Homepagina » Het Complot » Leugens en misleiding brengen de waarheid boven tafel
Leugens en misleiding brengen de waarheid boven tafel

Leugens en misleiding brengen de waarheid boven tafel

Niburu volgt de situatie in Syrië nauwgezet. Er komt zoveel over naar buiten dat je soms door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, zo wordt ook wel gezegd. We zullen ons niet bezighouden met het welles-nietes-spelletje, maar laten aan de hand van beelden zien hoe de massa wordt bedot.

Toen we zagen dat grote televisienetwerken als CNN begonnen met het verwijderen van populaire commentaren onder artikelen over Syrië vonden we het tijd om de meest opvallende punten eens onder elkaar te zetten.

“Waarschuwing!” zo roept lezer Robert Guilfoyle nog. “De communistische staatsmedia zijn weer bezig met het verwijderen van populaire commentaren (nou ja, populair bij de lezers dan). Is het niemand opgevallen dat de wereld klaagt als Amerika zijn neus in andermans zaken steekt, maar ook als eerste naar Amerika kijkt als inwoners van andere landen om hulp vragen vanwege misdaden tegen de mensheid?”

Omslagpunt

CNN is er ook niet vies van om nepnieuws over Syrië te verspreiden en in een Hollywood-jasje te steken om het volk te misleiden. De Syrische activist ‘Danny’, die begin vorig jaar iedere week in het nieuws was, bleek gebeurtenissen met zijn cameraploeg in scène te zetten.

Het televisienetwerk wordt vaker betrapt op het verspreiden van nepnieuws. Toen CNN-correspondent Charles Jaco in 1990 ‘live’ verslag deed van de Golfoorlog, bleek later dat hij zich op een filmset bevond.

Het sudderde al langere tijd in Syrië, maar het omslagpunt was de gifgasaanval in Damascus. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry benadrukte vrijdag dat er voldoende bewijs is om vast te stellen dat het regime van Assad chemische wapens heeft ingezet tegen de eigen bevolking.

Aanleiding

Herinnert u zich deze nog? De Britse Daily Mail publiceerde begin dit jaar gelekte e-mails van de Britse defensie-aannemer Britam Defence over een chemische aanval in Syrië om de schuld vervolgens in de schoenen te schuiven van president Bashar al-Assad.

Uit de gelekte stukken bleek dat men op zoek was naar een aanleiding om internationale militaire interventie in Syrië te kunnen afdwingen. Twee hooggeplaatste medewerkers binnen Britam Defence bespreken een operatie onder valse vlag ‘die is goedgekeurd door Washington’. De wapenindustrie moet immers blijven draaien. De één zijn dood is een ander zijn brood, nietwaar?

Hedenochtend kwam het bericht naar buiten dat de Britse overheid in 2012 een exportvergunning heeft gegeven voor kaliumfluoride en natriumfluoride naar Syrië. Deze stoffen kunnen gebruikt worden om het dodelijke gifgas sarin te maken. Met natriumfluoride poetst u waarschijnlijk ook iedere dag uw tanden, dat u het even weet.

Britse parlementariërs beschuldigen de overheid van ‘adembenemende laksheid’. Uiteindelijk zouden de stoffen niet aan Syrië zijn geleverd in verband met een exportblokkade van de Europese Unie.

Met de huidige ontwikkelingen in Syrië is onderstaande documentaire van de hand van John Pilger zelden zo relevant geweest. Hij laat zien hoe de reguliere media in de Verenigde Staten en Europa het publiek betoveren met oorlogspropaganda.

Pilger laat zien hoe de nieuwsmedia vandaag de dag vaak niets meer zijn dan een propagandamachine om oorlog te verkopen aan het volk dat argeloos thuis op de bank televisie zit te kijken. Neem er gerust even de tijd voor.

Minister Kerry noemde Assad afgelopen vrijdag een ‘moordenaar’. Ook zei hij dat Assad het bewijs voor de gifgasaanval probeerde uit te wissen. Net zoals Bush en Bin Laden ten tijde van de Irakoorlog de grootste vrienden waren, had Kerry het in het verleden erg gezellig met Assad. Zo noemde de Amerikaanse minister hem in 2011 nog een ‘zeer vrijgevige man’. Op onderstaande foto uit 2009 dineert het tweetal gezellig met aanhang in een restaurant.

Leugens en misleiding brengen de waarheid boven tafel

De Amerikaanse president Obama heeft inmiddels besloten militaire actie te ondernemen tegen Syrië. De aanval moet ‘afschrikken, ontwrichten, voorkomen en degraderen’, zo zei hij. Waar hebben we dat eerder gehoord? Shock and Awe, anyone? Iets met die massavernietigingswapens die nooit zijn gevonden. Zoals uit onderstaande foto’s blijkt, staan veel Amerikaanse soldaten niet echt te springen om naar Syrië te gaan.

