UFO

VIDEO: UFO gezien boven Rome

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee mannen hebben boven Rome een UFO vastgelegd. Begin februari zagen de twee een ‘bizar object’ in de blauwe lucht boven de Italiaanse hoofdstad. De mannen filmden op 8 februari rond 17.50 uur twee oplichtende objecten. Eén van de objecten zigzagde en stopte plotseling, maar bracht geen geluid voort.

Ze maakten bij het Centro Ufologico Mediterraneo (CUFOM) melding van de waarnemingen. Het centrum onderzocht de beelden en concludeerde dat één van de objecten ‘waarschijnlijk een ster is’. Het tweede object wordt nog onderzocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eén van de getuigen, die wordt omschreven als een ‘scherpe waarnemer’, is ervan overtuigd dat het mysterieuze object geen vliegtuig, ballon of lampion is. Hij zag het object toen hij de vuilnis buiten zette en riep een vriend voordat hij het tafereel filmde met zijn smartphone.

In dezelfde maand zag een Italiaanse vrouw ook drie uur lang vreemde lichten boven het stadje Rivoli, in de buurt van Turijn. Ze stuurde haar waarneming naar het CUFOM, waar men concludeerde dat de foto’s niet bewerkt zijn. In 2012 werd in Viareggio in Toscane een vloot van zes ongeïdentificeerde vliegende objecten gezien.

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
toerist
toerist
10 jaren geleden

31 Jaar terug keek ik ’s avonds naar de sterren. Plotseling zag ik een ster (die eruitzag als alle andere sterren) van rechts naar links vliegen. Dit rechttoe op een andere stilstaande ster. Ineens maakte de aankomende bewegende ster een halve bocht van 180° rond de stilstaande ster. Dit uiterst kort errond. Nadien zette de voortgaande bewegende ster haar rechte, ietwat gebogen lijn, verder.

m.b
m.b
10 jaren geleden

Ufo ? Ja, want niet geidentificeerd.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
10 jaren geleden

Waarschijnlijk een satelliet vanwege de voortbeweging in een rechte lijn, misschien het ISS vanwege de grote helderheid.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Was waarschijnlijk een UFO en die het Satanische-bolwerk, de Illuminati_Vaticaan in de gaten hield.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x