Homepagina » Buitenland » De Indiase ‘coronacrisis’ is gekaapt: de media liegen of het gedrukt staat
india
Foto: Unsplash

De Indiase ‘coronacrisis’ is gekaapt: de media liegen of het gedrukt staat

Onheilspellende berichten in de media. “India wordt overspoeld door een razendsnel aanzwellende tweede golf van corona, mede getriggerd door een nieuwe mutatie. India verkeert midden in een huiveringwekkende tweede golf.” Zo ziet Code Zwart eruit, kopt de Volkskrant bij een foto van brandstapels, die in het land overigens al sinds jaar en dag worden gebruikt om doden te cremeren.

In India wordt 99 procent van de overledenen gecremeerd. Al sinds mensenheugenis schrijven de Hindoestaanse geschriften voor dat de doden binnen 24 uur moeten worden verbrand. Het cremeren gebeurt altijd in de open lucht.

Er wonen 1,4 miljard mensen in India. Op 24 april werden in het land 349.691 positieve tests geregistreerd. Dat is slechts 0,02 procent van de hele bevolking. En toch beweren de mainstream media dat het land ‘bezwijkt onder het gewicht van de besmettingen’. Ze liegen.

Al minstens een half jaar

Om onduidelijke redenen heeft het Aziatische land recentelijk besloten het aantal tests flink op te schroeven. Niet alleen mensen met klachten, maar ook asymptomaten worden getest. De overheid gebruikt daar uiteraard de PCR-test voor. Het is inmiddels algemeen bekend dat deze test veel valspositieve uitslagen oplevert.

Daarnaast beweren de mainstream media dat zoveel patiënten zuurstof nodig hebben dat er sprake is van een tekort. Dat is niet waar. Er is in India al minstens een half jaar een tekort aan zuurstof, maar de overheid heeft daar simpelweg nooit iets aan gedaan.

Nieuwssite Quartz India bevestigt dit en schrijft dat 150 ziekenhuizen in India al sinds oktober vorig jaar wachten op zuurstof. Het is dus niet zo dat er opeens heel veel mensen zijn die zuurstof nodig hebben. Er is al heel lang een tekort aan zuurstof.

Ivermectine

Dan de sterftecijfers. Op 24 april zijn er 2767 ‘coronadoden’ geregistreerd in het land. Dat is slechts 0,0001 procent van de bevolking. Ter vergelijking: in India sterven elke dag 25.270 mensen. Elke dag.

Als je het aantal dagelijkse coronadoden per miljoen inwoners in India en Nederland met elkaar vergelijkt, zakt het paniekverhaal als een pudding in elkaar:

Vóór de uitrol van het vaccinatieprogramma behandelde de Indiase overheid coronapatiënten met ivermectine. De overheid begon eind augustus ivermectine toe te dienen en zoals je in onderstaande grafiek kunt zien begon het aantal dagelijkse coronadoden daarna aanzienlijk te dalen.

In januari stapte men – om welke reden dan ook – over op de experimentele coronavaccins. In februari werd de prik op grote schaal toegediend. Vervolgens steeg het aantal dagelijkse coronadoden exponentieel. Toeval? In andere landen zien we hetzelfde beeld.

[Daily Expose]
4.6 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tungsten
Tungsten
4 maanden geleden

Ken jij griepofoben? sla ze in hun gezicht en schreeuw wakker wordeeen!!!!!

Het zijn de bange slapjanussen! vaak lief en naïef maar je moet ze redden uit uit hun boze droom door ze er met het nodige verbale geweld uit te trekken, je zult zien dat het werkt, en dat ze je later bedanken.

Als dit niet op zeeeeeeeer korte termijn gebeurt gaan wij echt allemaal naar de klote mensen.

Annette
Annette
4 maanden geleden

Toeval? Niets geen toeval. Dit is allemaal georkestreerd. President Narendra Modi is, net als de vele andere regeringsleiders in de wereld, overgenomen door de Davos-kliek. Ik heb kortgeleden al een artikel gelezen in Gezond Verstand over hoe de situatie in India op het moment is. Het land (of beter gezegd de bevolking) wordt gebruikt als proefgebied voor The Great Reset. Daar past uiteraard, net als in de Verenigde Staten en Europa, het door de strot geramde “vaccinatieprogramma” in. Wij lezers van ninefornews weten natuurlijk al lang dat hoe meer mensen worden “gevaccineerd” hoe meer mensen juist besmet raken.
Dat ze nu hier in Nederland (voorbeeld de Volkskrant met zijn paniek) de verbrande doden in de straten laten zien, is niets meer dan de angst, die schijnbaar wat aan het afnemen is, weer flink aanwakkeren.
Constant wordt er door de MSM met het vingertje gewezen naar de alternatieve sites, over het feit dat deze nepnieuws verspreiden. Zoals ik het zie, zijn ZIJ degene die nepnieuws verspreiden. Helaas zit dit land nog vol met naïevelingen die voetstoots de verhalen van de media voor waarheid aannemen.

Gert
Gert
4 maanden geleden

De getoonde grafieken zullen wel weer door de oude media worden toegeschreven als onwaar.

Gewoon lekker gaan prikken mensen

Code zwart!

RayOflight
RayOflight
4 maanden geleden

Grafiekjes en gel*l. Kunnen we het controleren ? Moeten we dit eigenlijk wel vertrouwen. Iedereen weet onderhand hoe het systeem werkt. even wat vrijheid en dan de teugels weer aantrekken. Nieuwe variant,mutatie etc. En nogal wat mensen worden dan weer bang. Dagelijks kinderen testen. psychologisch wordt iedereen ziek tussen de oren. Maar dan een betaalde studie natuurlijk die ons verteld dat alles ok is. De wereld had mooi kunnen zijn, denk werkelijk dat het einde nadert. Vaccinatie is depopulatie ! tegen de tijd dat de meerderheid dit inziet is het te laat. Dus nu weer angst zaaien…. het criminele systeem denderd door niets gaat verloren behalve de mens.

x

Check Also

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer slaat alarm: ‘Er sterven vrijwel uitsluitend geprikte mensen’

Tijdens de coronapandemie nam de sterfte niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x