Homepagina » Het Complot » “EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”
"EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen"

“EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”

De ‘fascistische’ Europese Unie is ontworpen door de nazi’s en is bewijs dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. Dat staat in het nieuwe controversiële boek ‘The EU: The Truth About The Fourth Reich – How Hitler Won The Second World War’. De termen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs ‘Verenigde Staten van Europa’ zijn allemaal bedacht door hooggeplaatste nazi’s, waaronder ook de führer zelf.

In het boek valt ook te lezen dat Duitsland het enige land is dat profijt heeft van de EU, precies zoals Hitler het wilde. Volgens een woordvoerder van de Liberal Democrats, een partij die momenteel in de Britse regeringscoalitie zit, staat het boek vol met bizarre mythes.

In het boek, geschreven door Daniel J. Beddowes en Falvio Cipollini, wordt de vraag gesteld: “Waar dient de EU voor? Wie profiteert ervan? Het antwoord is Duitsland.” Het is geen toeval dat ieder land in de Europese Unie steeds armer wordt, terwijl Duitsland alleen maar rijker wordt. We denken dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen, maar we hebben verloren en leven nu allemaal in het Vierde Rijk, aldus de auteurs. “Mensen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen daarmee al dan niet bewust de erfenis van de nazi’s,” klinkt het.

Hitler zou de dromen van Karel de Grote en Napoleon over een verenigd Europa hebben uitgewerkt, maar het zou Walther Funk zijn geweest die de laatste hand heeft gelegd aan de EU zoals we die vandaag de dag kennen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij als president van de Reichsbank, bestuurslid van de Bank for International Settlements en later als rijksminister van Economische Zaken.

“Het was Funk die de komst van de Europese economische eenheid voorspelde. Funk was minister van Economische Zaken en de belangrijkste economisch adviseur van Hitler,” schrijven de auteurs. “De nazi’s wilden af van al die kleine landen in Europa en ze kwamen met een eenvoudig plan. De EU was de droom van Hitler.”

Het zou geen toeval zijn dat de EU zo erg lijkt op het plan dat Hitler had voor Europa. In 1945 werd Hitlers meesterplan buitgemaakt door de geallieerden. Het plan van de nazi’s voor een federaal Europa was gebaseerd op het idee van Lenin dat ‘een federatie een overgangsvorm is naar complete eenwording’.

De schrijvers merken op dat er geen verschillen zijn tussen het plan van Hitler voor een nieuwe Verenigde Staten van Europa, gedomineerd door Duitsland, en de Europese Unie die we nu hebben. De conservatieve Britse premier Ted Heath – ‘een leugenaar en verrader’ – zou geld hebben gekregen om Groot-Brittannië in 1973 lid te maken van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU.

In het laatste deel van het boek staan 73 dingen die je moet weten over de EU (feiten die de media zijn vergeten te vertellen). Vicepresident van de Europese Commissie Viviane Reding herhaalde begin dit jaar de ‘woorden van Hitler’. Ze pleitte tijdens een lezing aan de universiteit van Cambridge voor een Verenigde Staten van Europa.

Het is niet voor het eerst dat de EU wordt gezien als een Duitse samenzwering om Europa over te nemen. In 1990 moest de Britse minister Nicholas Ridley – een bondgenoot van Margaret Thatcher – zijn ontslag indienen nadat hij de Economische en Monetaire Unie had omschreven als ‘een Duits plan om heel Europa over te nemen’. Hij zei dat het overdragen van soevereiniteit aan de Europese Unie net zo erg was als het overdragen van soevereiniteit aan Hitler.

[Express]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Weet iemand eigenlijk nog wat het woord fascistisch betekent? Het is een inhoudsloos scheldwoord geworden. Je kunt van de EU vinden wat je wilt, maar als je het fascistisch noemt dan weet je echt niet wat het fascisme voorstond, en dan vrees ik dat je de geschiedenis niet begrijpt, wat ook wel blijkt uit de strekking van dit boek.

  5 likes
  • Fascisme is een dictatoriale bestuursvorm waarin het grootkapitaal en grootindustrielen het hoofdbestuur vormen en waaraan de politiek en burgers ondergeschikt zijn. Mussolini gebruikte ook de vervangende term ‘corporatisme’ i.p.v. fascisme. In de huidige vorm is de EU – maar ook het NL bestuur – overduidelijk fascistisch te noemen..

