Mens en DierCorona

Kuzu vlamt tijdens coronadebat: ‘We krijgen fabeltjes voorgeschoteld van fabeltjesfabrikanten Rutte en De Jonge’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom doen de heren Rutte en De Jonge alsof Nederlanders achterlijk zijn? Waarom denken ze dat zij in hun leugens trappen? Waarom wordt de boel constant besodemieterd en gemanipuleerd? Die vragen stelde Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk) woensdag tijdens het coronadebat.

“Het is elke keer weer dezelfde poppenkast, en ik ben dat spuugzat. In het weekend voor de persconferentie worden de mogelijke maatregelen gelekt vanuit bronnen rondom het kabinet. Vervolgens wordt er gepolst hoeveel weerstand deze maatregelen opleveren. Die worden dan uiteindelijk tijdens de persconferentie netjes opgedreund door de heren Rutte en De Jonge,” merkte hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Op kritische vragen van de pers komt vaak wat gewauwel. Uiteindelijk wordt het parlement voor een voldongen feit geplaatst. De maatregelen worden door de strotten van miljoenen Nederlanders geduwd,” zei Kuzu.

Fabeltjeskrant

Als ik naar zo’n persconferentie kijk, doet dat me denken aan een aflevering van de Fabeltjeskrant, waarin Meneer de Uil de kijker meeneemt naar Fabeltjesland. Fabeltjes zijn het. We krijgen fabeltjes voorgeschoteld van de fabeltjesfabrikanten Rutte en De Jonge en niet voor de eerste keer, maar voor de zoveelste keer, aldus het Kamerlid.

“Ik vraag me af: wanneer houdt het op? Een voorbeeld van zo’n fabeltje is dat er geen avondklok zou komen. Ik hoor het Rob Jetten van D66 nog zeggen. Toen moest er toch een avondklok komen om het aantal besmettingen in te dammen. D66 verkocht dit principe voor een halfuurtje extra verruiming van de avondklok, en later bleek uit wetenschappelijk onderzoek dat de avondklok helemaal niet heeft bijgedragen aan het indammen van de besmettingen,” zei hij.

“Nog zo’n fabeltje: er zou nooit een coronapaspoort komen. Ik hoor het Hugo de Jonge nog zeggen op 10 maart 2021. Later moest zo’n coronapas toch ingevoerd worden om gevaccineerde mensen hun vrijheid terug te geven,” vervolgde Kuzu.

Nederland is een coronadictatuur geworden

“Dat de werking van de coronapas niet zou worden uitgebreid is ook weer zo’n fabeltje. Toch wordt dat nu gedaan, zogenaamd om het zorgpersoneel te beschermen en de druk op de ic’s niet te doen toenemen,” zei het Denk-Kamerlid.

“Elke keer wanneer de Kamer een grens trekt, een Kameruitspraak doet, staan de minister-president en de minister van Volksgezondheid te popelen om over die streep te springen. Ze hebben lak aan Kameruitspraken. Nederland is een coronadictatuur geworden. De coronacoalitie, met de heer Paternotte voorop, loopt met kwispelende staart achter haar baasje aan. Mensen vragen zich ook echt af: waar houdt het op, wanneer houdt het op, en houdt het überhaupt op?” vroeg Kuzu.

Meldpunt vaccinatiedwang

“Nu het kabinet toch heeft gekozen voor deze heilloze weg van dwang en drang en mensen opzadelt met een vaccinatieplicht, lanceert mijn partij vandaag het meldpunt vaccinatiedwang,” kondigde Kuzu aan.

“Want op 10 maart 2021 zei Hugo de Jonge, de minister van Volksgezondheid, tijdens het coronadebat – het liefst had ik daar een groot bord van gemaakt: ‘Het zal nooit een verplichting worden dat mensen moeten bewijzen dat ze gevaccineerd zijn. Nooit!’ In het woordenboek van minister De Jonge betekent ‘nooit’ ‘misschien toch wel, maar dan een halfjaar later of zo’,” sloot Kuzu af.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Inderdaad vreemde vogels vinden vaak de juiste voerbak.

Kempy
Kempy
2 jaren geleden

Het is de mushroom doctrine:Keep them in the dark and feed them shit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE BLITZKRIEG IS OFFICIEEL BEGONNEN, AUSTRALIË IS GEVALLEN,

Nederlanders Bereidt je voor, de Nazi-Elite-Parasieten hebben Australië op dit moment volledig Overgenomen & TOTAAL ONDER CONTROLE….Australië is gevallen, net zoals Polen viel…Alle Aussies zijn Gevangen genomen & als Slaven afgevoerd….Het Burgerlijke Ongehoorzame deel van hen zal worden afgevoerd naar Lokale Vernichtungslager….

https://m.facebook.com/inspirerendegasten/videos/621437885659410/

Si Vis Pacem, Para Bellum

Annette
Annette
2 jaren geleden

Tunahan Kuzu is nu ECHT goed op dreef!

En het mooiste is ook nog eens, dat hij er niet alleen maar staat voor zijn grote islamitische achterban, maar OOK nog eens voor ons originele Nederlanders.

Wie had dat ooit kunnen denken, dat er zich zo’n scenario zou afspelen?

Als ik het zo bekijk, lijkt mij het beste, dat Denk, Forum voor Democratie, PVV en Belang van Nederland fijn hun verschillen eventjes gaan vergeten en samen dat verrotte kartel aanpakken.

Ik moet héél eerlijk zijn: deze Denk vertegenwoordiger presenteert zich werkelijk uitmuntend als ECHTE volksvertegenwoordiger. Net zoals natuurlijk nog andere oppositiepartijen.

In ieder geval is het nú heel belangrijk om door te gaan op deze weg. En dan alsjeblieft nét zo lang tot het ellendige kaartenhuis definitief in duigen ligt.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x