CoronaBuitenland

Lees en huiver: Israël vindt ‘kwijtgeraakte’ overeenkomsten met Pfizer terug en dit staat er in

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

In 2020 kreeg Israël voorrang bij de levering van coronavaccins in ruil voor epidemiologische data over haar bevolking.

Eind vorig jaar schreven we dat het Israëlische ministerie van Volksgezondheid in de rechtbank had gezegd dat het de overeenkomst met Pfizer over het delen van die data niet kon vinden. Het ministerie zei zelfs dat het niet wist of de overeenkomst daadwerkelijk was ondertekend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Voormalig farmabestuurder Sasha Latypova laat weten dat de overeenkomst nu is ‘teruggevonden’. Na maandenlang juridisch getouwtrek zijn ze vrijgegeven, hoewel veel tekst is zwartgelakt. Het blijkt dat het Israëlische ministerie van Volksgezondheid minstens vier overeenkomsten heeft gesloten met Pfizer.

Volledig zwartgelakt

De overeenkomsten zijn gesloten nog voordat het vaccin door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA was goedgekeurd voor noodgebruik. De Israëlische overheid heeft geprobeerd de datum van ondertekening te verbergen.

De overeenkomst over het delen van epidemiologische data werd al op 1 december 2020 ondertekend. Pas op 11 december dat jaar werd het Pfizer-vaccin goedgekeurd voor noodgebruik. Latypova concludeert na het lezen van de documenten dat de Israëlische bevolking is misleid door de Israëlische overheid.

De passages over aansprakelijkheid zijn volledig zwartgelakt.

Experiment

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid keurde de import van Pfizer-prikken goed nog voordat ze door de FDA waren goedgekeurd voor noodgebruik. Ondertussen gaf het ministerie Pfizer medische gegevens over de effecten van deze substantie op de Israëlische bevolking. Het ministerie loog dat het product getest en goedgekeurd was, en stelde bovendien zeer strenge maatregelen in.

De bevolking werd dus gedwongen om deel te nemen aan een experiment, aldus Latypova. Ze kan rekenen op bijval van advocaat Gal Gur: “Het is heel moeilijk om de bewering serieus te nemen dat dit geen menselijk experiment is.”

Nazitijd

Latypova heeft grote moeite om verschil te ontwaren tussen de acties van de Israëlische overheid en wat er in de nazitijd gebeurde in Duitsland.

Ze verwacht dat de prik alleen al in Israël zal leiden tot 100.000 sterfgevallen.

4.7 246 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
8 maanden geleden

Door het failliet van de westerse wereld zullen we nu van alles gaan meemaken tot oorlogen toe!

aar om engeland
aar om engeland
8 maanden geleden

En nu wat gaat er nu met de andere vaccinatie leveranciers . blijven die buiten schot .

Annette
Annette
8 maanden geleden

Ik heb hier maar één woord voor: ONVOORSTELBAAR!!!

Ik wist wel, dat Israël het zogenaamde UITVERKOREN volk was, waar, met goedkeuring van de Israëlische regering, haar bevolking ging dienen als “proeftuin” voor het allergrootste, wereldwijde experiment, OOIT uitgevoerd.

De mensen in Israël werden gebruikt als PROEFKONIJNEN. Niets meer dan dat.

Als ik mij goed herinner, hoefde de Israëlische regering ook niet te betalen voor die experimentele gentechinjecties.

Logisch, als je er goed over nadenkt, want als dit experiment zou lukken (en DAT is ook precies gebeurd), dan zou de rest van de wereld er wel achteraan hobbelen.

En nu, bijna drie jaar later, zie je de desastreuze gevolgen van dit experiment.

Niet alleen in Israël, maar in IEDER land, waar een groot deel van de bevolking BRAAF en GEHOORZAAM zich heeft laten verleiden om mee te doen.

Het zit natuurlijk ook in de menselijke aard: Je wilt geen uitzondering zijn, niet op een negatieve manier opvallen, horen bij de “kudde”.

En dan die loze kreet van “Je doet het voor een ander!”

Daar heb ik persoonlijk ook mee te maken gehad. Een buurvrouw zei tegen mij: Ja maar Annette, je doet het toch OOK voor een ander?

Waarop ik antwoordde: ik ben zeker bereid dingen voor een ander te doen: boodschappen, de hond uitlaten of wat dan ook. Maar onder geen enkele voorwaarde laat ik onbekende rotzooi in mijn lijf spuiten. Daar trek ik de grens.

Ik moest onwillekeurig wel lachen (als een boerin met kiespijn) wat betreft het “terugvinden” van die overeenkomsten met Pfizer.

DAT hebben wij hier in eigen land ook meermalen gezien: documenten, voor het grootste deel zwartgelakt, die ineens tóch boven water komen.

Die documenten zijn DAN niet meer waard dan toiletpapier.

Wij leven met z’n allen in de meest krankzinnige wereld OOIT!

Willem
Willem
8 maanden geleden

100.000 doden? Dat zijn er 100x meer dan Hamas heeft gemaakt. Gaan ze nu ook het Israelische ministerie van volksgezondheid bombarderen?

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x