Homepagina » Het Complot » Boek over complottheorieën rond de Rothschilds al na enkele maanden uit de handel. Hier was het allemaal om te doen
Boek over complottheorieën rond de Rothschilds al na enkele maanden uit de handel. Hier was het allemaal om te doen

Boek over complottheorieën rond de Rothschilds al na enkele maanden uit de handel. Hier was het allemaal om te doen

Een grote Britse uitgeverij is gestopt met de verkoop van een boek dat onder meer gaat over complotten rond de Rothschilds.

Het boek ‘How They Rule the World: The 22 Strategies of Global Power’ van de Spaanse kolonel Pedro Banos zal vanaf nu niet meer worden gedrukt door Penguin Random House UK.

Uit extern onderzoek was gebleken dat de Spaanstalige versie van het boek een hoofdstuk bevat met verwijzingen naar ‘Joodse complottheorieën’.

Vaker

Het hoofdstuk is weggelaten uit de Engelstalige editie.

De gerenommeerde uitgeverij wuifde beschuldigingen van antisemitisme in eerste instantie weg.

Het gebeurt vaker dat de Rothschilds proberen te voorkomen dat kritische boeken over deze beruchte bankiersdynastie worden gepubliceerd.

Zo schreef de New York Times een stuk over het boek The Romance of the Rothschilds, waarin onder meer staat dat Nathan Rothschild na de Slag om Waterloo grote sommen geld had verdiend.

Meer vragen

De Rothschilds probeerden via de rechter tevergeefs te voorkomen dat het boek in omloop werd gebracht.

Een externe commissie oordeelde dat het boek van Banos niet antisemitisch is, maar vond wel dat de uitgeverij ‘meer vragen had moeten stellen en meer onderzoek had moeten doen’.

De uitgeverij heeft daarop besloten het boek uit de handel te halen.

Gigantische economische macht

In de Spaanstalige versie van het boek schrijft Banos onder meer over de ‘gigantische economische macht’ van de familie Rothschild.

Hij wijst er ook op dat de Rothschilds op alle mogelijke manieren invloed uitoefenen en een vinger in de pap hebben bij belangrijke besluiten.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Tja en miljarden mensen op aarde vinden het wel prima om onder het juk van deze Zionisten als slaaf te dienen…

  Na de volgende Banken Systeemcrash wordt de NWO een feit en is het over en uit voor de Massa!

  Bezit van huizen, auto’s, vermogen, enz. is dan over voor de Plebs, zij moeten voor alles een “abonnement” hebben (Dus je hele leven betalen)
  Cash geld verdwijnt, zodat zwart geld over en uit is en iedereen hangt aan de Blockchains.
  Libra van Facebook gaat zo’n slaven Stable-coin worden.
  Positieve rente verdwijnt volledig, want positieve rente is (was) vermogen opbouw.

  Ook zullen de grenzen vol open blijven en de Islam zal meer vaste grond in scholen, politie, justitie, enz. krijgen.
  Het EU leger zal vorm krijgen en dit wordt een soort van SS (SchutzStaffel) voor de Elite.

  Tja, wat zal ik zeggen?

  Het is over en uit voor de Massa. Ze stonden erbij en keken ernaar!
  Decennia lang niet hebben willen ontwaken en verblind door het Kapitalisme….

  Volk… Jullie betalen de rekeningen. En dit wordt smerig!

  28 likes
  • Wat een verontwaardiging! Hadden we allemaal kunnen weten. “Mannetje met snorretje”heeft dit al bijna 100 jaar geleden opgeschreven in zijn door de Zionisten verboden boek. Herzl oprichter/belangrijk bedenker van het Zionisme heeft dit jarenlang uitgedragen. Het anti-semitisme moest aangewakkerd worden, zodat daar verzet uit voort zou vloeien. Toen al werd het getal van 6 miljoen genoemd. Toen mevrouw Bauer en meneer Bauer- later zich Rothschild noemende, vanwege het rode schildje boven de deur van hun pandjeshuis – overigens nog steeds aanwezig en zichtbaar- hun 3 zonen naar Frankrijk stuurden rond 1750 zijn de voorbereidingshandelen al in gang gezet. Als allereerste werd de Franse Revolutie gefinancierd, de Frans-Duitse Oorlog. (er werden grondstoffen gevonden in met name de Elzas, kolen en ijzererts- weer belangrijk voor de spoorwegen) en uiteraard de twee wereldoorlogen. Kwam dat ff goed uit dat Het Mannetje Europa nog hielp met het verdringen van de communisten, anders was Europa communistisch geworden en kon er niets meer verdiend worden. Overigens bestond het kader van de Russische Revolutie voor 75% uit Russische Joden. Ook heden ten dage woedt er nog steeds een strijd tussen de Russische Joden die Putin steunen en US Joden, die gedeeltelijk verbonden zijn met Trump. Trump’s tegenstanders zijn bijna allemaal voorzien van voormalige Duitse namen. Herzl is volledig geslaagd. Arme Joden zijn uitgeroeid en de Rijken maken de dienst uit. Mazzeltoff…. Complotten bestaan niet (meer). Heet Strategisch Management.

