Homepagina » Het Complot » “EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”
"EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen"

“EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”

De ‘fascistische’ Europese Unie is ontworpen door de nazi’s en is bewijs dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. Dat staat in het nieuwe controversiële boek ‘The EU: The Truth About The Fourth Reich – How Hitler Won The Second World War’. De termen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs ‘Verenigde Staten van Europa’ zijn allemaal bedacht door hooggeplaatste nazi’s, waaronder ook de führer zelf.

In het boek valt ook te lezen dat Duitsland het enige land is dat profijt heeft van de EU, precies zoals Hitler het wilde. Volgens een woordvoerder van de Liberal Democrats, een partij die momenteel in de Britse regeringscoalitie zit, staat het boek vol met bizarre mythes.

In het boek, geschreven door Daniel J. Beddowes en Falvio Cipollini, wordt de vraag gesteld: “Waar dient de EU voor? Wie profiteert ervan? Het antwoord is Duitsland.” Het is geen toeval dat ieder land in de Europese Unie steeds armer wordt, terwijl Duitsland alleen maar rijker wordt. We denken dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen, maar we hebben verloren en leven nu allemaal in het Vierde Rijk, aldus de auteurs. “Mensen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen daarmee al dan niet bewust de erfenis van de nazi’s,” klinkt het.

Hitler zou de dromen van Karel de Grote en Napoleon over een verenigd Europa hebben uitgewerkt, maar het zou Walther Funk zijn geweest die de laatste hand heeft gelegd aan de EU zoals we die vandaag de dag kennen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij als president van de Reichsbank, bestuurslid van de Bank for International Settlements en later als rijksminister van Economische Zaken.

“Het was Funk die de komst van de Europese economische eenheid voorspelde. Funk was minister van Economische Zaken en de belangrijkste economisch adviseur van Hitler,” schrijven de auteurs. “De nazi’s wilden af van al die kleine landen in Europa en ze kwamen met een eenvoudig plan. De EU was de droom van Hitler.”

Het zou geen toeval zijn dat de EU zo erg lijkt op het plan dat Hitler had voor Europa. In 1945 werd Hitlers meesterplan buitgemaakt door de geallieerden. Het plan van de nazi’s voor een federaal Europa was gebaseerd op het idee van Lenin dat ‘een federatie een overgangsvorm is naar complete eenwording’.

De schrijvers merken op dat er geen verschillen zijn tussen het plan van Hitler voor een nieuwe Verenigde Staten van Europa, gedomineerd door Duitsland, en de Europese Unie die we nu hebben. De conservatieve Britse premier Ted Heath – ‘een leugenaar en verrader’ – zou geld hebben gekregen om Groot-Brittannië in 1973 lid te maken van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU.

In het laatste deel van het boek staan 73 dingen die je moet weten over de EU (feiten die de media zijn vergeten te vertellen). Vicepresident van de Europese Commissie Viviane Reding herhaalde begin dit jaar de ‘woorden van Hitler’. Ze pleitte tijdens een lezing aan de universiteit van Cambridge voor een Verenigde Staten van Europa.

Het is niet voor het eerst dat de EU wordt gezien als een Duitse samenzwering om Europa over te nemen. In 1990 moest de Britse minister Nicholas Ridley – een bondgenoot van Margaret Thatcher – zijn ontslag indienen nadat hij de Economische en Monetaire Unie had omschreven als ‘een Duits plan om heel Europa over te nemen’. Hij zei dat het overdragen van soevereiniteit aan de Europese Unie net zo erg was als het overdragen van soevereiniteit aan Hitler.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
6 jaren geleden

U gaat er vanuit dat de Nazi’s/fascisten Duitsers waren en zijn. Volgens mij gaat het om veel groter netwerk. Overigens is deze omschreven gedacht/waarheid niet nieuw. Lees bijv. het boekje ‘Treason at Maastricht’ maar eens.

m.b
m.b
6 jaren geleden

aardige link mbt dit onderwerp : http://www.freenations.freeuk.com/

Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Weet iemand eigenlijk nog wat het woord fascistisch betekent? Het is een inhoudsloos scheldwoord geworden. Je kunt van de EU vinden wat je wilt, maar als je het fascistisch noemt dan weet je echt niet wat het fascisme voorstond, en dan vrees ik dat je de geschiedenis niet begrijpt, wat ook wel blijkt uit de strekking van dit boek.

Keerzijde
Keerzijde
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Fascisme is een dictatoriale bestuursvorm waarin het grootkapitaal en grootindustrielen het hoofdbestuur vormen en waaraan de politiek en burgers ondergeschikt zijn. Mussolini gebruikte ook de vervangende term ‘corporatisme’ i.p.v. fascisme. In de huidige vorm is de EU – maar ook het NL bestuur – overduidelijk fascistisch te noemen..

Ik vermoedt dat jij – net als velen – het fascisme onterecht associeert met het nationaal socialisme. Fascisme is een opportunistche vorm van bestuur en functioneert als een overkoepelende paraplu voor andere politieke bestuursvormen. Welke politieke stroming is voor het fascisme van ondergeschikt belang, zolang deze de toppositie van het fascisme maar niet ondermijnen.

