Binnenland

Kritiek op verloopdatum voor vaccinatiebewijs: ‘Het begin van een eindeloos prikabonnement’

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet wil dat een vaccinatiebewijs in Nederland vanaf 1 februari een verloopdatum krijgt. Tot voor kort was dat nog een complottheorie. Een boosterprik zal voor veel mensen noodzakelijk zijn om een coronatoegangsbewijs te kunnen bemachtigen.

Zorgminister Hugo de Jonge zei tijdens de persconferentie over het openen van de scholen dat het coronatoegangsbewijs vanaf 1 februari enkel geldig zal zijn mét booster.

Binnen de EU krijgen vaccinatiebewijzen voor reizen vanaf die datum een geldigheidsduur van negen maanden, meldt NU.nl. Het kabinet overweegt daarnaast de geldigheidsduur van het herstelbewijs in te korten.

Mesjogge

Er is veel kritiek op de gang van zaken. “Door het koppelen van de boosterprik aan de coronapas sorteert het kabinet voor op de keuze tussen een langere lockdown en 2G,” aldus de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas. “De grens van het acceptabele wordt steeds verlegd.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen merkt op: “Vroeger had je de strippenkaart. En nu komt de prikkenkaart eraan. Vanaf 1 februari meerdere prikken per jaar als je je coronatoegangsbewijs wilt behouden. Mesjogge. Dat virus is namelijk geen massamoordenaar. Stop deze mallotige overheidscontrole. Want dat wordt uw opponent als dit zo doorgaat.”

“Alleen nog maar een QR-code mét booster. Het begin van een eindeloos prikabonnement,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

De chantage wordt opgevoerd

“Hugo de Jonge zegt in de persconferentie eigenlijk ‘we verlengen de lockdown én de booster is verplicht vanaf 1 februari om gebruik te maken van het coronatoegangsbewijs’ omdat er niet genoeg mensen een booster zijn komen halen. De bereidheid daalt en dus wordt de chantage opgevoerd,” twittert politiek verslaggever Paso Dagori.

“Dus iedereen zonder booster is vanaf 1 februari weer ongevaccineerd. Welcome to the party,” voegt hij toe.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marjan
Marjan
1 jaar geleden

Dit is toch iets waarvoor we de mensen al die tijd hebben willen behoeden? Maar NEE wij waren de Wappies en complotdenkers.

Karel
Karel
1 jaar geleden

Lekker hoor klagen, maar het helpt geen zier. Verzamelen, organiseren en met een miljoen mensen naar Den Haag om het stuur over te pakken.

Daarna naar Hilversum om de Goebbels brigade het land uit te trappen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

En WEER krijgen de zogenaamde complotdenkers gelijk. Helaas!

Iedereen, die dacht dat hij of zij zijn of haar zogenaamde vrijheid zou terugkrijgen, als hij of zij maar braaf zou doen wat de overheid hun opdroeg, komt voor de zoveelste keer bedrogen uit.

Het is voor mij duidelijk, dat de hele boostercampagne absoluut niet verloopt, zoals verwacht en gepland.

Dat kon je ook wel merken, omdat er met de snelheid van het licht door de verschillende leeftijdsgroepen werd geraasd.

Dat kon alleen maar betekenen, dat er veel mensen vraagtekens zetten achter het hele valse verhaal.

WAT zullen alle mensen, die vorig jaar hun twee prikken hebben gehaald, spijt hebben van deze beslissing.

NU zitten ze uiteindelijk met dezelfde problemen als de mensen, die tot nu toe niet gezwicht zijn.

Er komen dus duizenden, zo niet tienduizenden mensen méér bij onze toch al vrij grote groep.

Maar…. wij zijn er ondertussen nog lang niet. De machthebbers zullen vast nog wel wat snode plannen voor ons in petto hebben. Daarvan ben ik heilig overtuigd.

Even off topic:
Ik las daarnet een berichtje op Telegram, dat er een arts is, werkzaam bij de Universiteit van Nijmegen (ben even zijn naam vergeten), die een voorstel heeft gelanceerd om op demonstranten te gaan schieten met pijltjes, waarin het zogenaamde experimentele “vaccin” in zit.

Deze “man”, eerder een monster, zou direct een aanklacht wegens moord aan zijn broek moeten krijgen.

Het zal je arts maar wezen!

Dit is waarschijnlijk OOK de reden, dat steeds meer mensen hun vertrouwen in artsen zijn verloren.

Ik spreek de wens uit, dat deze enge figuur (vast een afstammeling van dokter Mengele) zo snel mogelijk uit zijn functie wordt ontheven.

Wakker mens
Wakker mens
1 jaar geleden

Massa moordenaars!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

189
0
We lezen graag je reactie!x