   13 likes
  • heel smerig.
   als ze me geen keus laten schuw ik niets.

   fff

   11 likes
  • @Mammon

   Je visie over wat aanstaande is klopt, maar is feitelijk nog te positief.

   Echter, de Rothschild-slaven zullen ook het toekomstige verrotte
   leven simpelweg accepteren.

   11 likes
  • @Mammon: Typisch, het is hun schuld, de schuld vd massa, de schuld vd Rothschilds, de schuld vd politiek, de schuld van… iedereen behalve jezelf. Mensen maken zichzelf allemaal kapot, … gewoon omdat ze het verdienen en niet meer waard zijn. De mens is de laagste levensvorm die tot nu toe ooit heeft bestaan en kan best zo snel mogelijk uitsterven op eender welke manier.

   1 likes
 2. Janneke Monshouwer doet in haar boeken ook een boekje open over de macht en invloed van de Rothschild en Rockefeller families. Eén groot niets ontziend complot.

  15 likes
  • Goed idee om in Engels en spaans te vertalen
   Net als de boeken van Robin de Ruiter
   Of…spaans gaan leren of je boerenverstand gebruiken 🙂
   (het laatste is niet persoonlijk bedoeld hoor Albert)

   7 likes
 3. Dit was hun laatste vergadering. They will crumble by the summer. Er zal een splitsing van dimensies komen. De Manna World Holding Trust heeft al veel voortgangen geboekt. Ze staan nu buitenspel en de RV gaan niet plaatsvinden. Anu en Marduk zijn al dood. Alle draco’s zijn al weg. De rothschilds zijn alles kwijtgeraakt. Alle banken zijn van de centrale banken losgekoppeld. Het Quantum Systeem blokkeert hen het transferen van enorme sommen geld naar organisaties als IS, daarom hoor je niks meer over IS omdat zij verslagen zijn en USA inc geen geld meer kan overmaken naar hen. En zo zijn er vele anderen. De mensheid gaat een betere toekomst tegemoet. Er komt geen NWO, RV, NESARA, GESARA, Blue Avians, Blue Chickens, etc. Wanneer het de tijd en veilig is zal de Manna World Holding Trust de fondsen uitrollen waar iedere bewoner op de planeet de voorzien wordt van de eerste basisrechten.

  11 likes
  • @Jer,

   Je luistert (ook) naar Thomas Williams? Wat hij verteld klinkt mij persoonlijk veel meer down to Earth dan de meeste berichten. We zullen het hier zelf moeten doen. Alhoewel ook Thomas het wel over andersoortige levensvormen heeft. Echter weet Thomas ook niet alles. Ik heb dingen van hem gehoord die ik wel herken maar waarvan ik vanuit eigen ervaring soms heb dat ik denk ‘nope, zo werkt het niet’. Hij heeft het bijvoorbeeld over diverse vormen van ontwaken. Er zijn echter maar twee vormen van ontwaken. Eén is dat mensen gaan zien hoe de wereld in elkaar steekt en twee is dat er een ontwaken vanuit de kern gaande is. Dat ontwaken van de kern is het bewustzijn van de ziel. In het grote plaatje, die van de mensheid als geheel, laat dan een bewustzijnsverandering zien in de jonge generaties.

