Paranormaal

Gezin woont samen met geest. Deze griezelige foto van hun verjaardagsfeestje toont bewijs

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Moeder Sally Watts uit Wales deed tijdens de verjaardag van haar dochter een bijzondere ontdekking. Op een foto die tijdens het verjaardagsfeestje is gemaakt, lijkt een klein jongetje te staan die onmogelijk één van de aanwezige gasten kon zijn. Is het een geest?

“Charlotte en ik waren foto’s aan het bekijken toen ik het kind achter mij in de spiegel zag,” vertelde Sally aan de Daily Mail. “Het heeft ons helemaal van slag gemaakt.”

Ze dacht in eerste instantie dat het haar zoon Ollie was, maar die bleek op de foto op de bank te zitten. Er waren vijf kinderen op het feestje en zij bevonden zich allemaal in de kamer.

Vreemde dingen

Sally kan de verschijning niet verklaren. Het deed haar denken aan de vreemde dingen die er gebeurden in haar vorige huis.

Voorwerpen bewogen zomaar, ze hoorde het woord ‘mama’ terwijl haar kinderen niets gezegd hadden. Een hobbelpaard bleef geluid maken, ook al had ze de batterijen eruit gehaald.

Haar buurman wist te vertellen dat zijn moeder in het huis had gewoond en dat haar broer er op jonge leeftijd was overleden.

Spelen

Sally’s kinderen, die hem kennelijk konden zien, hadden tegen haar gezegd dat het jongetje geen spook is zoals in Scooby Doo, maar gewoon met ze wilde spelen.

Zelf denkt ze dat de geest van het jongetje tijdens de verjaardag op bezoek is geweest.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Ohhhhhhh, geesten, Aliens , BDE …..wordt het niet eens de hoogste tyd om spiritueel te ontwaken, dan hoef je nergens meer bang voor te zijn en zie je tevens hoe het leven in elkaar zit…….. jaaa hard werken maar het loont, en we hebben gelijk een andere maatschappij..

Pollie
Pollie
5 jaren geleden

Ik zeg: fake

Louise
Louise
5 jaren geleden

Hoi Pollie, weet je wat ik nou zo wonderlijk vind?Je zegt fake……hoe weet je dat als je nergens in gelooft ? Het feit dat jij niks ziet wil niet zeggen dat er niks is…… Er zijn genoeg mensen die dat wel zien en ook heel nuchter zijn en zeer logisch zijn…. Tja over spirituele ontwikkeling staat het internet vol, zeker voor beginners ………….. Ik wens je veel wijsheid toe..

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
5 jaren geleden

Angela, je verward kortzichtigheid met een bewust objectief zijn..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x