Homepagina » Het Complot » Dominee: “Laat bewijs zien dat Israël niet achter 9/11 zat”
Dominee: "Laat bewijs zien dat Israël niet achter 9/11 zat"

Dominee: “Laat bewijs zien dat Israël niet achter 9/11 zat”

De Anglicaanse kerk heeft een onderzoek ingesteld naar een predikant die een artikel op Facebook heeft gezet waarin Israël wordt beschuldigd van de aanslagen op 9/11. Dominee Stephen Sizer uit het Britse Surrey plaatste een link naar een artikel met de titel ‘9/11 Israel did it’.

Bij het artikel schreef hij: “Is dit antisemitisch? Als dat zo is zal ik ongetwijfeld de vraag krijgen om het te verwijderen. Het werpt zoveel vragen op.” De Kerk van Engeland heeft ‘direct stappen ondernomen’, hoewel de dominee op dit moment in het buitenland verblijft.

In het artikel op de site WikiSpooks wordt gesuggereerd dat er bewijs is dat Israël achter de aanslagen op 11 september 2001 zat. De complotsite stelt dat Al Qaida kan worden gelinkt aan de Mossad.

Dominee: "Bewijs dat Israël niet achter 9/11 zat"

Een woordvoerder van de kerk zei: “Onze aandacht werd getrokken door uitspraken die dominee Stephen Sizer heeft gedaan op de sociale media. Hij linkte daarbij naar een artikel getiteld ‘9/11 Israel did it’. Deze uitspraken kunnen terecht worden gezien als onacceptabel.”

De woordvoerder zei het te betreuren dat de link is verschenen in dezelfde week dat de bevrijding van Auschwitz werd herdacht. De kerk zei de klacht die was ingediend naar aanleiding van het artikel extreem serieus te nemen. Sizer, die vaker schrijft over Israël en zionisme, heeft het bericht inmiddels verwijderd.

[JewishNews]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. ‘Israel’ heeft het gedaan is ietwat kort door de bocht. Specifieker zijn, er zullen genoeg mensen in Israel wonen die in deze niet onder ‘Israel’ vallen. Nog even los van of het zo is.

  5 likes
  • de moslims mag je ook niet over één en dezelfde kam scheren. door een handjevol terroristen (en met behulp van de westerse nieuwsmedia) wordt een valselijk imago gecreëerd over de moslims (arabische wereld).
   je mag niet ontkennen dat een bepaald bevolkingsgroep de voordeel van de twijfel krijgen.

   16 likes
  • Het valt mij wel op dat na de moord op Kennedy-10 dagen na zijn toespraak om de macht van “dd bankwereld en het militair-industrieel complex aan te pakken-Johnson meteen de decreten ban Kennedy de prullebak ingooide en in de Golf van Tongkin 4 Amerikaanse schepen tot zinken liet brengen om de Amerikaanse inmenging in de Vietnamoorlog te justificeren(een “Pearl-Harbor”) en dat na de1ste golfoorlog zonderVNmandaat er in 2001 door de vernietiging van de twintowers en de raketinslag in het pentagon weer een “Pearl-Harbor”was om de’terroristen in Afghanistan” en Irak met al die massabernietiginhswapens van Saddam Hussein militair te veroveren: het was toevallig zo dat op de dag dat de macht in Afghanistan gevestigd was het monetair systeem van Afghanistab vervangen werd door een door Rothschild gecontroleerd systeem vervangen werd en op de dag na de onttroning van Saddam het Irakese monetair systeem vervangen werd door het door Rothschild gecontroleerde systeem(Saddam wilde alleen in goud uitbetaald worden)en dat vervolgens de antiKhadaffi-groeperingen financieel en materieel gesponsord werden en die akelige Khadaffi doodgemaakt kon worden(hij wilde een ‘gouddinar’in het leven roepen-hedekt door de eigen goudwaarde voor de arabische wereld als tegenwicht voor het door Rothschild gecontroleerde banksysteem) en? Nog op de dag werd het Rothschildgeldsysteem ingevoerd! En nu? Er zijn nog 2 landen in Afrika(Sudan en nog een) die nog niet onder het Rotschildsysteem vallen,en dan?:Iran dat een nieuwe onafhankelijke arabische munt wil die gedekt zal worden door een soort cryptosysteem waar de Rothschilds geen vat op hebben…Dan valt-let maar op-Israel Iran aan die zgn een atoomraket aan het bouwen zijn en de stemmingsmakerij tegen diens bondgenoot Syrie is al aan de gang door(waarschijnlijk Israelische chloorcontainers te gooien op opstandelingen tegen Assad die al zonder VNmandaat actief geholpen werden door Nederlandse militairen en dan zul je verbaasd zijn dat Turkije Israel gaat aanvallen en dan heb je een 3de wereldoorlog! En daar ligt ook aan ten grondslag dat nu de waterstofkernfusie werkend is en de rijke elite dreigt de oliecartelmachten de Rothschild-financiele macht zou verdwijnen als er bijna gratis onbeperkte electriciteit ter beschikking komt van de wereldbevolking, terwijl het genocideproject voor de bevolking net zo goed begon te gaan door chemtrails en HAARP en 5G-Adolf Hitler zou er trots op geweest zijn om de bevolking te reduceren tot zo’n 500miljoen die uitstekend onder controle gehouden kunnen worden zeker verslaafd gemaakt aan en afhankelijk van Artificial Intelligence-systemen :zelfstandig denken was toch altijd al ongewenst? En ‘collateral damage’ heeft de elite er nog nooit van weerhouden op draconische manieren de wereld uit te buiten en te controleren als zijzelf maar zich kunnen verrijken!…. niet soms? Empathie kennen deze wezens niet en nog nooit ge-kend ook !!! B.