   Thomas had het bijvoorbeeld ook over het ‘herstellen van de fouten van de ouders’. Onze ouders maken geen fouten. Ze worden in dezelfde wereld geboren als wij. En ook zij worden gevormd door de wereld van macht en controle. Je kunt je ouders daarom nergens de schuld van geven. Thomas heeft ongelooflijk veel kennis maar de werkelijke verandering die gaande is vindt niet plaats door kennis van buitenaf. Die verandering is van binnenuit en daar is al die kennis niet eens belangrijk. Als je van kinds af aan al gevormd bent en je neemt al die informatie tot je dan verander je daar niet door. Alhoewel het best interessant klinkt wat hij allemaal verteld komt het nog steeds van buitenaf. Dan is zijn idee dat mensen die nog moeten leren samenwerken, door de trust voorzien moeten worden van financiën om projecten uit te voeren. Ik zie het al voor me. Dan zijn ze meer bezig om te leren samenwerken dan die projecten uit te voeren. Daardoor ontstaat er wel een grote vertraging in de uitvoer van die projecten en laat resultaat op zich wachten terwijl mensen nog steeds met de problemen zitten om vooruit te komen. Ik snap wel zijn ideeën maar volgens mij ziet hij de bewustzijnsverandering niet die vanuit de kern gaande is. Het zijn meestal de oudere generaties die bij dit soort zaken betrokken zijn of worden terwijl de jonge generaties een stap vooruit zijn in de evolutie. Wil je te zien krijgen hoe de mens verandert en wat die twee manieren van ontwaken inhouden dan moet je de mens kunnen zien als fysieke aanwezigheid waarin verschillende dimensies bestaan, macht, leven en bewustzijn. De ene vorm van ontwaken is dan van macht naar leven en de tweede vorm van ontwaken is dat van het bewustzijn. Het enige belangrijke wordt dan de ontwikkeling van het mens-zijn. Dan ga je ook vanzelf merken dat je helemaal niet veel nodig hebt. Dat is de wereld van de macht omdat daar geen tastbare ervaring van leven en bewustzijn is ervaren wordt. Bezit is dan het enige dat iets tastbaars oplevert. In het leven, en helemaal in bewustzijn, bestaat dat bezit niet. Dan ziet de toekomst er anders uit dan hoe Thomas het voor zich ziet omdat het nog van de oude generaties is en niet het wakkere bewustzijn in de jonge generaties ziet. Maar misschien is dat ook niet zijn levensdoel. Ik luister zelf soms naar de show om de stand van zaken te horen. Ik merk dan ook dat niet alles wat hij zegt voor mij bestemd is. Eén ding: ik mag zijn humor wel.

   3 likes
   • @Rob,

    Ja ik luister wekelijks naar zijn shows. Inmiddels is het al ander half jaar geleden dat ik de Truth, Honor & Integrity shows van Thomas Williams ontdekt heb via de site van Ella Ster.

    Ik snap wat je bedoeld wat je allemaal beschrijft, maar je moet ook echt voor langere tijd naar zijn shows geluisterd hebben om pas de connecties te zien met bepaalde gebeurtenissen. Thomas zegt ook dat je op de Think Different site alleen de must listened show moet luisteren om het te gaan begrijpen. Niet alle shows natuurlijk. Thomas weet inderdaad niet alles, maar hij werkt wel indirect met de Trust en hij heeft zelf met eigen ogen bepaalde wezens en entiteiten gezien wat zich achter de schermen plaatsvindt. Thomas zei ook dat de THI shows niet voor iedereen weggelegd is, omdat niet iedereen op de juiste vibratie zit om de echte waarheid te weten, omdat niet iedereen daar klaar voor is.

    Omdat ik al ander half jaar elke week luister, begrijp ik nu meer van zijn shows dan daarvoor. Via zijn shows heb ik geleerd om meer naar binnen te kijken en de innerwork te doen zodat informatie vanzelf naar me toekomt dan dat ik het op zoek. Zelf persoonlijk vind ik dat hier op deze site te veel naar het externe wordt gezocht.

    Wat betreft over de fouten herstellen van onze ouders, bedoeld hij ermee dat bepaalde omstandigheden in de familie die telkens generaties herhaald worden, dat wijzelf daar een verandering in brengen en anders gaan denken en niet bepaalde gewoontes zoals woede uitbarsting als voorbeeld overnemen. Wij moeten dan onze familie bloedlijn gaan zuiveren, zodat wij bepaalde gewoontes niet gaan herhalen op onze kinderen en kleinkinderen.

    3 likes
    • Hey Jer,

     Het leuke voor mij is soms wel dat ik veel herken wat Thomas zegt. Wat Thomas alleen niet lijkt te begrijpen is dat, wat hij zegt over het herhalen door generaties heen, niet vanuit het menselijke beeld is maar dat is vanuit de kern. Ofwel, dat is vanuit de ziel waar dat al bekend is. Dat drukt zich alleen via het menselijk lichaam uit. Wat er door generaties heen gaat gaat over spanning, afkomstig van een wereld van macht en controle. Dat vernietigt het leven maar de ervaring gaat energetisch op de ziel zitten. Als dan een generatie niet in staat is om het uit te werken dan neemt de volgende generatie het vanuit de ziel over. Dat wordt niet overgenomen van beide ouders maar van één van de ouders. En die heeft het weer over genomen van één van de ouders en zo kan dat al eeuwen gaande zijn. Dat gaat allemaal over spanning en daarzijn verschillende ladingen in Maar in feite is de mens een verzameling van alles wat van gebeurtenissen afkomstig van de wereld van macht en alles is in de ziel bekend. Het kan hier alleen maar als mens ervaren worden als je de spanning verwerkt.

