CoronaBinnenland

WRR wil vaccinatieplicht als optie: ‘Het is levensgevaarlijk wat onze overheid aan het doen is’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

In de nieuwe permanente coronawet is de mogelijkheid om scholen te sluiten of een vaccinatieplicht in te stellen niet opgenomen. Een vaccinatieplicht kan mogelijk gerechtvaardigd zijn, vindt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). In een laatste scenario kan een belangenafweging daartoe nopen, aldus het adviesorgaan.

Dat zou dan wel afhangen van de effectiviteit van het ‘vaccin’. “Zowel op het ziektebeloop als op het terugdringen van de besmettelijkheid. Een lage effectiviteit doet ook in worst-casesituaties af aan de proportionaliteit van de maatregel,” schrijft de WRR in een rapport over de corona-adviezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Nog in geen 100 jaar

Mensen zitten niet te wachten op een vaccinatieplicht. “Nog in geen 100 jaar dat ik mij laat vaccineren voor iets wat ik al gehad heb, en niet eens voldoet aan Good Clinical Practice,” schrijft wetenschapper Marc Jacobs.

“Ik kan je alvast verklappen dat een vaccinatieplicht nooit een optie zal zijn. De plicht uitroepen is een poging tot doodslag en ik doe aan zelfverdediging,” reageert schrijver en filosoof Melissa Kampers.

Anthony Migchels, monetair hervormer en oprichter van stichting De Florijn, voorspelt dat een vaccinatieplicht tegen een enorme weerstand aan zal lopen. “Het enige wat dit oplevert, is dat het regime nog zeer veel meer gehaat wordt,” schrijft hij.

Ongeoorloofd, ongrondwettelijk en uit den boze

“Want de vaccinatieplicht in Oostenrijk was zó effectief,” zegt fractievertegenwoordiger van FVD in Amsterdam Tanay Bilgin sarcastisch.

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, wil opheldering van zorgminister Kuipers over deze ‘verregaande vorm van totalitair beleid’ en heeft Kamervragen gesteld. Wat de partij betreft is een vaccinatieplicht ongeoorloofd, ongrondwettelijk en uit den boze.

Levensgevaarlijk

“Kennelijk kennen de dictatoriale trekjes van onze regering geen grenzen,” concludeert Van Haga. “Een vaccinatieverplichting is volstrekt onacceptabel en onverantwoord.”

“De bijwerkingen van deze experimentele vaccins lopen zienderogen op, we weten nog steeds niet wat de oorzaak is van de aanhoudende oversterfte die we al maanden zien en over de gevolgen en potentiële schade van deze vaccinaties op de lange termijn is nog helemaal niets te zeggen. Het is levensgevaarlijk wat onze overheid aan het doen is. Wij kunnen en mogen dit als samenleving niet accepteren.”

4.8 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

245 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Na de verwoesting van de Amerikaanse samenleving, geeft de CDC toe dat natuurlijke immuniteit beter werkt dan COVID-prikken !!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

De waanzin regeert, dat mag nu wel duidelijk zijn. Afzetten dat tuig.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Organiseren en leiders benoemen.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

De spuiten zijn gevaarlijk en waardeloos, want je kunt na de spuit nog steeds besmetten en besmet worden. Jaag die boevenbende van een regering weg en geef ze nooit meer de kans om ons, gewone burgers te terroriseren!

Back to top button
245
0
We lezen graag je reactie!x