Het Complot

“EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ‘fascistische’ Europese Unie is ontworpen door de nazi’s en is bewijs dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. Dat staat in het nieuwe controversiële boek ‘The EU: The Truth About The Fourth Reich – How Hitler Won The Second World War’. De termen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs ‘Verenigde Staten van Europa’ zijn allemaal bedacht door hooggeplaatste nazi’s, waaronder ook de führer zelf.

In het boek valt ook te lezen dat Duitsland het enige land is dat profijt heeft van de EU, precies zoals Hitler het wilde. Volgens een woordvoerder van de Liberal Democrats, een partij die momenteel in de Britse regeringscoalitie zit, staat het boek vol met bizarre mythes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In het boek, geschreven door Daniel J. Beddowes en Falvio Cipollini, wordt de vraag gesteld: “Waar dient de EU voor? Wie profiteert ervan? Het antwoord is Duitsland.” Het is geen toeval dat ieder land in de Europese Unie steeds armer wordt, terwijl Duitsland alleen maar rijker wordt. We denken dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen, maar we hebben verloren en leven nu allemaal in het Vierde Rijk, aldus de auteurs. “Mensen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen daarmee al dan niet bewust de erfenis van de nazi’s,” klinkt het.

Hitler zou de dromen van Karel de Grote en Napoleon over een verenigd Europa hebben uitgewerkt, maar het zou Walther Funk zijn geweest die de laatste hand heeft gelegd aan de EU zoals we die vandaag de dag kennen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij als president van de Reichsbank, bestuurslid van de Bank for International Settlements en later als rijksminister van Economische Zaken.

“Het was Funk die de komst van de Europese economische eenheid voorspelde. Funk was minister van Economische Zaken en de belangrijkste economisch adviseur van Hitler,” schrijven de auteurs. “De nazi’s wilden af van al die kleine landen in Europa en ze kwamen met een eenvoudig plan. De EU was de droom van Hitler.”

Het zou geen toeval zijn dat de EU zo erg lijkt op het plan dat Hitler had voor Europa. In 1945 werd Hitlers meesterplan buitgemaakt door de geallieerden. Het plan van de nazi’s voor een federaal Europa was gebaseerd op het idee van Lenin dat ‘een federatie een overgangsvorm is naar complete eenwording’.

De schrijvers merken op dat er geen verschillen zijn tussen het plan van Hitler voor een nieuwe Verenigde Staten van Europa, gedomineerd door Duitsland, en de Europese Unie die we nu hebben. De conservatieve Britse premier Ted Heath – ‘een leugenaar en verrader’ – zou geld hebben gekregen om Groot-Brittannië in 1973 lid te maken van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU.

In het laatste deel van het boek staan 73 dingen die je moet weten over de EU (feiten die de media zijn vergeten te vertellen). Vicepresident van de Europese Commissie Viviane Reding herhaalde begin dit jaar de ‘woorden van Hitler’. Ze pleitte tijdens een lezing aan de universiteit van Cambridge voor een Verenigde Staten van Europa.

Het is niet voor het eerst dat de EU wordt gezien als een Duitse samenzwering om Europa over te nemen. In 1990 moest de Britse minister Nicholas Ridley – een bondgenoot van Margaret Thatcher – zijn ontslag indienen nadat hij de Economische en Monetaire Unie had omschreven als ‘een Duits plan om heel Europa over te nemen’. Hij zei dat het overdragen van soevereiniteit aan de Europese Unie net zo erg was als het overdragen van soevereiniteit aan Hitler.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
9 jaren geleden

U gaat er vanuit dat de Nazi’s/fascisten Duitsers waren en zijn. Volgens mij gaat het om veel groter netwerk. Overigens is deze omschreven gedacht/waarheid niet nieuw. Lees bijv. het boekje ‘Treason at Maastricht’ maar eens.

m.b
m.b
9 jaren geleden

aardige link mbt dit onderwerp : http://www.freenations.freeuk.com/

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Weet iemand eigenlijk nog wat het woord fascistisch betekent? Het is een inhoudsloos scheldwoord geworden. Je kunt van de EU vinden wat je wilt, maar als je het fascistisch noemt dan weet je echt niet wat het fascisme voorstond, en dan vrees ik dat je de geschiedenis niet begrijpt, wat ook wel blijkt uit de strekking van dit boek.

Johan
Johan
9 jaren geleden

Zoals met iedere ideologie kan deze over generaties gaan, zo ook met nazisme.

Nazisme wacht totdat de tijd rijp is en zal dan toeslaan, zolang bedrijven er voordeel van zullen hebben, zal het doorgaan.

Men doet het niet meer met wapengekletter, echter met economische middelen, duurt wat langer, daarentegen effectiever en men krijgt voor een habbekrats alle economische waardeobjecten zonder dat ze moeten opbouwen.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x