Leugens en misleiding brengen de waarheid boven tafel

Leugens en misleiding brengen de waarheid boven tafel

Afghanistan, Irak, Libië, Mali, Egypte, Syrië, wie volgt? Verspreid dit soort artikelen, foto’s en videomateriaal zoveel mogelijk zodat ook uw medemens door de leugens kan prikken.

Als we de nieuwste peilingen mogen geloven is er nog een lange weg te gaan. Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië. Een overgrote meerderheid vindt dat met de gifgasaanval in Damascus een grens is overschreden. Waarschijnlijk is de peiling niet gehouden onder kritisch denkende soldaten.

Alleen dode vissen drijven met de stroom mee, wees geen dode vis.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wesley schreef:

  [Waarschijnlijk is de peiling niet gehouden onder kritisch denkende soldaten.]

  Die zijn er ook niet want kritische denkers worden geen soldaat.

  0 likes
 • Chris van Kalken schreef:

  Het is inderdaad alom bekend dat de media de waarheid wel een s verdraaid. Maar ik heb toch duidelijk beelden gezien van mensen die de gevolgen van een gifgasaanval vertoonden, inclusief gedode kinderen. Of moeten we dit dan maar negeren omdat het in scene gezet zou kunnen zijn?

  0 likes
 • kengai schreef:

  Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.

  0 likes
 • m&m schreef:

  natuurlijk worden wij besodemietert net als met irak en andere landen.

  0 likes
 • Alexander schreef:

  ‘Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.’
  Nu vraag ik mij af of dit onderzoek objectief is, maar mocht dit het geval zijn dan heeft 70 procent van Nederland een enorme dikke kluisdeur voor z’n kop hangen.

  0 likes
 • Thieu schreef:

  Het onderzoek van RTL nieuws waarin werd gesteld dat 70% van de Nederlanders vóór ingrijpen in Syrië is, is uitgevoerd door DVJ Insights. Als ik alle lezerscommentaren bekijk in de reguliere media, klopt dit cijfer van geen kant. Bijna iedereen is tegen ingrijpen en doorziet (eindelijk)de propaganda. Het RTL nieuws en hun onderzoeksbureau dienen kennelijk net als bijvoorbeeld CNN de belangen van de elite?

  0 likes
 • alfred Noorlander schreef:

  Interessant te constateren dat de wapenindustrie weer eens zijn tentakels probeert uit te stekken. Maar vergeet vooral de bankiers Morgan Chase; Rothschild en Rockefeler niet die weer gigantische bedragen hopen te verdienen.
  Het interesseert deze liedens niet hoeveel mensen worden omgebracht.
  Wanner worden zij eens voor het wereldtribunaal gedaagd voor genocide?
  Ik hoop dat er snel tegen hen wordt opgetreden.

  0 likes
 • Mikhail schreef:

  Obama was overigens degene die het commando gaf voor die gifgas aanval van laatst, niet Assad.
  Kijk, ik hou niet van Assad, want het is net zo’n gek als Obama (Op z’n eigen maniertje welliswaar), maar dit verandert niet dat Syrië nooit en ook echt NOOIT mag worden aangevallen.
  JUSTICE FOR SYRIA!

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote]
  Alleen dode vissen drijven met de stroom mee, wees geen dode vis.
  [/quote]

  Sorry maar enkele artikelen publiceren betekent voor mij niet dat Niburu de situatie in de gaten houdt.

  1 site die dat wel doet is SOTT.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  En Israel en Saoudie Arabië en er zullen nog wel wat landen zijn die hier voordeel bij hebben.

  0 likes
 • iep schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  En Israel en Saoudie Arabië en er zullen nog wel wat landen zijn die hier voordeel bij hebben.[/quote]
  Zowel Syrië en Iran hebben nog een eigen bank.

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Afschuwelijk te lezen dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië. Braakneigingen krijg ik ervan wat “ze” ons allemaal in de strot willen duwen. Het is toch om te huilen dat dit door 70% van de Nederlanders als zoetekoek wordt geslikt. Of is zelfs dit percentage fake? Ik heb besloten dicht bij mezelf t blijven en me te focussen op het goede en positieve in de wereld in de wetenschap dat het Goede zal overwinnen.

