Homepagina » Buitenland » “Niet Rusland of Trump, maar Duitsland grootste bedreiging voor EU”
"Niet Rusland of Trump, maar Duitsland grootste bedreiging voor EU"

“Niet Rusland of Trump, maar Duitsland grootste bedreiging voor EU”

Ons werd verteld dat Duitsland nooit weer de kans zou krijgen om zich te bewapenen. Nu beschikken ze over 300.000-400.000 soldaten en rijden Duitse tanks Litouwen binnen ‘om Rusland te confronteren’.

Niet Rusland, maar Duitsland vormt de grootste bedreiging voor de Europese Unie, zo stelt politiek commentator Graham Moore.

Europees president Donald Tusk noemde de Verenigde Staten onder Trump dinsdag een bedreiging voor Europa. Hij plaatste de VS in het rijtje met Rusland, China en de radicale islam.

Hysterie

“Trump stelt de belangen van het Amerikaanse volk voorop, wat precies is waarvoor hij is gekozen,” aldus Moore.

“Trump, Rusland en IS vormen geen bedreiging voor ons,” vervolgde hij. “De grootste bedreiging voor de EU is de EU zelf, met name Duitsland.”

Ze proberen hysterie rond Trump op te wekken omdat hij niet geïnteresseerd is in de EU, stelde Moore.

Petitie

Hij wees op een petitie in Groot-Brittannië die pleit voor een bezoek van Trump aan de koningin en die al meer dan 200.000 keer is ondertekend, maar waar de media geen aandacht aan hebben besteed.

“In 24 uur werd de petitie meer dan 240.000 keer ondertekend, maar geen enkele zender gaf er ruchtbaarheid aan,” zei hij.

De media hadden wel dagenlang aandacht voor een petitie tégen een bezoek van Trump aan de Queen, aldus de politiek commentator.

Hulpgoederen

De Britse minister van Binnenlandse Zaken zei dat Trump met zijn beleid terreurgroep IS in de kaart speelt.

“Op zijn eerste werkdag lanceerde hij in Jemen een aanval op een haven die in handen van Al Qaida was,” zei Moore.

“Bij die aanval kwam een Navy Seal om het leven, maar dankzij de aanval kunnen vluchtelingen weer hulpgoederen ontvangen,” ging hij verder.

Doodsbang

“Wat ze je niet vertellen is dat Trump Saoedi-Arabië opdracht heeft gegeven om veilige zones in te stellen in Jemen,” klonk het.

Er gebeurt dus nog veel meer op de achtergrond en de media en elites zijn duidelijk doodsbang, stelt Moore.

Hij benadrukte: “Niet Rusland, maar de Europese Unie en de macht die Duitsland heeft vormen een bedreiging.”

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  Het zijn allemaal afleidingsmanoeuvres van het grote publiek. Kijk zelf wat er allemaal gebeurd en vergeet niet dat de hele kliek gezamenlijk een leger aan het opbouwen is aan de Russische grens.
  Al die idioten proberen zich in te dekken door een ander de schuld te geven, het is 1 groot indoctrinerend spel.

  46 likes
  • Azrael schreef:

   Kan me herinneren dat je een aantal maanden geleden nog max Trump was, aangesproken door mij, waarop je beledigend en denigrerend reageerde. Ik heb je toen al gewaarschuwd, je bent overigens niet de enige hier op deze website, wel diegene met de grootste mond. Zoals ik toen al zei, jullie zijn er weer ingetrapt (zo wakker ben je dus niet he)

   11 likes
   • Loki schreef:

    Azrael
    Als je goed had opgelegd en goed had begrepen wat ik schreef, ging het mij toen vooral dat HC niet aan de macht zou komen. Later toen ik verder de zaak had uitgediept heb ik regelmatig geschreven dat Trump een “Trojaans paard” is of kan zijn. Dat blijkt steeds vaker. Maar toch kun je Trump niet overal de schuld van geven, hem wordt ook niet alles verteld en zal verder gezocht moeten worden in de rol van geheime diensten en schaduwregering die feitelijk de dienst uitmaken. Dus ben ik nou wakker of niet?

    15 likes
  • LangleveAmerika schreef:

   Loki slaapt inderdaad zelf het meest, zoals Azrael al fijntjes aangeeft.

