Homepagina » Mens en Dier » Paus Franciscus hield kinderverkrachtende kardinaal de hand boven het hoofd. Italiaanse aartsbisschop doet explosieve onthullingen
Paus Franciscus hield kinderverkrachtende kardinaal de hand boven het hoofd. Italiaanse aartsbisschop doet explosieve onthullingen

Paus Franciscus hield kinderverkrachtende kardinaal de hand boven het hoofd. Italiaanse aartsbisschop doet explosieve onthullingen

De Amerikaanse kardinaal Theodore McCarrick misbruikte minderjarigen en kon jarenlang ongestoord zijn gang gaan.

Net voor een misbruikconferentie begin dit jaar in Rome maakte de paus bekend dat de man uit zijn priesterambt zou worden gezet.

Hij was decennialang één van de meest gerespecteerde geestelijken in de Verenigde Staten.

Op de hoogte

Tot op de dag van vandaag blijft McCarrick ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik.

Andere priesters, bisschoppen en kardinalen – tot in het Vaticaan toe – waren op de hoogte van zijn seksuele wangedrag.

De Italiaanse aartsbisschop Carlo Maria Vigano, de voormalige nuntius van de VS, verklaarde vorig jaar dat maatregelen om McCarrick uit het ambt te halen, ongedaan waren gemaakt door zijn opvolger als aartsbisschop van Washington, kardinaal Donald Wuerl.

Hand boven het hoofd

Zelfs paus Franciscus kwam onder vuur te liggen omdat hij de kardinaal volgens Vigano de hand boven het hoofd had gehouden.

Vigano, tot 2011 secretaris-generaal van de Pauselijke Commissie voor de Staat Vaticaanstad, onthulde recentelijk dat het onderzoek werd gedwarsboomd en dat de paus alles in zijn macht deed om McCarrick te beschermen.

Ironisch genoeg zei Franciscus begin dit jaar nog dat ‘satan achter kindermisbruik zit’.

[CE]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

De grootste pedo organisatie ter wereld die straffeloos tekeer gaat en hun lusten botvieren op kleine kinderen. Opruimen tot de laatste molecuul .

vladi
vladi
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

hangen aan hoge palen en de natuur de rest laten doen.

fff

René
René
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Vrijwel overal waar groepjes mannelijke mensen rondlopen die denken veel macht te hebben, daar zal dit pedofilie probleem en allerlei seks occult-en schering en inslag zijn. Kijk eens goed naar de EU ‘macht’ en de macht lobbies in de VS; slachtoffers van deze groepen durven niet eens naar buiten te treden (of kunnen het niet meer).

André
André
1 jaar geleden

Laat het Vaticaan nou net hét satanshol in de wereld zijn. De paus spreekt in deze de waarheid: Satan zicht achter het kindermisbruik. Walgelijke organisatie

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Kindermisbruik is het werk van satan, aldus paus Franciscus. Dan moge bij deze duidelijk zijn dat hij satan dient en niet God ! Het is niet God doch satan die rond het altaar waart al sinds jaar en dag.
De algehele macht in de hele wereld wentelt zich in het satanisme, satan tiert welig, nog altijd en onveranderd. Hij zal dat blijven doen totdat mensen het massaal gaan zien en beseffen en hem de pas af durven snijden. We hoeven het alleen massaal te zien, beseffen en daar naar te durven handelen.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Andere priesters, bisschoppen en kardinalen – tot in het Vaticaan toe – waren op de hoogte van zijn seksuele wangedrag.

of

andere vakmensen metaalbewerkers en lassers – tot aan de uitvoerder toe – waren op de hoogte van de te kleine en inferieure lassen van de dak constructie van het stadion dak..

ik zie geen verschil..

het verschil zit bij je in jezelf maak er gebruik van klokken-luider moet weer iets moraals worden..

of gaan we niemand meer waarschuwen als er gevaar dreigt.. zitten we zo in ons EGO en door wie of wat dan wel..

een klokken luider is een waarschuwing gever en die hoort op een voetstuk gezet..

duitinzakje
duitinzakje
1 jaar geleden

@Bas:

Dat jij persoonlijk een ongekende haat tegen de katholieke kerk hebt is nu wel bekend.

Maar duik nu eens in het ware verhaal achter dit misbruik. Dat zal je wel niet doen omdat je je mening dan wel eens 180 graden zou moeten draaien.