     Sommige dingen die Thomas emoties noemt zijn geen emoties maar uitdrukking van die spanning, zoals woede, agressie, etc. Emotie betekent beweging. Huilen en lachen zijn dan twee emoties waardoor er beweging in komt. En DAT is wat iets verandert, van binnenuit. Dat gebeurt in je Zelf, waar eigen leven is. Emotie maakt energie los die vast zit. Spanning is vastzittende of getraumatiseerde energie. Emotie is de ervaring dat er beweging in komt. Zo kan de spanning verwerkt worden en bouw je je energie steeds meer op. DAT is de verhoging van je frequentie, het opbouwen van je eigen energie. Daardoor wordt je sterker en kun je steeds meer aan. Een wereld van macht is letterlijk maar 2D, leven is 3D en bewustzijn gaat daar aan voorbij. Dat betreft de ziel.

     Ik heb zelf in mijn eigen proces maar één keer de ervaring gehad tot nu maar ik heb een voorbeeld gehad aan iemand die bewust IS. Die is helemaal vrij en bewust. Die heeft als mens 4D ervaring in energie. Dan is iemand energetisch te voelen via eigen energie, in verbinding (niet in balans). Die persoon kan voor je staan maar die kan ook aan de andere kant van de planeet staan. Dan voel je die energetisch en dan weet je ook precies wie het is. Degene waar ik indertijd mee gewerkt heb kan zo precies voelen wat je energie doet. Dat is iets heel anders dan ‘skills’ zoals bijvoorbeeld aura’s van anderen zien etc. Dat derde oog is voor INzicht. Aura’s zien is UITzicht. Voor INzicht moet je IN je Zelf zijn. Dan kan de energie binnen komen en kun je daar INzicht over krijgen, via je eigen energie. Degene waar ik mee heb gewerkt zei ooit eens dat ze aan de energie van een auto had gevoeld dat die auto scheef stond omdat de passagier zwaarder was dan de bestuurder. En zo kan alles en iedereen energetisch ervaren worden. Ik heb overdag maar één zo’n ervaring gehad maar ik heb ‘s nachts wel veel gezien en gevoeld in mijn eigen ontwikkeling, binnen eigen bewustzijn nadat dat ontwaakte. Dat is ook voorbij 3D. Over frequentie gesproken.

     Als de mensheid in die staat zou zijn zoals degene waar ik mee gewerkt heb dan zouden we niet eens meer een financieel systeem nodig hebben. Dan zouden we een bewuste samenleving hebben die ook zonder enige probleem buitenaards leven aan kan. Dan kun je je daar ook energetisch mee verbonden voelen maar dan zou je waarschijnlijk nog veel krachtigere energie van hen ervaren dan dat van de mens. En DAT ziet Thomas volgens mij niet, Hij is zelf ook van de oude generaties, ook al heeft hij nog zoveel kennis en heeft hij zelf buitenaards leven gezien. Het bewustzijn van zijn ziel moet dan ook nog ontwaken om zich energetisch verbonden te kunnen voelen. De jonge generaties zijn en worden al een aantal decennia met een wakker bewustzijn geboren. Dat Thomas, met een nog slapend zielsbewustzijn rond loopt en toch dat aan kan, zegt wel dat hij heel erg goed in zijn lijf zit en dat hoor je ook aan zijn stem. Punt is dan alleen dat de wereld op een andere manier aan het veranderen is dan hij vertelt omdat er vanuit de ziel een verandering gaande is en dat betreft dus de toestand van het bewustzijn van de ziel. En de genezing werkt dan ook alleen maar VAN binnenuit als menselijke ervaring, niet naar binnen TOE.