  0 likes
 • Marc schreef:

  nog zeer de vraag of er echt wel 70 % er mee eens is, het kan ook disinfo zijn en hopelijk zijn er meer mensen wakker dan die overige 30%

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Pieternella”]Afschuwelijk te lezen dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië. Braakneigingen krijg ik ervan wat “ze” ons allemaal in de strot willen duwen. Het is toch om te huilen dat dit door 70% van de Nederlanders als zoetekoek wordt geslikt. Of is zelfs dit percentage fake? Ik heb besloten dicht bij mezelf t blijven en me te focussen op het goede en positieve in de wereld in de wetenschap dat het Goede zal overwinnen.[/quote]
  Wat is dan het goede? Dat wat jou een goed gevoel geeft?
  Het is slechts dualiteit waar je gehoor aan geeft.

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  Ik denk dat de mens langzamerhand “moe” begint te worden van die oorlogen. En eh.. ze hebben mij niks gevraagd hoor(70%, geloof je het zelf?)Het is schandalig dat in 2013 “oorlog” nog bestaat terwijl men beter vooruit zou moeten kijken.

  0 likes
 • nancy. schreef:

  [quote name=”Pieternella”]Afschuwelijk te lezen dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië. Braakneigingen krijg ik ervan wat “ze” ons allemaal in de strot willen duwen. Het is toch om te huilen dat dit door 70% van de Nederlanders als zoetekoek wordt geslikt. Of is zelfs dit percentage fake? Ik heb besloten dicht bij mezelf t blijven en me te focussen op het goede en positieve in de wereld in de wetenschap dat het Goede zal overwinnen.[/quote]
  Ga je er mee in met dat gevoel ,word het juist gecreerd dus niet doen,is vorm van mind control.

  0 likes
 • R schreef:

  70% vd Nederlanders is niet mogelijk, zouden incl. Baby’s enz zijn. Dit moet zijn 70% vd ondervraagden. Dit zegt dus helemaal niets. Als je bijv. twee mensen vraagt en die zeggen ja dan is dat 100% vd ondervraagden. Deze percentage is een vertekende (manipulerende?) voorstelling hierover.
  Maar je zal er maar zitten met je dierbaren….. Ongeacht hoe erover gedacht wordt, ongeacht wie gelijk heeft. Dan kan je nog beter dood zijn dan je naaste te zien creperen en niets kunnen doen.

  0 likes
 • kim schreef:

  David icke over de misleiding en echte reden over Syrie kwestie.

  http://www.youtube.com/watch?v=gNDw4rDG5vg

  0 likes
 • Armonicus schreef:

  “Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”

  Dat is een foutje, dat zou moeten zijn: “Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de NEDERLANDSE POLITICI vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”

  0 likes
 • Allaya schreef:

  [quote name=”iep”][quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  En Israel en Saoudie Arabië en er zullen nog wel wat landen zijn die hier voordeel bij hebben.[/quote]
  Zowel Syrië en Iran hebben nog een eigen bank.[/quote]

  Het hele verhaal: http://www.wanttoknow.nl/overige/waarom-moet-die-meneer-assad-eigenlijk-weg/

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  wanneer gaan die 70% nederlanders niet eens in de zelfde groep naar den haag om te demostreren voor ons?? lijfsbehoud!!en er ookvoor zorgdragen dat deze twee idioten van ministers uit het pluche verjaagd gaan worden !!en er ook voor zoprgdragen dat de ziekte kosten omlaag gaan . dan doen jullie wat goeds voor de gemeenschap !en geloven doe je maarin en kerk en niet van acter de tv of pc om het nieuws in jullie 70%ters in op te slaan .want heeft assad dit wel gedaan . ik ?? denk het niet WANT HEEFD ASSAD DIT WEL GEDAAN . IK?? GELOOF HIER GEEN MOER VAN .

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  Waar de leugen regeert wordt de waarheid een samenzweringstheorie genoemd. Assad, liegt, Obama liegt, de rebellen liegen, terwijl de mensen rond de wereld wakker worden en de leugens geopenbaard worden, het is tijd voor verandering en jij en ik moeten actief worden om zo een betere wereld te creeren voor ons zelf en onze kinderen.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  [quote name=”Alexander”]’Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.’
  Nu vraag ik mij af of dit onderzoek objectief is, maar mocht dit het geval zijn dan heeft 70 procent van Nederland een enorme dikke kluisdeur voor z’n kop hangen.[/quote]
  Ja 70% ik ken bijna niemand die de oorlog tegen Syrie steunt. Ik zou NIBURU willen vragen de poll ook op hun website te houden dan wil ik nog weleens zien wat de mensen de Niburu bezoeken denken. Want de MSM gelooft geen hond meer.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  En Israel en Saoudie Arabië en er zullen nog wel wat landen zijn die hier voordeel bij hebben.[/quote]
  Wesley,hier ben ik het volkomen met je eens.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  [quote name=”Armonicus”]”Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”

  Dat is een foutje, dat zou moeten zijn: “Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de NEDERLANDSE POLITICI vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”[/quote]
  Ze hebben alleen maar gevraagd om in te grijpen in Syrie maar niet gevraagd of het tegen Assad is of de terroristem die de chemische wapens gebruiken.
  Kortom die 70% betekent niks

  0 likes
 • Mikhail schreef:

  [quote name=”kim”]David icke over de misleiding en echte reden over Syrie kwestie.

  http://www.youtube.com/watch?v=gNDw4rDG5vg%5B/quote%5D
  David Icke? Vast en zeker weer bezig met z’n hagedissen. Denkt ie’ nu ook al dat ie’ die huisdieren van ‘m heeft los gezet in Syrië?

