Bewustzijn

Amerikaanse overheid geeft per ongeluk documenten vrij over hersenspoeling op afstand. Lees ze hier

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Washington State Fusion Center (WSFC), een Amerikaans centrum dat gericht is op terrorismebestrijding, heeft deze week per ongeluk een aantal raadselachtige documenten vrijgegeven.

De stukken hebben betrekking op de effecten van hersenspoeling op afstand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Curtis Waltman schrijft voor onderzoekssite MuckRock dat hij documenten over Antifa en diverse racistische groeperingen had opgevraagd bij het centrum.

Psycho-elektronische wapens

Hij kreeg een aantal stukken opgestuurd met daarin e-mails, notulen van vergaderingen en informatie van andere centra. Er zat ook een bestand bij getiteld ‘elektromagnetische effecten op het menselijk lichaam’.

Het bleek te gaan over ‘psycho-elektronische’ wapens die door middel van elektromagnetisme de mens beïnvloeden.

Denk daarbij aan het lezen of beïnvloeden van je gedachten, het veroorzaken van intense pijn of jeuk en het verstijven van het lichaam.

Mobiele telefoons

Elektromagnetische golven kunnen worden gebruikt om iemands gedachten te lezen en uit te zenden, hun ledematen te manipuleren en hun dromen te beïnvloeden, aldus één van de documenten.

In een ander document wordt uitgelegd hoe elektromagnetische wapens kunnen worden ingezet door middel van bijvoorbeeld een satelliet of mobiele telefoons.

Geen idee

Waltman merkt op dat de stukken niet noodzakelijkerwijs bewijzen dat de Amerikaanse overheid beschikt over dergelijke apparaten.

Hij heeft geen idee waarom dit bestand naar hem is opgestuurd. Mogelijk was het bedoeld voor iemand anders of voor een toekomstig rapport van het WSFC.

Download de documenten hier.

Foto: Jasonanaggie Wikimedia Commons

[MuckRock]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lucy
Lucy
5 jaren geleden

Wrom denk je dat iedereen een smartphone heeft? wake up everyone!… enne het Galileo Satellieten Project….. CONTROLE OVER UNS…. 😉

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

Dit is geen “per ongeluk”-kwestie. Niks is dat in deze periode.. Langzaamaan wordt er informatie vrijgegeven om het collectieve bewustzijn van wat er gaande is op te krikken. Er zijn teveel van dit soort gevallen en andere uitingen (niet allemaal met dezelfde intentie) waaraan je kunt zien dat er heel veel beweging onder de oppervlakte is. Zoals gezegd, het is een informatieoorlog..

dna
dna
5 jaren geleden

Voor mij is dit waar! Cymatics, shumann resonance uitgewerkt tot manipulatief wapen. Ze gebruiken het in de kerk, synagoge, tempels, muziek, in designers kleding, die engerds met hun afschuwelijke kleding in zeer absurde thema’s. Rihanna had make-up uitgebracht, wat ook nog magnetisch en bij elkaar een hive/bijenkorf voorsteld. The hive-mind (satanisten hebben dit regeltje)die je manipuleren met hun psychopatische toepassingen. Schitzo,art drbij, houdt t koningshuis zo van! Ik zag laatst albright die enge vrouw, met koniginne bij/ queen B speldje en beyonce/queenB is nu aan het dansen monarchstyle/monarchprogramma/MK-ULTRA. laat ik zeggen, hun zijn serieus doorgdraaid in hun eigen waan en dringen het middels deze manipulaties onze kinderen hun fantasievolle onvolgroeide hoofdjes binnen. De kinderen pakken ze, de kinderen manipuleren ze, wij worden door de kinderen gemanipuleerd om mee te doen in deze walgelijk oorlog om ons weer als slaven in een systeem te krijgen wat nu block-chain heet. Shackles en sheckels zijn het zelfde! Blockchain is hun nieuwe slaafprogramma! Wordt nu wakker! Kijk even hier naar de kinderen aub. De afleiding is groot. De de dwingende commercie is ernstig psychopatisch en eng naar de kinderen!

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x