Homepagina » Buitenland » Is dit het langverwachte afscheid van de waanwereld waarin we de afgelopen 15 jaar hebben vertoefd?
Is dit het langverwachte afscheid van de waanwereld waarin we de afgelopen 15 jaar hebben vertoefd?

Is dit het langverwachte afscheid van de waanwereld waarin we de afgelopen 15 jaar hebben vertoefd?

De zogenaamde gifgasaanval in de Syrische stad Douma heeft niet plaatsgevonden, zo hebben een aantal gevestigde media laten zien. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in Café Weltschmerz.

Er waren twee bronnen die berichtten over de aanval. Het waren dezelfde bronnen die ook melding maakten van de vorige chemische aanval.

Dat waren de Witte Helmen, een jihadistische organisatie die is opgezet door een Britse oud-inlichtingenofficier, en de Syrian American Medical Society (SAMS), een soortgelijke organisatie die wordt gesteund door USAID, de propaganda-arm van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Volslagen leugenachtige groep

Van Wolferen merkt op dat daar natuurlijk ook CIA-connecties bij zitten.

“Deze volslagen leugenachtige groep [Witte Helmen] is er vorig jaar in geslaagd een documentaire te maken die een Oscar heeft gekregen,” zegt hij.

“Verder hebben ze een campagne gevoerd om een Nobelprijs voor de Vrede te krijgen,” vervolgt hij. “Zo ver gaat dat hele fake news-gebeuren.”

Eerste barsten

“De kop zou nu moeten zijn: ‘Dit was een false flag en we moeten dit rechtzetten’,” benadrukt de hoogleraar. “Die koppen heb ik nog niet gezien.”

Hij heeft wel veel twijfelachtigheid gemerkt in de media. “Wat we nu meemaken is misschien een heel langgerekt afscheid van de waanwereld waarin we de afgelopen 15 jaar hebben vertoefd.”

“Zijn dit de eerste barsten in de bubbel die tot stand is gekomen door grootschalige propaganda?” vraagt hij zich af.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Foto: YouTube/Café Weltschmerz

[Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

Karel van Wolferen ik zou eerst eens een hartig woordje spreken met rutte en wel voor de tv en dan kijken of hij nog ontkent .

Kees van Kesteren
Kees van Kesteren
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Beste Salvar,

Dit is nog is wijze praat van u!
Wat zou die Kutte op z,n gladde bek gaan en met de staart tussen z’n blauwe ballen afdruipen!

bagwany
bagwany
2 jaren geleden

stelletje gekken allemaal en trump laat zig ook nog voor het karretje spannen , maar die raketten zijn helemaal niet afgevuurd dat waren nog beelden van het vorige nep news .he he wat een kl wereld is het aan het worden met al die idioten die maar een ding willen macht , geld . en hoeren ..
zal blij zijn als dir allemaal een keer afloopt .
en dat we dan met zen alle in vrede kunnen leven .
onze minister ik denk ook een idioot , heeft het nobele idee geopperd om de belasting op Voedsel te verhogen . Het is volslagen waanzin om op voedsel belasting te heffen .
met groet aan jullie allemaal die laten gebeuren,.

bagwany
bagwany
Reactie op  bagwany
2 jaren geleden

Belasting op voedsel ,belasting op brandstof belasting op lucht ,belasting op water, belasting op auto,s,belasting op huizen ,belasting om over straat te lopen en of te rijden ,belasting op je poep en plas om weg te spoelen ,belasting op eigendom,belasting over belasting , belasting op je loon waar je voor werkt om al die belastingen onder dwang te betalen . van wegen belasting kan je zeggen ok de wegen moeten onderhouden worden ,maar de hoogte van die wehgen belasting is buiten proportion veeeeeel te veel er word maar 10 a 20 % van gebruikt voor de wegen de rest gaat naar algemene middelen ( wat dat ook moge zijn ) het aanschaffen van oorlogs material is total over bodig omdat ze ons wijs willen maken dat er geen oorlog meer zal zijn of komt in Europa maar ze het nodig vinden om in andere landen buiten Europa de zaak lekker plat kunnen gooit en onschuldige mensen ,kinderen dieren en noem maar op te vermoorden onder het mom van vrijheid en democratie .het is een grote gore leugen wat ze verkondigen door middel van en door MSM dit moet gewoon gestopt worden .de vraag is HOE ,oorlog ,revolutie ,opstand ????? er moet gewoon iets gebeuren maar Wat ??? er is een vermogen geinvesteerd ( met belasting geld ) in politie, mobiele eenheden, AIVD ,Leger en allerlei andere onduidelijke organisaties die de burger ( lees Slaven) onder de duim moeten houden .ja we zijn slaven van de staat en de koning .

Johnny
Johnny
Reactie op  bagwany
2 jaren geleden

Een vleestax is het enige dat nog iets kan doen om de doorgeslagen vleesconsumptie terug te brengen. En dat is heel hard nodig. Voor minder bio industrie ten eerste en voor een beter milieu ten tweede. Dus extra belasting heffen op voedsel is nodig.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Ik zie het al bij Pauw gebeuren ! U weet wel die jongen aan die halsband die alleen zijn portie coke krijgt als hij doet wat de regie hem voorschrijft. Daarom zit hij altijd zo wezenloos omhoog te kijken als er een listige vraag voorbij komt. Die listige vragensteller zie je trouwens ook nooit meer terug… Grote Kots !

only you
only you
2 jaren geleden

Je wordt met open ogen bedrogen, vorige keer zei ik al dat er bij het wassen van kinderen enkele aan het lachen waren, puur kinderamusement?

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

“Zijn dit de eerste barsten in de bubbel die tot stand is gekomen door grootschalige propaganda?” vraagt hij zich af.