   De geplaatste berichtgeving heeft slechts één doel, dienen van de belangen van Rusland door de samenhang van de EU te ondermijnen waar het maar kan. Een verdeeld Europa is in het voordeel van RT, ik bedoel Poetin.

   Europa zal sterk moeten zijn om de agressie van de Russen te weestaan. Europa zal dit zonder de malloot Trump moeten doen en dus mag Duitsland van mij heel sterk zijn. Prettig buffer tegen de Russen.
   En de Duitsers waar wij al decennia prettig mee samenwerken zijn heel wat beter te vertrouwen dan Russen.

   0 likes
 • Elise49 schreef:

  Zelf vind ik de grootste bedreiging nu: de NAVO/oorlog voerende/krijgsmacht. Wie is hier nu de baas over? Het Vaticaan? Ze vieren immers de verjaardag van de stichting van Rome. Zelf gezien op hun site(Nederlandse). Het Vaticaan is overgenomen door de jezuïeten. Heel lang(geschiedenis) werd deze groep als sekte bestempeld. Het is bekend dat er in het Vaticaan geïnfiltreerd is. Dit hele verhaal sluit aan op de NWO/Niburu.(van oud naar nieuw tijdperk). Bewijs dat men werkt aan een overgang: De pomodoro bol bij het Vaticaan. 2 aardes in een. 1 natuurlijke aarde en de ander is mechanisch. Dus via technologie neemt men de aarde over, om daarna een nieuw tijdperk op te zetten. Mensen die de bijbel een beetje kennen, die weten dat de bijbel gebaseerd is op natuur fenomenen/al het levende. En dat er een pagina in staat dat het iets van ijzer(technologie) een belangrijke rol(slecht) gaat spelen in de eindtijd. Het merk van de beest. Je kunt niet zonder het merk iets kopen of verkopen. Dit is de anti-christ. Dus het Vaticaan verkondigt niet meer het geloof aan zich.(de etherische kracht buiten het systeem om, die je nodig hebt als mens om te leven). Het Vaticaan(bepaalde mensen)/groeperingen zoals vrijmetselarij(grootmeesters)/hoogpriesters/ridderordes zoals de rozenkruisers, zij haten de rooms katholieke kerk etc. werken er dus zelf aan mee aan die NWO. Via piramide structuur van macht.(let wel, heel veel mensen onder deze groeperingen/hoogste leiders denken dat ze goed bezig zijn). In feite werkt iedereen mee aan zijn eigen ondergang.(het systeem trekt alles financieel en geestelijk leeg).
  Wie wordt dan de wereldleider van de NWO? Volgens de bijbel komt er eerst een valse profeet. Eentje, die niet voor al het levende/natuur staat. Daarna komt het gedachtegoed van Jezus weer terug. Ook onder bepaalde Joden heb je deze visie. Daarentegen heb je groeperingen, die meteen de nieuwe koning/leider vereren. Zoals bv. de vrijmetselarij. Volgens Manly P. Hall 33ste graad zal de NWO geleid worden door een koning met bovennatuurlijke krachten, die afstamt van een goddelijke ras. Een magiër/alchemist dus. Das precies waar de bijbel voor waarschuwt. Lees geschriften eens los van geloof etc, dus als puur kennis. Hoe dan ook, de boel is/wordt gestuurd. Lijkt mij dat je het beste de onderste lijn moet gaan volgen, wat de Hopi indianen adviseren. Geaard blijven en het beste ervan moet maken. Hoe moeilijk dat dan ook is/wordt. Besef dat je een ander kunt redden. Dat zou je nog altijd als doel kunnen hebben om er voor te blijven gaan/bestaan. Gemeende liefde(uit reine eerlijk hart vanuit jezelf/eigen ziel)/aandacht/hulp krijg je altijd weer een keer terug. Daar moet je hoop uit putten en niet meer uit het systeem(die moet je wantrouwen/daar moet je voorzichtig zijn/wie wat dient).

  13 likes
  • Elise49 schreef:

   Een tijdje geleden stond er in het nieuws dat de maltezer orde geld heeft geschonken om er tanks etc voor te gaan kopen. In België is hier nog een discussie over gaande. Van hoe/wat/waarom. Aan welke kant staat deze orde? Of krijg je dadelijk 2 stromingen die hetzelfde dienen? Zoals in vrijwel alle oorlogen gebeurt. Denk maar vast aan de keuze die je moet gaan maken. En dan maar hopen dat je aan de goede kant staat, als die oorlog afgelopen is. Of je hebt geluk dat je kon vluchten. Bij een oorlog wordt het vooral ieder voor zich. Ook al blijf je onpartijdig. Het wordt overleven. Das zeker.

