Buitenland

Is dit het langverwachte afscheid van de waanwereld waarin we de afgelopen 15 jaar hebben vertoefd?

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De zogenaamde gifgasaanval in de Syrische stad Douma heeft niet plaatsgevonden, zo hebben een aantal gevestigde media laten zien. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in Café Weltschmerz.

Er waren twee bronnen die berichtten over de aanval. Het waren dezelfde bronnen die ook melding maakten van de vorige chemische aanval.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat waren de Witte Helmen, een jihadistische organisatie die is opgezet door een Britse oud-inlichtingenofficier, en de Syrian American Medical Society (SAMS), een soortgelijke organisatie die wordt gesteund door USAID, de propaganda-arm van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Volslagen leugenachtige groep

Van Wolferen merkt op dat daar natuurlijk ook CIA-connecties bij zitten.

“Deze volslagen leugenachtige groep [Witte Helmen] is er vorig jaar in geslaagd een documentaire te maken die een Oscar heeft gekregen,” zegt hij.

“Verder hebben ze een campagne gevoerd om een Nobelprijs voor de Vrede te krijgen,” vervolgt hij. “Zo ver gaat dat hele fake news-gebeuren.”

Eerste barsten

“De kop zou nu moeten zijn: ‘Dit was een false flag en we moeten dit rechtzetten’,” benadrukt de hoogleraar. “Die koppen heb ik nog niet gezien.”

Hij heeft wel veel twijfelachtigheid gemerkt in de media. “Wat we nu meemaken is misschien een heel langgerekt afscheid van de waanwereld waarin we de afgelopen 15 jaar hebben vertoefd.”

“Zijn dit de eerste barsten in de bubbel die tot stand is gekomen door grootschalige propaganda?” vraagt hij zich af.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Foto: YouTube/Café Weltschmerz

[Café Weltschmerz]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
6 jaren geleden

Karel van Wolferen ik zou eerst eens een hartig woordje spreken met rutte en wel voor de tv en dan kijken of hij nog ontkent .

bagwany
bagwany
6 jaren geleden

stelletje gekken allemaal en trump laat zig ook nog voor het karretje spannen , maar die raketten zijn helemaal niet afgevuurd dat waren nog beelden van het vorige nep news .he he wat een kl wereld is het aan het worden met al die idioten die maar een ding willen macht , geld . en hoeren ..
zal blij zijn als dir allemaal een keer afloopt .
en dat we dan met zen alle in vrede kunnen leven .
onze minister ik denk ook een idioot , heeft het nobele idee geopperd om de belasting op Voedsel te verhogen . Het is volslagen waanzin om op voedsel belasting te heffen .
met groet aan jullie allemaal die laten gebeuren,.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Ik zie het al bij Pauw gebeuren ! U weet wel die jongen aan die halsband die alleen zijn portie coke krijgt als hij doet wat de regie hem voorschrijft. Daarom zit hij altijd zo wezenloos omhoog te kijken als er een listige vraag voorbij komt. Die listige vragensteller zie je trouwens ook nooit meer terug… Grote Kots !

only you
only you
6 jaren geleden

Je wordt met open ogen bedrogen, vorige keer zei ik al dat er bij het wassen van kinderen enkele aan het lachen waren, puur kinderamusement?

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x