   Ik vermoedt dat jij – net als velen – het fascisme onterecht associeert met het nationaal socialisme. Fascisme is een opportunistche vorm van bestuur en functioneert als een overkoepelende paraplu voor andere politieke bestuursvormen. Welke politieke stroming is voor het fascisme van ondergeschikt belang, zolang deze de toppositie van het fascisme maar niet ondermijnen.

   8 likes
 2. Die hele oorlog is nooit gestopt!
  Alleen verplaatst en andere strategie,
  De zelfde mensen (families) trekken nog steeds aan de touwtjes en de zelfde leiden er nog elke dag onder.
  Ga a.u.b. zoeken en lezen ,misselijk gevoel gegarandeerd.

  13 likes
 3. Juist en Duitsland wordt geregeerd door ? Angela Merkel

  4 likes
  • die weer een inteelt dochter blijkt te zijn (kunstmatige insulnimatie) van A.H. Himzelf

   5 likes
   • Wie dat gelooft is simpelweg debiel.

    fascisme is overigens iets totaal anders dan het Nationaal Socialisme van Duitsland in de periode 1933-1945. In de huidige EU is er geen rassenleer en sociaal-darwinisme die de funderingen zijn van het nazisme.

    2 likes
 4. Waarom zou ik bewust gaan zoeken naar iets waar ik misselijk van wordt? Dat is een goede manier om een rotleven te krijgen, focussen op de negatieve, misselijkmakende dingen. Heb net lekker geluncht, dus ik sla hem even over.

  Het zonnetje schijnt! Ik ga zo lekker fietsen. 🙂

  7 likes
  • Je hebt helemaal gelijk ga van het weer genieten het is een mooi zonnetje vandaag.
   Dan kan je altijd zeggen, ich hass est nicht gewüst en we weten allemaal dat deze smoes goed werkt.

   4 likes
  • Freek, van jou wordt ik helemaal blij :-). Bedankt voor je mooie boodschap.
   Ik ga ook lekker van het zonnetje genieten!

   1 likes
  • Oeps, daar ging iets mis. Mijn reactie had onder die van pet moeten komen:

   pet
   19 april 2014 10:43 at 10:43

   Die hele oorlog is nooit gestopt!
   Alleen verplaatst en andere strategie,
   De zelfde mensen (families) trekken nog steeds aan de touwtjes en de zelfde leiden er nog elke dag onder.
   Ga a.u.b. zoeken en lezen ,misselijk gevoel gegarandeerd.

   0 likes
 5. “De EU was de droom van Hitler.” De EU is dus een nazistaat; verklaart waarom de EU en o.a. Nederland in het bijzonder zo enorm corrupt zijn.

  5 likes
  • NEE WIJ zijn het beste Jongetje van de illusie klas. We luisteren met de Duitsers, Engelse en Belgen eigenlijk west Europa heel goed naar onze Masonic Leiders. Zij hebben ons door de Tijdperk puinhopen begeleid en hebben daar een leef illusie voor gemaakt. Ondanks de ernstige zaken waar zij verantwoordelijk voor zijn heb ik toch respect voor hun werkwijze.

   2 likes
 6. JA JA DE BOZE NAZI’S!!!!

  Weer een boek om de haat tegen ons broedervolk aan te wakkeren!!!

  DUITSLAND IS NOG STEEDS BEZET GEBIED!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=MpHq7xcIUHw

  Dus WIE maakt er de dienst uit in Duitsland?

  JUIST! DE BEZETTER!!!

  Dat hele “fourth Reich” gedoe is DESINFORMATIE!!!

  Kijk maar eens naar het “Morgenthau Plan”.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Morgenthau-plan#Voedselvoorziening_en_hongersnood
  Of de Rheinwiesenlager:
  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=143726

  Het Duitse Volk wordt juist uitgeroeid, net als het Nederlandse Volk onder de mom van multi-culti.

  7 likes
 7. U gaat er vanuit dat de Nazi’s/fascisten Duitsers waren en zijn. Volgens mij gaat het om veel groter netwerk. Overigens is deze omschreven gedacht/waarheid niet nieuw. Lees bijv. het boekje ‘Treason at Maastricht’ maar eens.

  6 likes
 8. Dan profiteerd er tenminste nog 1 land van de EU. Mocht nederland achter de downfall aangaan zoals andere zuiderlijke landen in europa, kan je altijd nog naar duitsland verhuizen. De grond is er goedkoper, en mensen zijn best freundlich.

  5 likes
 9. Zoals met iedere ideologie kan deze over generaties gaan, zo ook met nazisme.

  Nazisme wacht totdat de tijd rijp is en zal dan toeslaan, zolang bedrijven er voordeel van zullen hebben, zal het doorgaan.