   8 likes
   • Willie schreef:

    Als je een keuze maakt ben je onderdeel van het systeem. Dan word je “gegrepen”. Dat is precies wat de “overste” van de wereld wil. Dat je tegen gehouden wordt op je spirituele weg. Alles maar dan ook alles is er op gericht om de mensheid in slaap te houden of te misleiden, zodat we er niet achter komen wat onze ware bestemming is. In de geestelijke wereld wordt gevochten voor iedere ziel en dat weten de onheilige krachten en daarom dwarsbomen ze, maar ze zullen het uiteindelijk moeten opgeven want het Licht overwint en m.i. is dit momenteel heel duidelijk te zien/merken.

    8 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Goddelijk ras ? Daar ga ik altijd een beetje van over mijn nek ! Wie is die god dan wel die er zo een kolere zooi van maakt ? De wereld wordt beheerst door psychopaten, satanisten en andere misdadigers. Allemaal overgoten met een ander religieus sausje. Wat wij goden noemen en waardoor een groot deel van de mensheid zich geestelijk en lichamelijk laten verkrachten zijn buitenaardse knoeiers die de mens met hun dna en vroeg mensachtigen in elkaar hebben geflanst… Als mislukte soort zijn wij gevaarlijker dan een aap met een scheermes… Willen wij nog enige kans maken dan moeten wij massaal de religie afschrijven. Welke religie dan ook !

   14 likes
  • Willie schreef:

