Mens en Dier

Kuipers zet stilletjes en zonder debat Global Health Hub op en deze bedrijven zitten er in

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Op de dag dat ons land werd opgeschrikt door een tweetal schietpartijen ondertekende demissionair zorgminister Ernst Kuipers (D66) stilletjes, zonder debat in de Tweede Kamer, het Global Health Pact, om ‘de inzet op het gebied van mondiale gezondheid te versterken’.

“Zo worden we een verdrag ingerommeld dat bij de WHO in voorbereiding is, waarmee de teugels in een volgende pandemie strakker getrokken worden door deze ondoorzichtige club zonder democratische controle,” schrijft columnist Marianne Zwagerman.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze wijst erop dat Kuipers ook een Global Health Hub heeft opgericht om het Global Health Pact verder vorm te geven. Die hub gaat zich onder meer bemoeien met ‘het adresseren van de impact van klimaatverandering op volksgezondheid’.

Wie zitten daar in?

Hiermee wordt de loper uitgerold voor klimaatlockdowns, waarschuwt Zwagerman.

Even terug naar die hub, vermomd als de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. Wie zitten daar in? AstraZeneca, Janssen, Pfizer, oftewel de makers van de coronavaccins.

En verder een hele trits andere grote farmaceuten met een niet bepaald schoon blazoen: Bayer, Gilead, GSK, Merck, MSD, Novartis, Roche, Boehringer Ingelheim en Sanofi. Dit keer wil iedereen een stukje van de taart.

Roche verzweeg eens 15.000 sterfgevallen, waarna een grootschalig onderzoek werd ingesteld. Oeps.

Bayer, Hoechst (Sanofi) en Boehringer Ingelheim experimenteerden in de jaren tachtig met medicijnen op Oost-Duitse patiënten. Kan gebeuren.

Merck kreeg duizenden aanklachten aan zijn broek wegens een dodelijk vaccin.

Tussen 2009 en 2012 kregen farmareuzen voor 11 miljard dollar aan boetes. GSK kreeg de hoogste boete – 3 miljard dollar – wegens crimineel gedrag.

Bayer besmette duizenden nietsvermoedende hemofiliepatiënten met hiv.

Zwagerman: “Je hoeft niet eens de rijke fantasie van Leon de Winter te hebben om te bedenken waar dat allemaal toe gaat leiden.”

4.8 269 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

IK vertrouw, sinds het begin van die zogenaamde pandemie, te weten in maart 2020, praktisch de HELE medische wereld niet meer. Inclusief de farmaceuten!

WAT deze farmaceuten MET de welwillende toestemming van onze regering, MET een minister van Gezondheid, te weten Hugo de Jonge (de CLOWN) hebben veroorzaakt….. DAAR kunnen hele boeken straks over worden geschreven.

Ik weet inmiddels, dat heel veel mensen er net zo over denken als ik. GELUKKIG! Maar tóch blijven wij helaas nog in de minderheid.

Ernst Kuipers heeft dus dat Global Health Hub contract getekend. Nu…. het boeit mij geen ene reet. Al had hij bij wijze van spreken er TIEN getekend.

Met WELK recht denkt deze misdadige ex-arts (want dat is hij niet eens meer) voor MIJ een contract te tekenen bij die criminele organisatie, te weten de World Health Organisation?

Dat hele verhaal over klimaatlockdowns…. Wij zijn ECHT met z’n allen in een totaal krankzinnige wereld terechtgekomen.

IK WIL ER UIT EN HET LIEFST VANDAAG.

Klaas Vaak
Klaas Vaak
6 maanden geleden

De “mensheid” zit al zo diep in de operation mockingbird hersenspoeling dat men het normaal is gaan vinden dat de genoemde bedrijven met deze moorddadige praktijken wegkomen door een boete te betalen , en er niemand ook maar een dag de gevangenis in is geweest.

aar om engeland
aar om engeland
6 maanden geleden

Kuiper de gluiper is voluit een vazal van de W H O en de WEF al eerder tekende hij convenants met de W H O zonder inmenging van de kamer een D66 PARTIJ MET SCHIJT AAN DE DEMOCRATIE VOLUIT .De W H O zijn grote baas heeft in zijn geboorte land het een en ander op zijn geweten aangaande kindersterfte er loopt daar een rechtzaak tegen hem en het WH O .Hij is al veroordeeld trouwens en gaat het land niet in omdat hij dan gearesteerd word .Wat ook steeds meer verbaasd is dat zowel het W H O als KUIPER DE GLUIPER onsconstant wijzen op het gevaar van suiker tabak alcohol te veel vlees en vet en nog veel meer .Maar ons wel opdringen met vaccins die giftig zijn en smerige bijwerkingen geven en daar bovenop oversterfte veroorzaken nu en in de komende jaren .Plus al die andere vaccins die een overgroot gedeelte van onze kinderen en kleinkinderen onvruchtbaar maakt .In navolging van de depopulatie die het W E F voorstaat ,driekwart van de wereldbevolking moet volgens zowel het W H O als de W E F verdwijnen om onze schijnheilige psychopatische elite een beter en ruimer leef klimaat te verzorgen .En al deze door hun gestelde regels en dwang die daarbij hoort ,word voluit werkelijkheid .Mede door een van de grootste pandemie ter wereld ANGST .Dus laten wij stoppen met ons bang te laten maken door alle pandemiewaanzin CO2 idioterie opwarmin en milieu gelul .Sinds wanneer maakt een idioot en door en door corupte KUIPER de dienst uit en met hem vele anderen nitwits die hun oren laten hangen naar het W E F en de WHO en brussel niet te vergeten .

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
6 maanden geleden

Kuipers’ KWAKZALVER dealtjes dus,
smerige parasitaire zombie bloedzuiger!

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x