Universum

Groter dan de aarde: de mysterieuze hexagoon van Saturnus

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De hexgaoon van Saturnus is een blijvend zeshoekig wolkenpatroon op de noordpool van de planeet Saturnus, gelegen op ongeveer 78 graden noorderbreedte.

De zeshoek is groter dan twee keer de diameter van de aarde en elke ribbe heeft een lengte van 13.800 kilometer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De hexagoon werd ontdekt door de missies van het Voyagerprogramma en werd in 2006 nogmaals bezocht door de ruimtesonde Cassini-Huygens. Aangezien het winter was op het noordelijk halfrond van Saturnus ten tijde van de aankomst van de sonde, werd pas in 2009 duidelijk dat er zich een grote storm bevindt in het midden van de hexagoon waar de windsnelheden oplopen tot 480 kilometer per uur.

Binnen de hexagoon lijkt zich nog een driezijdige piramidevormige formatie te bevinden. Daarbinnen zijn nog twee concentrische cirkels te zien. De driehoek en de cirkels doen denken aan de piramide en het alziend oog op het dollarbiljet.

Is de hexagoon van Saturnus een natuurlijk fenomeen of ontworpen door een bepaalde intelligentie? Met welk doel zou een beschaving een ronddraaiende hexagoon willen creëren?

Het is voor de hand liggender dat de kolossale hexagoon op Saturnus een natuurlijk fenomeen is. Wellicht kan de hexagoon worden verklaard aan de hand van de cymatica, een proces dat geluidsgolven zichtbaar maakt.

Zie hieronder hoe dit werkt:

Kan het zijn dat de hexagoon op Saturnus is veroorzaakt door VLF-golven die afkomstig zijn van geologische activiteit aan het oppervlak van de planeet? Als het een natuurlijk fenomeen betreft laat de natuur zien dat ze in staat is om zeer complexe ontwerpen in de wereld om ons heen te creëren.

Dat is met name interessant omdat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) stelt dat de natuur geen voedingsstoffen kan maken die een positief effect op het menselijk lichaam hebben. “Er zijn geen vitamines of mineralen die een ziekte of symptoom kunnen voorkomen, genezen of terugdraaien,” aldus de FDA.

Misschien moeten deze overheidsmedewerkers eens kijken wat er werkelijk gebeurt in ons universum, want er is genoeg spectaculairs te zien.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Dit is voor velen zo duidelijk als modder.Zo te zien is het een duidelijk door hogere intelligentie,s gemaakt ontwerp.Als mijn vermoeden juist is kan de gevestigde macht hier.Daar straks gaan uithuilen.Wat de fda denkt te beweren is geheel onjuist.in de gehele kosmos is niets onmogelijk .De ziektes die hier rondwaren zijn allemaal door de mens gemaakt.Het is diezelfde mens die het negatieve proces kan en moet stoppen.Zo niet dan grijpt de kosmos in .Het licht is altijd sterker dan het duister.De overgang naar de nieuwe tijd kan heel gemakkelijk verlopen .maar dan zullen meer mensen hun ogen moeten openen.en deze smerige poppenkast een halt toe moeten roepen.Anders zal het een gigantische hectiek worden.

Lilian
Lilian
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]Wat de fda denkt te beweren is geheel onjuist.in de gehele kosmos is niets onmogelijk .De ziektes die hier rondwaren zijn allemaal door de mens gemaakt.Het is diezelfde mens die het negatieve proces kan en moet stoppen.Zo niet dan grijpt de kosmos in.[/quote]

Het is zelfs nog genuanceerder dan dat: alle vitaminen en mineralen ondersteunen het bestaand van levende organismen. Wat wij ziek en gezond noemen is afhankelijk van het perspectief vanwaar je iets bekijkt.

Want wat is ziek zijn? Niets meer dan een uiting van het lichaam dat er ergens een verstoring zit. Het meest simpele voorbeeld is de verkrampte nek en schouders als je een tijdlang onder stress werkt. Heb je dan behoefte aan een pilletje of aan een andere houding of minder werkdruk? /wat extra vitaminen en mineralen helpen ons weliswaar door die periode heen, maar we zullen zelf iets moeten veranderen.

Met de nadruk op ZELF iets moeten veranderen.

peter
peter
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]Dit is voor velen zo duidelijk als modder.Zo te zien is het een duidelijk door hogere intelligentie,s gemaakt ontwerp.Als mijn vermoeden juist is kan de gevestigde macht hier.Daar straks gaan uithuilen.Wat de fda denkt te beweren is geheel onjuist.in de gehele kosmos is niets onmogelijk .De ziektes die hier rondwaren zijn allemaal door de mens gemaakt.Het is diezelfde mens die het negatieve proces kan en moet stoppen.Zo niet dan grijpt de kosmos in .Het licht is altijd sterker dan het duister.De overgang naar de nieuwe tijd kan heel gemakkelijk verlopen .maar dan zullen meer mensen hun ogen moeten openen.en deze smerige poppenkast een halt toe moeten roepen.Anders zal het een gigantische hectiek worden.[/quote]
dit is nu de realiteit gelukkig dat er nog mensen zijn die de waarheid voelen .en degene die de waarheid moedwillig omdraaien zullen het inderdaad geweten hebben ,we zijn zelfs het moment voorbij waarbij de spirituelen de moedwilligen nog kunnen helpen ! alleen ben ik nog benieuwd hoe ze elkaar gaan proberen te redden ? geld is namelijk enkel en alleen een illusie

Olaf
Olaf
10 jaren geleden

Volgens mij is de reden veel simpeler.
De aarde is een cirkel en een vierkant en vanwege de cirkel zijn onze tornado’s cirkelvormig van boven.
Omdat Sarutnus onder andere in de klassieke geometrie ook een hexagon in zich heeft, ‘volgt’ de storm ook deze structuur en zien we van boven een hexagon.

Als we stormen op andere planeten zouden zien zou het dus ook een storm in een vierkantsvorm kunnen zijn, al naar gelang de geometrische samenstelling van die planeet.

Kijk anders eens naar het zonnestelsel-model van Kepler, daar zie je die vormen ook. Of het boen ‘A little Book of Coincidences van Jean Martinea, die de samenhang van de planeten in ons zonnestelsel verklaart met simpele geometrische patronen.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x