Ik mag het hopen, dat er eindelijk schot komt in het blootleggen van het immense bedrog.

bagwany
bagwany
2 jaren geleden

Dan zullen ze wel weer wat anders verzinnen om het volk onder de duim te houden, en op een andere listige manier de waarheid vredraaien , maar weer een groot aantal mensen heft weer op Rutten gestemd ,of zou dat ook een Hoax zijn ??

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Zoals bekend word het beeld van deze waanwereld gecreëerd door de westerse Main Stream Media. En zoals bekend schuilen achter deze façades machtige privatenbanken en multinationals die uit zijn op een Nieuwe Wereld Orde die ze tot op het bot willen controleren. Echter in de praktijk blijkt dat ze alleen maar geïnteresseerd zijn in hun businessmodel. Een systeem waar ze zelf het meeste van profiteren en ten koste van. Soevereine landen die niet in de pas lopen, of beter gezegd, niet mee willen werken, worden gedemoniseerd. Over hen word een waanbeeld door de M.S.M. gecreëerd.

Zo meldt NOS teletekst dat er vandaag tienduizenden mensen in Hongarije geprotesteerd hebben tegen president Orban omdat deze de media in handen zou hebben, en daarom een monsterzege met de verkiezingen heeft behaald. Bij nadere kijk blijkt dat de gehele westerse mainstream het zelfde verhaal verteld en dan word het de hoogste tijd om zelf op onderzoek uit te gaan.

Laat het volk maar spreken zou ik zeggen, iets waar Corporated-business totaal niet in geïnteresseerd is als Brussel & Co, die er niks van willen weten. De beelden die ik zojuist heb gezien wensen nog veel meer mensen niet mee te doen aan het EU beleid omdat grote EU steden er door in enorme sociale problemen terecht zijn gekomen. Een fors gedeelte die door de westerse Main Stream Media van meet af aan werd genegeerd.

https://www.youtube.com/watch?v=3c28xbk41kI

De reden waarom Orban het Amerikaanse geluid en dat van Brussel en Co. uit zijn land wilde hebben, gesteund door het overgrote deel van de Hongaarse bevolking. Met inbegrip van de Visegrad-groep landen en tot en met Oostenrijk. Dat de westerse Main Stream Media meldt dat de Hongaarse demonstranten vandaag zouden hebben geroepen dat ze democratie en persvrijheid terug willen, valt in één woord hilarisch te noemen. Gezien Brussel en Amerika het slechtste voorbeeld gaven. Het Corporated business model heeft er voor gezorgd dat pathetische leugenaars vrij spel kregen waarbij de journalistiek uitgroeide tot een machinerie van misleiding die morgen gisteren overtroeft, de staat van de westerse democratie en persvrijheid.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

IS HET? IS DIT? ZOU HET? MISSCHIEN DAT

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Jeff
2 jaren geleden

@Jeff

Je zit in de ontkenningsfase, dat doen miljoenen mensen met jou. Las dat men dat cognitieve dissonantie noemt en schijnt eeuwen oud te zijn en lijkt een niet uit te bannen ziekte. Enfin, geeft verder niet, ieder mens het zijne. Het enige lullige is dat juist deze groep mensen er mede voor zorgen dat we afstevenen op nog meer false flags en oorlog enz, omdat ze de leugens beschermen en de waarheid ontvluchten.

Bijv. waren er massavernietigingswapens in Irak, was Irak betrokken bij 9/11? Neen, maar toch werd het land zonder pardon aangevallen en uitgemoord en overgenomen.

Evenzo Libië, alleen daar heeft men niet eens een legitieme reden kunnen bedenken voor het binnen vallen en werd verteld met roddel en achterklap dat Gadaffi een verkrachter enz was en dit de reden was hem en velen met hem om te brengen.

Met drones knalt men ook nog even er lustig oo los in landen die ons niet aangaan. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, want veel westerse misdadige acties worden ons natuurlijk niet aan de neus gehangen.

Het mag allemaal zomaar even en het kan alles zonder enkele vorm van straf. Als een burger een papiertje op straat gooit krijgt deze een hogere straf dan degenen die onder valse voorwendselen complete landen uitmoorden….En zo kunnen we nog wel even doorgaan met de vele leugens verteld door ‘onze’ politici, overheid en msm. En de maffia. Wat in de video de neocons wordt genoemd, noem ik simpelweg maffia. Hetzelfde geldt uiteindelijk voor zionisme, nazi’s en al wat er nog zo meer kruipt en kronkelt op deze planeet aan zogenaamde ideologische onzin.

We worden gedicteerd door de MAFFIA!! Die hebben politici en overhein de pocket….Lol, daar sta je dan met je stembiljet voor Jan Doedel in het lieghokje deeugens verdedigen…Wat een wereld, wat een afgang.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

De msm blijft de achterlijke leugen hoog houden en zolang ze dit volhoudt blijft dit voor de massa de voorgekookte zogenaamde waarheid. Wie is hier nu gekker dan gek???….De massa pikt dit echt niet, echt niet, en het gevaar wat hierin schuild is dat de nazi’s, de zionisten het gaan zoeken in het meest absurde en gevaarlijke wat men maar kan bedenken.

Weest voorbereid op erger.

dna
dna
2 jaren geleden

15 JAAR IN EEN DOOR HUN GEFABRICEERDE IDIOTERIE? PARDON! IK BEN ER JUIST ACHTER GEKOMEN DAT MIJN OUDERS EN GROOTOUDERS EN DIE DAARVOOR T HELEMAAL BIJ HET VERKEERDE EIND HADDEN EN NOG STEEDS HEBBEN. BIJNA OP ALLE FRONTEN. 15 JAAR 😂

x

Check Also

ondernemer

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door ...

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x