   0 likes
 2. Wat ik niet begrijp van die Anglicaanse kerk is dat ze iemand uit hun midden op het matje roepen omdat hij voor de waarheid wil gaan.

  Het was Christus zélf die zijn volgelingen de opdracht gaf op zoek te gaan naar de waarheid.

  De AK bewijst door deze stompzinnige actie helemaal niet Christelijk te zijn!!! Het is een kerk van leugen en bedrog en geheime agenda’s! Zoals overigens het gehele protestantisme!

  Voltaire – zelf een atheïst – sprak de ware woorden: ‘als je wil weten wie over je regeert, zoek dan uit wie je niet mag bekritiseren’. Dat is een mooie leiddraad op zoek naar de waarheid.

  12 likes
 3. Er is inderdaad een dubbele standaard als het joden of holocaust betreft. Het is onmogelijk een eerlijke discussie te hebben zonder voor antisemiet uitgemaakt te worden. Als het moslims of europeanen betreft lijken er geen grenzen te zijn. Wij zijn slavendrijvers moslims terroristen en joden zijn heilig. Er klopt iets niet.

  12 likes
 4. Het blijft me verbazen dat de vrijheid van meningsuiting in die richting zo beperkt is.

  Je suis Charlie.

  4 likes
  • Ik ben ook voor volledige vrijheid van meningsuiting. Al was het alleen maar om nog beter te kunnen vaststellen wat voor voor vlees je in de kuip hebt. Her antisemitisme druipt van veel complottheorieen af.

   7 likes
 5. Als je 9/11 objectief betracht dan kun je er gewoon niet omheen dat de VS evenzoveel of wellicht nog meer motieven hadden om deze aanslag te laten plaatsvinden dan de terroristen.

  De verzekering moest 4 miljard dollar uitkeren aan de nieuwbakken eigenaar Larry Silverstein (winst!), de torens zaten vol met asbest en ander giftig materiaal wat vele honderden miljoenen zou hebben gekost om te laten saneren, de torens neerhalen onder het mom van terrorisme gaf de VS het recht om zonder protest false flag oorlogen starten (olie en wisselen van regeringen), het gaf de defensie-industrie een giga boost, zonder protest kon de overheid beginnen meer controle en macht te krijgen over burgers en hun bezittingen of financiën (over de gehele wereld), het gaf de private bank de Fed (zionisten) het recht meer geld erbij te drukken en uit te lenen aan de Amerikaanse overheid waardoor nog meer macht over de politiek, het gaf de VS het recht om aandelenbeurzen te ondersteunen en zo kan men nog wel even doorgaan over de vele voordelen van 9/11.

  De door de zionisten gecontroleerde VS had en heeft meer te winnen bij terrorisme dan te verliezen.

  10 likes
 6. In dit geval is het niet zo flauw omdat Israël een reden nodig had om de VS in te zetten bij allerlei oorlogshandelingen in het Midden-Oosten. Israël heeft die eeuwige droom van Eretz Israël en daarvoor moet het gehele MO in chaos en ruïne worden gestort.

  Er wijzen heel veel vingers in de richting van Israël. Het land heeft een lange geschiedenis van terreur. The King David Hotel Bombing; The Levon Affair; The Attack on the USS Liberty enz. Allemaal vermomd als Arabieren om GB en de VS in oorlog te krijgen met de Arabische wereld.

  7 likes
 7. We kunnen vingerwijzen naar elkaar : hij/zij deed het.
  We kunnen daden en ideeën afkeuren omdat ze ons niet passen.
  In de wetenschap dat we daarmee de verdeeldheid in de wereld aanwakkeren.
  Dat leidt tot afkeer en polarisatie.

  We kunnen ons ook inleven in een zijn/haar standpunt, en ons af vragen wat hem/haar motiveert.
  Ik denk dat daarmee de vrijheid van meningsuiting begint.
  Niet veroordelen. maar afwijzen op geldige redenaties.
  En dat is moeilijk. Oppassen voor hypocrisie en opportunisme.
  Dat vereist geduld, kennis van zaken en uitdrukkingsvaardigheid.
  In de hoop dat we elkaar daardoor gaan begrijpen en accepteren, ondanks de tegenstellingen.
  Vrijheid van meningsuiting is werken met een open agenda, je kwetsbaar opstellen.
  Echter de wetenschap die openheid je uiteindelkijk onoverwinnelijk maakt.
  Dat brengt licht in de duisternis.