  0 likes
 • Silber-eye schreef:

  Onze minister van BZ Frans Timmermans begon onmiddellijk verbaal de oorlogstrom te roeren toen er sprake was van ingrijpen vanuit Amerika, toen bleek dat Nederland geen uitnodiging ontving deel te nemen aan een eventuele bloedbanket eiste deze minister eerst een mandaad van de VN. De vorige minister van BZ Uri Rosenthal was ook een oorlogs hitser (Libië etc.)
  Onze regenten lijken wel aasgieren maar dan met het formaat van een huismus.

  0 likes
 • kukumatz schreef:

  Heb het geheel gevolgd en kan maar 1 ding bedenken en dat is dat Syrie een buur is van Iran, lekker dichtbij met een poppen regering. Opeens heeft iedereen aanwijzingen dat het “echt” zo is, de US en die gekken uit Frankrijk hebben opeens radar beelden??????????
  dat er vanuit de regeringsgebieden geschoten is met raketten met gifgas.
  Moet dan wel een radar wezen hoor die raketten en hun ladingen kunnen onderscheiden. Heb zelf jaren achter de radar gezeten maar nog nooit tuig en lading kunnen onderscheiden.Durft Frankrijk soms niet meer alleen? Want de rest van Europa hoeft niet te helpen behalve als een lid van de NAVO zelf “aangevallen” wordt en niet dat ze “aanvallen” zoals in Irak gebeurd is. Obama is een puppet van de Illuminatie of Bilderberggroep evenals Kerry.
  Wanneer leren wij nu eens ons gezonde verstand te gebruiken en niet kwakkeloos de rebellen te steunen, zijn ook geen lieverdjes en de enige die er baat bij hebben dat de US aanvalt. Syrie wordt een kerkhof voor vele onschuldigen geofferd door rebellen in de naam van humanitaire overwegingen en op macht beluste staatshoofden buiten Syrie.
  Arm, arm Syrie wens de bevolking sterkte en wanneer houden de oorlogen in de naam van het geloof nu eens op?

  0 likes
 • Hr schreef:

  Wat ik mij afvraag is wT voor spionnen israel daar heeft zitten. Mossadders wisten oval van van binnenuit. Maar op welke positie zitten deze spionnen en zijn ze vanuit die positie in staat om opdrachten te geven zonder medeweten van assad?

  0 likes
 • Anne schreef:

  Dit bewijst toch wel weer dat er niets aan het veranderen is. Geef mij eens een voorbeeld (feiten) dat bewustzijnsverandering gaande is? De wereld is naar de klote en er zitten nog steeds vreemde wezens aan de top. Het systeem zal niet veranderen. Dat is een New Age programmering. Het duister regeert en dat zal het voorlopig blijven doen, helaas.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Mikhail”][quote name=”kim”]David icke over de misleiding en echte reden over Syrie kwestie.

  http://www.youtube.com/watch?v=gNDw4rDG5vg%5B/quote%5D
  David Icke? Vast en zeker weer bezig met z’n hagedissen. Denkt ie’ nu ook al dat ie’ die huisdieren van ‘m heeft los gezet in Syrië?[/quote]

  Vast niet de moeite genomen om het filmpje te kijken ?Dan had je wel geweten dat het om iets heel anders ging.

  0 likes
 • pietje schreef:

  We moeten daar wegblijven en als er hulp nodig is moeten wij absoluut humanitaire hulp geven en dat is het ! Mensen helpen in nood maar geen oorlogje voeren dat is uit den boze ! Alleen maar helpen al die oorlogen ik ben zooooooooo moe ervan het draait alleen maar om geld ,wapen en fharmaceutische industrie ! Dat is het ! Weten we nu nog niet genoeg ????

