UFO

Zesde man op de maan: ‘Maak einde aan doofpot rond UFO’s’

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 5 februari 1971 was de Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell de zesde persoon die voet zette op de maan.

Van de 12 mensen die op de maan zijn geland, is Mitchell de enige die zich openlijk heeft uitgesproken over de in zijn ogen buitenaardse herkomst van UFO’s en de betrokkenheid van de overheid bij de doofpotaffaire rond dit onderwerp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De 82-jarige Mitchell is niet zomaar iemand. Hij haalde in 1952 een bachelor in industrieel management aan het Carnegie Institute of Technology. Vervolgens trad hij in dienst van de Amerikaanse marine, waar hij testpiloot werd. Hij studeerde door en promoveerde aan het MIT in de luchtvaarttechniek.

Militair-industrieel complex

Onlangs had auteur van The Right Stuff James Clash een gesprek met hem. Mitchell kreeg onder meer vragen over het Roswellincident in 1947. “Na mijn ruimtevlucht namen familieleden van de getuigen contact met mij op, waaronder de persoon die de lijkkisten voor de buitenaardse lichamen had afgeleverd bij de luchtmacht,” zei Mitchell. “Onder hen was ook één van de kinderen van de hulpsheriff die het verkeer rond de rampplek regelde.”

“Er was ook een legerofficier die een kantoorruimte deelde met mensen die betrokken waren bij de operatie,” ging hij verder. “Ze zeiden allemaal dat er buitenaardse lichamen waren gevonden. Ze kwamen geloofwaardig op mij over.”

Clash vraagt waarom deze informatie dan is stilgehouden. Mitchell: “De legertop meende dat mensen er niet klaar voor waren, maar daar zijn we inmiddels ver voorbij. Ik herinner me wat president Eisenhower zei tijdens zijn afscheidsstoespraak: ‘Pas op voor het militair-industrieel complex.’ Ik vermoed dat het daar mee te maken heeft.”

Geld

“Niet alleen het leger speelt hier een rol,” lichtte hij toe. “Het is een groep organisaties die vooral uit is op geld. Aan het begin van de 20e eeuw werd het vliegtuig uitgevonden. Twintig jaar later ontstond de vliegtuigindustrie. Denk er maar eens over na wat dit kan betekenen voor de ruimtevaart als je toegang hebt tot ufotechnologie. Daar is veel geld mee gemoeid.”

Mitchell zegt zelf nog nooit een UFO te hebben gezien. Ook is hij naar eigen zeggen nooit bedreigd vanwege zijn uitgesproken mening over het onderwerp.

De ruimtevaarder heeft zijn blik op de toekomst gericht. “We hebben behoefte aan een groep landen die investeert in de ruimtevaart omdat we deze planeet vroeg of laat moeten verlaten,” zei hij. “Onze zon dooft op een gegeven moment uit en we bevinden ons nu niet in een duurzame situatie.”

Bron: Bloomberg.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
Space scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

France, Chile build trans-altantic bridge for ufo-study
By Billy Cox, Herald-Tribune dd 15/07/2013
http://www.ufocasebook
Another milestone occurred off the MSM whiteboards last week when two foreign governments formally agreed to collaborate on UFO/UAP research.
Representatives from GEIPANand CEFAA, the agencies charged with collecting UFO data for France and Chile, respectively, met for the first time at a conference in Greensboro, N.C., last month and discovered a wealth of common ground in their approach to the phenomena.
Meanwhile, the U.S. has to pretend it’s not interested in any of this stuff.
But at least two countries aren’t waiting around to find out

Het rommelt al geruime tijd extreem grondig binnen het politieke ufo-landschap.
Frankrijk-Geipan-ESA-EU-Brussel-Navo-Nsa……

Boon
Boon
10 jaren geleden

De ruimtevaarder heeft zijn blik op de toekomst gericht. “We hebben behoefte aan een groep landen die investeert in de ruimtevaart omdat we deze planeet vroeg of laat moeten verlaten,” zei hij. “Onze zon dooft op een gegeven moment uit en we bevinden ons nu niet in een duurzame situatie.”

Nou,dat onze Zon uitdooft zal niet direct morgen gebeuren hoor!
Dus we hebben nog wel wat tijd….
🙂

chuen
chuen
10 jaren geleden

Edgar Mitchell is een echte man & held

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de waarheid vertellen.

het is een kwestie van tijd dat het kaartenhuis in de USA begint om te vallen..
De natives in de USA weten dat we relatives in onze kosmos hebben.
De westerse mens begint gelukkig langzaam ”wakker” te worden

The truth: Ancient wisdom al 1000 jaren oud >

Chief Golden Light Eagle Star People Are Family
http://youtu.be/45zdzweAky0

Truth will ultimately prevail where there is pains taken to bring it to light.

GEORGE WASHINGTON

Eddepet
Eddepet
10 jaren geleden

Ik dacht dat de maanlandingen fake waren? Nu begrijp ik er helemaal niets meer van…of is de maan toch een kunstmatige satelliet, bestuurd door een buitenaards ras? Wie weet de waarheid?

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x