  5 likes
 8. Deze Israeliers zijn ervoor gearresteerd op 9/11. Ze hebben maanden lang in de gevangenis gezeten en zijn op onverklaarbare wijze weer vrij gekomen…. Later in een interview geven ze zelfs toe dat ze in New York waren om deze gebeurtenis te filmen. Meer bewijs heb je toch niet nodig?
  Kijk en huiver!
  https://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw

  5 likes
 9. Jodenhaat waart al eeuwen rond in Europa, mede dankzij de katholieke kerk en neemt steeds weer een andere gedaante aan. En nu zien we dan, na een pauze van ongeveer 70 jaar, de nieuwste vorm opduiken: “zionisten/ Israel zitten achter: ISIS, de bankencrisis, 9/11, NWO, Bilderberg, Illuminatie, de vrijmetselaars” etc etc. Onzinverhalen, maar zo wordt de zondebok weer langzaam opgetuigt. Wat eerst niet gezegd mocht worden, wordt langzamerhand weer acceptabel. Met dank aan oa de vele moslims in Europa worden Europese joden over 1 kam geschoren en collectief schuldig bevonden aan de daden van Israel. Ook als ze nog nooit in dat land geweest zijn. Langzaam maar zeker verliezen we ons hele dunne laagje beschaving weer en staat de deur open naar uitsluiting en erger. Maar met het verdwijnen van de veiligheid van de joodse gemeenschappen in Europa, zal de onze net zo hard verdwijnen. En wat deze laatste leugen betreft: 2071 van de slachtoffers van 9/11 waren joods.

  3 likes
 10. Bij Alex Jones was een whistleblower, die zei dat Saoedi Arabie achter de aanslag zat.
  Ik geloof dat het een senator was. Hij had i.i.g. de 28 geheime pagina’s gelezen.
  En de aanslag was van tevoren bekend bij de CIA, maar ze hebben het gewoon laten gebeuren.
  Ik weet niet of het waar is, maar dat is wat ik gehoord heb.

  2 likes
 11. Waar hebben we het over… waren/zijn toch zionisten ?
  Heel wat anders dan om te zeggen dat het Israel was of om te zeggen dat het de Joden waren…is inderdaad te kort door de bocht

  1 likes
 12. Er zijn meer gelovigen die zich druk maken om de waarheid boven tafel te krijgen.
  Hier een bijdrage van Brother Nathanael.
  https://www.youtube.com/watch?v=4bG3Q3bkH_0

  1 likes
 13. Zo jammer dat zo veel mensen zo weinig weten en toch zo veel uitkramen.

  Het is een bende op deze aardkloot, en het enige antwoord daarop is liefde.

  Liefde, vrede en kennis = Kracht.

  1 likes
 14. De theorie dat Israel erachter zit is in elk geval een heel stuk logischer dan het officiële verhaal. Saillant detail: de ‘officiële kapers worden niet verdacht door de FBI, omdat zij geen enkele aanleiding hebben om hen te verdenken.

  0 likes
 15. Het enige wat bewezen kan worden wat betreft de combinatie Israël en 9/11 is dat Odigo instant messages services 2 medewerkers waarschuwde voor de aanslagen begonnen. Dit staat nu nog te lezen op de Israëlische site Haaretz http://www.haaretz.com/print-edition/news/odigo-says-workers-were-warned-of-attack-1.70579

  en voor de duidelijkheid ik ben pro-zionistisch in de zin dat ik over het algemeen achter het Israëlische beleid sta.

  0 likes
  • ik vraag me af, of je wel weet wat pro-zionistisch is?
   ik vraag me ook af, of je wel weet wat het Israëlisch beleid is?
   en ik vraag me ook af of je wel weet ,dat er een verschil is tussen een jood en een zionistische jood..
   waarschijnlijk maak jij 1 van de grootste fouten die je in dit opzicht kan maken..
   namelijk een jood is meestal geen zionist, er hebben duizenden joden gedemonstreerd tegen zionisme.
   een zionist is meestal wel een jood, maar kan ook een ander geloof aanhangen..
   als mensen zeggen ik ben pro Israël dan ben je niet voor de joden maar voor zionisten..
   en de zionisten hebben niks met mensen, dat zijn harteloze machtswellustelingen

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pijn

Planten ‘schreeuwen’ het uit van de pijn als u ze snoeit. Wetenschappers doen opzienbarende ontdekking

Wetenschappers hebben ontdekt dat planten ultrasone ‘gilletjes’ ...

Soros, de financier van chaos en vernietiging. Must see: deze onthullende documentaire werd uitgezonden op de Russische tv

Soros, de financier van chaos en vernietiging. Must see: deze onthullende documentaire werd uitgezonden op de Russische tv

Pas geleden was in het Russische tv-programma ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.