   Elise49: “Het Vaticaan(bepaalde mensen)/groeperingen zoals vrijmetselarij(grootmeesters)/hoogpriesters/ridderordes zoals de rozenkruisers, zij haten de rooms katholieke kerk etc. werken er dus zelf aan mee aan die NWO. Via piramide structuur van macht.(let wel, heel veel mensen onder deze groeperingen/hoogste leiders denken dat ze goed bezig zijn). In feite werkt iedereen mee aan zijn eigen ondergang.(het systeem trekt alles financieel en geestelijk leeg).”
   Ik weet niet uit welke bron jij spreekt, maar waar jij schrijft dat Rozenkruisers de Rooms Katholieke Kerk haten, heb je het absoluut mis; over welke Rozenkruisers heb je het eigenlijk? Er zijn er meer maar heb geen kennis over andere broederschappen. Gevaarlijk om dit zomaar te stellen. Ik zou graag van je bron willen vernemen. Of praat je anderen, die misvattingen verkondigen, na? Er worden zoveel onwaarheden, verdraaiingen en verzinsels verteld en opgeschreven. Dan ben je ook schuldig aan het zaaien van verwarri9ng en chaos.
   Uit: De Roep der Rozenkruisers Broederschap, anno 1614: “….. In politiek opzicht erkennen wij het Roomse Rijk, maar Quarta Monarchia (het vierde Koninkrijkl) als ons Hoofd en dat der Christenen”. “Want deze belijdenis is ontheven aan het woord van Christus: Geef den keizer wat des keizers is, maar Gode wat Gods is” De Rozenkruisers erkennen hier de feitelijke toestand, dat nagenoeg de gehele wereld in een door de eeuwen heen gegroeide Roomse cultuurorde is gegrepen, een cultuurorde, die wel aangegrepen en aangetast is door de Reformatie, waaraan de Rozenkruizers aanvankelijk hebben meegewerkt, doch nochtans buitengewoon machtig is.
   Dat Roomse Rijk, die Roomse hiërarchie, die zelfs in de meest puriteinse landen, in allerlei cultuuruitingen, haar zegepralende macht doet gevoelen en een beschaving heeft ontwikkeld die afwijkt van, of deels tegengesteld is aan, het pad der mensheid, dat naar kosmische ordening moet worden afgelegd, wordt nu door de Rozenkruiser doorkruist met Quarta Monarchia, met de vierde monarchie, of het vierde rijk.
   Wat is dat, Quarta Monarchia? Het is de kabbalistische aanduiding van het rijk van Jezus Christus.
   Quarta Monarchia is het symbool van de volledigheid en de manifestatie van het Licht, dat naar de proloog van het Johannes-Evangelie in deze wereld schijnt, terwijl de duisternis het niet als zodanig te onderkennen weet.
   Quarta Monarchia beduidt de volstrekte scheiding tussen het wezen des Lichts en dat van de duisternis; en zij wordt in de magie gesymboliseerd door een kroon, door een keizer, met in zijn linker hand de aardbol, waarop een kruis staat afgebeeld en in zijn rechter hand een drietand als scepter, terwijl op zijn borst de tekens van Zon en Maan geborduurd staan.
   Ge zult deze symboliek begrijpen. Het is het tweede aanzicht van den Logos, den Christusgeest, die door middel van de kracht der vormgeving, de kracht des Heiligen Geestes, de Neptuniaanse drietand der volstrekte geestesopenbaring in deze wereld stelt en als Koning heersen gaat.
   Zo kan ik nog wel verder gaan. Maar ik kan je verzekeren, dat ik als leerling-Rozenkruiser en mijn medeleerlingen, absoluut politiek en dus ook RK laten liggen en onze eigen innerlijke weg gaan. Geef den keizers wat des keizers is (materie en alles daaraan verwant) en Gode wat Godes is, m.a.w. om hier op deze aarde te kunnen leven geven wij het absolute minimum (materieel om te “leven”) aan aandacht en richten wij ons op het Licht. Je kunt ook spreken van “Hij, die Andere in mij moet wassen en ik moet ondergaan”, de weg der sterren, een weg van transformatie/transfiguratie; een Nieuwe Mens, waarachtige mens (de Adam Kadmos) rijst op. Wij zijn nog niet de Ware Mens! “Al ware het, dat ik met de tongen der mensen en der engelen sprak, maar had de Liefde (Christus geopenbaard in het hart)niet, ik ware schallend koper of een rinkelende cimbaal.”
   “Met alle kracht die in ons is, zeggen wij dat er maar een weg, een methode is om onze realiteit tot een hogere wending der spiraal op te stuwen, namelijk Quarta Monarchia, de God-mens die sprak: “Ik ben niet gekomen om vrede te brengen maar het zwaard.”
   “De wereld drijft in een oceaan van wild vergoten bloed, dat stromen zal tot de laatsten begrijpen de misdaad hunner handen”.
   “Vrede wordt niet gebracht door politieke wiskunstenaars,als zij niet gedreven zijn door de machtige Adem der Goddelijke Drievuldigheid: de goedheid van den Vader; de gehoorzaamheid van den liefdevollen Zoon, en de begroeting der zuiverheid van den Heiligen Geest, door Quarta Monarchia”.
   Zoals ik al duidelijk heb laten merken, haten wij het Vaticaan niet, wij geven het geen voeding door er aandacht aan te geven, dat is dus wat anders dan haten: het is een gegeven! M.a.w. wij zijn wereldverzakend em niet wereldzoekend. Jammer dat er zo gemakkelijk van alles wordt gezegd en dat dat weer na gepapagaaid wordt en weer na gepapagaaid enz. enz.
   Verder zeg je: “Lees geschriften eens los van geloof etc, dus als puur kennis.” Ik hoop dat je het dan hebt over alle Heilige Geschriften. Een ware gnosticus (ware Rozenkruisers zijn ook Gnostici) zal de Gouden Draad van Ariadne uit alle bekende en onbekende (die zijn er ook) kunnen vinden en vasthouden/volgen en zeker ook uit de verminkte teksten zoals die er zijn in de Bijbel. Inzicht is de Open Poort tot Het Nieuwe Leven. Mens Ken Uzelve!

