Great ResetBuitenland

Kijk: Australische senator dropt in het parlement waarheidsbommen over Great Reset en Schwab

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Het leven dat Klaus Schwab voor ons voor ogen heeft, is slavernij. Globalistische corporaties van miljardairs zullen alles bezitten: huizen, fabrieken, boerderijen, auto’s, meubels, en gewone burgers leasen alles wat ze nodig hebben, mits hun sociale kredietscore dat toelaat. Dat zei de Australische senator Malcolm Roberts afgelopen week in het parlement.

“Het plan van The Great Reset is dat je zult sterven met niets. Om dit kwaadaardige plan te laten slagen, zal het World Economic Forum van Klaus Schwab meer van gewone mensen moeten afnemen dan alleen hun materiële bezittingen. Senatoren in dit huis die de Great Reset steunen, vormen een bedreiging voor onze privacy, vrijheid en onze waardigheid. Ja, ze bevinden zich hier in de Senaat,” zei Roberts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plan

De senator benadrukte dat zijn partij fel tegen de Great Reset, de digitale identiteit en het afpakken van landbouwgrond is. Hij zei dat zijn partij een uitvoerig plan heeft opgesteld om Australië weer welvarend te maken.

“De komende maanden zullen we dat plan uitrollen. In plaats van partijen die de Great Reset van Klaus Schwab pushen, met de slogan ‘je zult niets bezitten en gelukkig zijn’.”

Voorrang

“Wij staan voor een wereld waarin individuen en gemeenschappen voorrang hebben boven roofzuchtige miljardairs en hun collaborerende bureaucraten, politici en media,” aldus Roberts.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Wisman
Peter Wisman
7 maanden geleden

Er staan steeds meer hooggeplaatste politici op.
En zij zullen beloond worden!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Die vuile Satanische-Bolsjewistische-Fascistische Elite-Parasieten zijn ZWAAR in Paniek want ze komen er steeds meer achter dat de Mensheid zich NOOIT of te NIMMER TOTAAL zal laten CONTROLEREN…Hun NWO-Kaartenhuis is op 24 Februari 2022 DEFINITIEF Geïmplodeerd…aanschouw de laatste stuiptrekkingen van dat Demonische WEF-Beest in zijn FINALE DOODSSTRIJD….is het geen prachtig gezicht?

Never.
Never.
7 maanden geleden

Rutte, neem een voorbeeld aan deze Malcolm Roberts. Deze man staat op voor zijn volk, jij verzuipt je eigen volk in de leugens van het WEF. Karakter? Nee, van jou weten we al langer dat je dat niet hebt. Jij bent een parasiet, en dan ook nog een gevaarlijke.

Jopie D
Jopie D
7 maanden geleden

Die senator moet nu vrezen voor zijn leven ……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x