Mens en Dier

Fleur Agema tegen De Jonge: Er zit in je beleid en je maatregelen iets helemaal mis!

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De verkeerde maatregelen worden genomen. Als jij vijf weken geleden een coronapas instelt en sindsdien gaat het aantal besmettingen explosief omhoog – dus van 1600 toen naar 12.000 nu – dan zit er misschien in je beleid en je maatregelen iets helemaal mis. Dat zei Kamerlid Fleur Agema (PVV) maandag tegen minister De Jonge van Volksgezondheid.

“Geen van de maatregelen snijdt hout,” benadrukte ze.

Heel vreemd

Kamerlid Jan Paternotte (D66) wees Agema erop dat PVV-leider Geert Wilders in september, in augustus en in juni een motie heeft ingediend die oproept tot het opheffen van alle coronamaatregelen.

“Mevrouw Agema kan zeggen: we willen andere coronamaatregelen, maar die werden niet voorgesteld,” zei Paternotte. “Als u zegt: wij willen niet alle maatregelen opheffen, waarom heeft u of Wilders dat dan niet voorgesteld?”

“Ho, ho,” reageerde het PVV-Kamerlid. “Dit is vreemd. Heel vreemd. In juni was corona bijna weg. Maar de afgelopen vijf weken, sinds de invoering van die coronapas, gaan die besmettingen sky-high omhoog. En we hebben nooit gezegd dat wij geen maatregelen willen nemen, maar we willen wel de juíste maatregelen nemen. En dat zijn niet deze maatregelen.”

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sterk
sterk
6 maanden geleden

Gewoon geheel stoppen met heel deze kul.

John R
John R
6 maanden geleden

Allereerst is het er nu het seizoen voor.
Maar wie liggen er nu in het ziekenhuis huis?
Volgens mij, maar duidelijk zij ze er niet over, liggen er gevaccineerde en niet gevaccineerde in het ziekenhuis.
De vaccins werken volgens mij niet voor de doelgroep waarvoor ze eigenlijk zouden moeten zijn. Met andere woorden, het verschil met vorig jaar is dat de doelgroep nu gevaccineerd in het ziekenhuis ligt

wakkere
wakkere
6 maanden geleden

Pater note wil ook graantje meepikken van schwaaaab, domme meeloper

Pjotr
Pjotr
6 maanden geleden

Dat heet “respiratoir infectieseizoen” en vermoedelijk gaan we in de vroege lente weer naar normaal, krijgen we volgende herfst een gelijkaardige opstoot, en gaan we zo door tot vanaf ongeveer 2024 Covid één van de vele vervelende infecties is die rondgaat waarmee we leven net als met de andere virussen helaas.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x