   6 likes
   • Elise49 schreef:

    Inzicht is de open poort tot het nieuwe leven? Men werkt aan een nieuwe Atlantis. High tech wereld, waar vele mensen voor opgeruimd moeten worden en die overblijven, daar gaat men verder mee experimenteren. Waar je compleet slaaf bent. Misschien eens de serie Black Mirror bekijken, hoe ver zoiets kan gaan. Dat heeft niks meer met de god te maken, waar u het over heeft. De boodschap/leer van Jezus komt pas terug als deze Atlantis periode vernietigd is/zichzelf, want technologie heeft geen eeuwig leven. Voor de zekerheid heeft men zadenbunkers gebouwd. In Noorwegen, en de kisten in Egypte.
    U bent te gelovig en daarom zie je het niet. Misschien eens achterhalen hoe Eva ontstaan is: Door mixmax DNA, die zichzelf goddelijke ras noemt. Een hoogpriester, die alle kennis in huis heeft. Natuur doet er langer over en zorgt voor balans. Een mens met alle kennis heeft zoveel geduld niet eens. Waarom niet? Omdat ie niet zo lang leeft, zoals de tijd die de natuur geeft/erover doet. Men werkt aan onsterfelijkheid. Geheel tegen het geloof in. Die voor leven en natuurlijke dood staat.
    Vind u het normaal dat men bewust oorlogen pleegt om de boel over te nemen en onschuldige mensen, waaronder kinderen dood/uithongert etc?
    Hier een link over hoe de wereld wordt overgenomen en waar de oorlogen vandaan komen: http://www.afvn.nl/2008_4/afpag14_16.htm en lees eens bij Niburu.co: Rothschild kliek wil nu ook Cuba inlijven.
    Als u zelf niet bij deze kliek hoort, dan vervalt u ook in de Hungry games(bekijk deze film/3 stuks eens)/afvalrace. Die is al bezig. U komt dus binnenkort ook aan de beurt. Zonder enige vorm van vrijheid van de ziel, kun je een geloof niet eens beleven. Dit valt onder de pagina in de bijbel over de blinden die niet willen zien.

    1 likes
    • Elise49 schreef:

     Mijn schrijven kun je geheel achterhalen door veel over oudere tijdperken te lezen. we leven in een gestuurd spel. Een spel kun je op vele manieren spelen. Diegene die wint kan alles overnemen, of je speelt gezamenlijk het spel weer opnieuw. Met evt verbeterpunten om de aarde echt te redden. De agenda 21/30 is er om een nieuwe Atlantis(kost mega veel grondstoffen en dus een belasting voor de aarde zelf) op te zetten en niet om de aarde te redden. Dus wij(gewone mensen) worden voor de gek gehouden!

     0 likes
     • Willie schreef:

      Spijtig dat je zo aanvallend, belerend en pedant bezig bent. Wie zegt dat ik niet veel over oudere tijdperken heb gelezen, waar haal je al je aannames over mij vandaan? Maar dat vind ik verder niet interessant. Wat jij er allemaal bij haalt en hoe jij aanvallend bezig bent zegt me eigenlijk al genoeg; als dat de vrucht van je geweldige kennis is, dan gefeliciteerd maar heb het dan niet over de de oude Atlantische geslepenheid want jij laat er ook een tikkie van zien, dat kan ook niet anders als je je reptielenbrein de ruimte geeft, die giftig is. Ja je hebt heel veel gelezen merk ik en je spuit al je aangeleerde kennis weer op; goh ik ben niet onder de indruk temeer daar jij een heleboel ongefundeerd op een grote hoop gooit. Ik merk op dat je inhoudelijk niet goed leest of niet de moeite neemt te begrijpen wat iemand schrijft . Je bent snel, zuigt veel op maar een spons neemt alleen maar op totdat die verzadigd is en moet het “aangeleerde” dan weer loslaten. Je schuift me van alles in de schoenen, lees je stukken eens terug; heb ik je eigenlijk iets aangedaan? Ken je mij? Het lijkt op fulmineren, maar tegen wie en wat? In mijn 76 jaren heb ik heel wat gelezen, ja heel veel en uiteindelijk sta met lege handen want je hebt alles van horen lezen en zeggen etc., etc. en daarbij, wat is waar en wat niet. Waarachtige kennis, toenemend van binnen uit, (heeft niks met geloof te maken!) is mij duizendmaal meer waard dan boeken en geschriften opslurpen en interpreteren vanuit je eigen koker; dat heb ik achter me. Wie wordt nou belazerd? Jij weet niets werkelijk, ik weet niets werkelijk (en dat weet ik!) en niemand weet werkelijk al schreeuw je nog zo hard. Enneh, nee hoor ik hoeft niet te kiezen voor dit of voor dat want ik weet niet of je goed of fout zit, ook jij niet, daarom is het beter “in het midden” te gaan staan ziende het positief en negatief en dan in balans blijven; geen voor- of afkeur. Wat jij goed vindt vindt een ander fout en het zogenaamde goede keert weer in zijn tegendeel het slechte, zo gaat het al tig jaren lang en zal nog tig jaren door blijven gaan op deze gevangenisplaneet waar niets bestendig is. En ik heb geen geloof wat jij onder geloof verstaat. Er is een soort Weten (een direct weten waardoor ik koren van kaf kan onderscheiden) en van waaruit ik handel (ik ga mijn ervaringen hier niet delen; ik gooi geen rozen voor de ezels want deze zullen ze vertrappen in hun onbenul) en de rest is gewoonweg food for the moon. Enfin, jij in je geweldige alwetendheid moet toch nog leren: “hij die weet, spreekt niet, hij die spreekt, weet niet”! En dit laatste geldt voor iedereen, ook voor mij. En hier laat ik het bij.

