Paranormaal

Gezin woont samen met geest. Deze griezelige foto van hun verjaardagsfeestje toont bewijs

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Moeder Sally Watts uit Wales deed tijdens de verjaardag van haar dochter een bijzondere ontdekking. Op een foto die tijdens het verjaardagsfeestje is gemaakt, lijkt een klein jongetje te staan die onmogelijk één van de aanwezige gasten kon zijn. Is het een geest?

“Charlotte en ik waren foto’s aan het bekijken toen ik het kind achter mij in de spiegel zag,” vertelde Sally aan de Daily Mail. “Het heeft ons helemaal van slag gemaakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze dacht in eerste instantie dat het haar zoon Ollie was, maar die bleek op de foto op de bank te zitten. Er waren vijf kinderen op het feestje en zij bevonden zich allemaal in de kamer.

Vreemde dingen

Sally kan de verschijning niet verklaren. Het deed haar denken aan de vreemde dingen die er gebeurden in haar vorige huis.

Voorwerpen bewogen zomaar, ze hoorde het woord ‘mama’ terwijl haar kinderen niets gezegd hadden. Een hobbelpaard bleef geluid maken, ook al had ze de batterijen eruit gehaald.

Haar buurman wist te vertellen dat zijn moeder in het huis had gewoond en dat haar broer er op jonge leeftijd was overleden.

Spelen

Sally’s kinderen, die hem kennelijk konden zien, hadden tegen haar gezegd dat het jongetje geen spook is zoals in Scooby Doo, maar gewoon met ze wilde spelen.

Zelf denkt ze dat de geest van het jongetje tijdens de verjaardag op bezoek is geweest.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
6 jaren geleden

Ohhhhhhh, geesten, Aliens , BDE …..wordt het niet eens de hoogste tyd om spiritueel te ontwaken, dan hoef je nergens meer bang voor te zijn en zie je tevens hoe het leven in elkaar zit…….. jaaa hard werken maar het loont, en we hebben gelijk een andere maatschappij..

Pollie
Pollie
6 jaren geleden

Ik zeg: fake

Louise
Louise
6 jaren geleden

Hoi Pollie, weet je wat ik nou zo wonderlijk vind?Je zegt fake……hoe weet je dat als je nergens in gelooft ? Het feit dat jij niks ziet wil niet zeggen dat er niks is…… Er zijn genoeg mensen die dat wel zien en ook heel nuchter zijn en zeer logisch zijn…. Tja over spirituele ontwikkeling staat het internet vol, zeker voor beginners ………….. Ik wens je veel wijsheid toe..

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
6 jaren geleden

Angela, je verward kortzichtigheid met een bewust objectief zijn..

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x