UFO

Kijken: Filmploeg legt paars object vast in de lucht boven Lima

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het district Miraflores in de Peruaanse provincie Lima is een ongeïdentificeerd vliegend object vastgelegd op video. Een cameraman zag plotseling een paars object in de lucht hangen. Dat meldt de krant El Comercio.

De UFO trok de aandacht van duizenden Peruanen nadat de filmploeg van congreslid Renzo Reggiardo een paars object in de lucht boven Lima had gefilmd. Het filmpje is door Eduardo Chávez Guerra op YouTube geplaatst en is in drie dagen tijd al meer dan 360.000 keer bekeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Reggiardo was net begonnen met opnames voor het programma ‘Alto al crimen’, toen zijn cameraman werd afgeleid door een zwevend object in de verte. Ze onderbroken de opnames enige tijd om het object beter te kunnen bekijken.

De beschrijving op YouTube leest als volgt: “Tijdens opnames voor het programma ‘Stop Misdaad’ is om 10.30 uur in het hart van Miraflores een vreemd zwevend object in de lucht gespot.” Enthousiaste toeschouwers speculeren in het filmpje over wat het kan zijn en concluderen dat het geen vliegtuig is.

[Peru this Week]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nedroj
Nedroj
9 jaren geleden

Heeft at ding bewogen? Of hangt het nogsteeds boven lima?

Rick
Rick
9 jaren geleden

Lijkt me gewoon een drone gezien de hoogte, je wilt niet weten hoeveel er daarvan rondvliegen en dan vaak als iets ‘buitenaards’ worden gezien.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Cameraman had wel ff een steunpunt mogen gebruiken ipv constant vanuit de pols te filmen. Zo valt zo’n object opname in de verte zelfs met ik neem aan een professionele camera toch nog tegen. Ook jammer dat het vertrekken vh object ontbreekt in de video. Een niet lineair vluchtpatroon is toch een vd belangrijkste punten als het gaat om ufo waarnemingen. Hoewel dit er behoorlijk overtuigend uit ziet is er zo nog wel wat ruimte voor een andere verklaring.

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Valt me op dat die bouwvakkers, die een stuk dichterbij dat ding zijn, niets opvalt of het interesseert ze niet.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x