  0 likes
 • chuen schreef:

  Het gaat nu om gas van Qatar
  Idioten (banksters) op wereldniveau (achter de schermen) aan het roer die alles naar hun hand willen zetten.
  follow the money…………

  By Greg Hunter’s USAWatchdog.com (het echte nieuws)

  Former World Bank attorney Karen Hudes says she is one of a group of global whistleblowers. Hudes contends, “We’re running out of time. It’s time to tell these thugs and crooks that they’re fired.” Hudes goes on to say, “We don’t have to wait for anybody to fire the Fed or Bank for International Settlements . . . some states have already started to recognize silver and gold, the precious metals, as currency . . . there are other alternatives like Bitcoin . . . We, the consumer, can choose which currency to use, and that’s what we’re going to do in very short order.” What’s really going on in Syria? Hudes, who was Senior Counsel and worked at the World Bank for 20 years, charges, “Qatar, who has all this natural gas, wanted to run a natural gas pipeline through Syria to reach the European market. Who’s supplying the European market with gas? Russia. . . . All this business about dead babies and sarin gas is just all to keep us confused.” Hudes says this is not a fight about money but survival of the planet. “We’re dealing with whether we can continue as humanity and have an earth or whether we blow ourselves up. . . . whether we love each other enough to save the world, or we all go to hell in a hand basket,” says Hudes

  Karen Hudes
  http://youtu.be/X0jkL8J0-oY

  Of kijk even naar dit filmpje >
  BUSTED! Best Ever Proof of Crisis Actors in Egypt & Syria! WAKE UP PEOPLE!!
  http://youtu.be/fpmFIWm1dWw

  0 likes
 • chuen schreef:

  #31 Anne

  Ik ben het niet met je eens.
  Ook jij bent belangrijk.
  Ons bewustzijn is aan het veranderen.
  Het gaat (helaas) geleidelijk.
  Onze wereld gaat positief veranderen
  Voorspelt door de Natives.
  Zij zagen deze problemen al 100 jaren geleden aankomen.(prophecy)

  En wat dacht je hier van:
  “Each of us is put here in this time and this place to personally decide the future of humankind. Did you think the Creator would create unnecessary people in a time of such terrible danger? Know that you yourself are essential to this World. Believe that! Understand both the blessing and the burden of that. You yourself are desperately needed to save the soul of this World. Did you think you were put here for something less?”

  — Chief Arvol Looking Horse, 19th Generation Keeper of the Original Sacred White Buffalo Calf Pipe of the Lakota, Dakota, and Nakota Nation of the Sioux.

  Er komt vrede (voorspelt door de natives), maar WE moeten er allemaal voor ‘strijden’ en misstanden openbaar maken voor een betere wereld
  Het gaat lukken
  Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.

  Martin Luther King, Jr.

  Het ga je goed
  Zie filmpje
  Rise Up, Wake Up
  Occupy – Uprising & Native American Prophecy
  http://youtu.be/jl00twXMVSc

  0 likes
 • johan schreef:

  Dat gebruik van gifgas moet stoppen wie er ook voor verantwoordelijk is. stel de voor dit gebeurd was in nederland en je hele famillie van een vriend komt om door zoiets. dan wil je toch ook niet dat de hele wereld niets doet en je gewoon laat afrotten terwijl het morgen jouw hele famillie kan zijn? de regering in syrie geeft geen ene moer om mensenrechten. false flag of niet dat moet gestopt worden. het maakt niet uit of je famillie nou uitgemoord wordt door kogels of door gas, dood zijn ze.de internationale gemeenschap moet reageren!!! daar zijn afspraken over. je mag de burgers daar niet aan hun lot overlaten het zijn net als jij mensen met dezelfde rechten mag ook jij graag denken toch? maak je later maar zorgen over welke partij dat gas heeft gebruikt voor welke doeleinden maar grijp als navo in om de burgers waar ook ter wereld te beschermen. laat zien dat elk mens dezelfde rechten heeft dan!! wie er verantwoordelijk voor is hangen we later wel op maar laat de mensen nu niet stikken.
  het zal jouw kind maar wezen!!

  0 likes
 • Conen schreef:

  [quote name=”Armonicus”]”Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”

  Dat is een foutje, dat zou moeten zijn: “Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de NEDERLANDSE POLITICI vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”[/quote]

  Ja en de eind som zal dan wezen… minder dan 1 procent xd Tenminste dat denk ik. 🙂 Ik bedoel wie heeft er nou zin om naar een oorlog te gaan? Of mee te maken?

  0 likes
 • biko steve schreef:

  [quote name=”Alexander”]’Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.’
  Nu vraag ik mij af of dit onderzoek objectief is, maar mocht dit het geval zijn dan heeft 70 procent van Nederland een enorme dikke kluisdeur voor z’n kop hangen.[/quote]

  Nieuws, reguliere media, alternatieve media, tv, websites, maakt niet uit, het is nooit objectief. Er vindt altijd selectie, directie en censuur plaats.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”iep”][quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  En Israel en Saoudie Arabië en er zullen nog wel wat landen zijn die hier voordeel bij hebben.[/quote]
  Zowel Syrië en Iran hebben nog een eigen bank.[/quote]
  Ja dus?