      3 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Geleuter van een quasi schriftgeleerde die maar niet wil begrijpen dat als de uitgangspunten niet kloppen elke discussie over het hoe en wat ook niet klopt. Met andere woorden: Of je nu linksom in de stront roert of rechtsom; Het blijft stront !

    0 likes
  • Ruud Steunassen schreef:

   Het gevaarlijkste is de valse Drieëenheid. De stad in de stad, City of London die gaat over het geld. Vaticaanstad de stad in de stad Rome, die gaat over de aanstaande valse wereldreligie en de stadstaat Washington D.C. die gaat over de macht van de multinationals.
   Deze drie hebben alles met elkaar te maken.

   4 likes
  • Kurt Schaefer schreef:

   Willie, geloof jij eigenlijk ook in Grimms Märchen?

   0 likes
 • droogtrommel schreef:

  Het is al diverse malen bewezen dat onze main stream media leugens verspreid. En onze regeringen zeggen dat Rusland nep nieuws verspreid in de EU, terwijl ze geen bewijzen hebben.

  30 likes
 • bert s schreef:

  We zitten in een voort denderende intercity, niet beseffende dat we het laatste station al zijn gepasseerd. Enkele passagiers kijken naar buiten en beseffen dat de intercity uiteindelijk te pletter zal slaan, ze waarschuwen de rest van de inzittenden maar die wuiven de waarschuwingen weg, het zal wel goed komen. Wij zijn die passagiers die naar buiten kijken, de situatie over peinzen hoe van die trein af te komen en uiteindelijk realiserend dat er geen oplossing is. Een noodrem is er niet, er af springen is gelijk aan zelfmoord en blijven zitten is ook geen optie. Wat te doen?! Naar buiten blijven kijken en zien wat er komen gaat of een spelletje mee gaan spelen met de onwetenden.

  30 likes
  • Kris schreef:

   Als er toch geen noodrem is, waarom dan druk maken? Wat heb je er dan aan of je het allemaal door hebt of dat je iedere waarschuwing wegwuift? Er is toch niets meer aan te doen…

   0 likes
 • Elise49 schreef:

  Tuurlijk, nu krijgt Duitsland/EU de schuld? Ik leg de schuld bij de personen die het geldsysteem beheersen. Diegene die de wetten/verdragen/constructies oa rente manipulatie etc bedenken. Voor handel en wandel bestaan allang geen landen meer. Bedrijven/corporaties zijn geheel de baas geworden over overheden/landen. Je kunt een land dus niet de schuld geven, das puur uiterlijke prietpraat. De media/politiek/andere landen mogen van mij gewoon eens duidelijk aangeven, waarom Duitsland dan schuldig is? Krijgen we een beetje meer inzicht hoe alles werkt. Lees bv. de overnames van onze beurs AEX(wiki) en hoe sneaky ze bepaalde bedrijven hebben afgestoten.
  Onze staatsschuld is toch echt voort gekomen uit leningen voor de opbouw na de 2de wereldoorlog. Door rente manipulatie sinds jaren 80 enorm verhoogd/Zo ook van de VS als land zelf. Het pentagon/schaduwregering staat los van het land/VS. Duitsland waarschijnlijk ook. Dus wij(gewone mensen) hebben schuld en krijgen de schuld? Aan wie hebben wij dus schuld? Zij zijn namelijk de boosdoeners/onderdrukkers van alles. Zou zeggen: Misschien een opdracht voor deze site of de lezers ervan. Zodat we een compleet plaatje krijgen te zien.
  Hier nog een keer een verhaal wat er misschien mee te maken heeft: overnames/strijdt om beurzen. In dit geval de beurs van Frankfurt. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/economie/1.2588067
  Tip: de NWO wordt tot stand gebracht door overnames/corporaties via het geldsysteem/beurzen. Lees/bekijk verhalen van Karen Hughes(ex medewerkster wereld bank).

