Buitenland

Directeur levensverzekeraar: sterfte onder 18-64-jarigen 40 procent hoger

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De sterfte onder 18- tot 64-jarigen ligt maar liefst 40 procent hoger dan normaal. Dat zegt althans de directeur van de Amerikaanse levensverzekeraar OneAmerica. “We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica,” zei Scott Davison.

Hij deed zijn uitspraken vorige week tijdens een nieuwsconferentie. Het gaat hier om ‘gigantische aantallen’ en het betreft met name mensen die deel uitmaken van de beroepsbevolking. Om je een idee te geven hoe ernstig de situatie is: een catastrofe die zich eens in de 200 jaar voordoet, zou leiden tot een stijging van ongeveer 10 procent. “Veertig procent is dus ongekend,” zei de directeur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Niet meegeteld als coronadoden

Davison voegde toe dat de meeste sterfgevallen niet zijn meegeteld als coronadoden. Hij verwacht dat de kosten voor OneAmerica zullen oplopen tot een slordige 100 miljoen dollar. “Dit gaat dus een enorme impact hebben,” aldus de directeur.

Tijdens dezelfde persconferentie zei Brian Tabor, voorzitter van de Indiana Hospital Association, dat ziekenhuizen in de hele staat worden overspoeld door patiënten met ‘allerlei verschillende aandoeningen’.

Hoogste punt in vijf jaar

Het aantal ziekenhuisopnames in Indiana ligt op dit moment hoger dan vorig jaar, voordat het coronavaccin op grote schaal werd uitgerold. Sterker nog: het aantal ziekenhuisopnames ligt op het hoogste punt in vijf jaar.

[Zero Hedge]

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ik heb het volgens mij al een keer eerder aangekaart: hoe gaan verzekeraars met deze situatie om?
Zoals de levensverzekeraars die dus met een veel hogere sterftekans te maken krijgt dan gebruikelijk.

Zoals de aansprakelijkheidsverzekeraars die artsen hebben verzekerd waarbij de verzekerde artsen roekeloos hebben gehandeld dat waarschijnlijk is uitgesloten van de dekking. De artsen kunnen beter hun polis er eens op naslaan.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraars. Naast dodelijke slachtoffers van de wonderprikjes zullen er waarschijnlijk een veelvoud arbeidsongeschikt worden.

En dat vanwege een virus, Sars-Cov-2, dat bij een klein promillage ernstige Covid-19 veroorzaakt dat in eerste lijns d.m.v. HCQ en of ivermectine goed te behandelen is.

De wereldwijde totalitaire regimes richten onherstelbare grote schade aan, en hoe groot moet de schade worden voordat de massa zegt: nu is het genoeg.

Rob bentvelzen
Rob bentvelzen
2 jaren geleden

Zoals voorspeld door Capel: Begin 2022 gaat de beer los.

Underground
Underground
2 jaren geleden

Het doden aantal zal dankzij de vaccinatie alleen nog maar gaan oplopen. Je zal je toch hebben laten vaccineren. Omdat je deze smerig regering geloofde. Het gaat zeker niet goed komen. Damn

Els
Els
2 jaren geleden

Dit is genocide.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x