  Men doet het niet meer met wapengekletter, echter met economische middelen, duurt wat langer, daarentegen effectiever en men krijgt voor een habbekrats alle economische waardeobjecten zonder dat ze moeten opbouwen.

  4 likes
 10. Ik heb altijd al gezegd dat de NAZI’s de wereld leiden en alle Wereld oorlogen gewonnen hebben. Het ging niet om landen veroveren, het ging wel om de macht te krijgen over geld, media en meer. de CIA is de SS van toen.

  Zoals ik al eerder zei leven wij in hun gemaakte illusie en gaat het gros ook van de niburu lezers daar nog geheel in mee.

  BV die Monsanto zaden zouden wel eens geheel voor een andere planeet kunnen zijn waar andere standaarden heersen. Men zegt dat de goden terugkeren en als dat gebeurd zou het zomaar kunnen dat wij met de te veel inwoners op Aarde met hun naar Mars gaan waar andere zaden nodig zijn. Zo probeer ik ook een beetje de logica en de overpopulatie een beeld te geven. Monsanto hoeft dus niet slecht te zijn!!

  De Elite hebben een agenda waar iedereen een plaatje van kan maken.

  2 likes
  • Dan heb je het nog steeds fout mijn vriend aangezien de echte daders zionist joden zijn.
   en die zijn ook eigenaar van monsanto .

   wordt tijd voor wat beter onderzoek mijn vriend in plaats van de Duitsers en Hitler de schuld geven.

   Dat is precies wat de Joden willen en altijd al gedaan hebben false flag operaties, iets uitvreten en de ander de schuld geven die techniek gebruiken ze al jaren.

   3 likes
 11. Is Ottomaanse Rijk de eerste vertoning van soort EU?

  0 likes
  • Ga eerst de Ottomaanse Rijk bestuderen, kom dan maar terug. Er zitten namelijk werelden van verschil tussen Europa en de “zieke” man van Europa (Ottomaanse Rijk). Daar hadden de mensen pas democratie, in tegenstelling tot de “democratuur” waarin we nu leven… onderzoek voor je eigen gemoedsrust

   2 likes
   • Ah je bedoelt het karkas van de griekse beschaving, dat is de beschaving van de ottomanen. Aangevuld met islamitische barbarij.

    1 likes
   • Ik zie op geen enkele manier vrijheid in het kalifaat van de Ottomanen.
    De leider werd gekozen door de geestelijken, niet door het volk.

    Volgende keer zou u dingen vanuit een rationeel standpunt moeten bekijken in de plaats dat u vanuit het standpunt van uw religie kijkt.

    De kracht van het individu.

    0 likes
 12. En daarom loopt nu ook half Afrika leeg op Europa… laat me niet lachen. We leven in een federaal model net als de VS. Valt mij op dat de “nazi” boeman weer volop gebruikt word. Het derde rijk was een product van bankiers en de EU ook.

  Duitsland word nog steeds bezet met meerdere bases, als er een reich is op deze wereld is het anglo/amerikaans.

  4 likes
 13. Dat verdeel en heers denken is inherent aan de mensheid, het is nog nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden, de mensheid heeft het zelfde doel als sommige planten, je snijd het af en het groeit weer aan, t’is dus een gebruiks artikel, aardig voorbeeld toen de ruitervolkeren wat de elite van hun tijd was, volkjes overvielen, de mannen en jongens ombrachten en de vrouwen en meisjes inlijfden, was te zien aan het pottenbakken, dat ging gewoon door naar de veroveringen, zelfde type potten, je kunt je laten verleiden door illusionair denken, maar je doet er goed aan je bezig te houden met jouw leven, en daar het beste en mooiste van te maken, tot het moment venu.

  3 likes
 14. Volgens mij is “vrije markt” een kapitalistische term van de econoom Adam Smith

  2 likes
 15. Mooi artikel.
  Twee jaar geleden had dr Mathias Rath een boek uitgegeven over het “huidige Europa en de Nazi’s”
  Gaat over de Duitse Pharma, hoe die een plan had/heeft om geheel Europa over te nemen. Speelt al vanaf begin 20ste eeuw! En hoe de Pharma kanker verspreid met hun chemo’s . . .
  Maar het plan (Derde Rijk) is inderdaad gelukt. . . .
  korte versie: http://www.youtube.com/watch?v=6GZlKxrmdyA
  hele versie (zeeeer de moeite waard..!) http://www.youtube.com/watch?v=nUDzw5F40Z8

  2 likes
 16. De beide schrijvers hebben blijkbaar deze presentatie van Dr. Rath goed bestudeerd. Laat je niet misleiden door de titel. En zie hoe alles met elkaar verbonden is.

  http://youtu.be/WuhbyHE8mDg

  Warme groet,

  Dzyan

  1 likes
 17. het is de farmaceutische industrie he

  1 likes
 18. Voorhande: Ik probeer hier vanuit een neutraal standpunt dingen te bekijken, ik ben op geen enkele manier racistisch noch een supporter van het nazi regime.

