpalen te bevestigen.

Apeldoorn Smart City is slechts één van de vele projecten die het WEF in Nederland uitvoert. Ook voor de overige gemeenten staat dit project op de agenda, schrijft De Andere Krant.

Philipp dook er dieper in en ontdekte dat er nog veel meer aan de hand is. “Het is veel groter dan Nederland. Dit is een wereldwijd programma.”

Kan en zal tegen je worden gebruikt

Alles wat inwoners van een Smart City doen, wordt gemonitord door de overheid. Je locatie, de restaurants die je bezoekt, de winkels waar je naartoe gaat, de mensen waar je mee praat, de producten die je koopt, de websites die je bezoekt, je politieke denkbeelden. Al die informatie komt in een grote database terecht.

Netwerken van RadioLED zijn beschikbaar in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië. De Caraïben, Verenigde Staten en Nederland zullen spoedig volgen, valt te lezen op de website van het bedrijf.

Dit alles is onderdeel van de G20 Global Smart Cities Alliance. Het lijkt erop dat het WEF de webpagina hierover recentelijk heeft verwijderd. Dit is een programma gericht op global governance, oftewel wereldbestuur, door gebruik te maken van Smart Cities stelt Philipp. “Alles wat je doet, alles wat je zegt, iedereen die je kent, alle aankopen die je doet, iedere website die je bezoekt; het wordt allemaal gemonitord en opgenomen, en kan en zal tegen je worden gebruikt in de rechtbank als je buiten de lijntjes kleurt.”

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

180 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Wat is dat toch met die Oostenrijkers.

michael
michael
1 jaar geleden

En dat word maar toegelaten zou dit kabinet toch heel rapido afzetten en opsluiten voor sowiezo landverraad!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Wet verplaatsing bevolking gaat ervoor zorgen dat iedereen in een smart city woont.

Wonen op het platteland waar controle 24 x 7 niet mogelijk is en mensen hun eigen konijnen en kippen kunnen houden voor zelfverzorging mag niet meer.

Het doel van de globalisten is 100% afhankelijk, 100% controle van de wieg tot het graf.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Yep al meer dan 20 jaar bekend. NWO en technologie filmpjes op you tube.(meeste zijn er niet meer). Grote vraag blijft: waarom waarvoor? Ik heb het niet over controle etc. Maar wat is het algemeen nut hiervan?

Back to top button
180
0
We lezen graag je reactie!x