Al dit misbruik – ook binnen de kerk ja – komt om te beginnen overal voor en zal heus niet ophouden als die ‘verdomde organisatie’ niet meer bestaat. Maar als die ‘organisatie’, de katholieke kerk ja, niet meer bestaat, zijn we ons ware verzet tegen de satanische wereldelite kwijt en als je Christen bent zul je weten dat dat nooit gaat gebeuren. Jezus zelf heeft beloofd dat Zijn Kerk NOOIT ten onder zal gaan.

Dat er heel wat ‘schoonmaakwerk’ nodig is om de kerk definitief van zijn ondermijnende infiltranten te ontdoen is duidelijk. Dat is iedere bezorgde katholiek met je eens en daar wordt ook aan gewerkt, ook binnen het Vaticaan!

Maar met jouw kortzichtige en kinderlijke ‘weg ermee’ geeft je de satanische elites precies dat waarom zij überhaupt de kerk zijn binnengedrongen: totale macht!

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  duitinzakje
1 jaar geleden

@Duitiintzakje

Inderdaad. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw is het Vaticaan volledig geïnfiltreerd door communisten, (“bekeerde”) zionisten en vrijmetselaars. De láátste daadwerkelijke paus was PIUS XII, die als “nazibeschermer” te boek staat.

Het frappante is dat het vaticaan juist het Duitse “nazi” leger tot het HEILIGE ROMAANSE LEGER heeft benoemd in hun strijd tegen de bolsjewieken.

De Katholieke kerk van nu is al lang niet Christelijk meer, maar is aanhanger van Satan geworden. Na Pius XII, die hoogstwaarschijnlijk is vergiftigd was ELKE paus een vrijmetselaar.

wáárom zijn er alléén “onthullingen” in de katholieke kerk en niet in moskeeën of synagogen?

Zoek maar eens op “The secret masonic victory of WWII” deze serie maakt heel veel duidelijk!

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

@joepiedepoepie:

Helemaal juist.

De Kerk ligt al zo lang onder vuur omdat zij het enige instituut is dat wereldwijd opereert en als wereldwijde organisatie een machtig tegenstander kan zijn – en in het verleden ook was! – van de global elite die anders dan de Kerk niet het welzijn van alle mensen voor ogen heeft maar slechts de eigen kliek.

Omdat Jezus deze kliek al had aangewezen als de ‘synagoge van satan’, is Zijn Kerk natuurlijk vanzelfsprekend vijand nummer twee en moet ze kapot. Dat zal ze niet lukken hoewel ze wel heel ver zijn gekomen. Het is ze in ieder geval gelukt om niet al te kritische mensen zoals Bas hierboven mee te nemen in hun destructieve werk.

Ik weet overigens zeker dat Bas zijn mening bijstelt als hij wat dieper in de materie duikt.

Rob
Rob
Reactie op  duitinzakje
1 jaar geleden

@duitinzakje

Het Vaticaan is niet de katholieke kerk, het is het macht centrum in de wereld op het gebied van religie. Het Vaticaan is onderdeel van het satanisme maar dat zit ook in het geloof. In de kerk zeggen z e dat, als je eeuwig wilt leven, je ZIJN bloed moet drinken en ZIJN vlees moet eten. In de islam kennen ze het ‘offerfeest’. Ik hoorde een tijdje geleden zeggen dat beiden ooit uit de talmoed voortgekomen zijn. Het satanisme heeft zich door de eeuwen heen (1000 tot 1200 jaar, en in een ander verhaal stamt het al van de 3de eeuw af) overal ingemengd.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

@Rob:

Je weet toch van het Laatste Avondmaal? Daar geeft Jezus de wijnkelk door met de woorden ‘Dit is mijn bloed. Drink hiervan en blijf dit doen tot in de eeuwigheid’. Dan breekt hij het brood en zegt ‘Eet hiervan. Dit is mijn lichaam. Blijf dit doen tot in de eeuwigheid.’ De wijn en het brood (hostie) staan symbool voor het Lichaam en Bloed van Jezus.

Dit is wat ook 2000 jaar na dato nog steeds gebeurt in de Heilige Mis.

Realiseer je je dat het Christendom een einde heeft gemaakt aan het mensenoffer?! Dat is het geweldige aan dit geloof! God Zelf heeft Zijn Zoon als laatste offer gebracht en daarmee aangegeven dat Hij geen mensenbloed/mensenvlees wilde! Begrijp je eigenlijk hoe gigantisch dat gebaar is?