Johan
Johan
6 jaren geleden

Zoals met iedere ideologie kan deze over generaties gaan, zo ook met nazisme.

Nazisme wacht totdat de tijd rijp is en zal dan toeslaan, zolang bedrijven er voordeel van zullen hebben, zal het doorgaan.

Men doet het niet meer met wapengekletter, echter met economische middelen, duurt wat langer, daarentegen effectiever en men krijgt voor een habbekrats alle economische waardeobjecten zonder dat ze moeten opbouwen.

Pascal
Pascal
Reactie op  Johan
6 jaren geleden

Beste Johan, jij leeft nog steeds in de illusie van het vorige tijdperk.

Word eens wakker joh.

Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Volgens mij is “vrije markt” een kapitalistische term van de econoom Adam Smith

john
john
6 jaren geleden

Juist en Duitsland wordt geregeerd door ? Angela Merkel

johnwichers
johnwichers
Reactie op  john
6 jaren geleden

die weer een inteelt dochter blijkt te zijn (kunstmatige insulnimatie) van A.H. Himzelf

Bart
Bart
Reactie op  johnwichers
5 jaren geleden

Wie dat gelooft is simpelweg debiel.

fascisme is overigens iets totaal anders dan het Nationaal Socialisme van Duitsland in de periode 1933-1945. In de huidige EU is er geen rassenleer en sociaal-darwinisme die de funderingen zijn van het nazisme.

pet
pet
6 jaren geleden

Die hele oorlog is nooit gestopt!
Alleen verplaatst en andere strategie,
De zelfde mensen (families) trekken nog steeds aan de touwtjes en de zelfde leiden er nog elke dag onder.
Ga a.u.b. zoeken en lezen ,misselijk gevoel gegarandeerd.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Ik heb altijd al gezegd dat de NAZI’s de wereld leiden en alle Wereld oorlogen gewonnen hebben. Het ging niet om landen veroveren, het ging wel om de macht te krijgen over geld, media en meer. de CIA is de SS van toen.

Zoals ik al eerder zei leven wij in hun gemaakte illusie en gaat het gros ook van de niburu lezers daar nog geheel in mee.

BV die Monsanto zaden zouden wel eens geheel voor een andere planeet kunnen zijn waar andere standaarden heersen. Men zegt dat de goden terugkeren en als dat gebeurd zou het zomaar kunnen dat wij met de te veel inwoners op Aarde met hun naar Mars gaan waar andere zaden nodig zijn. Zo probeer ik ook een beetje de logica en de overpopulatie een beeld te geven. Monsanto hoeft dus niet slecht te zijn!!

De Elite hebben een agenda waar iedereen een plaatje van kan maken.

ras
ras
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Dan heb je het nog steeds fout mijn vriend aangezien de echte daders zionist joden zijn.
en die zijn ook eigenaar van monsanto .

wordt tijd voor wat beter onderzoek mijn vriend in plaats van de Duitsers en Hitler de schuld geven.

Dat is precies wat de Joden willen en altijd al gedaan hebben false flag operaties, iets uitvreten en de ander de schuld geven die techniek gebruiken ze al jaren.

hilmi
hilmi
6 jaren geleden

Is Ottomaanse Rijk de eerste vertoning van soort EU?

Ibrahim
Ibrahim
Reactie op  hilmi
6 jaren geleden

Ga eerst de Ottomaanse Rijk bestuderen, kom dan maar terug. Er zitten namelijk werelden van verschil tussen Europa en de “zieke” man van Europa (Ottomaanse Rijk). Daar hadden de mensen pas democratie, in tegenstelling tot de “democratuur” waarin we nu leven… onderzoek voor je eigen gemoedsrust

Ferimassi
Ferimassi
Reactie op  Ibrahim
6 jaren geleden

Ah je bedoelt het karkas van de griekse beschaving, dat is de beschaving van de ottomanen. Aangevuld met islamitische barbarij.

Mikhail
Mikhail
Reactie op  Ibrahim
6 jaren geleden

Ik zie op geen enkele manier vrijheid in het kalifaat van de Ottomanen.
De leider werd gekozen door de geestelijken, niet door het volk.

Volgende keer zou u dingen vanuit een rationeel standpunt moeten bekijken in de plaats dat u vanuit het standpunt van uw religie kijkt.

De kracht van het individu.

jenne
jenne
6 jaren geleden

Dat verdeel en heers denken is inherent aan de mensheid, het is nog nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden, de mensheid heeft het zelfde doel als sommige planten, je snijd het af en het groeit weer aan, t’is dus een gebruiks artikel, aardig voorbeeld toen de ruitervolkeren wat de elite van hun tijd was, volkjes overvielen, de mannen en jongens ombrachten en de vrouwen en meisjes inlijfden, was te zien aan het pottenbakken, dat ging gewoon door naar de veroveringen, zelfde type potten, je kunt je laten verleiden door illusionair denken, maar je doet er goed aan je bezig te houden met jouw leven, en daar het beste en mooiste van te maken, tot het moment venu.

x

Check Also

de jonge

Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

kristel elstak

Kristel Elstak: ‘Word wakker en neem je verantwoordelijkheid!’

Ondernemer Kristel Elstak heeft tijdens de coronacrisis ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x