  Zoveel landen hebben een eigen bank. Nederland heeft een eigen bank. (maar dan moet je niet alle conspiracy websites voor waar aannemen maar zelf eens uitzoeken wie de aandeelhouder is. Dan zul je zien dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhouder is van de Nederlandse Bank, net zoals vele andere landen)

  0 likes
 • kengai schreef:

  Johan, ja die mensen helpen, maar niet met wapens het land binnen rennen, want dat lost niets op.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Conen”][quote name=”Armonicus”]”Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”

  Dat is een foutje, dat zou moeten zijn: “Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de NEDERLANDSE POLITICI vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.”[/quote]

  Ja en de eind som zal dan wezen… minder dan 1 procent xd Tenminste dat denk ik. 🙂 Ik bedoel wie heeft er nou zin om naar een oorlog te gaan? Of mee te maken?[/quote]

  Zolang het geld in het laadje brengt killen politici /leiders desnoods hun eigen familie.Oorlog? eitje .
  Gas/olie Kassa!

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Anne”]Dit bewijst toch wel weer dat er niets aan het veranderen is. Geef mij eens een voorbeeld (feiten) dat bewustzijnsverandering gaande is? De wereld is naar de klote en er zitten nog steeds vreemde wezens aan de top. Het systeem zal niet veranderen. Dat is een New Age programmering. Het duister regeert en dat zal het voorlopig blijven doen, helaas.[/quote]

  Ja wat je zegt over die new age programmering klopt. Dat is alleen maar een wordt die mensen werd voorgehouden en sommigen blijven er nog in geloven ook. Men kan nog steeds veel mensen van alles wijsmaken en mensen lopen nog steeds als kuddedieren achter een bepaalde (sociaal gewenste) mening aan. Zal ook wel door de fluor in de tandpasta komen.

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  We the people vs the elite,
  De alternatieve media domineert het internet terwijl de msm de elite blijft beschermen. Dit is het begin van het einde voor de msm. Het is mijn hoop dat de journalisten die voor de msm werken hun ogen openen en gaan berichten over de elite. Samen op naar een betere wereld start met het schrijven en spreken over de elite die zich proberen te verschuilen achter leugens en bedrog.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/politiek-5/20

  0 likes
 • #kefashan schreef:

  [quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  Ik denk niet dat je de USA (wie is de USA? Het militair-industrieel complex?) als zondebok kunt aanwijzen. En ook niet de zoete-koek-slikkers in NL, al begrijp ik je irritaties wel: “de Nederlander is een meelzak, je kunt erop blijven slaan, hij gaat toch nooit staan.” Maar het is nu eenmaal ingewikkeld. Een duivels dilemma. Ik weet niet eens het verschil tussen een aleviet en een alawiet. Jij wel? “Politiek-sociaal zijn de alawieten tegenwoordig veelal seculier en gemoderniseerd, met name bij de jeugd van deze minderheid treft men een meer liberale levenshouding aan dan binnen de soennitische moslimmeerderheid in Syrië gebruikelijk is.” USA is meer dan Jan Kerrie en Oboema. Net zoals NL meer is dan Bak Ellende en Marx Rutte. Ik vermoed trouwens een machtsstrijd tussen Jan ´Skull and Bones´ Kerrie en Oboema… Het belang van Assad is het sjiitisch belang. Het heilige-oorlog-voeren zit de moslims in het bloed. Ik denk niet dat we ons daarmee moeten bemoeien. Oorlog is een spelletje. Zolang de spelers niet door hebben dat niemand dat spel kan winnen, zullen ze het spel willen blijven spelen. Ik zie overigens geen verschil tussen het gebruik van bommen en het gebruik van chemische wapens. Je gaat er even goed aan dood. Ik geloof in onsterfelijkheid. Dat is mijn enige geloof. De dood is voor de dode altijd een bevrijding. Maar voor de nabestaanden té verdrietig. De gewonden zijn er het slechtst aan toe: die moeten nog een leven voort op één niet afgerukt been. Overigens kan de Islam ook een mooi geloof zijn. En de Koran een goed boek.