In alle voor-Christelijke culturen vloeide er mensenbloed, iets wat tot op de dag van vandaag nog steeds gebeurt in de vorm van besnijdenis en rituele slacht – of ook nog echt mensenoffers.

Jezus zegt in het NT dat we niet langer moeten snijden in het vlees, maar de besnijdenis van het hart moeten toepassen wat zoveel wil zeggen als ‘een rein/zuiver hart bewaren’. Je ziet in de katholieke iconografie dan ook heel veel afbeeldingen van Jezus die naar het hart wijst. Veel kerken heten ook de Heilig Hart kerk. Dat Heilig Hart is natuurlijk het Hart van Jezus, maar toch, het geeft maar aan hoe belangrijk een zuiver hart wordt gevonden.

En het satanisme is al veel ouder dan 1000 of 1200 jaar. Het gaat zeker terug naar de farizeeën. Jezus werd nu juist naar de wereld gestuurd omdat het satanisme zo groot geworden was.

En ik ben het met je eens, het huidige Vaticaan is sinds Vaticanum II een satanische bende met een vrijmetselaar op de heilige stoel. Er zijn meerdere foto’s te vinden waarop je Bergoglio de ‘hidden hand’ ziet gebaren. Eigenlijk zijn alle pausen – zoals @joepiedepoepie hierboven ook zegt – sinds Vat. II anti-pausen. Maar dat hoeft niet zo te blijven!!

Rob
Rob
Reactie op  duitinzakje
1 jaar geleden

@duitinzakje

Er is maar één God en dat is de bron van het universum. Elk geloof heeft daar niets mee te maken. Elk geloof is een verhaal dat door machthebbers is bedacht. Wat die verhalen zijn interesseert me niet. Het gaat om zelf bewust te worden van wie je van binnen bent. In wezen staat er niets tussen de individuele mens en de bron. Het is echter de macht die zich ertussen heeft gewrongen om zo controle over de mensheid te krijgen. In feite is ook dat verdeel en heers. Wie een geloof aanhangt wordt gecontroleerd door degene die dat ooit verzonnen heeft en dan ben je de directe link me de bron kwijt. De kern van alles, ook van de bron, gaat over bewustzijn. In de kern van de mens gaat het ook om bewustzijn. In deze tijd wordt wel duidelijk hoe duister ook de religies zijn. Op aards niveau is het Vaticaan daar het macht centrum van.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

@Rob:

En dan nog dit.

Wist je dat vorige week weer een lam is geofferd door de hogepriesters in Israel??!!

Kijk hierna en maak je kwaad:

https://twitter.com/marshal82998056/status/1178387314323656705?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3AHenryMakow&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.henrymakow.com%2F

Dit krijg je als je het Christendom afwijst. Terug naar de barbarij!!

joep
joep
1 jaar geleden

Als er wat is dan zijn altijd de Katholieken wat het doen !. maar er zijn nog meer mensen met verschillende geloven en geen geloof daar wordt niet over gepraat nee ! de machthebbers en overheden dus iedereen of het nou mannen zijn of Vrouwen ze zitten overal tussen en kinder misbruik is heel erg en in andere landen mogen ze de kleinen al vanaf 8 jaar uithuwelijken en misbruiken Vreemd he tjonge zo kunnen we nog uren door emmeren .. het moet gewoon ophouden toch?? oef heb gesproken daag allemaal..!

P. Puk
P. Puk
1 jaar geleden

Wie zonder zonde is werpen de eerste steen.

dna
dna
1 jaar geleden

Hij bidt samen met ratzinger

vladi
vladi
1 jaar geleden

google, bing, duck duck go “the new throne of the vatican”.
kijk en huiver!!

fff

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Duitinzakje… de satanische macht is het Vaticaan. De kinderen en ook mensen die misbruikt, of geofferd zijn door de kerk, in dit geval katholieke kerk is een bizarre hoeveelheid dat het niet is voor te stelen..
Ja natuurlijk komt er bij al die geflipte geloofswaanzinnigen misbruik voor. Protestanten, mos.ims wat dacht je van die enge sekte de Jehova’s.
Maar hier was het onderwerp de katholieke kerk vandaar.

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

paus

Paus Franciscus pleit voor ‘Nieuwe Wereldorde’ na pandemie

Paus Franciscus stelt in een nieuw boek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x