Homepagina » Graancirkels » Laten graancirkels zien hoe we vrije energie kunnen opwekken? Deze Italiaanse uitvinder beweert van wel
Laten graancirkels zien hoe we vrije energie kunnen opwekken? Deze Italiaanse uitvinder beweert van wel
Foto: Wikimedia Commons

Laten graancirkels zien hoe we vrije energie kunnen opwekken? Deze Italiaanse uitvinder beweert van wel

De Italiaanse uitvinder Umberto Baudo denkt dat graancirkels betrekking hebben op nieuwe technologieën die gebaseerd zijn op vrije energie.

Baudo stelt dat de formaties een blauwdruk zijn voor een mechanisme dat vrije energie kan leveren.

Hij heeft een aantal graancirkels gevonden die volgens hem te maken hebben met energieopwekking.

Computersimulaties

“Ik besefte dat het absoluut mogelijk is om overal ter wereld vrije energie op te wekken,” zei Baudo.

De uitvinder ontwikkelde computersimulaties aan de hand van bepaalde graanformaties.

De simulaties stelden hem in staat om te zien wat er gebeurt als de geometrische vormen met hoge snelheid ronddraaien: ze wekten energie op.

Communiceren

Baudo gelooft dat er een reden is dat buitenaardsen met ons communiceren via graancirkels.

“Met een afbeelding kun je zoveel meer zeggen dan alleen met woorden,” legde hij uit. “Vooral als de boodschap gericht is aan iemand die je taal niet spreekt.”

Weerstand

Het is de vraag of we ooit nog iets gaan horen van Baudo’s project. De komst van vrije energie zou energiebedrijven in feite overbodig maken. De stroomrekening zou in één klap naar nul worden teruggebracht.

Dat zou veel weerstand oproepen, aangezien er veel belangen mee gemoeid zijn.

Bekijk ook onderstaande video’s over het werk van Baudo:

[Ancient Code]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Mooie theorie, dat wel …. maar ik geloof niet dat de energie rekeningen opeens 0 zouden worden. Ook vrije energie moet wellicht gekanaliseerd en gedistribueerd worden en ook de technologie die vrije energie mogelijk maakt. Het grote voordeel zit m met name in dat je de aarde niet meer hoeft uit te putten. Misschien dat de rekening dan wel fors omlaag kan, maar daar hebben de economen natuurlijk al lang een plan op bedacht en ga je wegenbelasting betalen voor je schoenen.

Rob
Rob
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

@Jeff

Vrije energie is allang mogelijk en hoeft niet gekanaliseerd te worden. Dat is wat Tesla al ontdekte. Vrije energie kan zich door de ruimte verplaatsen. Daarom heet het ‘vrije energie’. Energie dat gekanaliseerd wordt is niet vrij. Vrije energie is ‘draadloos’, zo gezegd. Nulpunt energie is ook energie die gebruikt kan worden. Het hoeft alleen maar ‘opgevangen’ te worden. Daar zijn ook al bepaalde ‘cellen’ voor ontworpen die die energie opvangen en een apparaat, motor etc kan laten werken. Wat we nu hebben, gekanaliseerde energie, is controle door een heersende macht. Daar wordt geld aan verdient en dat hoeft niet als het vrije energie betreft. Bij vrije energie kn je gewoon je eigen voorziening in huis hebben. Misschien zijn er inderdaad wel ontwerpen waarbij je nog bedrading nodig hebt maar dan zit je ook niet meer gekoppeld aan een electriciteitsnetwerk dat gecontroleerd wordt door bedrijven en uiteindelijk de staat die de prijzen kunnen verhogen. Maar waarom zou je een bedraad systeem nemen als het al ‘draadloos’ kan?

Jeff
Jeff
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Hai Rob, ik snap denk ik wel wat je zegt …. maar je zegt het eigenlijk al zelf; daar zijn cellen voor ontworpen. Dus wie gaat mij die cellen leveren? Draadloos, ja natuurlijk … maar bij nog lang niet alles, dwz mijn speakers gaan nog over het koper en mijn deurbel kan niet radiografisch in de flat ivm storingsgevoeligheid, maar ook vanwege allerlei stralingen. Ik ben geen wetenschapper hoor op dit gebied, zo wil ik het zeker niet brengen. Dus dank voor je reactie man. Groet

Rob
Rob
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

@Jeff,

Ik heb zelf ook nog oude apparatuur en ik ben ook geen wetenschapper. Je hoeft echter geen wetenschapper te zijn om te zien wat er allemaal al te koop is. Gezien de huidige toestand in de wereld zou ik nu niet eens draadloos gaan. In dit land iheeft bijna het hele gewone volk daarbij financiële tekorten door het globalistische beleid dat gevoerd wordt. Er bestaan echter ook al wel draadloze speakers, deurbellen etc. Dat is niet eens geavanceerde technologie. Alhoewel je voor die speakers dan wel weer stroom nodig hebt. Alleen het geluid is draadloos. Maar je hebt wel gelijk wat betreft straling en zo. Dat wordt tegen de mens gebruikt. Maar als dat ooit een keer verdwijnt dan zijn er al wel mogelijkheden. En Eigenlijk zijn dat nog maar beperkte mogelijkheden. Ik heb in de loop der tijd veel berichten gelezen over bijvoorbeeld het gebruik van magnetisme. Daar kan veel meer mee dan nu toegelaten wordt. De Aarde heeft ook een magnetisch veld. Wie weet waar dat voor gebruikt kan worden. Ik denk soms wel eens dat wij de mogelijkheden helemaal nog niet echt kennen maar sommige berichten lijken ook aan te geven dat het voor ons verborgen wordt gehouden.

Jeff
Jeff
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Kan ik me in vinden. Wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft. Al moet ik zeggen, dat positief blijven ook wel is vermoeid.

Coeus
Coeus
1 jaar geleden

Van een computersimulatie naar een werkend apparaat dat in grote hoeveelheden wordt geproduceerd is een gigantische stap.

Sergio
Sergio
Reactie op  Coeus
1 jaar geleden

Elke grote reis begint met een eerste stap.

Margie
Margie
Reactie op  Sergio
1 jaar geleden

En die is lang geleden gezet!
Lao Tze en Tesla

nietzosimdieamis
nietzosimdieamis
1 jaar geleden

wat ik me dan weer af ga vragen, hoe krijg je deze vormen aan het draaien ? is daar geen energie voor nodig ?

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Dan zou ik eerder denken dat Aliens boodschappen aan elkaar doorgeven op deze manier. Want hun boodschap is alleen uit de lucht waar te nemen. Misschien dat als je al die graancirkels naast elkaar legt en vergelijkt, er een Alien alfabet tevoorschijn komt. Vooropgesteld dat Aliens echt zijn.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Vrije energie is al door talloze wetenschappers , uitvinders ontdekt. Vandaar ook dat ik het ook niet begrijp dat mensen in die klimaat onzin trappen. We worden met miljoenen tegelijk door de elite in de maling genomen.

x

Check Also

Er blijven maar raadselachtige graancirkels opduiken in Frankrijk. Dit keer is het hier raak

Er blijven maar raadselachtige graancirkels opduiken in Frankrijk. Dit keer is het hier raak

Er blijven maar graancirkels opduiken in Frankrijk. ...

Opnieuw mysterieuze graancirkel ontdekt in Frankrijk. Is dit de nieuwe hotspot?

Opnieuw mysterieuze graancirkel ontdekt in Frankrijk. Is dit de nieuwe hotspot?

Normaal gesproken verschijnen graancirkels vooral in Engeland, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x