  0 likes
 • #kefashan schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Waarom zou Assad dit doen, hij heeft er geen enkele voordeel mee.
  Er zijn maar 2 landen die hier voordeel van hebben en dat is de UK en USA, want die leven van oorlogje voeren en dan het ergste, 70% van de Nederlanders slikken dit ook als zoete koek, niet zelf nadenken, maar gewoon blindelings alles geloven wat de media je voorschotelt.[/quote]
  En Israel en Saoudie Arabië en er zullen nog wel wat landen zijn die hier voordeel bij hebben.[/quote]
  Dus eigenlijk zijn ‘wij NL’, als ‘christenbondgenoot’ van de Israëlieten, altijd ook al bondgenoot van de Soenna geweest, van Al Qaida dus. We zitten in hetzelfde schuitje, omdat we ons ermee bemoeien vanwege de energiebehoefte. Wereldwijd zijn de Soennieten een grote meerderheid vergeleken bij de Sjiieten. Alleen niet een meerderheid in elk moslimland. De soennieten kunnen hun aartsvijand van de kaart vegen, als die westerse pacifistenkliek stopt met praten over ‘universele rechten’: dood aan de volgelingen van Ali en Fatima! Quatar zou ook een dubieuze rol spelen; van het standpunt der sjiieten uit gezien dan. En dat ondanks de nieuwe grondwet (uit 2003) welke godsdienstvrijheid en vrije meningsuiting garandeert. Daar gaan ‘we’ straks voetballen in 2022. WK in de winter. Misschien wel tegen het elftal van Iran.

  De tijdlijn is even heel ‘cynisch’: Israël en de Arabische Liga (van de Soenna) gezamenlijk ten strijde tegen de Arabische Alawieten?

  Zonen van Sem, jij oudste zoon van Noach: Wat is de les? Is dat: Wie ben ik om te oordelen, om kritisch te zijn? Ik voel me net Pilatus, ik was mijn handen in onschuld: “Wat heb ik ermee te maken!” Hier past een citaat van Ede Staal:

  ‘t Het nog nooit, nog nooit zo donker west,
  Of ‘t wer altied wel weer licht.

  0 likes
 • carpa schreef:

  Er zijn al veel woorden over geschreven en er zullen er nog wel massa’s volgen wat betreft ‘geloofsbelijdenis’ of wat betreft ‘the good guys vs. the bad guys’. Klopt wat #kefashan zegt dat oorlog nooit gewonnen kan worden en wanneer men dat eindelijk inziet stopt dit ‘spel’. Daar waar dood, verderf, verdriet en leed aan te pas komt kan nooit leiden tot nog maar enige vorm van ‘vrede’, slechts controle. De vraag is dan weer door wie?

  Mensen geloven al sinds we bestaan in van alles en nog wat, maar steeds in wat buiten zichzelf staat, zelden in wat men zelf is. Enkel wanneer mensen, van waar ook, dit blijven doen zullen er steeds mogelijkheden geschapen worden voor diegenen die er macht en munt uit willen slaan.
  Men kan ‘geloven’ in één of andere godheid, profeet of messias maar evengoed is het principiële mechanisme ervan even machtig of sterk als geloven in een geluksbrenger van welke aard ook. Het is namelijk de individuele overtuiging die ‘t verschil maakt. Hoe meer mensen dezelfde overtuiging delen des te krachtiger dit wordt. Het is een universele wetmatigheid. Waarom? Omdat het niet het amulet of de god, profeet of messias is die de krachten onbewust ten uitvoer brengt, maar de mensen zélf. Enkel wanneer men de maturiteit en ‘t inzicht verworven heeft zal men in staat zijn niet meer af te gaan op wat buiten onszelf ligt, maar zullen we meer verantwoordelijkheid opnemen voor de wijze waarop men de wetmatigheden bewuster leert sturen en niet, zoals men nu laat doen, bestuurd worden.

  Wanneer men eindelijk gaat inzien dat men allen mensen zijn met wensen, gevoelens en we allen de macht eigenlijk hebben om te scheppen geleid door een innerlijk ‘weten’ in positieve zin, dan kan men niet anders dan de ander respecteren in vriendschap en begrip omdat we niet écht afgescheiden zijn van elkaar. Zolang mensen zich laten manipuleren/besturen zich laten ge- en misbruiken, zal men ons verdeeld kunnen houden om over ons te heersen.

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  [quote name=”Alexander”]’Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat 70 procent van de Nederlanders vindt dat de internationale gemeenschap moet ingrijpen in Syrië.’
  Nu vraag ik mij af of dit onderzoek objectief is, maar mocht dit het geval zijn dan heeft 70 procent van Nederland een enorme dikke kluisdeur voor z’n kop hangen.[/quote]

  Waar staat dat dat ingrijpen met wapens moet zijn?
  Roep op tot overleg: https://secure.avaaz.org/en/syria_a_path_to_peace_1/?pv=14&rc=fb

  0 likes
 • carpa schreef:

  Zoals Kim zegde, dat ‘leiders/politici’ zullen blijven moorden en oorlog voeren voor hen een middel is om te bekomen waar zij heen willen met ons…klopt. Gas, olie, water, energie in het algemeen, voedsel en ga zo maar even door…

  Men kan daarover inderdaad erg juist zijn, maar er is meer dan alleen maar ‘gelijk hebben’. Het is niet dat wat ‘t moeilijkste is, maar ‘t handelen naar deze vaststellingen waarbij oude systemen compleet falen en ons globaal geen goed doen.
  Hoe gaan we daarmee om en, vooral, hoe gaan we ons daar tegenover stellen door een consistente manier van handelen?