     Voorheen las ik wel eens ‘als je duidelijk krijgt wie je zelf bent dan krijg je ook duidelijk wie de ander is’. Ik maak mijn eigen ontwikkeling nog mee maar ik kan al wel zeggen dat het klopt. Wie is dan de ander? In feite iedereen. Ik heb duidelijk wat een mens IS. Ik heb dan zelf nog nooit een buitenaards wezen in levende lijve gezien maar het is voor mij wel duidelijk wat een buitenaards wezen dan (ook) is. Daarom zeg ik persoonlijk ‘leef je eigen leven (waarin verwerking van spanning plaats vindt). Dan wordt je veel sterker. Als je bewustzijn dan misschien een keer ontwaakt (als je van de oudere generaties bent) dan ben je straks veel beter voorbereid dan alle informatie bij elkaar. Alles gebeurt in eigen lichaam en is ook alleen DAAR voelbaar. Informatie is leuk maar meer dan dat is het ook niet. En als je uiteindelijk een keer bewust BENT (de ziel) dan is tastbaar wat belangrijk is. Het verleden is het verleden maar je kunt alleen maar hier en nu, in eigen lichaam, verwerken, genzen en ontwikkelen. Dat gaat om het Mens-ZIJN Dat onze ouders en voorouders dat niet is gelukt doet er niet toe. Zij zijn in dezelfde wereld als wij geboren en dat was altijd zo. Dat was een wereld van macht en conrole. We leven in het grotere plaatje nu nu een tijd van verandering en dan kan daar een einde aan komen. Waar ik Thoma dan ook niet over hoor praten is ascentie naar 5D bewustzijn. Als dat werkelijkheid wordt dan is dat door kosmische gebeurtenissen en dat werkt dan ook weer vanuit de ziel. Dan zal er geen ego en dualiteit meer zijn, wat er met 4D ervaring nog wel is. Alleen is het ego dan vrij en dualiteit kan een verbinding worden van binnen (ook weer: geen balans). Als het werkelijk tot 5D bewustzijn leidt dan hebben we zeker geen financieel systeem meer tegen die tijd.

     0 likes
 4. Ben net terug van vakantie uit Frankrijk. Opmerkelijk dat de “Dikste” auto’s , Caravans en Mobilhomes – de grootsten toegestaan op de openbare weg, bijna allemaal voorzien zijn van Luxemburgse en Zwitserse kentekens. Zij worden rijkelijk beloond voor het “beheren”van de centjes van beruchte families. Het voorzitterschap van de EU wordt bepaald door de koning der Joden en dan niet Jesus, edoch Jacob Rothschild c.s. En reken er maar op dat alle lijntjes afgeluisterd worden door de geheime diensten, waar ook ter wereld. Omdat iedereen last heeft van The Pigs…..

  9 likes
 5. De Rothschild mensjes leven toch ergens en terroristen die onschuldige mensen ombrengen zijn er voldoende. Waar is het wachten dan op? Of zijn terroristen gewoon bang?

  5 likes
 6. Zolang een mens angst kent, zullen anderen over hem heersen. Wordt een mens angstloos, dan kan niemand hem besturen. Kijk maar naar een gek. Die kent geen angst en luistert ook naar niemand. Hij doet waar hij zin in heeft. Alleen door medicijnen kan hij onder controle worden gehouden.
  Kijk naar de Sociale Diensten. Hun hele beleid is gericht op het uitbuiten van die angst: als je niet doet wat wij je vertellen, krijg je geen uitkering en kan je op straat gaan leven. Een werkgever hanteert dezelfde principe.
  In het reguliere onderwijs zal jou niet geleerd worden hoe je te bevrijden van angst. Deze kennis kan alleen vanuit de Spirituele hoek komen. Vandaar dat echte Spiritualiteit (Alles is Een en Een is Alles) niet meer zal worden onderwezen en zelfs over niet al te lange tijd illegaal zal worden verklaard. De Staat zal al bij je geboorte bepalen wie je vijanden en wie je vrienden zullen zijn.

  4 likes
 7. Het grote gevaar van online informatie voorziening maar zelfs vertalingen en uitgevers dus ook.
  Dit gebeurd enorm veel, valt me ook op dat ik steeds minder info kan terug vinden die ik vroeger nog wel via Google kon vinden. Al die waardevolle frontpage homepages met alternatieve onderzoeken zijn weg, ook niet via Archives allemaal te vinden.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

soros

Zeldzame verklaring: Soros ontkent betogers te betalen om te plunderen. ‘Complottheorie’

De Open Society Foundations (OSF) van George ...

We leven in een Matrix die wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis. Ophef om controversiële uitspraken op de radio

‘We leven in een Matrix die wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis’. Ophef om controversiële uitspraken op de radio

Presentator Morad El Ouakili van het BNNVARA-programma ...