CoronaBinnenland

WRR wil vaccinatieplicht als optie: ‘Het is levensgevaarlijk wat onze overheid aan het doen is’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

In de nieuwe permanente coronawet is de mogelijkheid om scholen te sluiten of een vaccinatieplicht in te stellen niet opgenomen. Een vaccinatieplicht kan mogelijk gerechtvaardigd zijn, vindt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). In een laatste scenario kan een belangenafweging daartoe nopen, aldus het adviesorgaan.

Dat zou dan wel afhangen van de effectiviteit van het ‘vaccin’. “Zowel op het ziektebeloop als op het terugdringen van de besmettelijkheid. Een lage effectiviteit doet ook in worst-casesituaties af aan de proportionaliteit van de maatregel,” schrijft de WRR in een rapport over de corona-adviezen.

Nog in geen 100 jaar

Mensen zitten niet te wachten op een vaccinatieplicht. “Nog in geen 100 jaar dat ik mij laat vaccineren voor iets wat ik al gehad heb, en niet eens voldoet aan Good Clinical Practice,” schrijft wetenschapper Marc Jacobs.

“Ik kan je alvast verklappen dat een vaccinatieplicht nooit een optie zal zijn. De plicht uitroepen is een poging tot doodslag en ik doe aan zelfverdediging,” reageert schrijver en filosoof Melissa Kampers.

Anthony Migchels, monetair hervormer en oprichter van stichting De Florijn, voorspelt dat een vaccinatieplicht tegen een enorme weerstand aan zal lopen. “Het enige wat dit oplevert, is dat het regime nog zeer veel meer gehaat wordt,” schrijft hij.

Ongeoorloofd, ongrondwettelijk en uit den boze

“Want de vaccinatieplicht in Oostenrijk was zó effectief,” zegt fractievertegenwoordiger van FVD in Amsterdam Tanay Bilgin sarcastisch.

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, wil opheldering van zorgminister Kuipers over deze ‘verregaande vorm van totalitair beleid’ en heeft Kamervragen gesteld. Wat de partij betreft is een vaccinatieplicht ongeoorloofd, ongrondwettelijk en uit den boze.

Levensgevaarlijk

“Kennelijk kennen de dictatoriale trekjes van onze regering geen grenzen,” concludeert Van Haga. “Een vaccinatieverplichting is volstrekt onacceptabel en onverantwoord.”

“De bijwerkingen van deze experimentele vaccins lopen zienderogen op, we weten nog steeds niet wat de oorzaak is van de aanhoudende oversterfte die we al maanden zien en over de gevolgen en potentiële schade van deze vaccinaties op de lange termijn is nog helemaal niets te zeggen. Het is levensgevaarlijk wat onze overheid aan het doen is. Wij kunnen en mogen dit als samenleving niet accepteren.”

4.8 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
248 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Na de verwoesting van de Amerikaanse samenleving, geeft de CDC toe dat natuurlijke immuniteit beter werkt dan COVID-prikken !!

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

De waanzin regeert, dat mag nu wel duidelijk zijn. Afzetten dat tuig.

wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Organiseren en leiders benoemen.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

De spuiten zijn gevaarlijk en waardeloos, want je kunt na de spuit nog steeds besmetten en besmet worden. Jaag die boevenbende van een regering weg en geef ze nooit meer de kans om ons, gewone burgers te terroriseren!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

248
0
We lezen graag je reactie!x