Buitenland

Europarlementariër: ‘President Zelenski moet stoppen met zijn oorlogsretoriek tegen Rusland’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Afgelopen maand heeft de Oekraïense president Zelenski onderhandelingen met de Russische president Poetin formeel als ‘onmogelijk’ verklaard. Hij zette zijn handtekening onder een decreet hierover, maar liet nog wel de deur open voor gesprekken met Rusland.

Eind vorige maand zei Poetin dat zijn land klaar is voor gesprekken om het conflict in Oekraïne te beëindigen, maar dat Oekraïne niet bereid is om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff heeft met afschuw kennisgenomen van de berichtgeving dat Oekraïne weigert om met Rusland in overleg te treden teneinde vrede te bewerkstelligen.

De oplossing zit niet in wapens, maar in overleg

“Ik wil menselijk leed beëindigen. Iedere dag gaan er levens verloren en onze eigen economische rampspoed wordt met de dag groter,” aldus De Graaff.

Het Europarlementslid eist dat Oekraïne teruggaat naar de onderhandelingstafel. “President Zelenski moet stoppen met zijn oorlogsretoriek tegen Rusland. Dit leidt tot verdere escalatie en een mogelijke derde wereldoorlog. De oplossing zit niet in wapens, maar in overleg.”

Globalistische dictatuur

Volgens De Graaff heeft de EU de sleutel in handen om Oekraïne tot vredesoverleg te manen. “De Oekraïense oorlogsmachine wordt door ons belastinggeld betaald. Wie betaalt, bepaalt.”

Mocht de EU dit verzoek niet inwilligen, dan is het volgens De Graaff overduidelijk dat de EU aansprakelijk is voor het ondergraven van de belangen van onze burgers ten faveure van de globalistische dictatuur die het World Economic Forum nastreeft.


4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Enerzijds kan ik me de houding van Zelenski wel voorstellen gezien de inval van Rusland in zijn land los overigens van de vraag of die inval wel of niet terecht is geweest gezien de houding van het westen naar Rusland toe. Anderzijds, nu Rusland daarom heeft gevraagd kun je natuurlijk eisen stellen.

Bovendien hoeft Zelenski dit natuurlijk niet zelf te doen, hij kan een delegatie sturen en ook vragen om westerse bemiddeling bij die vredesbesprekingen. Wat wijsheid is weet ik ook niet, het blijft een moeilijk conflict ook al vanwege de westerse bemoeienis.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

De iEU is aansprakelijk is voor het ondergraven van de belangen van onze burgers ten faveure van de globalistische dictatuur die het World Economic Forum nastreeft.

!

Marie
Marie
1 jaar geleden

Zelensky is een oorlogsmisdadiger.
En een oorlogshitser.

In dienst van het globalistische tuig.

Die fotoreportage in de een of andere andere glossy was wel een absoluut dieptepunt. Terwijl het volk lijdt int die hufter met zijn Botox vrouw een zootje geld voor een “interview”.
Hitler met zijn Eva Braun.

Piet
Piet
1 jaar geleden

We moeten af van de nonsens dat Zelenski lief is en Poetin stout.
De media brengen ook geen eerlijk beeld, maar pure oorlogspropaganda. Zellenski is een vieze dictator die nergens voor terugdeinst. Die mag blij zijn dat ons land gestoord was om hem zonder instemming van de Nederlandse bevolking te steunen omdat de politiek hier een bliksemafleider nodig had en tegelijk de mogelijkheid kreeg dictatoriale maatregelen hier te kunnen invoeren. Ik hoop dan ook dat niemand meer op deze landverraders coalitie stemt en ook niet op meelopers GL en PvdA.

Ik denk dat in hun eigen land Poetin populairder is dan Zelenski.
Persoonlijk zou ik liever onder Poetin leven dan onder Zelenski. Intussen geloof ik dat we ons eigen systeem moeten redden en met zpoed vooral Kaag, Rutte, Hoekstra en prikpooier de Jonge met pek en veren het land uit moeten zetten. Vervolgens die idiote sancties opheffen die alleen ons raken en niet Rusland.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x