  Gaan we plots ophouden met het betalen van hoge energiefacturen? Gaan we ophouden met onzinverkopers blind te volgen in en buiten de politiek? blijven we tegen beter weten in verder soezen in onze comfortzone? Welke beweging gaan we maken voor onze en de volgende generaties hun toekomst? Wat zijn we van zin of vinden wij NU acceptabel om als ‘erfenis’ over te dragen aan ‘onze kinderen’? Is dit; “Ik hou van je!” ? Is het: “Ik wil dat je een goede toekomst hebt…” ?

  Als men het ‘daarbuiten’ wil zien veranderen…dan komt men steeds en altijd bij de eigen handel terecht en zullen we alleen op grotere schaal ‘inwaarts’ dienen te gaan. Verantwoordelijkheid opnemen en ons niet LATEN afleiden door propaganda en illusies, maar dienen te opteren voor wat ons kan dienen op lange termijn zonder dat we mensen opzettelijk geweld aandoen of uit blinde participatie. Niet evident, maar als men beetje aan retrospectie doet, ontdekt men al gauw hoe ‘slecht’ of belastend we voorgeprogrammeert zijn geweest. Tel de negatieve gedachten en oordelen maar ‘s op dat je op slechts één dag hebt. Je zal zien dat net die ‘houding’ onze buitenwereld mee helpt vormgeven, dus… waarvoor kiezen we?

  0 likes
 • blup schreef:

  Dat verhaal van die cameraploeg die nieuws in scene gezet heeft in de golfoorlog, dat is debunked. Begin dit jaar al.

  http://metabunk.org/threads/debunked-cnns-fake-news-broadcasts-charles-jaco-and-the-fake-live-gulf-war-reports.1140/

  Tweede bericht, foto’s en alles erbij. Daar kan je niet omheen.

  Die reporters waren daar dus wel.

  0 likes
 • Jan schreef:

  False flag…zou daar eens op gaan zoeken. Uit alle bronnen blijken de rebellen sarin te hebben gebruikt welke zijn aangeleverd door de VS. Uitlokking van de eerste orde en iedereen tuint erin. De war machine moet weer draaien zeker. Maar wees gerust, zodra Israël zich ermee gaat bemoeien heb je in een mum van tijd een wereldoorlog.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”carpa”]Zoals Kim zegde, dat ‘leiders/politici’ zullen blijven moorden en oorlog voeren voor hen een middel is om te bekomen waar zij heen willen met ons…klopt. Gas, olie, water, energie in het algemeen, voedsel en ga zo maar even door…

  Men kan daarover inderdaad erg juist zijn, maar er is meer dan alleen maar ‘gelijk hebben’. ingekort

  Gaan we ophouden met onzinverkopers blind te volgen in en buiten de politiek? ;quote ingekort–[/quote]

  Dát zou een goed begin zijn ,niet blind achter mooie praters aanlopen.Wat de huidige upheavel betreft wereldwijd,sja dat moet leegbloeden een revolutionaire houding/ instelling/actie zal de zaken alleen maar in de hand spelen van de(voorlopige) gevestigde elite kliek.De oplopende hogere kosmische energieen zullen uiteindelijk zaken veranderen van binnen én buiten maar daar gaat wel nog wat tijd overheen.Niets zal hetzelfde blijven, de status quo proberen te handhaven zal water naar de zee dragen blijken te zijn..Moeilijk kán het worden,’t hóeft echter niet,ligt helemaal aan de snelheid waarop de mens bewust wordt van hoe er met ze gespeeld werdt en wordt.Nog steeds is er een shift gaande dimensies overlappen elkaar alles is nog mogelijk elke uitkomst, wat kiest men..

  0 likes
 • Leadi Dlrow schreef:

  Every war on earth has been provoked, designed and created, and is mankind’s way of “progress”/evolution, till most of us remember we don’t need any assistance…

  Love

  0 likes
 • carpa schreef:

  [quote name=”Leadi Dlrow”]Every war on earth has been provoked, designed and created, and is mankind’s way of “progress”/evolution, till most of us remember we don’t need any assistance…

  Love[/quote]

  Hier raakt men inderdaad de absolute kern van het waarom en het hoe, nu nog het herinneren. Pointed out nicely.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >