Wetenschap

Bestaan parallelle universa echt? Amerikaanse oud-minister doet opmerkelijke uitspraken in talkshow

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het parallelle universum uit de populaire serie Stranger Things bestaat mogelijk echt. Dat heeft de Amerikaanse oud-minister van Energie Ernest Moniz gezegd.

In Stranger Things is een parallelle wereld te zien die de Upside Down wordt genoemd. Die staat misschien dichter bij de realiteit dan je denkt.

In de talkshow Chelsea vroeg presentatrice Chelsea Handler aan Moniz of de Amerikaanse overheid net als het ministerie van Energie in de serie onderzoek doet naar de Upside Down.

Groot voorstander

“Laat ik voorop stellen dat ik de serie niet heb gezien, maar ik heb er wel van gehoord,” antwoordde de oud-minister.

Hij voegde toe dat zijn ministerie ‘inderdaad onderzoek doet naar parallelle universa’, maar ging daar verder niet op in.

Moniz zei een groot voorstander te zijn van wetenschappelijk onderzoek naar de kleinste deeltjes en de structuur van het universum.

Parallelle universa

“De theoretische natuurkunde houdt zich bezig met dingen als hogere dimensies en parallelle universa,” lichtte hij toe.

In een gelekte e-mail schreef Moniz eerder: “Het is niet waar dat het ministerie van Energie geen onderzoek doet naar parallelle universa. We ondersteunen theoretisch natuurkundigen en kosmologen, waarvan sommige onderzoek doen naar parallelle universa.”

Het tweede seizoen van Stranger Things is momenteel te zien op Netflix.

De makers van de serie lieten zich inspireren door MK-ULTRA, een reeks bizarre, geheime experimenten die de CIA tijdens de Koude Oorlog uitvoerde.

Bekijk het fragment hieronder:

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Louise
Louise
4 jaren geleden

Ach wat maakt het allemaal uit gezellig ouwehoeren wat er allemaal mogelijk is in het heelal…….
Maak eens gebruik van alle middelen die kunnen helpen om onze prachtige planeet in goede staat te houden…..
En dan heb ik niet eens over investeren in ons zelf…..want om nou een film te maken van de wanstaltige praktijken van de CIA…….Maak eens een film over de positieve en negatieve eigenschappen van de mens, dan heb je een mooie spiegel…misschien worden mensen dan eens wakker.Het heelal gaat gewoon z ‘n eigen weg, en zolang we onszelf en het leven niet snappen…..zullen we zeker niks van het heelal snappen..

Henk
Henk
4 jaren geleden

Boven genoemde Netflix-serie heb ik gezien, met IMDB 9 waardering is dit wel bizonder te noemen.

Wat me tevens inviel was het verhaal van een mevrouw die haar jeugd plaats weer eens opzocht omgeving Riverside, vanwege een hondenkeuring/dresseur.
Het was angstaanjagend vlgns haar zei ze, de huizen wel enigzins herkenbaar maar de mensen en de staat van de huizen was vreselijk….
Na aanvankelijk terug reizen en overnachten probeerde ze de volgende dag opnieuw toen was alles wel normaal in de omgeving van Riverside.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x