  Als je goed kijkt zijn de nazis via ontsnappingsprogramma ODESSA grotendeels naar zuid-Amerika en het Midden-oosten gevlucht. En om eerlijk te zijn, hoe slecht Hitler ook was, hij kreeg de economie van zijn land wel weer op de benen, wat dus duidelijk niet aan de gang is met de EU.

  Ik geloof dat Hitler ook was ontsnapt via ODESSA, maar gewoon van de laatste jaren van zijn leven genoot in zuid-Amerika.
  ”The fuhrer stepped down.”

  1 likes
  • Hij kreeg de economie weer op de been serieus??? Luister je wel naar jezelf??? Ik weet niet hoe goed je Engels is, maar hier een uitleg over economie die zelfs grootste dorp gek die denkt dat oorlog de economie helpt op andere gedachten zou moeten brengen. HItler in dit geval is Keynes de ander is degene met gezond verstand van een economische richting die tot nu toe elke financiële crisis vooraf hebben voorspeld.

   Hitler bracht helemaal niets op de zijn benen, behalve armoe voor een ieder, nadat het geld van enkelen op was en ihij niet meer kon herverdelen, oh wacht dat is de socialistische gedachte die ook nu de EUSSR voert.

   https://www.youtube.com/watch?v=GTQnarzmTOc

   0 likes
 19. Enig idee wie de eigenaren zijn van de Daily and Sunday Express zijn? De machtige familie Barclay !!Vandaar het anti Duitse stukje. Altijd maar aankomen met AH. Wel zijn pensioenregeling en kinderbijslag “overnemen” natuurlijk. Spreekt het Grote Boek niet van Farizeeërs?

  1 likes
 20. Apart.. Rusland is zich actief in de strijd gaan mengen nadat men vanuit Cyprus miljarden van de Russische bankrekeningen had getrokken.
  Ondanks het feit dat er bij de ING een balletje balletje werd gespeeld om het wit te wassen wisten de Russen onmiddellijk Duitsland aan te wijzen als boosdoener.
  Zo furieus heb ik de Russen sinds chroetchjov niet meer gezien.

  Sinds die tijd hebben we Snowden gehad, Is Syrië niet gevallen in de Arabische lente en ligt de toekomst van de Oekraïne niet meer in handen van het Westen.

  0 likes
 21. alles is door de leugen ontstaan ,de leugen reageert, zonder de leugen geen creatie..
  het zijn de bouwstenen waarop men bouwt.. vooruit gang gaat gepaard met dualiteit
  en dualiteit is verandering…

  0 likes
 22. inderdaad, zo lijkt het , maar hoe kom je er vanaf ? van dit intern kankergezwel dat de mensen verteert ?

  0 likes
 23. Opvallend is dat op dit moment de Duitse economie de sterkste is van Europa (alweer)…

  0 likes
 24. Dat 1 Europa nog steeds niets is geworden, komt door de Zionisten. Die zorgen ervoor dat er geen eenheid ontstaat. Constant wroeten en onrust zaaien. Zij beheren immers de Internationale Media. Oekraïne is een mooi voorbeeld. De “Heren” zijn o zo bang dat Europa samen gaat met Rusland. Einde verhaal van de V.S.
  “Gelukkig” gaan we een handelsverdrag met de V.S. sluiten. Kunnen we voor een klein prijsje de troep uit de V.S. kopen. Nu niemand nog oorlogsproducten wil kopen, schakelt men over op rotzooi. Was het niet een Nederlander die honderden jaren geleden al pleitte voor EEN Europa?! Het gaat in de EU net als in de Arabische wereld om ordinaire “Familievetes”. Engelsen en Fransen die het niet eens worden met elkaar; Soenieten en Niet-Soenieten etc. etc. 2000 geleden liepen we in de EU nog met knotsen en waren we gekleed in berenvellen. Dit gaat nog heeel lang duren

  0 likes
 25. Frederick Barendse is explicitly not fred barendse in above published comments ;
  check THE ABCSTREETIFY you tube or frederick barendse for obvious ‘answers’ / family neither /.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

merkel

Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

poetin

Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie ...