Great ResetBuitenland

Kijk: Australische senator dropt in het parlement waarheidsbommen over Great Reset en Schwab

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Het leven dat Klaus Schwab voor ons voor ogen heeft, is slavernij. Globalistische corporaties van miljardairs zullen alles bezitten: huizen, fabrieken, boerderijen, auto’s, meubels, en gewone burgers leasen alles wat ze nodig hebben, mits hun sociale kredietscore dat toelaat. Dat zei de Australische senator Malcolm Roberts afgelopen week in het parlement.

“Het plan van The Great Reset is dat je zult sterven met niets. Om dit kwaadaardige plan te laten slagen, zal het World Economic Forum van Klaus Schwab meer van gewone mensen moeten afnemen dan alleen hun materiële bezittingen. Senatoren in dit huis die de Great Reset steunen, vormen een bedreiging voor onze privacy, vrijheid en onze waardigheid. Ja, ze bevinden zich hier in de Senaat,” zei Roberts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plan

De senator benadrukte dat zijn partij fel tegen de Great Reset, de digitale identiteit en het afpakken van landbouwgrond is. Hij zei dat zijn partij een uitvoerig plan heeft opgesteld om Australië weer welvarend te maken.

“De komende maanden zullen we dat plan uitrollen. In plaats van partijen die de Great Reset van Klaus Schwab pushen, met de slogan ‘je zult niets bezitten en gelukkig zijn’.”

Voorrang

“Wij staan voor een wereld waarin individuen en gemeenschappen voorrang hebben boven roofzuchtige miljardairs en hun collaborerende bureaucraten, politici en media,” aldus Roberts.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Wisman
Peter Wisman
1 jaar geleden

Er staan steeds meer hooggeplaatste politici op.
En zij zullen beloond worden!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die vuile Satanische-Bolsjewistische-Fascistische Elite-Parasieten zijn ZWAAR in Paniek want ze komen er steeds meer achter dat de Mensheid zich NOOIT of te NIMMER TOTAAL zal laten CONTROLEREN…Hun NWO-Kaartenhuis is op 24 Februari 2022 DEFINITIEF Geïmplodeerd…aanschouw de laatste stuiptrekkingen van dat Demonische WEF-Beest in zijn FINALE DOODSSTRIJD….is het geen prachtig gezicht?

Never.
Never.
1 jaar geleden

Rutte, neem een voorbeeld aan deze Malcolm Roberts. Deze man staat op voor zijn volk, jij verzuipt je eigen volk in de leugens van het WEF. Karakter? Nee, van jou weten we al langer dat je dat niet hebt. Jij bent een parasiet, en dan ook nog een gevaarlijke.

Jopie D
Jopie D
1 jaar geleden

Die senator moet nu vrezen voor zijn leven ……

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x