  10 likes
  • Willie schreef:

   Kortzichtig gezien heb je gelijk, hebben wij gewone mensen geen schuld hieraan. Dieper bekeken hebben wij wel degelijk schuld aan alle ellende in de wereld. Waarom? Omdat wij mensen nog niet de Ware Mens zijn en dientengevolge onheilige scheppingen scheppen. Natuurlijk willen jij en ik het goede, maar helaas bestaat het goede in zijn puurheid hier op deze aardbol niet. Het goede is het minst kwade en het kwade is het minst goede; de wet van de dialectiek. Alles keert telkens weer in zijn tegendeel, alles heeft een ring niet verder. Opgaan, blinken en verzinken en dan weer van voren af aan. Beschavingen komen op, beschavingen gaan op hun hoogtepunt weer ten onder. Dito met de mens (vele incarnaties lang) totdat die inziet dat hij een heilloze weg bewandelt en zich afkeert van de zwijnendrab, alles achter zich laat, een proces van loslaten en terugkeert naar het Vaderhuis. Dan ben je niet meer van de aarde aards en ben je schoongewassen van schuld.

   3 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Toch staat de VS op #1

  Gewelddadig, achterlijk, NOT great, huichelachtig, etc. etc. etc.

  9 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Trump leek de betere partij in vergelijking met Clinton. Daar waren ook hier de meesten het wel over eens. Nu blijkt Trump wel heel erg onvoorspelbaar en wordt hij door de linksen alweer vergeleken met hun held Hitler ! Verdeel en heers. Ordo ab Chao. Illuminatie Pur Sang. Rothschild Khazarian Maffia. Vrij Metselaar ?
  Wie het weet mag het zeggen !

  7 likes
 • Franss schreef:

  Om America met zijn 300 miljoen consumenten weer great te maken moet eerst het grotere economische blok Europa met 500 miljoen consumenten kapot gemaakt worden. Tegen de superieure Europese kwaliteitsproducten kan de Amerikaanse sloppy productie namelijk nog steeds niet concurreren. De Engelsen en de Amerikanen weigeren in te zien dat hun Angelsaksische kapitalistische model geen kwaliteit oplevert en het sociale Europese marktmodel wél.
  En wie is er dan een makkelijker slachtoffer dan Duitsland dat een kwalijk verleden heeft.
  Iedereen die dit initiatief van Trump om Europa in de armoede te storten steunt is gewoon een useful idiot.

  5 likes
 • mensheid nog achterlijk dan gedacht! schreef:

  wat is de mensheid toch zelig eigenlijk! of het nu USA , duitsland of om de russen gaat, de achterlijke heethoofden de mens wil alleen maar oorlog voeren, dus mensen doden! elkaar verniettigen , ruziezoekers !! kinderachtige idioten!!

  5 likes
 • Coeus schreef:

  Duitsland? Goed onderbouwd…

  2 likes
 • frans schreef:

  De Eu werkte zeer in het geheim samen met Amerika, om hier de NWO binnen te brengen daarvan getuigd het 1 centrale bank systeem in Brussel-EU zeer van!
  Maar ik geloof dat Merkel erg veel eraan doet om niet langer in de pas te lopen van de VS.
  Het aanslagentijdperk is voorbij hoop ik. Met toedoen van Trump.
  Mooi da thij zegt ; wat kan mij de EU schelen.
  Of met andere woorden . We stoppen het amerikaanse imperialisme nog alnger over de EU uit te storten.
  Daarom zijn banken en media in paniek.
  En dat is weer goed! .

  3 likes
 • Kurt Schaefer schreef:

  Graham Moore kent blijkbaar de feiten niet; de duitse Bundeswehr bestaat uit niet eens 180.000 man en de pantsers zijn amerikaanse. Diegene die zo de feiten verdraaid is niet te vertrouwen!

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  >