Homepagina » Bewustzijn » Amerikaanse overheid geeft per ongeluk documenten vrij over hersenspoeling op afstand. Lees ze hier
Amerikaanse overheid geeft per ongeluk documenten vrij over hersenspoeling op afstand. Lees ze hier

Amerikaanse overheid geeft per ongeluk documenten vrij over hersenspoeling op afstand. Lees ze hier

Het Washington State Fusion Center (WSFC), een Amerikaans centrum dat gericht is op terrorismebestrijding, heeft deze week per ongeluk een aantal raadselachtige documenten vrijgegeven.

De stukken hebben betrekking op de effecten van hersenspoeling op afstand.

Curtis Waltman schrijft voor onderzoekssite MuckRock dat hij documenten over Antifa en diverse racistische groeperingen had opgevraagd bij het centrum.

Psycho-elektronische wapens

Hij kreeg een aantal stukken opgestuurd met daarin e-mails, notulen van vergaderingen en informatie van andere centra. Er zat ook een bestand bij getiteld ‘elektromagnetische effecten op het menselijk lichaam’.

Het bleek te gaan over ‘psycho-elektronische’ wapens die door middel van elektromagnetisme de mens beïnvloeden.

Denk daarbij aan het lezen of beïnvloeden van je gedachten, het veroorzaken van intense pijn of jeuk en het verstijven van het lichaam.

Mobiele telefoons

Elektromagnetische golven kunnen worden gebruikt om iemands gedachten te lezen en uit te zenden, hun ledematen te manipuleren en hun dromen te beïnvloeden, aldus één van de documenten.

In een ander document wordt uitgelegd hoe elektromagnetische wapens kunnen worden ingezet door middel van bijvoorbeeld een satelliet of mobiele telefoons.

Geen idee

Waltman merkt op dat de stukken niet noodzakelijkerwijs bewijzen dat de Amerikaanse overheid beschikt over dergelijke apparaten.

Hij heeft geen idee waarom dit bestand naar hem is opgestuurd. Mogelijk was het bedoeld voor iemand anders of voor een toekomstig rapport van het WSFC.

Download de documenten hier.

Foto: Jasonanaggie Wikimedia Commons

[MuckRock]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Dit is geen “per ongeluk”-kwestie. Niks is dat in deze periode.. Langzaamaan wordt er informatie vrijgegeven om het collectieve bewustzijn van wat er gaande is op te krikken. Er zijn teveel van dit soort gevallen en andere uitingen (niet allemaal met dezelfde intentie) waaraan je kunt zien dat er heel veel beweging onder de oppervlakte is. Zoals gezegd, het is een informatieoorlog..

  14 likes
 2. Wrom denk je dat iedereen een smartphone heeft? wake up everyone!… enne het Galileo Satellieten Project….. CONTROLE OVER UNS…. 😉

  9 likes
 3. Voor mij is dit waar! Cymatics, shumann resonance uitgewerkt tot manipulatief wapen. Ze gebruiken het in de kerk, synagoge, tempels, muziek, in designers kleding, die engerds met hun afschuwelijke kleding in zeer absurde thema’s. Rihanna had make-up uitgebracht, wat ook nog magnetisch en bij elkaar een hive/bijenkorf voorsteld. The hive-mind (satanisten hebben dit regeltje)die je manipuleren met hun psychopatische toepassingen. Schitzo,art drbij, houdt t koningshuis zo van! Ik zag laatst albright die enge vrouw, met koniginne bij/ queen B speldje en beyonce/queenB is nu aan het dansen monarchstyle/monarchprogramma/MK-ULTRA. laat ik zeggen, hun zijn serieus doorgdraaid in hun eigen waan en dringen het middels deze manipulaties onze kinderen hun fantasievolle onvolgroeide hoofdjes binnen. De kinderen pakken ze, de kinderen manipuleren ze, wij worden door de kinderen gemanipuleerd om mee te doen in deze walgelijk oorlog om ons weer als slaven in een systeem te krijgen wat nu block-chain heet. Shackles en sheckels zijn het zelfde! Blockchain is hun nieuwe slaafprogramma! Wordt nu wakker! Kijk even hier naar de kinderen aub. De afleiding is groot. De de dwingende commercie is ernstig psychopatisch en eng naar de kinderen!

  8 likes
 4. Tja dass geen ongeluk. Het leid behoorlijk af van 5G. Volgens mij wordt dat een behoorlijk probleem. Moord per telefoon wordt dan mogelijk voor de superelite. Er is nog weinig tijd voor mensen om wakker te worden en het heft in eigen hand te nemen. Gebeurt dit niet dan is het te laat.

  3 likes
 5. Documenten zien er allemaal een beetje erg fake uit…

  1 likes
 6. Ohm namo narai !

  Over Relie elektronische wapens .
  Aardbevingen en bliksemstralen kunnen in geoefende hand soms een geduchte wapens zijn !
  Een korte update tussendoor .

  Over gangsters, gangstalkers , Luchtkastelen en Hemelpaleizen …

  Na het bliksemse gedonder en het donderse gebliksem van 8 maart j.l. is er met Pasen inderdaad een Hemelpaleis op aarde neergedaald !
  Helaas iets later dan gehoopt. 1 April was in dit geval beter geweest .
  Maar toch , als ik Hemelpaleizen en luchtkastelen beloof , dan zal je ze krijgen ook !

  Tot in de vroege ochtend werd vandaag in Groningen walpurgisnacht gevierd.
  Het was een paar uur later dan ook gelijk bliksems gedonder .
  Het deed me een beetje denken aan het donder en bliksem concert van 2014 .
  Onder het motto van ; satanisme in de popmuziek, alsof de duvel er mee speelt.
  Dat ze daar nu nog niet naar geluisterd hebben is wel dom van sommige Mensen.
  Het heeft namelijk al wel zo zijn gevolgen tegenwoordig, op de kortere, langere termijn en tot in de eeuwigheid .
  Daar kom ik later dit jaar en eind 2020 nog wel op terug .

  Bedankt
  De Groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  0 likes
 7. Op afstand worden je hersenen activiteit gedownload uiteraard via elektromagnetische deflux

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

geheugen

Hoe Hack Je Jouw Brein voor een SUPERGEHEUGEN?

Zou een sterker vermogen om dingen beter ...

De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

Hypnotherapie blijkt heilzame gezondheidseffecten te hebben, van ...